Fiat sponsorem głównym Juve??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Aleksander Wielki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 13:10

Nie wiem czy było by Się z czego cieszyć :/ Właścicielami Fiata ja k i Juve jest jedna rodzina, więc i tak wkłada fundusze w zespół. A Dodatkowo pieniążki wpływają od Tamoil. Więc jest możliwe, że przypływ gotówki zmniejszyłby się.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 13:12

Aleksander Wielki pisze:Nie wiem czy było by Się z czego cieszyć :/ Właścicielami Fiata ja k i Juve jest jedna rodzina, więc i tak wkłada fundusze w zespół. A Dodatkowo pieniążki wpływają od Tamoil. Więc jest możliwe, że przypływ gotówki zmniejszyłby się.
Śmieszniejszej teorii w życiu nie słyszałem. Dla mnie sponsor to sponsor i nie koniecznie muszą stracić, jeśli miałby Juventus stracić na tym, to nie podpsize kontraktu reklamowego, proste? Moim zdaniem proste... :roll:

lobes6

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lutego 2007, 16:44

:D :-D :happy: 8) Szczerze mówiąć cały ten pomysł jest bardzo interesujący i dla mnie nie ma większego znaczenia jak będą wyglądały te koszuki(zapewne świetnie tym zajmą sie styliści nike)ważne jest to że Fiat zawsze był przy JUVE i będę dumny gdy na koszulkach Juve będzie widniało ich logo jakie by nie było.....*nie liczy sie to co na zewnątrz tylko to co w srodku:P:PP:P To tylko takie moje małe zdanie:)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 12:03

mam koszulke fiata i na niej bardzo dobrze prezentuje sie logo podłuzne (stare). podejrzewam ze jesli ktos wprowadza nowe logo to wlasnie je bedzie chcial umiescic na koszulkach dla reklamy.

umieszcze kilka zdjec koszulki ktora mam

Obrazek Obrazek Obrazek

a tu nowe logo i potwierdzenie na nowym aucie z tej stajni

Obrazek Obrazek

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 07:42

przepraszam ze post jeden pod drugim ale grybym edytowal to by nikt nie zobaczył. pewnie juz wszyscy czytali news na JP

http://www.juvepoland.com/news.php?id=7419

niby jeszcze nie oficjalnie ale jesli jest podane na JP to musi byc prawdopodobne. troche smiesznie ze bedziemy miec na koszulkach logo firmy od maszyn rolniczych bo woloalbym fiata albo jesli cos z koncernu to Ferrari albo Alfa Romeo. co wy o tym myslicie?

tutaj jeszcze wrzuce logo

Obrazek

i link do oficjalnej strony New Holland

http://construction.newholland.com/home.aspx?RL=ENEU
http://www.newholland.com/h4/index.asp?Reg=IT&RL=ITIT

-------------------------------------------------------------------------------

edit:swoja dorga chinczycy tez o tym pisza:

http://bbs.sports.163.com/juventus/4694 ... ml?userid= :D

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 09:05

Ja mam tylko nadzięję ze żółte tło będzie zlikwidowane...jesli tak się stanie to może nie będzie najgorzej...a co ta firma produkuje to w sumie dla mnie nie ma większego znaczenia...moze dostarczą jakieś darmowe kosiarki na koszenie murawy? :wink:

BTW czy mógłby ktoś zrobić projekt koszulki z tego sezonu z tym właśnie logo??

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 10:20

To co prawda moj projekt do FM'a ale zawsze cos ;)

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2007, 14:09 przez Hawk, łącznie zmieniany 1 raz.

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 10:38

Bardzo fajne :!: Fajnie pasują do koszulek. Nie jest źle :!:

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 10:57

Nie rozumiem co po niektórych, którzy w komentarzach na stronie naśmiewają się z faktu, iż jest to firma produkująca maszyny rolnicze :| Panowie, co to ma do rzeczy. Ważne, że płacą grube pieniądze :P A co do loga, to moim zdaniem jest ok. Zobaczymy jak to będzie wyglądać na koszulkach. Zresztą, nowa reklama to zawsze jest kwestia przyzwyczajenia, przynajmniej w moim przypadku :wink:

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 11:05

Mi to kompletnie nie przeszkadza :-D . Ciesze się, że nie reklamujemy jakiejś firmy bukmacherskiej :naughty:

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 11:51

Sprzęt do modernizacji stadionu już mamy teraz pozostaje tylko czekać na przyznanie Italii organizacji Euro 2012 :D

Co do nowego loga to zdecydowanie najlepiej prezentuje się na żółtej koszulce z granatowymi spodenkami.

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 11:55

A mi na ciemnej wyjazdowej.
Po odpuszczeniu sobie tła to logo naprawdę całkiem fajnie wygląda.

I nie wiem w czym jest to gorsze (inne) od Tamoil czy Danona.
Czy ludziom wieś kojarzy się z zacofaniem? :/

Dirty mind
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 13:46

ja bardzo lubię wieś i te logo po usunięciu tła i małym rozciągnięciu wygląda bardzo dobrze, a to że produkują maszyny rolnicze to nie ma żadnego znaczenia...firma to firma nie ma znaczenia co robi, przecież nikt nie chciałby jakiejś lepszej firmy a dającej mniejszą kase, prawda?

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 14:15

Achim pisze: przecież nikt nie chciałby jakiejś lepszej firmy a dającej mniejszą kase, prawda?

Watpie zeby lepsza firma dawala mniej kasy :lol: . Chyba chodzilo ci o to ze nie chcesz firmy z ladniejszym logo a dajacej malo pieniedzy . A wracajac do tematu to te koszulki prezentowaly by sie naprawde dobrze ( zdecydowanie lepiej niz Tamoil ) i nie obchodzi mnie to jaka firma reklamuje sie na naszych strojach wazne jest to aby dawala wystarczajacp duzo pieniedzy zeby Juve moglo przystroic w te koszulki jak najlepszych pilkarzy.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 19:55

a jednak bedzie troszke inaczej to wygladalo to logo niz powyzej przedstawione. nie bedzie zoltego tła

oto link do info

http://www.solojuve.com/oficjalny/juven ... onsora.php

a to logo

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