Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
MożliweDavids8 pisze:mateelv pisze: Na początku tego sezonu miała być taka koszulka Juve, samo JP podawało jej foty, już nawet widziałem taką na allegro, jak ktoś sprzedaje, ale ostatecznie zarząd Juve wybrał tą teraźniejszą, i chyba jednak bardziej mi się podoba...
To byly koszulki do akcji Stand Up Speak Up... jezeli chodzi nam o ta sama koszulke, ale mysle ze tak bo troche podobna do Barcy![]()
A co do tej koszulki z logiem FIATa to wygląda świetnie, naprawdę
- Myzarel
- Juventino
Piękna ta koszulka z fiatem - nareszcie coś ciekawego by się pojawiło - szkoda że nierealne bo nike takich fajnych nie robi - ale nic to jakoś będzie. Nasz przyszły sponsor nie jest taki zły jeśli chodzi o logo. Ale fiat jakikolwiek byłby lepszy...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Martin
- Juventino
A i tak na końcu okaże się, że projekt nowej koszulki będzie mocno odbiegał od propozycji prasy i użytkowników 
A co do tego poszarpanych pasków to muszę przyznać, że bardzo oryginalne rozwiązanie...

A co do tego poszarpanych pasków to muszę przyznać, że bardzo oryginalne rozwiązanie...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- nookie
- Juventino
Dokładnie..ale cóż..co zrobić? było minęło niestetyTharpenio pisze:Jak już patrzeć na to czy koszulka jest ładna itd (ja już swoje podejście do tego opisywałem, pare postów wcześniej) to stwierdzam, że najładniejsze koszulki (moim zdaniem ;-)) były z sezonu 2002/03 (z sponsorem FastWeb) Poprostu arcydzieło ;-)

a mi się jakoś nie za specjalnie podobaTharpenio pisze:A ta koszulka z logiem FIAT co tutaj ktoś wrzucił, była już od ponad 3 miesięcy na owym www.juventus1897.it. Fajny projekt, ale troche nie w stylu Nike (zbyt ładna)
EDIT:To też całkiem ładnie wyszło ;-) Grazie
na konkraty zapewn poczekamy jeszcze około miesiąca albo i dwóch bo z tego co pamiętam to w ostatnich latach te projekty przychodziły dośc późno w każdym razie na pewno już po sezonie[/quote]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Te poszarpane paski sa piekne ;D:D:D:D:D
Mam nadzieje ze Nike wymysli cos specjalnego dla nas...
Moim zdaniem powinni odejsc od kolniezykow :naughty:
pozdro
pozdro

- Monte Cristo
- Juventino
Zgadzam sie...Davids8 pisze:Te poszarpane paski sa piekne ;D:D:D:D:D
pozdro
w poprzednim sezonie te stroje fajnie wygladaly, ogolnie bez kolniezykow fajniej sa, no i w poprzednim sezonie emblemat scudetto wiec wiecie

- JuveFilip_8_
- Juventino
szczerbi pisze:Mi się podoba wzór koszulek Lotto Sport, taki jak ma drużyna U.S. Palermo (domowe).
A moje ulubione stroje to zawsze byly stroje Ajaxu ( z tym paskiem czerwonym przez srodek)
A teraz "umieram" jak widze nowe stroje OM, mozna je zobaczyc pod tym linkiem co dalem

Oczywiscie jakieby nie byly to stroje Juve sa lepsze

- white_wolv
- Juventino
To jakis nowy boysband z Blachowni ?swiergot pisze:Nie wiem czemu ale to zdjęcie kojarzy mi się z tym:

- JuveFilip_8_
- Juventino
swiergot pisze:Nie wiem czemu ale to zdjęcie kojarzy mi się z tym:Davids8 pisze:Rozwala mnie Lokomotiv Moskwa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Umarlem jak to zobaczylem
Przysiegam ze wszyscy moi (nie wiem jak sie pisze) kumple jak zobaczyli te stroje powiedzieli wlascie o tym ruskim disco xD

Jak juz maja takie brzydkie stroje to powinni przynajmniej kogos "normalnego" w nie ubrac :PP

Mam nadzieje ze Nike nie pojdzie w kolorystyke Lokomotivu(chdzi mi o wyjazdowe)
Ktos juz o to pytal, ale nie dostal odpowiedzi... kto wie do kiedy Juve ma kontrakt z Nike??

- juveluck
- Juventino
Heh, dziwne. Jak byś nie napisał dał bym sobie ręce odciąć, że to Ultrasi interu....swiergot pisze:To ultrasi Wisły K. wykonujący nowy hymn klubuwhite_wolv pisze:To jakis nowy boysband z Blachowni ?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- JuveFilip_8_
- Juventino
Chcialbym odswiezyc temat
:D:D
Mysle ze Nike powinno pojsc w jakas "dzika" kolorystyke przy strojach wyjazdowych (ten roz kilka la temu i te czerwone teraz sa/byly boskie) :shock:

Mysle ze Nike powinno pojsc w jakas "dzika" kolorystyke przy strojach wyjazdowych (ten roz kilka la temu i te czerwone teraz sa/byly boskie) :shock:

- Wojt
- Juventino
A ja bym chciał powrotu strojów wyjazdowych z sezonu 2002/03. Były świetne. No a 3 komplet... Może pomyślą nad różowo - czarną kolorystyką, bo wg. mnie fajnie to wyglada
I zważając na logo nowego sponsora, do domowych koszulek dodałbym jakieś żółte lub niebieskie akcenty.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?