Kolejne odwołanie.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 19:53

Błąd, nie sędziami, tylko Pairetto. Sprawa jest rzeczywiście dziwna, a kara nieadekwatna do dowodów, ja jednak staram się w tym wszystkim dostrzegać pozytywy. Tak samo jak inni dostrzegają wszędzie gdzie się da winę Interu, czy nawet Milanu.

inter Jest Bebe
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 20:17

Bart pisze:Sprawa jest rzeczywiście dziwna, a kara nieadekwatna do dowodów
Miło widzieć kibica Interu, który ma honor to przyznać.
Bart pisze:ja jednak staram się w tym wszystkim dostrzegać pozytywy.
Ja żadnych pozytywów nie widzę, gdyż degradacja Juve pokazała, że włoska piłka wcale nie uwolniła się od układów, lecz wstąpiły one na tak jakby wyższy poziom. Stała się rzecz bezprecedensowa, takiego układu świat jeszcze nie widział.
Bart pisze:Tak samo jak inni dostrzegają wszędzie gdzie się da winę Interu, czy nawet Milanu.
Jak sam napisałeś, sprawa jest dziwna. Fakt, że tylko Juventus został ukarany i to na dodatek o wiele za surowo, nie pozostawia wątpliwości, iż za tym ktoś musi stać.

Obrazek
Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 21:53

Degradacja Juve napewno nie oczysci wloskiej pilki..
caly ten proces, cala ta afera stworzyla jeszcze wieksze bagno...
a czemu wszscy mowia ze stoi za tym Inter? poniewaz wyeliminowal na conajmniej jeden rok swoich dwoch rywali w serie a(a jednego takze z Ligi Mistrzow), poniewaz zdobyl scudetto przy stoliku... Poniewaz kupil jednego pilkarza za grosze a kolejnego chce kupic... Dzwi Cie to?

ja nie moge powiedziec ze jestem pewny ze stoi za tym Inter... jednak wszystko na to wskazuje... ludzie w federacji.. Na poczatku calej tej afery pisano ze Inter najprawdopodbniej jest zamieszany w cala ta afere jednak zostal jak sie okazalo pozniej Inter calkowicie niewinny w co kompletnie nie wierze i nigdy nie uwierze!!! Ale tak naprawde calej prawdy nigdy nie poznamy i to najbardziej boli... Wloska pilka rzadza pieniadze i uklady... i z roku na rok bedzie coraz gorzej

Juve per sempre.
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 22:57

swiergot pisze:Stała się rzecz bezprecedensowa, takiego układu świat jeszcze nie widział.
A kto nalezy do tego ukladu? I co w nim jest takiego bezprecedensowego?

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 23:01

klsmkr pisze:A kto nalezy do tego ukladu?
Powiem to co chcesz usłyszeć: Inter.
klsmkr pisze:I co w nim jest takiego bezprecedensowego?
To, że w celu zlikwidowania rywala posunął się aż do degradacji pod pozorem sprawiedliwości.

Obrazek
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 23:41

swiergot pisze:To, że w celu zlikwidowania rywala posunął się aż do degradacji pod pozorem sprawiedliwości.
To ja w taki razie zadam banalne pytanie – Masz na to jakieś dowody, chociażby takie malutkie ? nerwowy

Inter per SempreObrazek
Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 23:53

a ty do "qrki" nedzy masz dowody ze Juve jest winne? masz jakiekolwiek dowody? nie masz!!!!!!!!!!!! POWTORZE JESZCZE RAZ: NIE MASZ i sad tez nie mial i to nas najbardziej boli
ze ukarano nas za rzekome oszustwo sportowe nie majac zadnych dowodow...
ze potraktowano jednych lepiej a innych gorzej... a za innych wogole nikt sie nie zabral(Inter i przekrety Morattiego dzieki ktorym wyludzil miliony od zwiazku to tyko przyklad oszustw niewinniatek z mediolanu)

Juve per sempre.
kori

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 00:04

Waldini pisze:
wojti-s pisze:
JUVEFANE_10 pisze: A czytałeś Harrego Pottera to masz to samo co te rozmowy

