Juventus kontaktował się z arbitrami?
- Pirlo
- Juventino
Obiektywizmu...tu nigdy niebedzie obiektywizmu... wiekszośc fanów Juve uwaza ich za góry za niewinnych a fani przeciwnych druzyn za winnych i tyle...MaxACM pisze:Martin nawołujesz do oiektywizmu...to niech robią to wszyscy.
No jasne przeciez wszytskie sukcesy Juve zawdzieczaja prokuraturze dziennikarzom lekarzom i zakonnicom...klsmkr pisze: Juventus ma we Wloszech najwiecej kibicow, a wiec statystycznie jest tez ich najwiecej w prokuraturach, gazetach, etc
No a gdyby to napisał fan Juve a news by był o Interze to tez pisałbys ze to nieprawda...dziwi Cie toklsmkr pisze:Przeciez dziala to tez w druga strone. Co sie stalo po zamieszczeniu przez Agnieszke artykulu na pilka.pl? Kibice Juve napisali, ze to na pewno nieprawda, bo napisala to fanka Interu.

Tak czy inaczej poczekajmy na wyjasnienie tej sprawy...
- _Jah
- Juventino
Acha. No i co jeszcze? już Ci lepiej?klsmkr pisze:My nie mowimy tylko o przypadku jednego ataku, tak jak w przypadku Legii (bo rozumiem, ze chodzi Ci glownie o 1993 rok, innych wydumanych afer nie znam), ale, tak jak to ktos napisal w tym watku, to sie dzieje co rok, nie liczac nawet ile razy ktos ze swiata futbolu powiedzial cos krytycznego o Juve. Jezeli ten klub jest rzeczywiscie krystalicznie czysty, to ja naprawde bije uklony przed tymi, ktorzy z takim rozmachem, determinacja i regularnoscia sieja zamet w szeregach Starej Damy.herr_braun pisze:Nie wiem czy dobrze rozumiem. Zastanawia Cię to, że mimo iż Juve jest na półwyspie najpopularniejsze to na nie jest najwięcej ataków, a nie np. na Milan? I że tu nie ma przypadku?Jeśli dobrze Cię zrozumiałem to powiem tak: oczywiście nie jest to przypadkowe. Juve jest od lat najlepsze we Włoszech i ma więcej przeciwników niż fanów. To jest naturalne, nieco podobnie jest w Polsce z Legią. Zazdrość przyjacielu, zazdrość i zawiść...
PS. Wracajac jeszcze na chwile do Legii, ktora przeciez lideruje naszej Ekstraklasie: pomimo tylku przeciwnikow, ba, pomimo tego, ze PZPN-em rzadzi kibic Polonii, jakos szczesliwie unika ona takich atakow.
Nikt nie twierdzi, że jesteśmy krystaliczni. O wiele bardziej niż na opinii, zależy nam na Scudetto.
To jest czysta marketingowa propaganda. Lombardia zyska kilka % fanów z gimnazjum. I takie jedynie będą tego rezultaty.
Nikt nam niczego nie udowodnił. Nikt nam nie zabierze Entuzjazmu.
Zmierzamy po tytuł. W cudownych nastrojach.
- klsmkr
- Interista
Sugerujesz mi cos, o czym nawet przez chwile nie pomyslalem :lol: . Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, bo nie bardzo wiem, o co Ci chodzi...Cris pisze:No jasne przeciez wszytskie sukcesy Juve zawdzieczaja prokuraturze dziennikarzom lekarzom i zakonnicom...klsmkr pisze: Juventus ma we Wloszech najwiecej kibicow, a wiec statystycznie jest tez ich najwiecej w prokuraturach, gazetach, etc
Nie. Ale tez nie wyzywalbym od kompleksiarzy wszystkich, ktorzy najezdzaja na moj klub, powolujac sie na ten tekst. Oczywiscie z umiarem, dlatego ja tez odcinam sie od glupich wypowiedzi kibicow Interu z pilka.pl typu "Juve w Serie B". Na tym polega kulturalna dyskusja.Cris pisze:No a gdyby to napisał fan Juve a news by był o Interze to tez pisałbys ze to nieprawda...dziwi Cie to
Ja takze uwazam, ze jest to najlepsze wyjscie.Cris pisze:Tak czy inaczej poczekajmy na wyjasnienie tej sprawy...
- Bonnefoi
- Juventino
jaccu cap pariri karilolla tik karilillan tic tandulla dipidapidolla rup padirubira kurigan gukkaja kibikan gu a ratcatica jaribidabidilla barictandillan dellando abaripadda paripbari paribiribiristen dellando jabarilla stella dej jalo arabarabarawa
- romaneq
- Juventino
Znowu kolejne przepychanki na forum, że Wam się chce ?
Pratycznie zero obiektywizmu. Gospodarze forum klubu bronią, goście psy wieszają.
Co do całej sprawy do powiedzenia mam niewiele. To co się dzieje wokół Juventusu, te ciągłe ataki to jest chore. Nie wiem ile w tym prawdy a ile kłamstwa. Nie dowiem się tego nawet z najbardziej wiarygodnego źródła. Straszne jest to co wychodzi na światło dzienne. O żadnym innym klubie w Europie nie pisze się - ostatnimi czasy - takich rewelacji jak o Juventusie. :płaczę:
A to dopingi, zwrot pucharu LM dla Ajaxu, nie uznane bramki dla przeciwnika (Chievo, Cagliari), gole ze spalonych, wątpliwe karne, machlojki Moggiego, przychylność sędziów, konflikty piłkarzy, mecz ze Sieną ustawiony
.
Co oglądam mecz to modle się, żeby znowu nie było jakiś podtekstów. W przypadku Juventusu jest to nagminne czy nam się to podoba czy nie.
Coraz bardziej nasila się we mnie wiara, że Juventus niestety nie gra czysto.
To nie piaskownica. Ślepo swojego klubu nie będę bronił i bezsensownie ripostował na wypowiedzi kibiców Milanu czy Interu.
Poczekam na rozwój wypadków.
P.S. Polemika tylko kulturalna i na poziomie

