Mauro Camoranesi - do środka !
- Mati
- Juventino
Beznadzieją uważasz grę w środku pomocy Camora, a proponujesz aby w środku grał Marchionni i to razem z Paro - gratuluje poczucia humoruAleX_Del_Piero_13 pisze:Według mnie przesunięcie Camora do środka to beznadziejny pomysł. Camor najlepszy jest na skrzydle, czasami moze grać w środku ale tylko z konieczności. Myślę, że Marchionni mógły grać razem z Paro na środku , a Camora na prawym skrzydle zostawić. Zresztą co my tu będziemy decydowali ... decydował i decydować będzie Deschamps i do jego decyzji musimy się przystosować

W drużynie potrzebny doświadczony defensywny pomocnik - co na poziomie Serie B (i tak przecież wysokim) zapewniają i Zanetti i Giannichedda, ale na pewno nie Marchionni czy Paro.Pierwszy chyba nigdy nie grał w środku a drugi jest zbyt słabym piłkarzem, a może poprostu jeszcze nieogranym
Co do tematu to - w tym sezonie na kilka ostatnich kolejek playmaker nam nie jest potrzebny, a w przyszłym i tak potrzebne są wzmocnienia
A że Camoranesi jest lepszy na skrzydle niż w środku - zmiana pozycji nie ma sensu.
- j@ro
- Juventino
Jak Ty uwazasz, ze Paro jest slaby, to ja gratuluje Ci jeszcze wiekszego poczucia humoru.mati__________ pisze: W drużynie potrzebny doświadczony defensywny pomocnik - co na poziomie Serie B (i tak przecież wysokim) zapewniają i Zanetti i Giannichedda, ale na pewno nie Marchionni czy Paro.Pierwszy chyba nigdy nie grał w środku a drugi jest zbyt słabym piłkarzem, a może poprostu jeszcze nieogranym

Pozdro
In my veins goes black & white blood
- Ave_Juventus
- Juventino

- szczerbi
- Juventino
Nie zapominajcie o Hasanie Salihamidzic. Wiec jak dojdzie do nas w najgorszym wypadku jeden srodkowy pomocnik to bedzie mozna grac tak:
--Nedved-----------------------Salihamidzic--
----------Camoranesi--- ? -----------------
Ale i tak nie jestem za takim pomyslem :-D
--Nedved-----------------------Salihamidzic--
----------Camoranesi--- ? -----------------
Ale i tak nie jestem za takim pomyslem :-D
- Bobeknaklo
- Juventino
no nie wiem czy taki wariant by sie sprawdzil :? nedved moze grac w srodku. ale tez lepszy jest na skrzydle. i tak juve przeciez kupi kilku pomocnikow to zobaczymy latem jak to bedzie
- Mati
- Juventino
Oglądałeś jakiś mecz z jego udziałem, czy oceniasz po notach z gazet ?j@ro pisze:Jak Ty uwazasz, ze Paro jest slaby, to ja gratuluje Ci jeszcze wiekszego poczucia humoru.mati__________ pisze: W drużynie potrzebny doświadczony defensywny pomocnik - co na poziomie Serie B (i tak przecież wysokim) zapewniają i Zanetti i Giannichedda, ale na pewno nie Marchionni czy Paro.Pierwszy chyba nigdy nie grał w środku a drugi jest zbyt słabym piłkarzem, a może poprostu jeszcze nieogranym![]()
Pozdro
Myślę że gdyby grał bardziej odważniej to były by lepsze rezultaty, ale do Zanettiego i tak mu brakuje, a jak powiedział Venomik, i tak żaden z nich nie nadaje się do walki o scudetto .
- Bobeknaklo
- Juventino
no tak. ale nie jest za dobrze jezeli kupimy pelno nowych zawodnikow! 5 nowych nie moze raczej od razu grac! zeby byly efekty trzeba pracy i doswiadczenia. a nie ze przyjda zawodnicy i za tydzien pierwszy mecz ligowy!
- j@ro
- Juventino
Oczywiście, ze ogladalem... A tak w ogole to wez sobie znajdz w slowniku defincije SŁABY. Nie uwazam, ze jest swietnym pomocnikiem, ale chlopak daje rade, jest nieograny i to tylko kwestia czasu. Slaby np to jest nasz polski 'supersnajper' Grześ (Rasiak). Troche Ci sie myla pojecia czlowieku!mati__________ pisze:Oglądałeś jakiś mecz z jego udziałem, czy oceniasz po notach z gazet ?j@ro pisze:Jak Ty uwazasz, ze Paro jest slaby, to ja gratuluje Ci jeszcze wiekszego poczucia humoru.mati__________ pisze: W drużynie potrzebny doświadczony defensywny pomocnik - co na poziomie Serie B (i tak przecież wysokim) zapewniają i Zanetti i Giannichedda, ale na pewno nie Marchionni czy Paro.Pierwszy chyba nigdy nie grał w środku a drugi jest zbyt słabym piłkarzem, a może poprostu jeszcze nieogranym![]()
Pozdro
Myślę że gdyby grał bardziej odważniej to były by lepsze rezultaty, ale do Zanettiego i tak mu brakuje, a jak powiedział Venomik, i tak żaden z nich nie nadaje się do walki o scudetto .
Poza tym, ludzie czesto oceniaja zawodnika przez pryzmat widowiskowej gry. A brales kiedys pod uwage, ze moze to byc tak, iz zalozenia taktyczne jakie mu nakresla DD moga mu przeszkadzac w pokazaniu calych swych umiejetnosci, no a ze te owlasnie zalozenia sa przez niego realizowane wzorowo. Mysleles o tym?? Popatrz na Makelele, ktory uwazany jest za jednego z najlepszych na swojej pozycji, odwala czarna robote na boisku, a praktycznie nie jest az tak widoczny. To samo bylo z Didierem kiedy gral w barwach Juve. Zastanow sie troche!
In my veins goes black & white blood
- darek
- Juventino
Czemu jest slaby? Napastnik jest od strzelania bramek a z tego co wiem rasiak to robi. Pewnie mowisz to po jego grze w reprezentacji w ktorej bramek nie strzela.Zobacz ile bramek ma w swoim zespole.j@ro pisze: Slaby np to jest nasz polski 'supersnajper' Grześ (Rasiak). Troche Ci sie myla pojecia czlowieku!
- Venomik
- Juventino
j@ro
Jeśli mowa o graczach Juve którzy mogą być z nami w przyszłym sezonie i walczyć o wysokie miejsca w Serie A to chyba sprawa jest jasna?
Słaby = nie ma wystarczających umiejętności by mój być graczem pierwszego składu/rezerwowym.
Nie wyobrażam sobie by po kontuzji podstawowego gracza to Paro był naszym pierwszym defensywnym pomocnikiem przez jakiś miesiąc
Jeśli mowa o graczach Juve którzy mogą być z nami w przyszłym sezonie i walczyć o wysokie miejsca w Serie A to chyba sprawa jest jasna?
Słaby = nie ma wystarczających umiejętności by mój być graczem pierwszego składu/rezerwowym.
Nie wyobrażam sobie by po kontuzji podstawowego gracza to Paro był naszym pierwszym defensywnym pomocnikiem przez jakiś miesiąc

