Skandalu ciąg dalszy: kolejne dwa zespoły zamieszane

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Wojtas_99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 17:04

Waldini pisze:
mati__________ pisze:
Eric master pisze:Ja osobiscie to pragnąłbym zeby to był Inter i Roma w Tedy w Serie A oprócz Milanu nie byłoby dobrego klubu.
Hmm, czyli chciałbyś aby w Serie A było jak najmniej dobrych klubów :/ ?

Ja również myślę że nie warto typować.Chciałbym aby to był Inter, ale wolę poczekać ...
PS.Czy to oficjalne informacje ?
Nie ma to jak zawisc... Przynajmniej z honorem byscie przyjeli degradacje i przestali szukac wkolo winnych. Strasznie was to boli, ze wy lecicie a my nie.
Trzebabyło poczekać do końca afery a nie pisać na forach że inter był 1 siłą serie a bzdury życze interowi spadku !!ten klub sie rozpadnie po spadku jeżeli te plotki okaża się prawdziwe to wszyscy nowozakupieni piłkarze będą chcieli odejsc z interu !!! :smile: :smile:

14 mistrzów. Na razie miałaś. Drużyno nasza kochana chorzowskim Ruchem zwana, drużyno nasza kochana chorzowskim Ruchem zwana.
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 18:08

Jakie ploty ? :shock:

Zawiść to bardzo nie zdrowa rzecz...

Inter per SempreObrazek
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 01:44

Przegladnalem teraz caly ten watek i jestem wprost porazony chamstwem i zlosliwoscia kibicow Juventusu zabierajacych tu glos. Odnosze wrazenie, ze wasza glowna troska nie jest Juve tylko to zeby Inter i Roma zamieszane byly w jakies afery. Rozwalily mnie teksty w stylu "Mam nadzieje ze chodzi o Inter" albo "Modle sie o to zeby byl to Inter". I wy mienicie sie kibicami?? Spojrzcie na siebie, na wasze zachowanie, na to jaka wizytowke robicie Juventusowi. Zawsze wysmiewaliscie fanow Interu, jacy to oni sfrustrowani, ze dawno nic Inter nie wygral, a to co teraz robicie pokazuje dobitnie kto tu jest frustratem. Nie wiem, moze to te upaly wam tak zaszkodzily... Brawo dla tej nielicznej grupy Juventinich, ktorzy wpisali sie w tym watku i zajeli racjonalne stanowisko, krytykujac pseudofanow przesyconych zawiscia.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 12:43

Waldini pisze:Przegladnalem teraz caly ten watek i jestem wprost porazony chamstwem i zlosliwoscia kibicow Juventusu zabierajacych tu glos. Odnosze wrazenie, ze wasza glowna troska nie jest Juve tylko to zeby Inter i Roma zamieszane byly w jakies afery. Rozwalily mnie teksty w stylu "Mam nadzieje ze chodzi o Inter" albo "Modle sie o to zeby byl to Inter". I wy mienicie sie kibicami?? Spojrzcie na siebie, na wasze zachowanie, na to jaka wizytowke robicie Juventusowi. Zawsze wysmiewaliscie fanow Interu, jacy to oni sfrustrowani, ze dawno nic Inter nie wygral, a to co teraz robicie pokazuje dobitnie kto tu jest frustratem. Nie wiem, moze to te upaly wam tak zaszkodzily... Brawo dla tej nielicznej grupy Juventinich, ktorzy wpisali sie w tym watku i zajeli racjonalne stanowisko, krytykujac pseudofanow przesyconych zawiscia.
Daruj sobie prawienie morałów. Wpakowaliście się na nasze forum z butami w najgorszym dla naszego klubu momencie , i wcale nie po to żeby nas wesprzeć na duchu czy wyrazić solidarność.
Nigdy Was nie było kiedy wygrywaliśmy, nigdy Was nie było żeby nam pogratulować. Zawsze wchodzicie tutaj tylko wtedy kiedy jest jakaś draka, a w takich momentach naprawde nie potrzebujemy ludzi , którzy nas prowokują i dolewają oliwy do ognia. A jeśli tak robicie to nie możecie wymagać aby ludzie kochali Was i Wasz klub.

