SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
padik__FCI

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 00:56

Bart_DB pisze:
padik__FCI pisze:Szkoda tyko, ze nie bedzie juz Derbow Wloch :cry:
Ojojoj, nie wiem czy celowo napisane, czy ja to tak odczytałem, ale jak dla mnie to zadrwiłeś teraz strasznie z Juventusu.
Nie. Z nikogo nie drwie. Zawsze z wypiekami na twarzy czekalem na potyczki z Juve, bo oprocz tych z Milanem to wlasnie one wywolywaly najwieksze emocje. Mam nadzieje, ze szybko odpokutujecie swoje winy i juz za rok spotkamy sie znowu.
pozdrawiam

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 02:14

Bart pisze: A co do popularnego tutaj gdybania typu: gdyby nie grali nasi, to Guido Rossi i spółka herbu Siedemnaście nic by nie zdziałali. Rok temu Mancini w Superpucharze pominął nowo ściągniętych zawodników. Jak się to skończyło- wszyscy wiemy.
Tak
Wyraźną przewagą Juve i wygraną Interu tylko z powodu nieuznanej bramki Treze (zdobytej bezsprzecznie prawidłowo) i niepewnej interwencji bramkarza kilkadziesiąt minut później.
Wiemy.

Dirty mind
Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 03:11

Ogladalem tylko druga polowe, ale bardzo ladny mecz ze strony Interu - widac Viera troche u Was szaleje :P. Ale i tak wolalem zeby Roma wygrala.

EiGhTBaLL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 05:33

To tylko superpuchar. Kto sie pokazal? oczywiscie w wieskszosci byli pilkarze juve ( Figo praktycznie tez gral w Juve :P ) co do meczu to nie widzialem chyba w zyciu wiekszej neiporadnosci niz ta, ktora prezentowala Roma. Mamy dowod na to ze liga wloska w tym sezonie bedzie 8x gorsza i mniej ciekawa.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 09:17

Gratuluje Interowi.Pokazali troche charakteru :) ale nie cieszcie sie ze Vieira gra dobrze na początku, u nas też tak było ,a co było później wszyscy wiedzą. :prochno: To trofeum to dla Interu ogromny sukces, biorąc pod uwage ,że to ostatni Puchar jaki wywalczyli w tym sezonie.Na więcej po prostu liczyć nie mogą :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 09:24

wErOn pisze:Idz juz spac lepiej bo bije od ciebie frustracją z kazdej strony. Az w oczy razi :whistle:
padik__FCI pisze:Swiergot dzieciaku kiedy Ty dorosniesz?
Dziękuję za wasze rzeczowe argumenty w tej dyskusji.
Mane pisze:Tu Cie troche ponioslo, Wlodarczyk to "Rasiak ligi polskiej" jak nabija to strzeli :D
Akurat we wczorajszym meczu tak było :) Ale myślę, że Rasiakowi do Nędzy brakuje mimo wszystko dużo.

Obrazek
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 10:37

Nooo, panowie, meczu nie oglądałem, ale co mogę powiedzieć o samym wyniku? Jak zobaczyłem, co napisali o tym meczu na Onecie to aż mnie zamurowało :shock: Interiści na początku zagrał tak, jak Juventini tego od nich oczekiwali :wink: Roma strzeliła 3 brameczki w bardzo krótkim czasie, nawet Juventus by się nie powstydził takiego wyczynu :!: Ale później roztrwoniła ogromną przewagę i role się totalnie odwróciły. Z przyjemnością obejrzę ten mecz dzisiaj na powtórce, a potem zedytuję tego posta i napiszę może coś więcej o grze :)

b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 11:01

Arsen pisze:Ogladalem tylko druga polowe, ale bardzo ladny mecz ze strony Interu - widac Viera troche u Was szaleje :P. Ale i tak wolalem zeby Roma wygrala.
u Nas tez szalal na poczatku a pozniej kazdy wie jak gral....
a co do meczu to Inter moze zaczac szukac sobie nowego bramkarza bo Toldo troche nie pewny :D

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 11:46

podziekujcie vieirze:) szkodaze u nas tak nie gral heheh
padik__FCI pisze:
Bart_DB pisze:
padik__FCI pisze:Szkoda tyko, ze nie bedzie juz Derbow Wloch :cry:
Ojojoj, nie wiem czy celowo napisane, czy ja to tak odczytałem, ale jak dla mnie to zadrwiłeś teraz strasznie z Juventusu.
Nie. Z nikogo nie drwie. Zawsze z wypiekami na twarzy czekalem na potyczki z Juve, bo oprocz tych z Milanem to wlasnie one wywolywaly najwieksze emocje. Mam nadzieje, ze szybko odpokutujecie swoje winy i juz za rok spotkamy sie znowu.
pozdrawiam
Odpokutujemy swoje winy?? Ty chyba nie wiesz co sie dzieje we wloskiej pilce.... powinienes pracowac w tych smiesznych trybunalach... zrozum to wreszcie ze to dzialadze powinni ponosic kary a nie klub i kibice bo zawodnicy na boisku dawali z siebie wszystko.

