Prawo jazdy
- CzarnyZkultury
- Juventino
u nas 78zl przy odbiorze dokumentu..kacek_ pisze:tak, masz iść teraz wpłacić 70 zł plus 1-2 zł, zależy od urzędu.
edit: a TUTAJ mozesz sobie sprawdzic kiedy mozesz odebrac prawko w urzedzie

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zdawał ktoś z Was w ostatnim czasie egzamin na kat. C?
Jestem ciekaw ile trwa w praktyce jazda i jaka jest tolerancja (szczególnie przy tej cudnej 40centymetrowej linii) egzaminatorów do błędów, bo u mnie w ośrodku są średnio zorientowani w tym temacie :?
Jestem ciekaw ile trwa w praktyce jazda i jaka jest tolerancja (szczególnie przy tej cudnej 40centymetrowej linii) egzaminatorów do błędów, bo u mnie w ośrodku są średnio zorientowani w tym temacie :?
- rastapastor
- Milanista
- bartus
- Juventino
tak, mój ojciec dziś dzwonil, żeby się zapytać, kiedy można zacząć kurs najwczesniej. Dokladnie 3 miechy przed 18.rastapastor pisze:Mam malutkie pytanie.
Nie orientuję się za bardzo w prawie a nie mam zbytnio czasu szukać...
Czy nadal jest możliwe rozpoczęcia kursu na prawo jazdy 3 miesiące przed ukończeniem 18 roku życia?
Pozdroo...BLESS

- rastapastor
- Milanista
- C-Bart
- Juventino
Przyda mi się ta informacja. Trzy miesiące odpowiadają mi w stu procentach. Może po wakacjach będzie już prawko. Liczę że zdam za pierwszym razem. 8)bartus pisze:tak, mój ojciec dziś dzwonil, żeby się zapytać, kiedy można zacząć kurs najwczesniej. Dokladnie 3 miechy przed 18.rastapastor pisze:Mam malutkie pytanie.
Nie orientuję się za bardzo w prawie a nie mam zbytnio czasu szukać...
Czy nadal jest możliwe rozpoczęcia kursu na prawo jazdy 3 miesiące przed ukończeniem 18 roku życia?
Pozdroo...BLESS
- tabo89
- Juventino
egzamin mialem w piątek - dzis jest wtorek i jak wpisuje dane to jeszcze nic nie wyskakuje tzn jest to:CzarnyZkultury pisze:edit: a TUTAJ mozesz sobie sprawdzic kiedy mozesz odebrac prawko w urzedzie
po ilu dniach to bedzie działać?Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
a kiedy zaniosłeś papiery?tabo89 pisze:egzamin mialem w piątek - dzis jest wtorek i jak wpisuje dane to jeszcze nic nie wyskakuje tzn jest to:CzarnyZkultury pisze:edit: a TUTAJ mozesz sobie sprawdzic kiedy mozesz odebrac prawko w urzedzie
po ilu dniach to bedzie działać?Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
cierpliwości.. ja czekałem aż coś pojawi się na tej stronie 5 dni..

- tabo89
- Juventino
wpłacic bylem w poniedzialek a papiery maja przyslac z WORDkacek_ pisze:a kiedy zaniosłeś papiery?tabo89 pisze:egzamin mialem w piątek - dzis jest wtorek i jak wpisuje dane to jeszcze nic nie wyskakuje tzn jest to:CzarnyZkultury pisze:edit: a TUTAJ mozesz sobie sprawdzic kiedy mozesz odebrac prawko w urzedzie
cierpliwości.. ja czekałem aż coś pojawi się na tej stronie 5 dni..
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
O Panowie,Panowie......Nie zazdroszczę Wam,bo sam to przechodziłem rok temu... :lol: Powodzenia Wam życzę,ale nie dziękujcie,żeby nie zapeszać... 8) Teraz pomykam Roverkiem 25 i dobrze mi-miodzio............... :-D Pozdro 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pochwalę się, a co!
Właśnie wróciłek z WORD'u w Katowicach, gdzie zdałem dzisiej za pierwszym razem prawko na kat.C, za kilka miechów jeszcze zdałoby się za pierwszym razem zdać kat.A i będzie super hat-trick hero 
Tirówki! Siewier nadchodzi! :lol:
psss Nie bijcie braw, uszy mogą mi popękać

Tirówki! Siewier nadchodzi! :lol:
psss Nie bijcie braw, uszy mogą mi popękać