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 13:53

Medi pisze:Nigdy Was nie było kiedy wygrywaliśmy, nigdy Was nie było żeby nam pogratulować.
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 175#208175

Pierwsze dwie wypowiedzi po meczu Inter - Juve.
Medi pisze:Zawsze wchodzicie tutaj tylko wtedy kiedy jest jakaś draka, a w takich momentach naprawde nie potrzebujemy ludzi , którzy nas prowokują i dolewają oliwy do ognia.
My prowokujemy? To jak nazwac uznanie Interu za zrodlo afery, ot, tak sobie, bez dowodow? Albo Wasz sztandarowy tekst o ilustam latach Interu bez mistrzostwa? Wchodze sobie na JP, widze news o mozliwym przyznaniu Scudetto dla Interu i oczywiscie kupe komentarzy wysmiewajacych sie z nas. Zaden kibic Interu - mowie o tych piszacych na forum - jakos nie mial ochoty na wysmiewanie sie z Juventusu, czasem tylko z postawy jego kibicow. A jest sie z czego smiac, bo jezeli ktos pol roku temu pisal o nas "frustraci", a teraz "modli sie o spadek Interu", to ja naprawde zaczynam sie zastanawiac, czy Wam sie od "dobrobytu" w glowach nie poprzewracalo.

A w komentarzach na fcinter.pl wpisywali sie kibice Juventusu. I nie byli tak mili, jak my.
Medi pisze:A jeśli tak robicie to nie możecie wymagać aby ludzie kochali Was i Wasz klub.
Wasi kibice od zawsze mieli nasz klub w glebokim powazaniu i to bez wzgledu na to, czy Juventus byl na szczycie, czy stal po kolana w blocie. Ja doskonale pamietam, jak na tym forum rozpoczynane byly tematy o transferach Interu, o tym smiesznym rankingu, czy o TIM Trophy. I zawsze, z byle powodu wysmiewaliscie sie z naszego klubu.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 14:25

Tym nie mniej większość wypowiedzi interistów na forum jest albo w temacie związanym z Interem albo w przypadku problemów Juve. Ale nie o tym chciałem psiać.
Waldini pisze:Odnosze wrazenie, ze wasza glowna troska nie jest Juve tylko to zeby Inter i Roma zamieszane byly w jakies afery.
Po pierwsze: zdania na temat Interu i Romy w kontekście afery pojawiły się w zasadzie ostatnio, gdy okazało się, że są dwa dodatkowe miejsca na ławie oskarżonych.
Po drugie: nie masz zielonego pojęcia jak wygląda nasza troska o Juve więc nie powinieneś porównywać jej z niechęcią do Interu.
Po trzecie: Inter zamieszany w aferę byłby dobrą informacją dla Juve. Jeden z głównych rywali słabnie, więc są większe szanse na dobry wynik po awansie do Serie A. To fakt.
Po czwarte proszę nie generalizować, bo ledwie niewielki odsetek ludzi zabrał tutaj głos (a wielu z nich to początkujący użytkownicy serwisu, więc nie po nich powinieneś oceniać prawdziwych kibiców. Ja na przykład nic takiego nie pisałem, co możesz śmiało sprawdzić na poprzedniej stronie)
Po piąte: czy (tak całkiem szczerze i obiektywnie) jest w tym coś dziwnego? Dwa kluby są dodatkowo zamieszane, nie wiadomo które. Mam sobie odpowiedzieć na pytanie "Kogo bym chciał wśród nich widzieć?" to (moim skromnym zdaniem) mam wybierać drużyny dla mnie neutralne czy te, do których czuję niechęć? Chievo czy Roma?
Jeśli czytam wyniki ligi hiszpańskiej i widzę, że Atletico zdobyło tzy punkty to chciałbym, by drugą drużyną był Real (którego nie lubię) a nie jakaś neutralna drużyna. To raczej dość oczywiste.
Jasne, możesz sobie pisać, że jedną rzeczą jest porażka a inną oskarżenie o korupcję - jednak jeśli coś złego ma się przydarzyć pewnej drużynie to wolałbym, by była to drużyna, której nie lubię niż taka, która jest mi obojętna. Zwłaszcza, jeśli w pierwszej sytuacji mogoby to przynieść korzyść dla Juve (o czym wspominałem wcześniej).
Wasi kibice od zawsze mieli nasz klub w glebokim powazaniu i to bez wzgledu na to, czy Juventus byl na szczycie, czy stal po kolana w blocie.
Tak jak zawsze mieliśmy w poważaniu Romę, Torino... niechęć między klubami będzie zawsze i nie rozumiem Twojego zdziwienia.
Twoja niechęć do Juve zmniejszyła się po naszym spadku?