:rotfl:

To jest poprostu wspaniałe :rotfl:

A swoją drogą ciekawe. Nikt z osądzających niczego sie nie doszukał ale oczywiście Waldini widzi więcej i słyszy więcej. Normalnie dziecko epoki romantyzmu :prochno:
Brakuje argumentow to pozostaje ironia. Wroccie do watku na forum gdzie kibice Juventusu plakali nad tym co nawyczynial Moggi i poczytajcie sobie co wtedy pisaliscie o tych rozmowach. Nie ma co z wami polemizowac. Powiem tylko, ze jestem dumny z tego, ze nie musze sie wstydzic jak wy za swoich dzialaczy.
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc, zlodziejstwo zostalo ukarane, A WY GRACIE W SERIE B. I pozostaje wam tylko frustracja :rotfl:
Caly swiat sie smieje z tego, ze jestescie tak slabi, ze musicie oszukiwac, zeby wygrywac. :rotfl:
nie musisz się wstydzić za swoich działaczy?? tylko dlatego ze nikt na razie ich nie ukarał za paszport recoby i za słynną pożyczke. uważasz że to sprawiedliwe i nie śmierdzi?

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 00:14

Bartek89 pisze:a ty do "qrki" nedzy masz dowody ze Juve jest winne? masz jakiekolwiek dowody? nie masz!!!!!!!!!!!! POWTORZE JESZCZE RAZ: NIE MASZ i sad tez nie mial i to nas najbardziej boli
ze ukarano nas za rzekome oszustwo sportowe nie majac zadnych dowodow...
A gdzie napisałem, że mam ? :think:

Inter per SempreObrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 09:52

swiergot pisze:Powiem to co chcesz usłyszeć: Inter.
Ale co Inter? Sam ze soba wszedl w uklad?
swiergot pisze:To, że w celu zlikwidowania rywala posunął się aż do degradacji pod pozorem sprawiedliwości.
A jak kiedys pewnien uklad pod pozorem sprawiedliwosci nie gwizdnal pewnego karnego, to bylo OK? :wink:

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 10:06

jak zwykle dochodzi do tematu sedziow...
jezeli w meczu Juventusu sedzia czegos nie gwizdnal to od razu bylo sedziuja pod nas... a jak w meczu Interu czy Milanu to przeciez sedzia moze sie mylic taki jego zawod... ehhh

Juve per sempre.
matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 19:58

No właśnie. Ile było błędów w sędziowaniu na mistrzoswwach świata przecież to są tylko ludzie. Wszyscy uwzięli się na Juventus.

Tylko Juventus!
Del Petro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2006, 17:04

Według mnie powinniśmy po tym odwołaniu zostać w Serie B ale bez zadnych punktów karnych. Co to jes za sprawiedliwosc skoro Milan bedzie sobie grał w Lidze Mistrzów.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2006, 20:38

Umysl studenta prawa podpowiada mi, ze nie powinnismy liczyc na nic wiecej niz zmniejszenie kary punktowej...nie wiem w jakim wymiarze...
Co innego wyczucie sprawiedliwosci...dlaczego tylko my w serie B i dlaczego odebrali nam az dwa tytuly? Jak widac nie zawsze sprawiedliwosc idzie w parze z praworzadnoscia i funkcjonowaniem wymiaru sprawiedliwosci...ale nie mi to oceniac..

Make friends for life or make hardcore enemies!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2006, 21:04

Ja 10 siernia mam urodziny i chciałbym zeby były to najwspanialsze urodziny w moim życiu :dance: . Będzie tak tylko wtedy gdy Juventus zostanie w Serie A! Trzeba cenić Pana C. Gigli za to jak do tego wszystkiego podchodzi i za jego działania z tym związane :bravo: , myśle że dzięki niemu utrzymamy się w Serie A! Ciesze się że taki człowiek przcuje w Juve. On jest WIELKI bo tylko WIELCY ludzie są w WIELKIM JUVENTUSIE!! :happy:

ODPOWIEDZ