Polska IV Liga
- juventussek
- Juventino
a kto zna GKS_Pniówek teraz weszli do 4 ligi!!!!
Mam nadzieje że wejdą i do 3 ligi
Mam nadzieje że wejdą i do 3 ligi

- damiano ziębotta
- Juventino
A są może jakieś Ziomki z okolicy kibicujący MKS Oława?? To nasz mocny IV ligowy klub :-D w zeszłym sezonie bylismy o krok od awansu, jednakże słabsza końcówka zadecydowała, może w tym uda sie awansować
Graliśmy w końcu kiedyś z sukcesami w II lidze :-D

Graliśmy w końcu kiedyś z sukcesami w II lidze :-D
- juventussek
- Juventino
Tyy roberto to ta sama grupa co gks_pniowekRobert 10 pisze:Ja tam trochę kibicuje Przyszłości Rogów. Fajny klub niekiedy chodzę na ich mecze ( ale rzadko ).

Ja zawsze jestem na meczach n awyjazdowych też

ostatnio chyba z podbeskidziem wygrali ostatnio jakas forma

Mamy bramkarza co grał w Odrze wodzisław

wogule teraz doszło kilku dobrych zawodników czekamy.. moze za rok 3 liga
- Kame1988_Kornel
- Juventino
A jak własnie rozgrywki w tej IV lidze
mam nadzieje na szybki wzlot Zawiszy...
Czy nadal na tego hydrostwora nie przychodzą kibice
Zawisza jest jeden IV ligowy nie dla złodziei z
hydrobudowy :!:
Pozdrowienia od ŁKS'u i zycze szybkiego powrotu do I ligi

Czy nadal na tego hydrostwora nie przychodzą kibice

Zawisza jest jeden IV ligowy nie dla złodziei z
hydrobudowy :!:
Pozdrowienia od ŁKS'u i zycze szybkiego powrotu do I ligi

- bienio
- Juventino
sudy jednak nie przechodzi do mazura z mojego info a powiem ze duzego to on uzgodnil juz wszystko z zarzadem mazura, podobala mu sie atmosfera ale narew nie chciala go puscic bo ma z nimi kontraktTomecki99 pisze:...a takze Sudy Ozuach (przeszedl do Mazura Karczew-pozdro dla bienia)

- Tomecki99
- Juventino
Ehh to juz niewiem. Na narew.ostroleka.pl napisali ze Sudy juz trenuje z Mazurem i zagral juz w sparingu z Naprzód Zielonki heh. Zobaczymy w nowym sezonie gdzie wystapi bo narazie nie mam zielonego pojeciabienio pisze:sudy jednak nie przechodzi do mazura z mojego info a powiem ze duzego to on uzgodnil juz wszystko z zarzadem mazura, podobala mu sie atmosfera ale narew nie chciala go puscic bo ma z nimi kontraktTomecki99 pisze:..a takze Sudy Ozuach (przeszedl do Mazura Karczew-pozdro dla bienia)
![]()

...::: F O R Z A J U V E N T U S :::...
- Drabik
- Juventino

Widze że piszecie o ligach IV czyli tam z kąd pochodzi klub z mojej dzielnicy

KS Ursus(na wielu stronach cały czas widni RKS URSUS ale ta nazwa została zlikwidowana)
W tym roku awansowała i narazie nie rozegrała pierwszego meczu ponieważ został przełożony

Kolejny juz za 2 dni i mam nadzieje że wygrają:D
...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
www.sokker.org - najlepszy menager online
- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
W 4 lidze jestem za Garbarnią Kraków oraz Orlętami Reda i Orkanem Rumia(sentyment z tamtych okolic
)

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- andrzejsquad
- Juventino
A ja wam powiem takie cos... mieszkam w około 70 tys. mieście mamy u nas dwa kluby z dośc bogatymi (oczywiście bez przesady) tradycjami. Mianowicie Wisłe i Unie. Obie druzyny grały w sezonie 2005/2006 w IV lidze (pomorskiej) i obie spadły do ligi V
czy uważacie fakt ze w tak licznej miejscowości nie ma ani jednego klubu minimum w IV lidze jest normalne?? mnie taka sytuacja przeraza..... a wszytsko za sprawa braku sponsorów, "braku zainteresowania klubami przez miasto", i ludzmi w zarządzie obu klubów tych samych od 20 lat zamieniających sie tylko stanowiskami 
Peace 4 all JUVENTINO

Peace 4 all JUVENTINO
- Mejgus
- Juventino
andrzejsquad pisze:A ja wam powiem takie cos... mieszkam w około 70 tys. mieście mamy u nas dwa kluby z dośc bogatymi (oczywiście bez przesady) tradycjami. Mianowicie Wisłe i Unie. Obie druzyny grały w sezonie 2005/2006 w IV lidze (pomorskiej) i obie spadły do ligi Vczy uważacie fakt ze w tak licznej miejscowości nie ma ani jednego klubu minimum w IV lidze jest normalne?? mnie taka sytuacja przeraza..... a wszytsko za sprawa braku sponsorów, "braku zainteresowania klubami przez miasto", i ludzmi w zarządzie obu klubów tych samych od 20 lat zamieniających sie tylko stanowiskami
Peace 4 all JUVENTINO
ja ci potem tak jestem zTorunia, miasto liczy sobie 200 tysiecy mieszkancow a sam powiat jeszcze wiecej. Dwa najwieksze kluby to TKP Toruń (3 liga) i Pomorzanin (4 liga) wiec wcale nie jest tak dobrze;/
- wojtek_n89
- Juventino
IV liga to liga której najbardziej brakuje jeśli jest przerwa np. zimowa. Ja kicicuje Czarnym Połaniec. IV liga świętokrzyska. W poprzednim sezonie radziliśmy sobie bardzo dobże bo po jesieni byliśmy na 2 miejscu:) Niestety finish nie był najlepszy ale i tak zajeliśmy 6 miejsce. Teraz po 6 kolejkach 3 miejsce i jutro mecz z liderem ligi 

Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!