Dirty mind
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 16:04

klsmkr pisze:
Medi pisze:Nigdy Was nie było kiedy wygrywaliśmy, nigdy Was nie było żeby nam pogratulować.
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 175#208175

Pierwsze dwie wypowiedzi po meczu Inter - Juve.
przepraszam , Twoja wypowiedz po tym meczu ma usprawiedliwiać Wasze naloty na to forum w trudnych dla nas sytuacjach?
klsmkr pisze:
Medi pisze:Zawsze wchodzicie tutaj tylko wtedy kiedy jest jakaś draka, a w takich momentach naprawde nie potrzebujemy ludzi , którzy nas prowokują i dolewają oliwy do ognia.
My prowokujemy? To jak nazwac uznanie Interu za zrodlo afery, ot, tak sobie, bez dowodow? Albo Wasz sztandarowy tekst o ilustam latach Interu bez mistrzostwa? Wchodze sobie na JP, widze news o mozliwym przyznaniu Scudetto dla Interu i oczywiscie kupe komentarzy wysmiewajacych sie z nas. Zaden kibic Interu - mowie o tych piszacych na forum - jakos nie mial ochoty na wysmiewanie sie z Juventusu, czasem tylko z postawy jego kibicow. A jest sie z czego smiac, bo jezeli ktos pol roku temu pisal o nas "frustraci", a teraz "modli sie o spadek Interu", to ja naprawde zaczynam sie zastanawiac, czy Wam sie od "dobrobytu" w glowach nie poprzewracalo.

A w komentarzach na fcinter.pl wpisywali sie kibice Juventusu. I nie byli tak mili, jak my
przecież nikt Wam nie każe tutaj wchodzić, czego sie spodziewasz? na każdym tematycznym forum jest to samo, niemniej jednak wasze występki tutaj nie zaliczają się do przyjemnych, poczytaj sobie tematy dotyczące afery. Od początku, od kiedy się to wszystko zaczęło. Nigdy nie było tylu interistów na tym forum, no, jeszcze było Was troche podczas procesu o doping, na czele z Agniesią z pilka.pl, jak zwykle praiwący morały.
Wszystko ma swoje granice. Jeśli wchodzicie tutaj w takim momencie to musicie zdawać sobie sprawe z tego jakie są nasze nastroje. Jeśli, więc przychodzicie tylko po to żeby sie wymądrzać i dolewać oliwy do ognia to sobie podarujcie i dajcie sobie spokój z naszym forum.

