Serie B (16): JUVENTUS 2-1 Cesena
- naros
 - Juventino

Gdy przed wczoraj cały wieczór myslałem o tych chłopacach przysniło mi się w nocy coś dziwnego. Sniło mi się że byłem na plaży nad morzem, nikogo nie były tylko dwaj chłopcy starsi ode mnie próbowali sięgnąć z wody piłkę 
  jakimś podbierakiem. Podszedłem do nich i zabytałem jednego "co robicie?", on odparł "sięgamy piłkę z wody bo nam wpadła", wtedy powiedziałem "może wam pomoge?" on na to: " nie poradzimy sobie sami" 
 . Wtedy odszedłem a gdy wychodząc z plaży obruciłem się...... ich już tam nie było 
.
Napisałem to co pamiętałem, i tak ledwo to sobie przypomniałem jednak pamiętam że przedtem było coś jeszcze ale za nic nie moge sobie tego przypomniec. Jednak był to bardzo dziwny sen, gdy obudziłem sie rano byłem jakoś dziwnie zadowolony dopiero po chwili zobaczyłem plakat Juve wtedy padłem twarzą na poduszke i powiedziałem "ja pier......"

Napisałem to co pamiętałem, i tak ledwo to sobie przypomniałem jednak pamiętam że przedtem było coś jeszcze ale za nic nie moge sobie tego przypomniec. Jednak był to bardzo dziwny sen, gdy obudziłem sie rano byłem jakoś dziwnie zadowolony dopiero po chwili zobaczyłem plakat Juve wtedy padłem twarzą na poduszke i powiedziałem "ja pier......"

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Cichy-Alex
 - Juventino

Ja też u siebie w serwisie zrobiłem Biało-Czarne logo.
Racja czemu my?? Wszystko co najgorsze idzie do nas

Racja czemu my?? Wszystko co najgorsze idzie do nas
I LOVE JUVE!!
I LOVE NATALIA.G!!

I LOVE NATALIA.G!!

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Czas powrócić na drogę zwycięstw. Mecz pierwotnie przelożony z oczywistych powodów. Mam nadzieję, że dziś gładko wygramy, w zasadzie to nie wiem już czego od nas oczekiwać, mamy największy potencjal z całej ligi, a gramy przesłabo :roll: Myślałem, że bedziemy grali jak z Modeną (4-0), Lecce (4-1) czy Crotone (0-3), a my męczymy 1-0 albo się kompromitujemy. Czas się obudzić bo naprawdę nie wygląda to różowo....jak tak dalej pójdzie to z wielkiego JUVENTUSU zostanie tylko nazwa 
 a do tego nie możemy dopuścić :!:

- Kamex22
 - Juventino

dobrze mowisz musimy w koncu wygrac bo od 3 spotkan nie wygralismy w tym ze slabym arezzo nawet mowiac szczerze nie wazne czy wygrywamy 1-0 czy 4-0 bo teraz pelno kontuzji wazne zebysmy nawet w mocno uszczuplonym skladzie potrafili dominowac i wygrywac nawet i 1-0

- Swider10
 - Juventino

czy mecz bedzie pokazany w internecie?? forum na soccerlive jest niedostepne narazie nie wiem dlaczego 
 w zapowiedzi dnia nie ma meczu Juve.. 
 (jakis koels wczoraj na forum soccerlive napsial ze jest duza szansa na obejrzenie meczu Juve) a moze na bwin znowu bedzie mecz ?:>

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
						"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- fan_of_juve
 - Juventino

mam nadzieje ze wygramy tne mecz bo potrzebujemy tej wygranej no i czekam na jakis link do meczu bo ja te stronki ktore znalem obszukalem i nic a soccer-live forum jakos nieakywne :[

- Pilekww
 - Juventino

Zdecydowanie przydałoby sie wygrać, bo przy ewentualnych trzech punktach mamy lidera, bo tracimy do Napoli właśnie trzy punkty ale mamy dużo lepszy bilans bramkowy. 
Mam nadzieje ze po ostatnim "pokazie" coś sie poprawi a drużyna przynajmniej będzie chciała wygrać! Może skład już będzie w lepszej dyspozycji.
Juventus 2-1 Cesena.
Alex
Bojinov

Mam nadzieje ze po ostatnim "pokazie" coś sie poprawi a drużyna przynajmniej będzie chciała wygrać! Może skład już będzie w lepszej dyspozycji.
Juventus 2-1 Cesena.
Alex
Bojinov
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
						- Kamex22
 - Juventino

Pilekww pisze:Zdecydowanie przydałoby sie wygrać, bo przy ewentualnych trzech punktach mamy lidera, bo tracimy do Napoli właśnie trzy punkty ale mamy dużo lepszy bilans bramkowy.
ja mam pytanie czy w lidze jak sie ma tyle samo punktow w pierwszej kolejnosci liczy sie bilans bramek czy bilans bezposredni miedzy tymi druzynami bo ja zawsze myslalem ze bialns ogolny ale w FM jest na pierwszym miejscu bezposredni pojedynek wiec juz nie wiem
- Zawidowianin
 - Juventino

Czasami jak obstawiasz na żywo, to masz opcję Video i po naciśnięciu jeżeli masz względnie szybkie łącze, to możesz oglądac we względnie dobrej jakości.

