PW: (1/8) JUVENTUS 4-1 Fiorentina
- przemajuve3f160
- Juventino
w ogóle jak możemy mówić o jakim kolwiek krytykowaniu Fabio Capello :idea: według mnie jak by nie był trenerem Juve to myśle że tak kolorowo jak jest teraz by nie było...takie jest moje zdanie i nigdy go nie zmienie choć co do Ibrahimovica to przesadza trochę bo trzeba sobie powiedzieć prawde w oczy ale jest bez formy a zaś Alex :shock: no tu chyba nic pisać nie musze.A co do składu na następny mecz ligowy Alessandro Del Piero za pewne zasiądzie na ławce rezerwowycha a grać będzie Ibrahimovic...el_pajaco pisze:Alex pewnie zasiądzie na ławie już w następnym meczu... :płaczę: , ale coś czuje, że Fabio C. ma taki plan... Alex gra wyśmienicie.. i sprawdza się bardzo dobrze jako "As z rękawa"... a jeśli gramy na trzy fronty, to może lepiej Capello nie krytykować ?! FORZA JUVE !!
zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
A mógłby ktoś wrzucić skrót tego spotkania? Na przykład Ty Paolo. Taka goraca prośba do Ciebie. Wydaje mi się, że skrót z takiego spotkania powinien obejrzeć każdy 

- _Jah
- Juventino
Bravo!!! Pięknie. Wreszcie coś rozsądnego. Wszyscy się już zaczęli ofkors podniecać formą Alexa, ale nikt nawet nie wziął pod uwagę takiej oto ewentualności. Zaniechajcie tych marnych prowokacji i potraktujcie to jako jeden wielki marsz w strone końcowego tryumfu. W następnym meczy możemy zagrać 3 napastnikami w przodzie, lub dwoma. A kto to będzie? to jest sprawa drugorzędna. Osobiście jestem zachwycony formą Alessandro, ale nie powinno to zmieniać jego statusu. On jest Jokerem i uważam, że ta rola jest o wiele bardziej niebiezpieczna dla naszych przeciwników.el_pajaco pisze:Alex gra wyśmienicie.. i sprawdza się bardzo dobrze jako "As z rękawa"... a jeśli gramy na trzy fronty, to może lepiej Capello nie krytykować ?! FORZA JUVE !!
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
... zwłaszcza gdy zostaje wpuszczany na boisko w 86` minucie :lol:_Jah pisze:On jest Jokerem i uważam, że ta rola jest o wiele bardziej niebiezpieczna dla naszych przeciwników.
http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=0QO4 ... U564FJQD89puff pisze:moglby ktos zapodac torrenta do meczu ?
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2006, 00:04 przez Paolo_Rossi_1982, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paulo
- Juventino
Ja uważam więcej, że każdy powinien zobaczyć ten mecz w całościForzaJuve_Adam pisze:A mógłby ktoś wrzucić skrót tego spotkania? Na przykład Ty Paolo. Taka goraca prośba do Ciebie. Wydaje mi się, że skrót z takiego spotkania powinien obejrzeć każdy

- puff
- Juventino
meczu niestety nie widzialem ale cieszy hat-trick alexa i awans. moglby ktos zapodac torrenta do meczu ?
a co do jokera to moim zdaniem zlatan bylby idealnym jokerem.
ciekawe czy usiadzie w nastepnym meczu. ja osobiscie mysle ze alex dostanie szanse ale za trezegueta
a co do jokera to moim zdaniem zlatan bylby idealnym jokerem.
