Vieira odejdzie z Juve!?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 21:37

CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie.
Pavon pisze:Z tego jasno wynika, że gdzieś o tym przeczytałaś. A ja chcę potwierdzenia tej wiadomości, bo Ci nie wierzę.
CUORE BIANCO-NERO pisze:więc jakiego linka mam Ci podać ... ?
Co tu jest napisane? Chcę mieć linka do tej informacji o przedłużeniu kontraktu. Tylko tego chcę, najwyraźniej tobie sprawia to problem, dlaczego? Bo takiej informacji nigdzie nie ma.
Tobie wydaje się ,że tam jest napisane wielkimi literami .... VIEIRA 7,5 MILIONA EURO .... tak ?
Może nie wielkimi literami, ale coś w ten deseń. Z pewnością bym się tego doszukał. Poza tym, już pisałem, że Vieira zarabia 5 mil Euro, nawet podałem źródło.

PS. To nie jest problem podać linka do tych informacji, jeżeli one istnieją. Jeśli nie masz zamiaru podawać linka do tego wszystkiego to nie musisz pisać kolejnego posta.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 22:02

Boże ! czy Ty człowieku nie umiesz czytać ? !!! wejdź do diabła na stronę Juve i ściągnij sobie te info i będzie po kłopocie ! tam wyraźnie jest wszystko napisane !!! ( pozatym chyba władze Juventusu wiedzą najlepiej ile zarabiają ich piłkarze i to źródło jest najwiarygodniejsze !),
czy Ty wiesz co to znaczy ,że mówi się o czymś w prasie ? .... prasa to nie internet , a więc jakim sposobem mam ci linka podać ? ... myślisz czasem zanim coś powiesz ?

ta informacja podobno została podana również przez włoski portal
www.sportnews.it .... tyle wiem z gazet , po wiadomość o przedłużeniu kontraktu Vieiry pojawiła się WE WŁOSKIEJ PRASIE ! już jakiś czas temu ...

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 22:16

CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie.
Portal internetowy o "czymś pisze" i ja chcę do tego bezpośredni link. Do głównej strony portalu internetowego też potrafię podać link i "szukaj igły w stogu siana".
czy Ty wiesz co to znaczy ,że mówi się o czymś w prasie ?
Prasa raczej pisze a nie mówi. :whistle:

PS. Skoro tak dobrze znasz język włoski to jaki problem wejść na oficjalną stronę Juventusu i zarzucić tutaj tym linkiem? Tym samym rozwiać moje wątpliwości co do tego, że gadasz głupoty.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 22:29

a po co mam Ci pomagać ? ,żebyś potem naskakiwał na mnie ? ....
przecież i tak nic z tego nie zrozumiesz .... tam jest wyraźnie napisane czego dotyczą pliki do ściągnięcia , wystarczy kliknąć i po sprawie .... , skoro nie potrafisz tego znaleść to jakim cudem przeczytasz reszte .... ,
a ... i może jeszcze mam przekopywać portale internetowe i znajdować Ci linki ? ..... nie znasz włoskiego to i tak nie znajdziesz sam , nie odczytasz i niczego nie zrozumiesz , więc po co zawracasz komuś głowę ....
we włoskiem dzienniku sportowym było napisane ,że na portalu sport news jest podana informacja , która dotyczy "międzyinnymi" przedłużenia kontraku przez Vieirę.... to wiadomości sprzed kilkunastu dni .... może nieco ponad tygodnia ... Ja tę wiadomość znam z włoskiej prasy i specjalnie po to ,żeby sprawić ci przyjemność nie mam zamiaru kopać w internecie ..... jeśli na tym portalu faktycznie była taka informacja to wpisz odpowiednie słowo w wyszukiwarkę ,albo poszukaj w archiwum newsów , Ja tego za Ciebie nie będę robić ... moje źródła informacji to włoska prasa ....

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 08:37

a po co mam Ci pomagać ? ,żebyś potem naskakiwał na mnie ?
Najwidoczniej boisz się, że takie dane nie są tam zawarte. Po raz kolejny piszę, że jeżeli takie coś istnieje to ktoś mi pomoże to przetłumaczyć, a ty swoje, że nie znam włoskiego. :lol:
we włoskiem dzienniku sportowym było napisane ,że na portalu sport news jest podana informacja
HIT. :lol: Ciągle mi piszesz coś innego, po co? Wystarczy podać tego linka. Jeżeli podajesz informację o przedłużeniu kontraktu z Vieirą, to na tym forum podaje się źródł.

E D I T

PS. W innym temacie, kolejna osoba prosi cię o podanie źródła. Sprawa dotyczy przedłużenia kontraktu z Camoranesim, jemu też powiesz: "poszukaj sobie sam"? :lol:

ODPOWIEDZ