Czego oczekujecie od Juventusu w sezonie 06/07 ?
- Monte Cristo
- Juventino
Ja oczekuje awansu do Serie A.
Z pierwszego czy drugiego miejsca, nie ma znaczenia, moze tez byc w barazach.
Chce odkupic caly stary sklad (wiem, marzenia) oprocz Vieiry oczywisicie,
no coz, jak juz mowilem, marzenia, lecz chce miec Cannavaro!
Chce zeby Alex strzelil swoja 215 bramke w Juve
Z pierwszego czy drugiego miejsca, nie ma znaczenia, moze tez byc w barazach.
Chce odkupic caly stary sklad (wiem, marzenia) oprocz Vieiry oczywisicie,
no coz, jak juz mowilem, marzenia, lecz chce miec Cannavaro!
Chce zeby Alex strzelil swoja 215 bramke w Juve

- blazejrondel
- Juventino
Awans przedewszystkim! A potem kilka dobrych transferów (stoper i rozgrywający)
- Cyro92
- Juventino
Jak większość z ludzi którzy się tu wypowiadali uważam że najważniejsze w tym sezonie jest teraz tylko i wyłącznie bezpośredi awans do Serie A bo 1 sezon w nizszej niż wyzej wymieniona liga sezonów to zdecydowanie za długo a jak odpadliśmie niestety z walki o Puchar Włoch to nie mam innego celu. Jeśli nic się nie pogorszy to powinniśmy bez problemu awansowac skoro mamy już tylko -9 pkt a nie jak to było -17. FORZA JUVE!!!
Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
- Kamil_on
- Juventino
Cyro92 pisze:Jak większość z ludzi którzy się tu wypowiadali uważam że najważniejsze w tym sezonie jest teraz tylko i wyłącznie bezpośredi awans do Serie A bo 1 sezon w nizszej niż wyzej wymieniona liga sezonów to zdecydowanie za długo a jak odpadliśmie niestety z walki o Puchar Włoch to nie mam innego celu. Jeśli nic się nie pogorszy to powinniśmy bez problemu awansowac skoro mamy już tylko -9 pkt a nie jak to było -17. FORZA JUVE!!!
widze ze jestes bardzo zorientowany. -9 punktow to my mielismy z miesiac temu a teraz mamy 1 pkt straty do lidera.
- piter_b
- Juventino
No chyba każdy fan Juve wiadomo czego oczekuje.
Nie będę oryginalny i powiem tak jak każdy - oczekuje awansu tzn powrotu do serie A.
szczerze mówiąc moje oczekiwania były wieksze przed sezonem bo miałem nadzieje jeszcze na puchar włoch i gre w europejskich pucharach no ale cóż będę musiał się zadowolić awansem.
Ps. oczekuje również że Ci gracze co jeszcze są , pozostaną z drużyna.
Nie będę oryginalny i powiem tak jak każdy - oczekuje awansu tzn powrotu do serie A.
szczerze mówiąc moje oczekiwania były wieksze przed sezonem bo miałem nadzieje jeszcze na puchar włoch i gre w europejskich pucharach no ale cóż będę musiał się zadowolić awansem.
Ps. oczekuje również że Ci gracze co jeszcze są , pozostaną z drużyna.
- fan_of_juve
- Juventino
Ja oczekuje nastepujecych rzeczy
-nigdy wiecej Ibry i Capello ;p ( sorki za to ale musialem )
-awansu z 1 miejsca do serie A
-odmlodzenia składu (definitywnie)
-rozstrzygniecia sprawy w sadzie cywilnym i ukaranie Interu i Romy
-odbudowania imienia Juve na arenie swiatowej
-a i przyjazdu do Polski na mecz towarzyski ;p bym mogl ich wreszcie obejrzec in real ;p
:lol: 8)
-nigdy wiecej Ibry i Capello ;p ( sorki za to ale musialem )
-awansu z 1 miejsca do serie A
-odmlodzenia składu (definitywnie)
-rozstrzygniecia sprawy w sadzie cywilnym i ukaranie Interu i Romy
-odbudowania imienia Juve na arenie swiatowej
-a i przyjazdu do Polski na mecz towarzyski ;p bym mogl ich wreszcie obejrzec in real ;p

- pawelini
- Juventino
możesz równie dobrze Ty pojechać do Włochfan_of_juve pisze: -a i przyjazdu do Polski na mecz towarzyski ;p bym mogl ich wreszcie obejrzec in real ;p![]()
:lol: 8)

Ja oczekuję wygrania Serie B. Pierwsza i ostatnia szansa, żeby zdobyć i to trofeum

ja chcę na mecz 

- Wonki
- Juventino
A to mnie zaintrygowałofan_of_juve pisze:odbudowania imienia Juve na arenie swiatowej

