Zabraknie dla nas lewoskrzydłowego?
- Łukasz
- Juventino
Nie za bardzo wiem, jak się do tego ustosunkować... Otóż Chelsea podobno złożyła Lyonowi ofertę w sprawie transferu Maloudy. Po co? Przecież "The Blues" mają w swoich szeregach Robbena, o którym na pewno nie można powiedzieć, że jest od Francuza gorszy. Czyżby w pierwszym składzie miało się znaleźć miejsce dla obu piłkarzy (wtedy holender grałby zapewne na prawej flance lub w ataku u boku Drogby)? A może Robben jednak rzeczywiście odejdzie z ekipy J. Morinho? Czy może wreszcie jeden z w/w piłkarzy zasiądzie na ławce? Co w takim wypadku stanie się z J. Colem, który też najlepiej czuje się z lewej strony boiska? Wiele tych pytań, ale sprawa jest dosć intrygująca.
Źródło: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8 ... 9&kat=1744
- bolec_juve
- Juventino
Moim zdaniem J.Cole nie jest docenieny w Chelsea ale jest lepszy od Arjena...a Malouda jest znakomitym graczem ale już to kiedyś mówił że nie dla chelsea.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Rozwiązanie jest proste. Mourinho ustawia 4-3-3 i wtedy [jak zwykle] Joe Cole lub Arjen Robben wchodzi na lewą stronę ataku, Malouda na lewą stronę pomocy, a na lewą stronę obrony Ashley Cole.Łukasz pisze:Nie za bardzo wiem, jak się do tego ustosunkować... Otóż Chelsea podobno złożyła Lyonowi ofertę w sprawie transferu Maloudy. Po co? Przecież "The Blues" mają w swoich szeregach Robbena, o którym na pewno nie można powiedzieć, że jest od Francuza gorszy. Czyżby w pierwszym składzie miało się znaleźć miejsce dla obu piłkarzy (wtedy holender grałby zapewne na prawej flance lub w ataku u boku Drogby)? A może Robben jednak rzeczywiście odejdzie z ekipy J. Morinho? Czy może wreszcie jeden z w/w piłkarzy zasiądzie na ławce? Co w takim wypadku stanie się z J. Colem, który też najlepiej czuje się z lewej strony boiska? Wiele tych pytań, ale sprawa jest dosć intrygująca.
Ja nie trawie patrzeć na grę Robbena... i już nie będę się o nim wypowaiadł, tylko moim zdaniem CFC powinna opchnąć go za sporą kasę do Realu. O!

Może i doceniany nie jest,... ale na pewno Malouda chce grać w Chelsea, mówi już to otwarcie. Nawet na zgrupowaniu Lyonu się nie pojawia.bolec_juve pisze: Moim zdaniem J.Cole nie jest docenieny w Chelsea ale jest lepszy od Arjena...a Malouda jest znakomitym graczem ale już to kiedyś mówił że nie dla chelsea.

- Łukasz
- Juventino
Szczerze w to wątpię...mateelv pisze: Rozwiązanie jest proste. Mourinho ustawia 4-3-3 i wtedy [jak zwykle] Joe Cole lub Arjen Robben wchodzi na lewą stronę ataku, Malouda na lewą stronę pomocy, a na lewą stronę obrony Ashley Cole.
- Atak:
---------Drogba------------
Robben-------Schevchenko
- Pomoc:
Malouda-Lampard-Ballack
czy też może:
Malouda-Ballack-Lampard
czy:
Malouda-Lampard-Essien
a może:
Malouda-Makelele-Lampard?
Wątpię...
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czemu wątpisz? Chelsea już tak grała ;] My też raczej będziemy grali 4-3-3.Łukasz pisze:Szczerze w to wątpię...
- Atak:
---------Drogba------------
Robben-------Schevchenko
- Pomoc:
Malouda-Lampard-Ballack
czy też może:
Malouda-Ballack-Lampard
czy:
Malouda-Lampard-Essien
a może:
Malouda-Makelele-Lampard?
Wątpię...
- stahoo
- Juventino
)Łukasz, pomoc i atak chelsea bedzie wygladac tak (mam przecieki od Mourinho
:
Szewa - S. Kalou
Malouda- Obi Mikael - Makalele - J. Cole
I wszystkich zaskoczą.
Co do topicu.
Nie wiadomo jak długo pogra jeszcze Pavel. Jeżeli zostanie z nami na ten sezon to narazie najwiekszym zmartwieniem jest obrona. Jeżeli natomiast zdecyduje zakonczyc karierę to może w ataku bedzie Trezeguet-Iaquinta a na lewej pomocy zagra Alex? Oczywiscie jeżeli nie sprowadzimy lewego pomocnika. To samo jest z drugim skrzydłem. Niewiadomo czy Mauro zechce z nami zostac, ale sadze ze mimio wszystko Camor bedzie grac w przyszłym sezonie na prawej flance

