Zaproszenie do amatorskiej Ligi Mistrzów we Wrocławiu !!!
- wojti-s
- Juventino
Zobaczymy, na razie wysłałem zawiadomienie wszystkim z tematu o Wrocku na PM
Pytanie do organizatora : Ile ekip potwierdziło przybycie, na jakiej nawierzchni gra, czy boisko jest oświetlone, jak wygląda sprawa z dojazdem.
Zasady rozumiem zbliżone do formuły LM ? Losowanie na miejscu ?

Pytanie do organizatora : Ile ekip potwierdziło przybycie, na jakiej nawierzchni gra, czy boisko jest oświetlone, jak wygląda sprawa z dojazdem.
Zasady rozumiem zbliżone do formuły LM ? Losowanie na miejscu ?
- Grant
- Juventino
Mam nadziej, że przyjedzie 8 ekip. Real, Barca, Man Utd, Juve, Milan- te drużyny prawie na bank będą licze jeszcze na Chelsea, Liverpool i może Bayern, albo Inter , ale znimi muszę się jeszcze jakoś dogadać. Losowanie na miejscu, które jeszcze ustalimy i wtedy wszytko opisze dokładnie 

- bolec_juve
- Juventino
Ja jestem obrońcą i byłem kapitanem w mojej drużynie(teraz nie wiem jak będzie bo przeszedłem do wyższego rocznika) i mógł bym to "ogarnąć"wojti-s pisze: Pozycja każda, choć najlepiej bramkarz lub def. pomocnik. Żeby się nie okazało, że mamy 6 napastników bo będzie klapa. Trzeba jednej osoby, która wszystko ogarnie, w miarę błyskotliwej i kreatywnej. Choć sam bym się nadał niestety nie dysponuję odpowiednią ilością czasu

PS:Dobrze że to bedzie 27 lipca

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- AmericanPsycho
- Juventino
no to 27.
Jedna drużyna Juve jest... bo nas jest 6 i wszyscy są kibicami Juve.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- bolec_juve
- Juventino
No i git czyli Juve II musi się zebrać...jak dobrze rozumiem jest nas 2 naraziedelakha pisze:no to 27.

- AmericanPsycho
- Juventino
Tylko Panowie na prawdę liczę, że podejdziemy do tego poważnie i w końcu zostaną poczynione konkretne ruchy. Wiecie, my musimy załatwić sobie busa i oby to nie było tak że będziemy jechać 150 km do Wrocławia na darmo. Rozumiemy się prawda...?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- bolec_juve
- Juventino
No raczej...ja też nie mam blisko do Wrocka i nie będe na darmo jeździł.Mam nadzieje że co najmniej do 20 lipca się wszystko okarze i będzie wszystko w 100% dopracowane a potem...rozniesie się kilka zespołówdelakha pisze:Tylko Panowie na prawdę liczę, że podejdziemy do tego poważnie i w końcu zostaną poczynione konkretne ruchy. Wiecie, my musimy załatwić sobie busa i oby to nie było tak że będziemy jechać 150 km do Wrocławia na darmo. Rozumiemy się prawda...?

- wojti-s
- Juventino
Delakha - na darmo nie, jest was 6 więc możecie grać niezależnie od reszty.
Osobiście proponowałby unikać podziału na 1 i 2 zespół. Czyja paka będzie lepsza to się okaże o ile da radę zmontować dwa zespoły.
Póki co brak odzewu. Zobaczymy, czasu jeszcze trochę jest.
Osobiście proponowałby unikać podziału na 1 i 2 zespół. Czyja paka będzie lepsza to się okaże o ile da radę zmontować dwa zespoły.
- bolec_juve
- Juventino
wojti-s pisze:Delakha - na darmo nie, jest was 6 więc możecie grać niezależnie od reszty.
To nie jest podział na zasadzie lepszy zespół, gorszy zespół tylko drugi i pierwszy bo przecież nikt nie lubi grzać ławy.
- Grant
- Juventino
Ja to Panowie robie na serio, bez żadnych wpadek i niepoważnych akcji. Od was oczekuje tego samego...W końcu jesteśmy dorośli
Narazie jesteśmy na wstępnym etapie organizacji. Ale myśle, że spokojnie do 20 dopniemy wszytko na ostatni guzik
Wtedy pozostanie nam tylko modlić się o pogode
PS nie bądźcie tacy pewni siebie, chociaż faktycznie ostatnio Juve wywalało Real za burte LM, ale pora na reważ
POZDRAWIAM

Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007, 20:11 przez Grant, łącznie zmieniany 1 raz.
- bolec_juve
- Juventino
AMENGrant pisze:faktycznie ostatnio Juve wywalało Real za burte LM

- wojti-s
- Juventino
Grant mam taką propozycję : weź walnij jakiś regulamin żebyśmy wiedzieli czego się spodziewać.
Na jakim boisku gramy, na jakiej nawierzchni. Proponuję ograniczyć czas zgłaszania ekip np. do 20 lipca żeby tydzień przed było wiadomo z kim przyjdzie grać.
Ja mam prócz siebie 2 osoby chętne - jednego na GK a drugi pomocnik/napastnik.
A i jeszcze jedno - może jako że to będzie pierwszy tego typu turniej warto go rozegrać jednego dnia, na jednym boisku bez mecz i rewanż tylko 1 mecz. Bo dla osób spoza wrocławia będzie to spore utrudnienie pałować się po całym mieście...
Zrobić na 1 boisku, ekipy będą grały na zmiane. Skoro np. jak zaproponowałem zgłaszanie do 20 lipca to np. 21 byłoby losowanie i rozpiska meczów
Na jakim boisku gramy, na jakiej nawierzchni. Proponuję ograniczyć czas zgłaszania ekip np. do 20 lipca żeby tydzień przed było wiadomo z kim przyjdzie grać.
Ja mam prócz siebie 2 osoby chętne - jednego na GK a drugi pomocnik/napastnik.
A i jeszcze jedno - może jako że to będzie pierwszy tego typu turniej warto go rozegrać jednego dnia, na jednym boisku bez mecz i rewanż tylko 1 mecz. Bo dla osób spoza wrocławia będzie to spore utrudnienie pałować się po całym mieście...
Zrobić na 1 boisku, ekipy będą grały na zmiane. Skoro np. jak zaproponowałem zgłaszanie do 20 lipca to np. 21 byłoby losowanie i rozpiska meczów