Pratycznie zero obiektywizmu. Gospodarze forum klubu bronią, goście psy wieszają.
Co do całej sprawy do powiedzenia mam niewiele. To co się dzieje wokół Juventusu, te ciągłe ataki to jest chore. Nie wiem ile w tym prawdy a ile kłamstwa. Nie dowiem się tego nawet z najbardziej wiarygodnego źródła. Straszne jest to co wychodzi na światło dzienne. O żadnym innym klubie w Europie nie pisze się - ostatnimi czasy - takich rewelacji jak o Juventusie. :płaczę:
A to dopingi, zwrot pucharu LM dla Ajaxu, nie uznane bramki dla przeciwnika (Chievo, Cagliari), gole ze spalonych, wątpliwe karne, machlojki Moggiego, przychylność sędziów, konflikty piłkarzy, mecz ze Sieną ustawiony

Co oglądam mecz to modle się, żeby znowu nie było jakiś podtekstów. W przypadku Juventusu jest to nagminne czy nam się to podoba czy nie.

Coraz bardziej nasila się we mnie wiara, że Juventus niestety nie gra czysto.
To nie piaskownica. Ślepo swojego klubu nie będę bronił i bezsensownie ripostował na wypowiedzi kibiców Milanu czy Interu.
Poczekam na rozwój wypadków.
P.S. Polemika tylko kulturalna i na poziomie
- karollo7
- Juventino
Dobrze by było aby zajęli sie tymi machlojkami juve BO NIKT MI NIE POWIE ŻE MECZ TRWA 95 MINUT A ZA PYSKÓWKI DO SEDZIGO JEST CZERIWIEŃ{mam podawać dalej ?} obiektywnie patrząc to nie przypadek ze we włoszech juve wygrywa a w LM dostaje od arsenalu .Taka jest prawda której kibice juve nie chca znać.
- juveluck
- Juventino
Widocznie tak, skoro kazdy wali swoje trzy grosze. Nie lepiej bylo by olac ten temat i nie komentowac. niech ci wszyscy milanisci interisci i kto tam jeszcze jest podniecaja sie bzdurami nie majacaymi racji bytu. My w tym czasie poczekamy na zdobycie kolejnego tytulu i tym bedziemy sie podniecac. Olejmy wiecznie zazdrosnych kibicow innych druzyn nie odpisujmy im .romaneq pisze:Znowu kolejne przepychanki na forum, że Wam się chce ?![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nareszcie jakieś mądre słowajuveluck pisze:Widocznie tak, skoro kazdy wali swoje trzy grosze. Nie lepiej bylo by olac ten temat i nie komentowac. niech ci wszyscy milanisci interisci i kto tam jeszcze jest podniecaja sie bzdurami nie majacaymi racji bytu. My w tym czasie poczekamy na zdobycie kolejnego tytulu i tym bedziemy sie podniecac. Olejmy wiecznie zazdrosnych kibicow innych druzyn nie odpisujmy im .romaneq pisze:Znowu kolejne przepychanki na forum, że Wam się chce ?![]()

