Fabiański przechodzi do Arsenalu!
- valsir
- Juventino
No i stało co się miało stać :
Łukasz Fabiański w Arsenalu!
2007-05-26 15:00
Biuro Prasowe KP Legia Warszawa z satysfakcją informuje, że wczoraj w godzinach wieczornych zakończyły się sukcesem negocjacje w sprawie transferu bramkarza naszego Klubu, Łukasza Fabiańskiego do zespołu Arsenal Londyn.
Po trwających ponad 2 tygodnie rozmowach, przedstawiciele Arsenalu sprostali oczekiwaniom naszego Klubu, co w praktyce pozwoliło na parafowanie umowy transferu definitywnego.
Pragniemy przy tym poinformować, że kwota transferu pozostaje tajemnicą handlową obu klubów, ale możemy tylko potwierdzić, że Łukasz Fabiański jest od tej chwili najdroższym piłkarzem, jakiego kiedykolwiek wytransferowano z polskiego klubu.
Dzisiejsze spotkanie naszej drużyny przeciwko Zagłębiu Lubin będzie tym samym pożegnalnym występem Łukasza przed warszawską publicznością.
Życzymy popularnemu „Fabianowi” wiele sukcesów w występach w jego nowym klubie oraz wszelkiej pomyślności w życiu osobistym.
Biuro Prasowe KP Legia Warszawa
źródło biuro Pasowe KP LEgia Warszawa, www.legia.com www.legialive.pl
Łukasz Fabiański w Arsenalu!
2007-05-26 15:00
Biuro Prasowe KP Legia Warszawa z satysfakcją informuje, że wczoraj w godzinach wieczornych zakończyły się sukcesem negocjacje w sprawie transferu bramkarza naszego Klubu, Łukasza Fabiańskiego do zespołu Arsenal Londyn.
Po trwających ponad 2 tygodnie rozmowach, przedstawiciele Arsenalu sprostali oczekiwaniom naszego Klubu, co w praktyce pozwoliło na parafowanie umowy transferu definitywnego.
Pragniemy przy tym poinformować, że kwota transferu pozostaje tajemnicą handlową obu klubów, ale możemy tylko potwierdzić, że Łukasz Fabiański jest od tej chwili najdroższym piłkarzem, jakiego kiedykolwiek wytransferowano z polskiego klubu.
Dzisiejsze spotkanie naszej drużyny przeciwko Zagłębiu Lubin będzie tym samym pożegnalnym występem Łukasza przed warszawską publicznością.
Życzymy popularnemu „Fabianowi” wiele sukcesów w występach w jego nowym klubie oraz wszelkiej pomyślności w życiu osobistym.
Biuro Prasowe KP Legia Warszawa
źródło biuro Pasowe KP LEgia Warszawa, www.legia.com www.legialive.pl
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Michael900
- Juventino
Hmmm. Ciekaw jestem bardzo, jaka to jest kwota. Arsenal na to stać, więc nie jest to wielkie zaskoczenie.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- rastapastor
- Milanista
- MrWlodek
- Juventino
Podobno Palermo ma prawo pierwokupu Gargamela do Palermo w letnim okienku transferowym. A latem i zimą, na Iwana oko miało kilka wschodnich klubów...rastapastor pisze:co do transferów ciekawjeste czy jakiś zagraniczny klub zainteresuje się Gargułą czy Łobodzińskim hmm...

- rastapastor
- Milanista
Jeżeli Gargułę nazywasz Gargamelem, to myślę że Palermo nie byłoby złą drużyną...chciałbym aby Garguła przeszedł do zagranicznego klubu ale nie takeigo że tak powiem super mocnego, bo bedzie siedział na ławce a chodzi o to aby grał i zdobywał doświadczenie na zagranicznym polu, toteż myślę że Palermo byłoby dobrym klubem...
Pozdroo...BLESS
Pozdroo...BLESS
- MrWlodek
- Juventino
Tak, chodzi mi o Gargułęrastapastor pisze:Jeżeli Gargułę nazywasz Gargamelem, to myślę że Palermo nie byłoby złą drużyną...

- rastapastor
- Milanista
- rastapastor
- Milanista
- CannaDaroo
- Juventino
ale łukasza Fabiańskiego uwielbiam i mam nadzieje ze zrobi wielką kariere za granica jak Jurek Dudek Fabian 3mam kciuki za ciebie 

WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole