Vlepki JUVE - IV Tura - LISTA ZAMKNIETA.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mozecie wysylac mi juz adresy na pw. Tymczasem zadzwonilem do producenta i chcialem dowiedziec sie kiedy dokladnie dostane vlepki. Okazalo sie, ze aktualnie jest on na wczasach w Chorwacji i dopiero jak wroci (tj. okolo 15.07) wysle do mnie vlepki :? Jestem podobnie rozczarowany jak Wy, na vlepki wiec mozecie liczyc okolo 25 lipca.
- Fifarulez
- Juventino
eh szkoda wielka... mogl chociaz uprzedzic ze gdzies wyjezdza, a nie on nas tu zostawil niby nigdy nic i nagle dowiadujemy sie, ze ten wraca pietnastego... no mi tam zalezy zeby otrzymac te vlepy przed 28 (wyjezdzam+ur.).
.. moze sie uda... a adres za chwilke wysle ci na PW

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak zalatwie juz wszystko w zwiazku z III tura to zrobie temat odnosnie IV tury. Jesli znajdie sie duza ilosc chetnych to IV tura dojdzie do skutku, jesli nie - pozostaje czekac na nowa edycje z nowymi projektami - okolo wrzesnia.evilboy pisze:Kurde, pupa ze mnieJakos nie zauwazylem tego tematu, a vlepki chetnie bym nabyl... Stad moje pytanie: kiedy planujecie wypuscic nowe vlepy?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Osoby o nickach Tarnos15, Marcinzakopane, alex1897, Zaja23, Łyko prosze o jak najszybsze przeslanie swoich adresow do mnie na pw.
Uzytkownicy zps20 oraz sushi po uiszczeniu oplaty za vlepki rowniez prosze o przeslanie adresow.
Pozdrawiam.
Uzytkownicy zps20 oraz sushi po uiszczeniu oplaty za vlepki rowniez prosze o przeslanie adresow.
Pozdrawiam.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ja je na pewno do tego czasu dostane, ale do tego musisz sobie doliczyc kilka dni na przesylke ode mnie. Mozliwe, ze do tego czasu dojda, ale jesli tak bedzie to 'na styk'.Owieczka pisze:A czy jest stuprocentowa pewnosc ze vlepki dojdą do 31 Lipca ?? Bo wtedy wyjeżdzam i chciałbym juz je miec