Od lat juz tak jest, że Juventus jest pod ciągłym ostrzałem mediów. Najczęściej za tym wszystkim stoją ludzie, którym zależy na tym, by udowodnić wszystkim jakie to te Juve nie jest złe psując przyokazji nastroje w obozie Juventusu.
Tak jak i juveluck proponuję wszystkim Juventino olać 'kolegów zza miedzy'. Dyskusje z nimi do niczego nie doprowadzają poza wspomnianymi wcześniej przepychankami. Oni swoje, my swoje.
Póki co nie ma co spekulować. Ja wole poczekać na jakieś konkretne i potwierdzone informacje.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 19:52 przez Siewier, łącznie zmieniany 4 razy.
- Pilekww
- Juventino
To co już oni wymyslają przeciwko Juve to normalnie śmiech na sali :rotfl: :!: Nie wiem czym to jest spowodowane ale chyba ze poprostu jestemy liderującą druzyną we Włoszech od kilku lat.
Albo afera dopingowa albo jakies rozmowy, juz mam tego dosyc. Caly czas ktos ma pretensje że pomagają sędziowie, bo poprstu Juve wygrywa!
To, że dziennikarze nie lubią Juve to wiem no ale są granice.
FORZA JUVE
Albo afera dopingowa albo jakies rozmowy, juz mam tego dosyc. Caly czas ktos ma pretensje że pomagają sędziowie, bo poprstu Juve wygrywa!
To, że dziennikarze nie lubią Juve to wiem no ale są granice.
FORZA JUVE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Martin
- Juventino
Całą sytuację opisały w czwartek dwie włoskie gazety, ale miała ona swój początek w 2004 roku. Chodzi o mecze przeciwko FC Messina i AC Milan.
Szkoda tylko, że dziennikarz Interii nie wspomniał, że mowa o meczach towarzyskich... No ale... jakby to brzmialo gdyby chodzilo mecze towarzyskie... Zupelnie nie chwytliwe...
Ale przeciez lepiej cos przemilczec niz starac sie aby domyslow bylo jak najmniej.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
lol , faktycznie oddawanie moczu zbyt wiele nie ma z tą sprawą , chociaz kto wieDjJuve pisze:Co ma oddawanie moczu (na media?) ma wspólnego z tą sprawą?Siewier pisze:oszczałem mediów.

Poprawiłem
EDIT : świergot ma bardzo ciekawą teorie na temat powiązania tych dwóch spraw,ale to moze lepiej niech on ją Wam przedstawi

Niestety nie wypada mi zaprezentować tej teorii tutaj :-D /swiergot
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 19:55 przez Siewier, łącznie zmieniany 2 razy.
- nordahl
- Milanista
Fakt, sprawa dotyczy spotkan towarzyskich, rzuccie okiem:Martin pisze: Szkoda tylko, że dziennikarz Interii nie wspomniał, że mowa o meczach towarzyskich... No ale... jakby to brzmialo gdyby chodzilo mecze towarzyskie... Zupelnie nie chwytliwe...
Ale przeciez lepiej cos przemilczec niz starac sie aby domyslow bylo jak najmniej.
1)
Agosto 2004
in vista delle amichevoli estivi
MOGGI:<<A Messina mandami Consolo e Bataglia con Cassara>>
PAIRETTO:<<Eh, gia fatta>>
MOGGI:<<A livorno Rocchi e al Trofeo Berlusconi Pieri>>
PAIRETTO:<<Lo facciamo poi>>
Tlumaczenie:
Sierpien 2004
przed letnimi spotkaniami towarzyskimi
MOGGI:<<na Messine wyslij mi Consolo i Bataglia z Cassara>>
PAIRETTO:<<Eh, juz zrobione>>
MOGGI:<<na Livorno Rocchi i na Trofeum Berlusconiego Pieri>>
PAIRETTO:<<Zrobimy to pozniej>>
A czy eliminacje do Ligi Mistrzow to mecze towarzyskie Martin?
Rzecz dzieje sie takze w sierpniu 2004.
2)
Agosto 2004
dopo Juve-Djurgardens 2-2
MOGGI:<<Ma che arbitro ci avete mandato?>>
PAIRETTO:<<Oh, Vandel e uno dei primi, uno dei top>>
MOGGI:<<Ora mi raccomando giu a Scoccolma...>>
Juz tlumacze:
Sierpien 2004, po meczu Juve-Djurgardens 2-2
MOGGI:Co to za sedziego wyslaliscie?
PAIRETTO:Oh, Vandel jest jednym z pierwszych, jednym z najlepszych
MOGGI:Trzymam za slowo/Nie zrobcie tego samego w Sztokcholmie
To jest zapis pierwszej rozmowy, masz moze druga czy tez ja przytoczyc?
Osobiscie dla mnie nie jest to nowosc, bo wiem, jak brudna sa interesy Juve.. Moze dzieki temu wszyscy zobacza i uwierza jakimi prawami rzadzi sie ich ukochany klub - mowie do Was Juventini.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 20:02 przez nordahl, łącznie zmieniany 2 razy.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wystarczy że ktoś napisze o Juve oczerniające wiadomości z niewiadomego źródła i na JuvePoland od razu zatrzesienie kibiców innych drużyn.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero