Juventus Turyn kupował mecze również w Serie B?
- naros
- Juventino
whh... ja miałem ponad 680 a zobacz ile mam.Tak to juz jest na JPMister_Juve pisze:Pan Conte chyba przesadza. Juventus miał prawo grac słabiej w meczu o pietruszke i nie musiał grac najsilniejszym składem ( zresztą paru zawodników grało wtedy mecze w reprezentacji ). Moim zdaniem jest to chore. Wszyscy chcą zniszczyc Juventus.
Aha i jescze jedno czemu znikają mi posty???? Miałem ich ponad 40 teraz mam 30????

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Even
- Juventino
Po co sprzedawac jak grasz rezerwami, z motywacja wynoszacą -1 ,graja ze Spezia która walczy o utrzymanie i odda krew na boisku?:> PF.kropek pisze:Hahahha nie mogeco za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pisal ten artykul... mozna by oskarzyc ich o kupno meczu wtedy gdyby musieli wygrac z Arezzo i to by byla ostatnia kolekja a nie po tym jak awansowali z 1 miejsca przegrali... no prosze...
co najwyzej mogli SPRZEDAC w co nie wierze
- Juve_kubusthc
- Juventino
Hahaha śmiech na sali
"tak twierdza działacze Arezzo" mogą se twierdzić
bo to stek bzdur... Poprostu przemawia przez nich gorycz porażki i to ze spadli do Serie C.

- stahoo
- Juventino
hahahahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Alfa i Omega pisze:To my kupowaliśmy mecze w Serie A? Bardzo ciekawe... :?
Durna bzdura i tyle
ANK pisze:To samo jest w budes lidze jak zespuł z takiego samego landu ma spaść to nawet bayern przegra wiem to bo kolesie kturzy obstawiają macze to mmuwili nawet niemcy!.I nikt nie jest zdegradowany piłkarze poprostu się nie przykładają
O cholerka. Nienawidzisz słownika chyba bardziej niż Interu
a co do tematu to Conte chyba boi sie o swój managreski fotelik i teraz odwraca uwage zarzadu na Juventus, bo innego rozwiazania nie widze, bo przeciez nie mozna byc tak głupim by winic Juve o przegrana gdy juz awansowali z pierwszego miejsca.
@Mister_Juve Mi tez posty znikneły, nie jesteś sam
- Juve_kubusthc
- Juventino
Wiecie co kupiliśmy mecze dla interu w Serie A a inter kupił dla nas mecze w Serie B
a to co pisze jak tak samo prawdopodobne jak ten news proponuję to zamknąć :?
(widac ze smerf to pisal:D)

(widac ze smerf to pisal:D)

- Juve_kubusthc
- Juventino
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mogliby zachowac resztji godnosci sami sobie są winni chodz gdyby nmie te -6 chyba y sie utrzymali :]

- Gigi Buffon
- Juventino
Mnie też to wkurza ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Bo chyba już do końca swoich dni Juve będzie nazywane mafią . Co do Conte to bez Komentarza . Widocznie zazdrości Deschampsowi ,że on potrafii być trenerem :twisted: Co do sytuacji Arezzo to dla mnie mogą spać nawet do serie d :płaczę: (Nie bujcie się nie będę płakąć ) Rzucą coś na Juve nie zastanawiając się nawet dlaczego, jak im tak bardzo zależało na utrymaniu, nie przyłożyli się do meczów z Juve wyniki 2-2 i 5-1 dla nas chyba otwarcie mówią ,ze Juve nic niemusiało kupować , bo jak ktoś kiedyś powiedział Juve w serie B robił co chciał z przeciwnikami
się za to należą!! Temat ostatniego meczu sezonu skwituję tak:
Dla nsaszych za walkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Juve_kubusthc
- Juventino
WIesz wynik 2-2 to chyba jednak dla nich sukces
chyba sie jednak raz przylozyli
albo my im dalismy 

- Gigi Buffon
- Juventino
Chłopie wynik 2-2 oznacza tyle co nic . Widocznie Didier z uwagi na dawną znajomość dał sobie odebrać te punkty :-D tym bardziej ,że ten remis odnieśliśmy w Arezzo , a Juve nie zwykł być chamem , ale w Turynie już pokazał miejsce w szyku tym amatorom :-D Pozdrawiam FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!
- Chiellini3
- Juventino
Gigi Buffon pisze:Chłopie wynik 2-2 oznacza tyle co nic . Widocznie Didier z uwagi na dawną znajomość dał sobie odebrać te punkty :-D tym bardziej ,że ten remis odnieśliśmy w Arezzo , a Juve nie zwykł być chamem , ale w Turynie już pokazał miejsce w szyku tym amatorom :-D Pozdrawiam FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!
Zonk :!: bo paradoksalnie wlasnie w Turynie byl remis a w Arezzo ich rozgromilismy bodajze 4:0 czy 5:0 chbya ze mi sie mecze pochrzanily ale wydaje sie byc pewien
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
2006-12-22 20:30 Juventus FC - AC Arezzo 2 : 2PrzemO3333 pisze:Gigi Buffon pisze:Chłopie wynik 2-2 oznacza tyle co nic . Widocznie Didier z uwagi na dawną znajomość dał sobie odebrać te punkty :-D tym bardziej ,że ten remis odnieśliśmy w Arezzo , a Juve nie zwykł być chamem , ale w Turynie już pokazał miejsce w szyku tym amatorom :-D Pozdrawiam FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!
Zonk :!: bo paradoksalnie wlasnie w Turynie byl remis a w Arezzo ich rozgromilismy bodajze 4:0 czy 5:0 chbya ze mi sie mecze pochrzanily ale wydaje sie byc pewien
2007-05-19 16:00 AC Arezzo - Juventus FC 1 : 5
Wtedy, tzn kiedy?Skibil pisze:A czy juve nie grało wtedy rezerwami?
Juventus FC - AC Arezzo 2 : 2?
Skład:
Gianluigi Buffon
Giorgio Chiellini
Jean-Alain Boumsong
Federico Balzaretti
Alessandro Birindelli
Matteo Paro
Cristiano Zanetti
Raffaele Palladino
Alessandro Del Piero
David Trezeguet
Marcelo Danubio Zalayeta
Rezerwa:
Antonio Mirante
Waleri Bożinow
Felice Piccolo
Claudio Marchisio
Tomas Guzman
Jonathan Zebina
Paolo De Ceglie
Co do topicu. Myślę, że nie ma co do tego wracać... Trochę śmiesznę to zachowanie działaczy Arezzo, ale tak to bywa. Gdy się spada do niżeszj ligi, szuka się "winnych" :roll:
- Gigi Buffon
- Juventino
No fakt pomyliłem się
, ale czy to lepiej,ze na wyjeżdzie ograliśmy tych amatorów ?! :lol: