Turniej Kompilatorów 2006 - Wyniki ogłoszono!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2006, 17:32

Sporo czasu zajmie ściaganie tylu komp zwłaszcza że megaupload coś zawodzi :cry: Dobrze że mamy na to tydzień 8)

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2006, 21:53

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:02 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 4 razy.

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2006, 22:27

Zostały mi jeszcze 2 kompilki do obejrzenia, ale ogólnie poziom turnieju jest chyba wysoki. Życzę wszystkim powodzenia!

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 17:59

Niestety komilacja 4 nie chce sie sciagnąć i musze pominąć ją w głosowaniu. Sciągnęła sie wogóle komuś??

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2006, 23:41

JuveForever10 pisze:Niestety komilacja 4 nie chce sie sciagnąć i musze pominąć ją w głosowaniu. Sciągnęła sie wogóle komuś??
Nie możesz jej ściągnąć ponieważ limit dla naszego kraju ściągania z Sendspace skończył się. Spróbuj jutro a powinno Ci się ściągnąć.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 12:56

Finał! - użytkownicy oceniają!
Na placu boju pozostały już tylko 4 kompilacje. Ich wyboru dokonali kompilatorzy biorący udział w konkursie oddając mi swoje rankingi. Wszystkim, którzy odpadli gratuluje (bo poziom filmików był naprawde wysoki) i bardzo dziękuje za udział w turnieju :wink: . Po podsumowaniu punktów do wielkiego finału przeszły 4 kompilacje.

Oto finałowa czwórka:

Kompilacja nr 3
ściągaj z: Uploading, Sendspace, Rapidshare

Kompilacja nr 5
ściągaj z: Megaupload

Kompilacja nr 8
ściągaj z: Uploading

Kompilacja nr 9
ściągaj z: Uploading

Forumowicze oceniają

Powstała ankieta, w której możecie głosować na najlepszą kompilacje tego turnieju. Ankieta potrwa do następnej soboty, wtedy też poznamy wyniki :wink: . Uzasadnienia głosów oraz recenzje filmików mile widziane.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2006, 20:42 przez Mateo, łącznie zmieniany 4 razy.

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 13:19

No więc zaczęło się :D . Wszystkie te kompile są naprawdę mocne, ale mam pewne zastrzeżenie do głosujących: jeśli kompilacja numer 3 będzie miała już zwycięstwo w kieszeni to proszę Was o wybieranie 2 miejsca żeby walka o najwyższe pozycje się zaostrzyła. Tyle ode mnie, a głosowanie mam już za sobą :wink:

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 13:36

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak "krowie na rowie" (najlepiej ze screenami) jak sie ściąga z tego nowego Megaupload bo nie widzie tam ani klasycznych sekund :smile: ani jakiś linków skad można ściągnąć... Z góry dzięki.

PS.O instrukcje sciągania z Yousendit też po prosze :D . Na razie rozgryzłem tylko Sendspace 8) .

Huciak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 18:19

Czy moglby ktoś wstawić kompilacje nr.5 na inny host? Ten megaupload jest straszny :/ Od paru dni porbowalem ściągnąć i się nie dało. Bylbym wdzięczny.

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 21:42

Kompilacja nr 3
Zdecydowanie najlepsza kompilacja. Podoba mii się zarówno muzyka, która świetnie się komponuje z akcjami Alexa jak i efekty. Przejścia są po prostu świetne. Nie mam autorowi nic do zarzucenia.
OCENA: 6

Kompilacja nr 5
Muzyka równeż świetnie dobrana, jednak jeśli chodzi o przejścia i efekty nie jest już tak pięknie. Niektóre z nich po prostu się nie podobają (przykład ta piłka :? ). Ogólnie kompilka także świetna, niestety zabrakło jej 'tego czegoś'.
OCENA: 6-

Kompilacja nr 8
Muzyka świetna, ale prawdę mówiąc bardziej podobały mi się te we wcześniejszych kompilkach. Efekty niczym nie zadziwiają, a szczególnie te bombelki. Ogólnie kompilacja jest świetna ale w walce z dwiema poprzednimi odpada na starcie.
OCENA: 5

Kompilacja nr 9
Tu niestety muzyka prezentuje się słabiej. Autor nadrobił to jednak efektami zdecydowanie lepszymi niż w kompilacji numer 8. Największym minusem jest jednak lekka monotonność tej pracy, ponieważ oglądając ją chwilami zasypiałem.
OCENA: 5

PODSUMOWUJĄC:
1. MIEJSCE: Kompilacja nr 3
2. MIEJSCE: Kompilacja nr 5
3. MIEJSCE EX EQUO: Kompilacje nr 8 i 9

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 21:47

Muszę przyznać, że kompilacja nr. 3 jest zdecydowanie najlepsza! Muzyska świtenie dopasowana, przejścia bardzo ładnie zrobione oraz efekty rónież niczego sobie. Nie wiem czemu, ale po 30 sekundach oglądanie tej kompilacji już wiedziałem kto jest autorem. Jestem tego pewnien w 99% :) Nie napiszę teraz ponieważ nie mam absolutej pewności, że mam rację, oraz nie chcę psuć nikomu zabawy. Powodzenia wszystkim.

Pozdro

charusss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2006, 23:07

Jak narazie ściągnąłem tylko kompilację nr.3 a ograniczenia nie pozwalają aktualnie ściągnąc kolejnych. Jednakże po przeczytaniu poprzednich komentarzy osób wychwalających ów dzieło, spodziewałem się czegoś dużo lepszego.

Reasumując tę krótką wypowiedź:
Bardzo mi się NIE podoba. Jedyne co warto pochwalić, to zgranie muzyku z akcją.
Lecz cóż ponadto?
Zaledwie kilka ładnych dryblingów, prawie żadnych bramek.
Jak na mój gust za dużo zbliżeń, a do tego zbyt często występujące i ze zbyt dużą gwaltownością uaktywniane przejścia.

No, chyba że o to w tym konkursie chodzi, to ok.

Ściągam pozostałe.
Jeśli są gorsze od tego, to konkurs nie jest na zbyt wysokim poziomie i w tym wypadku zaslużone zwycięstwo odniesie kompilacja nr.3.

Mam nadzieję, iż nikogo nie uraziłem.
Pozdrawiam

kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2006, 13:50

swietny pomysl byl z tym turniejem kompilatororow i musze przyznac ze poziom prac jest bardzo wysoki a finalowa czworka dosyc wyrownana jednak dwie prace a mianowicie 3 i 5 jednak prezentuja troche wyzszy poziom od pozostalych . A jesli juz mam wybrac sposrod tych dwoch prac zwyciezce bedzie to jednak trojka (zreszta nie jestem w tym wyborze odosobniony)

pozdro

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2006, 14:00

charusss pisze:Reasumując tę krótką wypowiedź:
Bardzo mi się NIE podoba. Jedyne co warto pochwalić, to zgranie muzyku z akcją.
Lecz cóż ponadto?
Zaledwie kilka ładnych dryblingów, prawie żadnych bramek.
O ile się nie myle to właśnie polegało na tym, żeby w tych kompilacjach pokazane było jak najmniej bramek, ale jeśli juz miały by się tam znajdowac to te w których wiadąc technikę Alexa, np. bramki piętką (Źródło: Post Szefunia na pierwzej stronie tematu, patrz niżej :D )
Mateusszek pisze:[...]Ważne jest to aby w kompilacji pojawiło się jak najmniej bramek Alexa[...]

Pozdr

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2006, 14:18

skąd sciągnąć te kompilacje ???

ODPOWIEDZ