Dirty mind
- darek
- Juventino
Venomik pisze:j@ro
Święta prawda
- Bobeknaklo
- Juventino
j@ro pisze:Oczywiście, ze ogladalem... A tak w ogole to wez sobie znajdz w slowniku defincije SŁABY. Nie uwazam, ze jest swietnym pomocnikiem, ale chlopak daje rade, jest nieograny i to tylko kwestia czasu. Slaby np to jest nasz polski 'supersnajper' Grześ (Rasiak). Troche Ci sie myla pojecia czlowieku!mati__________ pisze:Oglądałeś jakiś mecz z jego udziałem, czy oceniasz po notach z gazet ?j@ro pisze:
Jak Ty uwazasz, ze Paro jest slaby, to ja gratuluje Ci jeszcze wiekszego poczucia humoru.![]()
Pozdro
Poza tym, ludzie czesto oceniaja zawodnika przez pryzmat widowiskowej gry. A brales kiedys pod uwage, ze moze to byc tak, iz zalozenia taktyczne jakie mu nakresla DD moga mu przeszkadzac w pokazaniu calych swych umiejetnosci, no a ze te owlasnie zalozenia sa przez niego realizowane wzorowo. Mysleles o tym?? Popatrz na Makelele, ktory uwazany jest za jednego z najlepszych na swojej pozycji, odwala czarna robote na boisku, a praktycznie nie jest az tak widoczny. To samo bylo z Didierem kiedy gral w barwach Juve. Zastanow sie troche!
Zgadzam sie po czesci. Paro zlym zawodnikiem nie jest ale sadze ze jednak powinien zostac wypozyczony do jakiegos klubu pierwszoligowego zeby jeszcze nabrac pewnosci i doswiadczenia. nie sprzedawac bo naprawde ma potaencjal. ale na seriea w juve to chyba za malo.
- Mr Cezary
- Juventino
W sumie nic na tej wymianie byśmy nie stracili. Wątpię aby Almiron po przyjściu do Juve grał gorzej od Paro. W dodatku jest to chyba bardziej ofensywnie usposobiony gracz, czyż nie? Nie płakałbym za Matteo ani trochę.szczerbi pisze:Paro ma isc w zamian za Almirona.