ciekawe czy usiadzie w nastepnym meczu. ja osobiscie mysle ze alex dostanie szanse ale za trezegueta

harvard - deadline january, 1 2006
- matej
- Juventino
to akurat wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne. Kto jak kto ale Treze jest jedynym pewnym gry w podstawowym składzie z napastników. Chyba że mu Capelo da odpocząć w co też bardzo wątpie bo w sumie po to nie grał w PW. Znając życie w najbliższej kolejce wyjdzie Treze ze Zlatanem tylko Del Piero wejdzie nie w 85 tylko w 70. Ale moge się mylić i obym się mylił. Może to by zadziałało też jako bodziec dla Zlatana, który nazwijmy rzecz po imieniu ostatnio gra słabo.puff pisze:ciekawe czy usiadzie w nastepnym meczu. ja osobiscie mysle ze alex dostanie szanse ale za trezegueta

- 29
- Juventino
... zwłaszcza gdy zostaje wpuszczany na boisko w 86` minucie :lol:_Jah pisze:On jest Jokerem i uważam, że ta rola jest o wiele bardziej niebiezpieczna dla naszych przeciwników.
Właśnie !! Żebym nie został posądzony o to, iż popieram Capello, za to jak traktuje Alexa !! Uważam tylko, że Alex na Jokera się nadaje... ale nie można go tak chamsko traktować.. co to było te 4 minuty z Palermo !? ... tylko możliwe, że to był taki trick psychologiczny... co by Alexa zirytować... a ON.. będzie chciał się odegrać w wtorek.... no i widzieliśmy jak to było :twisted: Fabio nie dlatego zdobył tyle trofeów, że miał szczęście, ale gdyż wie jak z zawodników wyciągnąć to co najlepsze....!! Co nie znaczy, że przepadam za tym jak ubóstwia Zlatana :snooty: !!
- puff
- Juventino
hahaha. to kibice moga tak myslec bo wydaje sie to po prostu oczywiste. prawda jest jednak taka ze rownie oczywiste jest to ze del piero powinien grac za zlatana a nie gra. poki co to treze jest najskuteczniejszym z napastnikow ale z pewnoscia nie jest jedynym pewnym gry w podstawowym skladzie. treze gra w pierwszym na podstawie osiagniec - strzela w kazdym meczu i glupio byloby sadzac go na lawce. jesli jednak pojawilby sie ktos lepszy (zdaniem capello) to moim zdaniem treze moglby siedziec tak samo jak teraz del piero. zlatan natomiast gra bo tak. bo tak sie podoba capello. bo jest bogiem futbolu i on po prostu nie moze byc rezerwowym. wiec jesli juz capello w koncu zdecyduje sie postawic na alexa na dluzsza mete (w co bardzo watpie) to na pewno nie bedzie to kosztem zlatana.matej pisze:to akurat wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne. Kto jak kto ale Treze jest jedynym pewnym gry w podstawowym składzie z napastników.
harvard - deadline january, 1 2006
- Tom A Juve
- Juventino
_Jah: twoja nędzna próba wyjścia z twarzą po tym jak uparcie przedstawiasz swoje dziwne poglądy : BUHAHAHAHA :rotfl: Tak jest - Ibra w wyjściowej jedenastce OCZYWIŚCIE Może za 5 spotkań strzeli nam kolejną bramkę a Alexa dalej na ławę Wspaniały dżoker w talii Nie pozostaje nam nic innego jak kupić Ronaldinho aby podawał piłki na treningach ( za to jak cudownie to będzie robił ) Czy wyście wszyscy fani Ibry poszaleli ? Was nawet 5 hat-tricków Alexa i Jego wspaniała gra nie zadowoli Musiałby chyba strzelać bramki połamanymi nogami byście w końcu zrozumieli jaką krzywdę wyrządza nam Capello nie dając Mu nawet szansy na wykazanie się w najważniejszych spotkaniach !!!
