Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Dlaczego od razu o tym nikt nie pomyślał??RuTeK pisze:jak by kibice juventusu zrobili zadyme bylibysmy w A :snooty:

A teraz na serio: -17 to 5 wygranych w plecy i jeszcze do tego -2 punkty. Kara nie jest taka zła, mimo wszystko przy odwołaniu w TAR (teraz tam się można odwołać?) chciałbym, aby kara została zniwelowana przynajmniej do -12 punktów, ostatecznie -15. Skąd oni tę 17 wzięli? Nie mam pojęcia!

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
A mnie to satysfakcjonuje. Wprawdzie liczyłem na -15, ale te dwa punkty nie robią aż tak wielkiej różnicy. Ważne jest to, że wogóle zmniejszono nam ujemne punkty, i że teraz pojawiła się jeszcze większa szansa na to, aby już po sezonie powrócić do elitySwider10 pisze:Tak, przepraszamz a pomyłke, masz oczywiscie racje zyskalismy 13punktów ale i to nie satysfakcjonuje mnie...

a zasłużyliście na to tak jak Juventus na gre w Serie A :roll:MaxACM pisze:heh...i gramy w LM...a to najwazniejsze
- Alexa Del Piero
- Juventino
Tak już widziałam. Na alice napisali na początku to co słyszeli z przecieków (szkoda, że to nie było prawdą). Dobrze, że troszkę nam złagodzili kare ale uważam, że Milanowi nie należy się CL. Tak samo jak Lazio i Violi serie A :evil:Diego pisze:Paulo ma rację. W dodatku Milan został dopuszczony do eliminacji Ligi Mistrzów.Alexa Del Piero pisze:Gdzie ty to znalazłeś?Paulo pisze:Po co wypisujecie jakieś brednie i niesprawdzone wyroki. Oto poprawne wyniki:
Juve w Serie B -17 punktów
Viola w Serie A -19 pkt
Lazio w Serie A -11 pkt
Milan w Serie A -8 pkt
Myślę, że reszta wyroków dotycząca działaczy w tej chwili nie jest ważna.
sports.alice.it podaje zupełnie inne wyniki
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- MaxACM
- Milanista
A ty znow swoje 8) Ale co tam...co mnie interesuja twoje "proroctwa". Ty i tak wiesz najlepiej :lol:Tombalu pisze:Nie ciesz sie tak - prawda jest taka że u was rzadzi mafia na czele z Silvio ale na was tez przyjdzie sprawiedliwość i kara. Poczekajmy kilka lat i wspomnisz moje słowo. Juve sie oczysci a milan zawsze bedzie pływał w bagnie układów.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jednak jak by nie patrzec nieobecnosc Lazio i Violi rowniez znacznie nam poszerza furtke do elity....
A co do Milanu... przeciez UEFA dawno temu okreslila sie - zadnych zamieszanych klubow w pucharach... jak to qrde jest? Rowni i rowniejsi?
Pewne na dzien dzisiejszy jest tylko jedno - Inter mistrza (wywalczonego na boisku) miec nie bedzie. A ze honoru nie ma to z ukradzionych cieszyc sie bedzie.. :evil: :evil:
A co do Milanu... przeciez UEFA dawno temu okreslila sie - zadnych zamieszanych klubow w pucharach... jak to qrde jest? Rowni i rowniejsi?
Pewne na dzien dzisiejszy jest tylko jedno - Inter mistrza (wywalczonego na boisku) miec nie bedzie. A ze honoru nie ma to z ukradzionych cieszyc sie bedzie.. :evil: :evil:
calma calma
- El Nino
- Juventino
no.. lepsze to niz -30.. mam dosc duze szanse na wyjscie z serie b .. jest nawet szansa na 1 miejsce przy jakiejs super passie.. Patrzacna zeszly sezon gdzie wygrany serie b mial 76 pkt a maksimum to 120 i cos tam ..
Troche mnie pocieszyla ta wiadomosc, ale i tak jestem bardzo smutny..
Milan w lidze mistrzów ?! hahaha.. mogli im jeszcze dac pieniadze za szkody moralne wyrzadzone wyrokiem..
Pozdrawiam
P.S "Oszukali mnie !!! Banda decydentów !! "
Troche mnie pocieszyla ta wiadomosc, ale i tak jestem bardzo smutny..
Milan w lidze mistrzów ?! hahaha.. mogli im jeszcze dac pieniadze za szkody moralne wyrzadzone wyrokiem..
Pozdrawiam
P.S "Oszukali mnie !!! Banda decydentów !! "

