Szaliki Juventusu
- Trunxik
- Juventino
To ze względu, że chce jak najszybciej to załatwic póki mam czas. A projekty niech przychodzą ankieta w niczym nie przeszkadza. spokojnie
EDIT: Dobra wyslalem wiadomosc do Moda zeby usunal ja.
EDIT: Dobra wyslalem wiadomosc do Moda zeby usunal ja.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2006, 17:37 przez Trunxik, łącznie zmieniany 1 raz.

- bogó
- Juventino
A nie moglibyście sie wstrzymać troszke? bo narazie nie mam hajsu i musialbym poczekac conajmniej do sobotki to bym cos wykombinowal :lol: oczywiscie nie nalegam :-D
Czy chcesz tego czy nie JUVENTUS nigdy nie zginie!!!!!!
- bogó
- Juventino
ale jest problem taki ze nie wiem czy nie spadnie snieg do tego czasu a tylko jak nie spadnie to bede mial kase a nie chce sie zapisywac jesli nie jestem pewien zeby nie robic Ci klopotow
Czy chcesz tego czy nie JUVENTUS nigdy nie zginie!!!!!!
- x_men_1988
- Juventino
Też sie dopisuje . Może sam zrobie jakiś projekt , ale jakby nie bylo , to już jest kilka ciekawych projektów które mi sie podobają .
btw. proponuje linki do projektów dodać do 1 posta .
btw. proponuje linki do projektów dodać do 1 posta .
- mesju
- Qualità Juventino
W takim razie tymczasowo proszę o skreślenie mnie z listy chętnych. Nie będę brać udziału w wybieraniu projektu. Niech zrobi to za mnie lud, a jeśli projekt mi się spodoba i stwierdze, że warto, to wpłace kase i będzie po kłopocieTrunxik pisze:Ale Cyrklus miał racje wcześniej pisząc w sumie ;] jesteśmy tylko forumowiczami JP. Równie dobrze mógłbym onetu logo dac ;] JP ma już swoje szaliki

Sorki za zamieszanie.
- dawidm
- Juventino
ja też moglbym sie zdecydowac dopiero po wybraniu projektu :-) Jest to chyba oczywiste z prostych powodów :-) Nie lubie kupować kota w worku, a nie wszystkie projekty mi sie podobają
tak wiec najlepiej jeśli np. jutro nie wiem, do południa, byłby wybrany projekt i dopiero na niego zapisywaliby sie chetni
ale to tylko moja skromna sugestia...
pzdr.

pzdr.
- Kuben
- Juventino
@Trunxik- Czy ta akcja jest przeprowadzana jednorazowo czy bedziesz jeszcze pozniej prowadzil ten BUSINES
I jakiego jest materiału jest ten szalik ?? Z Bawelny jak typowe Sportowe szaliki czy z jakiegos poliestru z ktorego byl zrobiony szalik Małysza ktory mozna bylo kupic na poczcie za 20zl
PzDr !

I jakiego jest materiału jest ten szalik ?? Z Bawelny jak typowe Sportowe szaliki czy z jakiegos poliestru z ktorego byl zrobiony szalik Małysza ktory mozna bylo kupic na poczcie za 20zl

PzDr !

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
W pierwszym poście masz odpowiedź na to pytanie. Szaliki będą dziane (czyli najlepsze z możliwych[RA]MACIUS pisze:@Trunxik- Czy ta akcja jest przeprowadzana jednorazowo czy bedziesz jeszcze pozniej prowadzil ten BUSINES![]()
I jakiego jest materiału jest ten szalik ?? Z Bawelny jak typowe Sportowe szaliki czy z jakiegos poliestru z ktorego byl zrobiony szalik Małysza ktory mozna bylo kupic na poczcie za 20zl![]()
PzDr !

- Trunxik
- Juventino
Zobaczymy. Jeżeli ta akcja bez problemów i przeszód przejdzie to następne szaliki / koszulki można zrobic. Są to dobrej jakości dwustronne szaliki takie jak w sklepikach klubowych bo ta firma właśnie je zasila