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 17:09

Medi pisze:przepraszam , Twoja wypowiedz po tym meczu ma usprawiedliwiać Wasze naloty na to forum w trudnych dla nas sytuacjach?
Napisalas, cytuje: "Nigdy Was nie było kiedy wygrywaliśmy, nigdy Was nie było żeby nam pogratulować". Mam siedziec cicho, kiedy Ty piszesz bzdury :roll:?
Medi pisze:przecież nikt Wam nie każe tutaj wchodzić, czego sie spodziewasz? na każdym tematycznym forum jest to samo, niemniej jednak wasze występki tutaj nie zaliczają się do przyjemnych, poczytaj sobie tematy dotyczące afery. Od początku, od kiedy się to wszystko zaczęło.
Ja nie mam zamiaru szukac nie wiadomo czego. Skoro Ty sugerujesz, ze zachowujemy sie nie fair, to Ty powinnas przedstawic jakies dowody. Sorry, ale juz za duzo razy pozwalalem na atakowanie mnie, moje klubu, albo jego kibicow zarzutami bez pokrycia w rzeczywistosci.
Medi pisze:Nigdy nie było tylu interistów na tym forum, no, jeszcze było Was troche podczas procesu o doping, na czele z Agniesią z pilka.pl, jak zwykle praiwący morały.
Straszne. Za to na JP zawsze pelno bylo ludzi piszacych brednie na temat Interu. Pomiajam juz kwestie zwiazane z zawodnikami ("VDM to kluczowy zawodnik Interu"), no ale przypisywanie Interowi nie wiadomo jakiego udzialu w spadku Juve, to juz sa kompletne bzdury. Jest taka prosta zasada - nie wiesz - nie pisz, no ale duzo latwiej jest ponapinac sie, a jak juz Interista stanie w obronie klubu, to, zamiast podkulic ogon, pokrzyczec, ze nas tu nie powinno byc. Zauwaz, ze tuz po ogloszeniu wyroku z naszej strony panowal wzgleny spokoj, no ale jak ktos pisze o rzekomym faworyzowaniu Interu przez wszystkich, to reakcja nie moze byc inna. Takie to dziwne?
Medi pisze:Wszystko ma swoje granice. Jeśli wchodzicie tutaj w takim momencie to musicie zdawać sobie sprawe z tego jakie są nasze nastroje. Jeśli, więc przychodzicie tylko po to żeby sie wymądrzać i dolewać oliwy do ognia to sobie podarujcie i dajcie sobie spokój z naszym forum.
Ja nie mam zamiaru przestawac pisac na JP, bo w nieco spokojniejszych czasach mozna tutaj calkiem normalnie porozmawiac. Problem polega na tym, ze duza czesc Was uwaza sie za nie wiadomo jakich nadludzi, ktorych strasznie skrzywdzono, i ktorzy z tego powodu maja moralne prawo bezczelnie atakowac innych.
człowiek mąka pisze:Twoja niechęć do Juve zmniejszyła się po naszym spadku?
Mi Juventus niczego nie ukradl, nie obrazil mnie, ani mnie nie skrzywdzil, wiec nie widze powodu, dla ktorego mialbym go nie lubic. Kluby pilkarskie od tego sa, aby ze soba wygrywac, a przegrywanie z innym to nie powod do wstydu. Zmienil sie za to moj stosunek to paru osob na forum i nie chodzi mi o Ciebie, bo Ty akurat pokazales, ze mozna kibicowac wlasnemu klubowi, a przy tym zachowywac sie przyzwoicie.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 19:21

klsmkr pisze:
Medi pisze:przepraszam , Twoja wypowiedz po tym meczu ma usprawiedliwiać Wasze naloty na to forum w trudnych dla nas sytuacjach?
Napisalas, cytuje: "Nigdy Was nie było kiedy wygrywaliśmy, nigdy Was nie było żeby nam pogratulować". Mam siedziec cicho, kiedy Ty piszesz bzdury :roll:?
.
Oczywiscie, raz na sto lat jeden kibic Interu pogratulował nam zwycięstwa, jestem wzruszona, to całkowicie zmienia postać rzeczy. Pomiędzy "nigdy" a "raz" czy "dwa" jest kolosalna różnica. Jak są dla nas nieprzyjemne tematy to mamy najazd kibiców Interu a Ty mi wyjeżdzasz z jedną wypowiedzią. Ja pisze bzdury, ale Tobie kompletnie brak wyobraźni.

