Juve nie potrafi grac z europejska czolowka:(

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
_zambro_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 21:00

teraz nagle wszyscy jedziecie po capello , a z jakis rok temu to go po du*ie calowaliscie. Ja od samego poczatku wiedzialem ze zatrudnienie tego trenera przyniesie fatalne skutki, juve gra defensywnie i czai sie na wyniki 1:0 ,2:1 , takimi szczurami to nic nie osiagniemy, nich wruc Lippi gra byla widowiskowa,jak ten trener prowadzil ten zespoł. Jak ma grać z europejska czolówka miejąc w skladzie takiego zawodnika jak Zlatan (jedynie gdzie dobrze wyglada to na filmikach, jak sa poskladane pojedyncze zagrania[fuksy]) zlatan to istne drewno , akcja zapowiada sie pozadnie to zlatan zaczyna trikowac i traci pilke. Srodek pola kto tam gra Emerson ktory potrafi tylko odebrac pilke a w akcje ofensywne to rzadko sie wlancza, Vieira gra to samo co emerson ,czyli obydwaj nic nie wnosza do zespolu, nedved juz sie wypalil trzaba go zastapic jego rodakiem rosicky'm a srodek pola zrobic znacznie mlodszy sprowadzic jakiegos blyskotliwego malolata ktory bedzie mieszal wszystkich, np. Romarinho,
brazylijczyk nie jest wcale gorszy od ronaldinho.

Obrazek
diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 21:08

_zambro_ pisze:Jak ma grać z europejska czolówka miejąc w skladzie takiego zawodnika jak Zlatan
a dlaczego Zlatan gra tak słabo, bo wg Capello umie wmiare rozgrywać, co zlecił mu Capello, i teraz wiadomo jak gra.
_zambro_ pisze:Vieira gra to samo co emerson, czyli obydwaj nic nie wnoszą do zespołu
Vieira jest kompletnie bez formy, natomiast Emerson jako tako jeszcze trzyma pomoc w całości.
_zambro_ pisze:nedved juz sie wypalil trzaba go zastapic jego rodakiem rosicky'm
może sie wypalił, ale nadal jest najlepszy w Juve, to on rozgrywa. Co do Rosicky'ego. Jestem za ale koniecznie teraz trza go sprowadzić, bo sie chłopak coraz bardziej marnuje w Dortmundzie.
_zambro_ pisze:jakiegos blyskotliwego malolata ktory bedzie mieszal wszystkich, np. Romarinho,
tacy gracze w Serie A się nie sprawdzają, poza małymi wyjątkami.
_zambro_ pisze:nich wruc Lippi gra byla widowiskowa
Najlepszy przykład reprezentacja Włoch. Niedawno najnudniejsza piłka, a dzis grają niesłychanie widowiskowo i skutecznie (3:1 z Holandią, 4:1 z Niemcami).

Nedved jest bogiem, zioło nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS podstawą!!!

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2006, 22:55

_zambro_ pisze: Ja od samego poczatku wiedzialem ze zatrudnienie tego trenera przyniesie fatalne skutki, juve gra defensywnie i czai sie na wyniki 1:0 ,2:1 , takimi szczurami to nic nie osiagniemy,
Poki co osiagnelismy to ze Juve nie spadlo z fotela lidera od poczatku prowadzenia Juve przez Capello. Pozatym wymien mi kogos kto bylby w stanie prowadzic taka druzyne jak Juve a jest dostepny do kupienia.
nich wruc Lippi gra byla widowiskowa,jak ten trener prowadzil ten zespoł.
To ze Lippi juz nie powinien trenowac Juve pokazal jego ostatni sezon, nie twierdze ze to slaby trener tylko ze juz po prostu jego czas sie skonczyl.
Jak ma grać z europejska czolówka miejąc w skladzie takiego zawodnika jak Zlatan
Normalnie ma grac, jesli DP bylby zdrowy to by gral za Zlatana. Pozatym co to za argument?
(jedynie gdzie dobrze wyglada to na filmikach, jak sa poskladane pojedyncze zagrania[fuksy])
Jesli zagrania z filmikow to fuksy to wiekszosc pilkarzy jest nieslychanymi szczesciarzami.
zlatan to istne drewno , akcja zapowiada sie pozadnie to zlatan zaczyna trikowac i traci pilke.
Dawno ogladales jakis mecz Juve? Czy bazujesz na opowiesciach kolegow i tym co przeczytasz w necie?
Srodek pola kto tam gra Emerson ktory potrafi tylko odebrac pilke a w akcje ofensywne to rzadko sie wlancza, Vieira gra to samo co emerson ,czyli obydwaj nic nie wnosza do zespolu,
Zupelnie nic nie wnosza:D tutaj mnie rozwaliles, Ty chyba nie znasz wartosci dobrych defensywnych pomocnikow. Ale nie bede Ci tego tlumaczyl bo czuje ze i tak bys mi nie przyznal racji, bo Emerson ani Vieira nie umieja flip-flapa :o
nedved juz sie wypalil trzaba go zastapic jego rodakiem rosicky'm
Ile razy ogladales Rosicky'ego w akcji? Czy tez za duzo FM'a?
a srodek pola zrobic znacznie mlodszy sprowadzic jakiegos blyskotliwego malolata ktory bedzie mieszal wszystkich, np. Romarinho,
Tutaj po prostu opadla mi szczeka. Ile meczy Romarinho ogladales? :D kto to wogole jest? Uwazasz ze nastolatek z Brazylii mialby szanse w pojedynku z twardo grajacymi srodkowymi pomocnikami z Wloch? Nie rozsmieszaj mnie...
Co Bravo Sport robi z ludzmi [']

pozdr

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2006, 01:35

Przyczyną niepowodzeń jest Capello.W pucharach Juve gra gorzej niż w Serie A i to o klasę gorzej.Weźmy przykład z Arsenalem.Capello grał w obronie i Juve w rewanżu zagrało tak jakby broniło wyniku.Tak nie może być.Nie możemy grać zbyt bardzo defensywnie w pucharach.Drużyny z Anglii lub z Hiszpanii grają ofensywną piłkę.Mieliśmy szczęście że nie trafiliśmy na Barcę...wtedy to byłby pogrom...z taką formą jaką ma Juve.W dodatku Vieira się nie sprawdził już nie wspominając o GG.Capello przyniósł nam wstyd.To co że zdobyliśmy pod jego wodzą 2 razy mistrzostwo z rzędu.

...Taka miłość jest jedna...Juve
Bimbo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2006, 14:48

eeee tak sie składa że jeszcze nie zdobyliśmy tego 2 mistrzostwa ;)

--
FinoAllaFine
--
20.04.2004 - 2996 forumowicz JuvePoland
--
ODPOWIEDZ