Skandal z udziałem Milanu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2006, 16:55

Tombalu pisze:Przedstawiłem Ci moje opinie oraz opinie końcową wynikającą z analizy roznych wypowiedzi, ktore przedstawiaja wloskie media. Moja opinia w tej sprawie jest taka jaką przedstawiłem w ostatnim zdaniu - sprawa dla zamieszanych w cała sprawę klubow zakonczy sie na karach finansowych i ujemnych pkt
Trzeba dodac, ze w swoim poscie zawarles dwie opinie, utozsamiajac sie z nimi jednoznacznie. Zdecyduj sie w koncu chlopie, bo nie wiadomo jak sie ustosunkowac do tego, co piszesz.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 13:39

nordahl pisze:
Tombalu pisze:Przedstawiłem Ci moje opinie oraz opinie końcową wynikającą z analizy roznych wypowiedzi, ktore przedstawiaja wloskie media. Moja opinia w tej sprawie jest taka jaką przedstawiłem w ostatnim zdaniu - sprawa dla zamieszanych w cała sprawę klubow zakonczy sie na karach finansowych i ujemnych pkt
Trzeba dodac, ze w swoim poscie zawarles dwie opinie, utozsamiajac sie z nimi jednoznacznie. Zdecyduj sie w koncu chlopie, bo nie wiadomo jak sie ustosunkowac do tego, co piszesz.
To chyba Ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Prezdstawiłem rozne opinie, a moja opinia w tym temacie jest taka jak pisze wyzej tz: - sprawa dla zamieszanych w cała sprawę klubow zakonczy sie na karach finansowych i ujemnych pkt

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
ODPOWIEDZ