I prosze Cie nie pouczaj nas jak mamy pisać. To forum jest nasze i będziemy pisać tak jak nam się podoba, łącznie z bredniami na temat Interu. Jeśli Cie to drażni to nie wchodz i nie czytaj. Nikt Cie do tego nie zmusza.

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 20:02

Medi pisze:Oczywiscie, raz na sto lat jeden kibic Interu pogratulował nam zwycięstwa, jestem wzruszona, to całkowicie zmienia postać rzeczy. Pomiędzy "nigdy" a "raz" czy "dwa" jest kolosalna różnica.
LOL. Faktycznie, Interisci powinni chmarami rejestrowac sie i gratulowac, kiedy Juventus wygrywa. Wam powinno wystarczec to, ze pogratulowali ci, ktorzy czesto sie na tym forum udzielaja, bo ja nie pamietam, zeby z kolei kibice Juventus gratulowali nam, chociazby po wygranych derbach Wloch, albo zdobyciu Coppa Italia.

Swoja droga trudno, zebym Wam teraz gratulowal wygrania CL w 96 roku, albo Scudetto 2002, nie sadzisz?
Medi pisze:Jak są dla nas nieprzyjemne tematy to mamy najazd kibiców Interu a Ty mi wyjeżdzasz z jedną wypowiedzią. Ja pisze bzdury, ale Tobie kompletnie brak wyobraźni.
Czepiasz sie strasznie, zamiast odpowiedziec na te fragmenty tekstu, ktore ominelas.

Nie wiem, jak wyobrazasz sobie nasza "idealna" obecnosc na tym forum. O gratulacjach juz pisalem. A te "nieprzyjemne tematy"? A myslisz, ze przyjemne dla nas bylo czytanie setek postow atakujacych nasz klub? Zreszta, to, co my zdazylismy napisac w czasie afery, to i tak tylko ulamek procenta Waszych zlosliwosci skierowanych w nasza strone.
Medi pisze:I prosze Cie nie pouczaj nas jak mamy pisać. To forum jest nasze i będziemy pisać tak jak nam się podoba, łącznie z bredniami na temat Interu. Jeśli Cie to drażni to nie wchodz i nie czytaj. Nikt Cie do tego nie zmusza.
To, co piszecie sobie we wlasnym gronie malo by mnie interesowalo, gdyby nie to, ze pozniej te bzdury uznawane sa za prawdy objawione. Mam czekac, az pojawia sie ludzie powtarzajacy, ze to Inter spuscil Juventus do Serie B?

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2006, 09:56

klsmkr pisze: Nie wiem, jak wyobrazasz sobie nasza "idealna" obecnosc na tym forum. O gratulacjach juz pisalem
Przygladam sie z boku na to co wypisujesz i kibice Interu, ale teraz juz cos ci muszę odp.

Pytasz się jak sie masz zachowac na tym forum? Jak nieproszony gość ! To forum jest jak wielki dom kibicow JUVE, w ktorym we własnym rodzinnym gronie wypowiadamy swoje opinie! Tutaj tez przezywamy smutki i radosci, swoje sprawy zalatwiamy w 4 scianach. Nie pakujemy sie z butami do innego "domu - forum" ale jesteśmy u siebie. Przyjmujemy gosci tych, których uwazamy za przyjaciół, a pozostałym zamykamy drzwi.

Ciekawe jak traktujesz nieproszonego gościa w swoim domu, czy zastawiasz stól i urzadzasz fete ? - NIE. Przyjmujesz go w progu i delikatnie mówisz mu ze jest u Ciebie nieproszonym gosciem i musi Twoj dom opuscic. Jezeli ten gosć jest wyjatkowo uparty i chamski po prostu go wyrzucasz,a jak jest mu mało to mowisz pare mocnych słow.

Mam nadzieje, że teraz zrozumiałeś ze jesteś u nas nieproszonym gosciem, jak chcesz stać w progu - to mozesz tak stac ale cicho i grzecznie - w przeciwnym razie zotajesz wyproszony za dzwi, i jak chcesz to za dzwiami mozesz juz krzyczec ale wtedy mozesz sie liczyć z innym konsekwencjami.