- Simi
- Qualità Juventino
Zgadzam sie z przedmowcą,przydalby sie taki Puchar zwycięzcow drugich ligWonki pisze:A to mnie zaintrygowałofan_of_juve pisze:odbudowania imienia Juve na arenie swiatowejJakim sposobem jest możliwe takie przedsięwzięcie grając w Serie B ? Nasze imię na arenie światowej będziemy odbudowywać chyba przez co najmniej kilka sezonów. Swoją drogą szkoda, że zwycięzca 2. ligii nie gra chociaż w jakimś Intertoto

A do tematu to chcialbym zeby juventus kupil porządnego stopera a także szukac powoli zastepcy Nedveda lecz mam nadzieje ze nie skonczy kariery

- Wonki
- Juventino
Tak sobie siedzę w domku, cieplutko, milutko, święta... ale przychodzi moment zadumy. Myślę, że to dobry temat na chwilę refleksji. Czy Juventus nieomal na półmetku rozgrywek spełnia moje i Wasze oczekiwania sprzed sezonu??
1. AWANS
Chyba tylko bardzo śmiali Juventini oczekiwali tak wysokiej pozycji Juve w tabeli już w święta. Jednak "w miarę jedzenia apetyt rośnie" więc im dalej w sezon tym częściej pojawiały się głosy o mięciutkim foteliku lidera na święta. Wiadomo, co się stało w ostatniej kolejce. Powiem tak: jest dobrze ale zawsze mogło być lepiej
2. PUCHAR WŁOCH
Pamiętamy i nie zapomnimy. Było wiadomo, że mecz z Napoli nie będzie łątwy, ale chyba nikt się nie spodziewał odpadnięcia po 120 minutach prawdziwej wojny. Rzuty karne pogrzebały Nasze szanse na europejskie puchary w przyszłym sezonie. Smutek...
3. OFENSYWNA GRA
Hmm no trzeba stwierdzić, że wcale nie błyszczeliśmy w tej drugiej lidze. Gramy efektywnie (zero porażek) jednak nie pokazujemy w drugiej lidze takiego futbolu jaki pokazywali np finaliści LM w poprzednim sezonie... Bo tak na prawdę to jakie My wielkie mecze gramy w Serie B ? Z Lecce. Więcej meczy nie pamiętam... A Wy?? Napastnicy też nie czarują, 6 bramek dla Treze w 2. lidze to mało.
No więc podsumowując: nie jest tak słodziutko jakbyśmy chcieli, ale przecież nie mamy prawa narzekać. Z ujemnymi punktami jestesmy w czołówce ligii i w jedną kolejkę możemy się stać samotnym i niezależnym liderem. Oczekiwania na drugą część sezonu? Nie remisować wygranych meczy!
I najlepiej poprawić styl, choć to będzie na pewno wymagało czasu. Mam też jedno życzenie na Mercato: OBROŃCA! Choć kiepsko widzę jego realizację wobec stwierdzenia, że "w zimie nikogo nie kupimy" 
1. AWANS
Chyba tylko bardzo śmiali Juventini oczekiwali tak wysokiej pozycji Juve w tabeli już w święta. Jednak "w miarę jedzenia apetyt rośnie" więc im dalej w sezon tym częściej pojawiały się głosy o mięciutkim foteliku lidera na święta. Wiadomo, co się stało w ostatniej kolejce. Powiem tak: jest dobrze ale zawsze mogło być lepiej
2. PUCHAR WŁOCH
Pamiętamy i nie zapomnimy. Było wiadomo, że mecz z Napoli nie będzie łątwy, ale chyba nikt się nie spodziewał odpadnięcia po 120 minutach prawdziwej wojny. Rzuty karne pogrzebały Nasze szanse na europejskie puchary w przyszłym sezonie. Smutek...
3. OFENSYWNA GRA
Hmm no trzeba stwierdzić, że wcale nie błyszczeliśmy w tej drugiej lidze. Gramy efektywnie (zero porażek) jednak nie pokazujemy w drugiej lidze takiego futbolu jaki pokazywali np finaliści LM w poprzednim sezonie... Bo tak na prawdę to jakie My wielkie mecze gramy w Serie B ? Z Lecce. Więcej meczy nie pamiętam... A Wy?? Napastnicy też nie czarują, 6 bramek dla Treze w 2. lidze to mało.
No więc podsumowując: nie jest tak słodziutko jakbyśmy chcieli, ale przecież nie mamy prawa narzekać. Z ujemnymi punktami jestesmy w czołówce ligii i w jedną kolejkę możemy się stać samotnym i niezależnym liderem. Oczekiwania na drugą część sezonu? Nie remisować wygranych meczy!