- Tombalu
- Juventino
Zastanów się czy po tym wszytskim cos w tym milanie sie zmieni?? NIE!!! Zatem wniosek jest prosty za pare lat bedziecie miec jeszcze wiekszą afere u siebie. To jest pewne nie proroctwo a nastepstwo dzisiejszego dnia!!!MaxACM pisze:A ty znow swoje 8) Ale co tam...co mnie interesuja twoje "proroctwa". Ty i tak wiesz najlepiej :lol:Tombalu pisze:Nie ciesz sie tak - prawda jest taka że u was rzadzi mafia na czele z Silvio ale na was tez przyjdzie sprawiedliwość i kara. Poczekajmy kilka lat i wspomnisz moje słowo. Juve sie oczysci a milan zawsze bedzie pływał w bagnie układów.
Badz pewny że JUVE z tej sytuacji wyjdzie paradoksalnie mocniejsze, a wyrok jest po prostu smieszny!!!
- Tom Cruise
- Juventino
Tombalu pisze:Nie ciesz sie tak - prawda jest taka że u was rzadzi mafia na czele z Silvio ale na was tez przyjdzie sprawiedliwość i kara. Poczekajmy kilka lat i wspomnisz moje słowo. Juve sie oczysci a milan zawsze bedzie pływał w bagnie układów.MaxACM pisze:heh...i gramy w LM...a to najwazniejsze
Odczep się od Silvio koleś , teraz to masz mafię ...... lewacką w rządzie Włoch. Jeżeli nie znasz włoskich realiów to sobie odpuść... JUVE , dolce JUVE mamy tylko - 17 , ekstra .. może jeszcze raz się odwołamy ?? A co do Milanu , ja kibicuje JUVE ale to jest oczywiste że JUVENTUS był najpoważniej zamieszany (i wszyscy włoscy dziennikarze to przyznają )więc ja rozumiem irytację ale nie ma się co pluć na Milan i jeszcze mówić coś na Berlusconiego , no chyba że lubi się etatyzm .
Berlusconi to taka mafia jak według moherów Tusk...
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:29 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 2 razy.
Tom Cruise
nie musisz mi dziękować za autograf
nie musisz mi dziękować za autograf
- DamKam
- Juventino
Serie B i -17 pkt :!: No coz, lepsze to niz -30 :roll:
No a Lazio, Fiorentinie i Milanowi sie upieklo, zostaja w Serie A :evil: Ciekaw jestem czy Juventus bedzie sie jeszcze gdzies odwolywal. Choc wydaje mi sie, ze to juz nie ma sensu
Achh, i najprawdopodobniej to juz koniec. Wyroki zostaly wydane. Mam nadzieje, ze sa one sprawiedliwe. Teraz Juventus zaczyna nowa, miejmy nadzieje lepsza ere. Niech nasz klub juz nigdy nie przyniesie nam takich przygnebiajacych, dramatycznych i niestety wstydliwych momentow
No a Lazio, Fiorentinie i Milanowi sie upieklo, zostaja w Serie A :evil: Ciekaw jestem czy Juventus bedzie sie jeszcze gdzies odwolywal. Choc wydaje mi sie, ze to juz nie ma sensu

Achh, i najprawdopodobniej to juz koniec. Wyroki zostaly wydane. Mam nadzieje, ze sa one sprawiedliwe. Teraz Juventus zaczyna nowa, miejmy nadzieje lepsza ere. Niech nasz klub juz nigdy nie przyniesie nam takich przygnebiajacych, dramatycznych i niestety wstydliwych momentow

- Winner
- Juventino
Tom Cruise niezgadzam sie z tobą w w yroku sądu w 1 instancji nie udowodnili nam ustawiania meczy za co grozi degradacja a i tak nas wywalili do serie B. - 17 to napewno lepiej ale jesli nadal nie znaleźli nic na ustawianie meczy to powinniśmy grać w serie A i jescze zabrali nam 2 uczciwie wywalczone mistrzostwa :evil:. Poza tym nasz klub najbardziej odczuje to finansowo a nie sportowo. 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- juveluck
- Juventino
Co z tytulami za dwa poprzednie sezony? Chce tez zauwazyc, ze Juventus nie wykluczyl odwolania do TAR, co w sytuacji przywrocenia do A lazio i violi jest bardzo prawdopodobne.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexa Del Piero
- Juventino
Powinni się odwołać do TAR.
Też jestem ciekawa co z naszymi Scudetti. Mam nadzieję, że nie przypadą one Interowi.
Chciałabym też wiedzieć co UEFA mysli o włączeniu Milanu w walkę o CL skoro niedawno mówili o wykreśleniu z pucharów klubów zamieszanych w aferę.
Też jestem ciekawa co z naszymi Scudetti. Mam nadzieję, że nie przypadą one Interowi.
Chciałabym też wiedzieć co UEFA mysli o włączeniu Milanu w walkę o CL skoro niedawno mówili o wykreśleniu z pucharów klubów zamieszanych w aferę.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:38 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Tombalu
- Juventino
Tak, tak, silvio jest czysciutki :rotfl: tak samo jak jego milan w tej aferze :rotfl:Tom Cruise pisze: Odczep się od Silvio koleś , teraz to masz mafię ...... lewacką w rządzie Włoch. Jeżeli nie znasz włoskich realiów to sobie odpuść...
.
Nie proboj nawet nazywac mnie lewakiem, jezeli nie wiesz nic o mnie i cos sugerujesz!!!