Pozdrawam!!!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2006, 11:46

Przesadzacie, wybitnie przesadzacie.
Przy takim podejściu to każdy kibic innej drużyny niż Juve jest u nas nieproszonym gościem, a oznaczenia milanista, interista - powstały tylko po to, aby wszyscy łatwo ich rozpoznawali i mogli dawać im do zrozumienia, że są niechciani.
Ale dlaczego?
Przecież skoro kibice innych druzyn są tu niechciani to można łatwo załatwić dodając punkt do regulaminu i banując wszelkie przejawy niechęci, neutralności czy zbyt małej miłości do Juve.
Jednak to nie wchodzi w grę.
Ciągnąc Wasze porównanie dalej - wyobraźcie sobie, że mieszkacie w domu 100-osobowym. Wpada gość, którego nie lubicie. I próbujecie go wyprosić, niezależnie od tego co myśli o nim pozostała część.
Przecież na tym forum udziela się sporo osób.

Jestem za natychmiastowym banem dla kibiców innego klubu, którzy wchodzac tutaj bluzgają na nasz klub i nie potrafią nic sensownego napisać.
To jest nasz dom i pewne reguły tu obowiązują.
Ale pozostali mogą być. I nie chodzi mi o to, że będe ich tolerować, ale że chętnie ich tu zobaczę.
Jakoś nie pociąga mnie kółko wzajemnej adoracji, wolę prawdziwe dyskusje.

Dirty mind
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2006, 11:56

człowiek mąka pisze: Jestem za natychmiastowym banem dla kibiców innego klubu, którzy wchodzac tutaj bluzgają na nasz klub i nie potrafią nic sensownego napisać.
To jest nasz dom i pewne reguły tu obowiązują.
Ale pozostali mogą być. I nie chodzi mi o to, że będe ich tolerować, ale że chętnie ich tu zobaczę.
Jakoś nie pociąga mnie kółko wzajemnej adoracji, wolę prawdziwe dyskusje.
Dokładnie o to chodzi, a porównanie z domem miało uswiadomić innym kibicom, ze jezeli juz wchodzą do nas to muszą przestrzegać naszych zasad,a co najwazniejsze nie obrazac nas i JUVE! Nieproszony gość - dotyczyło to bezposrednio klsmkr tez widze tutaj kilku kibicow innych druzyn - ale oni własnie rozumieja ze sa u nas goścmi i zachowują sie odpowiednio.

Forum tylko dla kibiców JUVE bedzie kólkiem adortacji i tez tego nie chce, ale "goscie" musza sie zachowywać odpowiednio!!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 09:47

Nie chciałem zakładać nowego temtu bo chyba da się pociągnąć to tutaj!
A mianowicie:

Trybunał sportowy ukarał klub Reggina odjęciem piętnastu punktów w nowym sezonie Serie A za udział w aferze korupcyjnej we włoskim futbolu. Prokurator domagał się relegacji klubu do drugiej ligi.
Ukarane zostało także drugoligowe Arezzo - zespół rozpocznie rozgrywki Serie B z dziewięcioma punktami na minusie.

źródło: http://sport.onet.pl/0,1248705,1372410,wiadomosc.html

No i koleje przekręty wyszły na jaw! Bardzo dobrze, trzeba wszytsko znaleść i wytepić bo nadal wszytsko będzie brudne.
Ja myśle ze w klasach niższych niż Serie A i B to tam korupcji jest pełno, przynajmniej tak mi się zdaje.
Mam wrażenie ze to nie koniec z oszustwem, jeszcze kogoś znajdą :?

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 11:34

PEACE BROTHERS & SISTERS!! Przestancie sie kłócić!! To forum powinno być miejscem zjednoczenia się przeciwko rasizmowi i dzielącym nas różnicom i powinno być miejscem czczenia naszego ulubionego klubu :pray: a nie obrzucania błotem z Interistami czy Milanistami.... :|

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
ODPOWIEDZ