Nie pisz dwóch postów pod rząd- użyj opcji zmień ;)
/Juventinha

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 12:48

b0unc3 pisze: a co do meczu to Inter moze zaczac szukac sobie nowego bramkarza bo Toldo troche nie pewny :D
Buffona ? :twisted:

No cóż mecz miał dwie odsłony. Do 3 bramki zdobytej prze Romę raziła ogromna nieporadność w poczynaniach obronnych Interu. Na szczęcie później wzięli się do roboty i od początku drugiej połowy z rzadka wypuczali rzymian z ich połowy. Ogólnie mecz mógł się podobać ale wolałbym wygraną 2-0 bez takich nerwów. :snooty:

Jeśli chodzi byłych zawodników Juventusu: Vieira obok Figo najlepszy na boisku plus dwie bramki w debiucie. Zlatan bardzo mnie irytował ale trzeba mu oddać, że dwie asysty zaliczył (podobnie jak u was też sporo asystował). Niemniej wydaje mi się, że Zlatan bez formy jest lepszy od Adriano bez formy ... przynajmniej nie traci tylu piłek.

Inter per SempreObrazek
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 13:07

TdF pisze:
Buffona ? :twisted:
nie nie Buffona nie ! :D moze Dudka ?:>

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 13:31

mrhahn pisze:Czy za złośliwość uznasz jeśli cię poproszę o te bramki? :prochno:
Nieee, dlaczego? :wink:

http://www.inter.it/aas/hp?L=en <- "GOALS" po lewej stronie

Jest dobrze. Byloby jeszcze lepiej, gdybysmy grali dobrze od poczatku, a mnie nie bolalby leb. Tak czy siak, puchar jest nasz, wiec nie wypada mocno narzekac. A jezeli Mancini powtorzy swoj wyczyn w lidze i ogra dwa razy Rome, to ja chyba udam sie w dziekczynna pielgrzymke do Czestochowy :wink:.

PS. Nawet swiergot wypowiedzial sie w tym temacie... brawo, patrzac na ilosc jego postow w tematach o Interze zaczynam miec nadzieje, ze wkrotce na JP Interisci beda miec admina. :bravo:
PS 2. :dance:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 13:49

TdF pisze: Buffona ? :twisted:
pff :lol:
TdF pisze:Zlatan bardzo mnie irytował
Wcale się nie dziwie, nadal nie nauczył się strzelać do pustej bramki [']
TdF pisze:ale trzeba mu oddać, że dwie asysty zaliczył
Dwie?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 13:59

Nikomu nie kibicowalem (bo kto by nie wygrał i tak źle), meczu nie ogladalem ale... wynik jak i przebieg spotkania robi wrazenie.
Choc nie uwazam zeby ten mecz byl zwiastunem zwojowania Serie A i Champions League przez Inter to naleza im sie gratulacje. Mam podobne zdanie jak wiekszosc z Was o Vieirze ze poczatek sezonu to i u nas mial wysmienity a pozniej bylo juz chyba tylko coraz gorzej... Z tego co wyczytalem to Vieira powinien wczesniej opuscic boisko gdyz po ujrzeniu jednej żółtej kartki kopnął Tottiego czego juz sedzia nie odnotowal. No cuz co by nie mowic to Inter w pierwszej polowie stracil trzy gole wiec obrona sie chyba nie popisala... nie rokuje to za dobrze na przyszlosc :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 15:12

klsmkr pisze:A jezeli Mancini powtorzy swoj wyczyn w lidze i ogra dwa razy Rome, to ja chyba udam sie w dziekczynna pielgrzymke do Czestochowy :wink:.
Daj znać kiedy będziesz się wybierał i załóż koszulkę Interu, żebym mógł Cię poznać.
klsmkr pisze:brawo, patrzac na ilosc jego postow w tematach o Interze zaczynam miec nadzieje, ze wkrotce na JP Interisci beda miec admina. :bravo:
:think:

Obrazek
ODPOWIEDZ