Szewa - S. Kalou
Malouda- Obi Mikael - Makalele - J. Cole
I wszystkich zaskoczą.
Co do topicu.
Nie wiadomo jak długo pogra jeszcze Pavel. Jeżeli zostanie z nami na ten sezon to narazie najwiekszym zmartwieniem jest obrona. Jeżeli natomiast zdecyduje zakonczyc karierę to może w ataku bedzie Trezeguet-Iaquinta a na lewej pomocy zagra Alex? Oczywiscie jeżeli nie sprowadzimy lewego pomocnika. To samo jest z drugim skrzydłem. Niewiadomo czy Mauro zechce z nami zostac, ale sadze ze mimio wszystko Camor bedzie grac w przyszłym sezonie na prawej flance
- alex_pl
- Juventino
tak sobie czytam i czytam.. i poza zawodnikami którzy już mają podpisane kontrakty z klubami; Malouda, Ribery,Robben, nie znalazłem żadnego nazwiska godnego uwagi poza jednym; Martin PETROV nie mylić ze Stilianem Petrovem, niesamowita szybkość, niesamowite uderzenie, i niesamowita technika, tyle.
dwa filmiki z jego udziałem;
- bramka w meczu z Holandią
- asysta w meczu z Barcą-i szybkość Oleguera
EDIT: przypomniał mi się jeszcze jeden zawodnik.. Adriano z Sevilli FC, przyznaje się bez bicia że nie wiem jak brzmi jego pełne nazwisko.
dwa filmiki z jego udziałem;
- bramka w meczu z Holandią
- asysta w meczu z Barcą-i szybkość Oleguera

EDIT: przypomniał mi się jeszcze jeden zawodnik.. Adriano z Sevilli FC, przyznaje się bez bicia że nie wiem jak brzmi jego pełne nazwisko.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2007, 16:32 przez alex_pl, łącznie zmieniany 3 razy.
- Łukasz
- Juventino
To fakt, Bułgar jest znakomitym zawodnikiem. Do Wolfsburga przyszedł jako napastnik, ale przesunięto go na lewe skrzydło. Lewą nogą potrafi zrobić wszystko, jest znakomicie wyszkolony technicznie, dysponuje świetnym, precyzyjnym dośrodkowaniem i dbrym uderzeniem z dystansu. Jest niezwykle szybki, przebojowy, dobrze drybluje. Poza tym znakmicie wykonuje stałe fragmenty gry. Rzeczywiście, można by pomyśleć o nim w kontekście Juve.alex_pl pisze:tak sobie czytam i czytam.. i poza zawodnikami którzy już mają podpisane kontrakty z klubami; Malouda, Ribery,Robben, nie znalazłem żadnego nazwiska godnego uwagi poza jednym; Martin PETROV nie mylić ze Stilianem Petrovem, niesamowita szybkość, niesamowite uderzenie, i niesamowita technika,tyle.
10.06.2007
Malouda podpisał kontrakt z Chelsea
Żródło: http://dot.wp.pl/dyn/redir.html?element ... 6&kat=1744
- Xiao
- Juventino
Po tym jak Chelsea ma wzmocnic Malouda to Robben nie bedzie mial miejsca w pierwszym skladzie wiec warto by go kuopic tym bardziej ze przyszlosc Nedveda dalej nie pewna
Robben jest wart ok 12-15mln euro a na pewno by go sprzedali jak kupili Maloude

- b0unc3
- Juventino
Xiao pisze:Po tym jak Chelsea ma wzmocnic Malouda to Robben nie bedzie mial miejsca w pierwszym skladzie wiec warto by go kuopic tym bardziej ze przyszlosc Nedveda dalej nie pewnaRobben jest wart ok 12-15mln euro a na pewno by go sprzedali jak kupili Maloude
tylko ze lada dzien Robben moze przejsc do Realu.
- Juve_kubusthc
- Juventino
Chiellini ponoc moze grac tez jako pomocnik (chyba ze sie myle) a Camor chyba tez na lewej stronie moze albo Pavel tyle ze on musialby zostac...

- Łukasz
- Juventino
No niby i może... W Fiorentinie mu się to zdarzało (dawno i nie prawda)... Może też grać jako stoper (na pewno lepszy z niego stoper niż pomocnik). Jednak czy wyobrażasz sobie ciężkiego, masywnego Chielliniego na skrzydle? Lepsze predyspozycje miał do gry w pomocy Balza (dośrodkowanie, motoryka - zwinność), jednak nasz zarząd połakomił się na wielkie pieniądze (znaczne wzmocnienie dla naszego budżetuJuve_kubusthc pisze:Chiellini ponoc moze grac tez jako pomocnik (chyba ze sie myle) a Camor chyba tez na lewej stronie moze albo Pavel tyle ze on musialby zostac...

P.S. Zawsze mamy jescze Hasana
A wracając do Petrova - niestety nie dla nas kwitnie ananas: Bułgar przeszedł do Manchesteru City. Swoją drogą Eriksson dokonuje bardzo ciekawych ruchów transferowych: Bianchi, Petrov...
Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248702,1579003,wiadomosc.html
07.08.2007
Jeszcze gorsza nowina. Podobno już w środę kontrakt z Realem podpisać ma Robben.
Źródło: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=9 ... 518624.008
29.11.2007
Nasi działacze powinni koniecznie zainteresować się Drenthe. Bo perspektywiczny, znakomicie utalentowany Holender ma rzekomo trafić na listę transferową już zimą, przynajmniej tak donosi "Marca". Lepszego zawodnika na tą pozycję chyba obecnie nie znajdziemy...