- white_wolv
 - Juventino

Ostatnio jakosc byla swietna tyle ze male okienko.Dzisiejsza transmisja stoi pod znakiem zapytania, obiecano mi info na 5min przed meczem (szukajcie linka na www.rojadirecta.com).Zawidowianin pisze:Czasami jak obstawiasz na żywo, to masz opcję Video i po naciśnięciu jeżeli masz względnie szybkie łącze, to możesz oglądac we względnie dobrej jakości.
Co do samego meczu - inny wynik niz wygrana postawi przyszlosc DD pod duzym znakiem zapytania. Mecz z Mantova uswiadomil nam ze awans nie jest w 100% pewnym i musimy utrzymac maksymalna koncentracje w kazdym spotkaniu. Pewnie inaczej wygladaloby to gdyby nie kontuzje i zawieszenie Nedveda ale to przeciez tez czesc futbolu i trzeba sobie mimo takich rzeczy dawac rade.
Jesli zagramy dobry mecz uciesze sie nawet z 1-0.
- Kamex22
 - Juventino

ja jeszcze do tego bwin-trza byc zalogowanym? czy nie trzeba zeby ogladac?  
no a co do kontuzji i kartek to chyba juz w nastepnych meczach bedzie mogl zagrac Nedved wiec bedzie dobrze. A jeszcze a propo wynikow to CHYBA Rimini przegralo z Arezzo 4-1 bylem na ich oficjalnej stronie i tak sie tego dopatrzylem bo ja po wlosku ni w zab

no a co do kontuzji i kartek to chyba juz w nastepnych meczach bedzie mogl zagrac Nedved wiec bedzie dobrze. A jeszcze a propo wynikow to CHYBA Rimini przegralo z Arezzo 4-1 bylem na ich oficjalnej stronie i tak sie tego dopatrzylem bo ja po wlosku ni w zab
- Michael900
 - Juventino

Ehhh. Kolejne, trochę wymęczone zwycięstwo nad wiadomo słabszą drużyną. Pod koniec Cesena mogła nawet doprowadzić do wyrównania... Kolejny raz szansy zaprezentowania się nie dostał Bożinow, co według mnie jest błędem DD. Miejmy nadzieję, że następne mecze będą pewniej wygrywane przez Juve.  Forza!

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
						- Reg
 - Juventino

I znowu mamy 1. miejsce 

Świetny początek meczu w wykonaniu Juve i już po 25 minutach prowadzenie 2-0. Wtedy wydawało się, że porażka w Mantui rzeczywiście podziałała jak zimny prysznic i zawodnicy wzięli się do roboty. Nawet obrona nie grała najgorzej.
W drugiej połowie już nie było tak różowo. w 62. minucie tracimy bramkę i zaczyna się nerwówka. Obrońcy stracili pewność siebie, a w 66. minucie czerwień dla Zebiny. Nie wiem czy kartka zasłużona bo nie widziałem tego zdarzenia. Zawodnicy muszą zdecydowanie popracować nad końcówkami, żeby nie doprowadzać o takich sytuacji. Potrzeba koncentracji do ostatniego gwizdka i grania do ostatniego tchu. To Juventus ma tutaj rządzić i dyktować warunki i to rywale mają z niecierpliwością odliczać minuty do ostatniego gwizdka a nie my !
Nie wiem czy DD wie, że można dokonać 3 zmian
W sobotę taka pierwsza połowa jak dziś+ pewna gra w obronie i całkowita koncentracja do końca i będziemy mieć kolejne 3 pkt.

Świetny początek meczu w wykonaniu Juve i już po 25 minutach prowadzenie 2-0. Wtedy wydawało się, że porażka w Mantui rzeczywiście podziałała jak zimny prysznic i zawodnicy wzięli się do roboty. Nawet obrona nie grała najgorzej.
W drugiej połowie już nie było tak różowo. w 62. minucie tracimy bramkę i zaczyna się nerwówka. Obrońcy stracili pewność siebie, a w 66. minucie czerwień dla Zebiny. Nie wiem czy kartka zasłużona bo nie widziałem tego zdarzenia. Zawodnicy muszą zdecydowanie popracować nad końcówkami, żeby nie doprowadzać o takich sytuacji. Potrzeba koncentracji do ostatniego gwizdka i grania do ostatniego tchu. To Juventus ma tutaj rządzić i dyktować warunki i to rywale mają z niecierpliwością odliczać minuty do ostatniego gwizdka a nie my !
Nie wiem czy DD wie, że można dokonać 3 zmian
W sobotę taka pierwsza połowa jak dziś+ pewna gra w obronie i całkowita koncentracja do końca i będziemy mieć kolejne 3 pkt.