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- _Jah
- Juventino
Bardzo zależało mi na tym, aby nikt nie próbował mnie szufladkować. Ale niestety, to jest trudne, kiedy ma się do czynienia ze złośliwcami. Skończ człowieku wreszcie tą dzieciniade, bo nie odróżniasz priorytetów. To Wy sami stwarzacie gorącą linię między Zlatanem i Alexem. Ja jestem fanem ich obu, gdyż każdy z nich jest Juventino. Wymagam jedynie szacunku do trenera, gdyż w komentarzach po meczowych przekraczacie wszystkie granice dobrego smaku. Obwiniacie Ojca naszych sukcesów z powodu jednego zawodnika. Alessandro nie jest Juventusem. Zapominacie też, że dzisiejsze spotkanie odbywało się w ramach Pucharu Włoch a co za tym idzie ranga spotkania była dużo mniejsza. Zwyczajnie męczą mnie Wasze ciągłe pretensje. Dlatego, że po pierwsze nie są klarowne a po drugie, nic nie wskóracie. Moim zdaniem opluwanie któregolwiek z Juventino, Dona jest świadectwem Waszej psiejwiary. Wymagam od Was szacunku. Nie przynoście wstydu tym kibicom, którzy wykazują szacunek dla swojego klubu i jego członków. Osobiście jest mi obojętne kto wyjdzie w niedziele z Regginą. Równie dobrze może to być Alessandro, kosztem Ibry. Jednak musicie uważać na to co piszecie. Zarówno Ibra, jak i Alex, to wspaniali zawodnicy. Większe możliwości brzemią w tym pierwszym, ale wygląda na to, że czas najwyższy zastosować rotacje. Na jak długo? zostawmy te pytania trenerowi. On chyba najlepiej wie jak pokierować tym zespołem. Wy patrzycie bardzo krótkowzrocznie. Patrzycie na ostatni i kolejny mecz. Z kolei trener patrzy dalekowzrocznie, musi rozsądnie zagospodarowywać siłami poszczególnych zawodników. Alessandro nie jest graczem młodym. Poza tym będzie mnóstwo okazji do tego, by mógł ten mit obalić. Po co Wam te spinki? proponuję więcej dystansu.Tom A Juve pisze:Czy wyście wszyscy fani Ibry poszaleli ?
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- tabo89
- Juventino
dajcie jakies bramki albo skrot z tego meczu w formacie .wmv bo te od swiergota mi nie dzialaja.
a co do samego meczu to ja myslalem ze z fiorentina to tak latwo nam nie pojdzie i to w rezerwowym skaldzie ale ten mecz udowodnil ze jestemy najlepsi nie tlyko 1 skladem ale takze nasze zaplecze niczym nie ustepuje pierwszej 11. tak dalej trzymac.
FORZA ALEX !!!!!
a co do samego meczu to ja myslalem ze z fiorentina to tak latwo nam nie pojdzie i to w rezerwowym skaldzie ale ten mecz udowodnil ze jestemy najlepsi nie tlyko 1 skladem ale takze nasze zaplecze niczym nie ustepuje pierwszej 11. tak dalej trzymac.
FORZA ALEX !!!!!
- JuventinoPS
- Juventino
No takiego pogromu się nie spodziewałem 4-1!!! i to w Pucharze Włoch, ponieważ oglądanie meczu przez neta nie wypaliło... nie mogę ocenić poszczególnych zawodników. Bardzo cieszy Hattrick Del Piero, jedną bramke dołożył Mutu (coś z niego się egzekutor robi)Bardzo się ciesze z takiego obrotu sprawy oby więcej takich niespodzianke(chodzi mi o tak wyspki wynik..)
P.S Paulo niecierpliwie czekam na skrocik
P.S 5 dych mi strzelio na JP!!!!!!!!!!!!!!
P.S Ciekawe na kogo trafimy w następnej rundzie...
P.S Paulo niecierpliwie czekam na skrocik
P.S 5 dych mi strzelio na JP!!!!!!!!!!!!!!
P.S Ciekawe na kogo trafimy w następnej rundzie...
- Lypsky
- Juventino
Łolaboga, to miała być taka ironia.Paulo pisze:Wiesz co, albo tobie się nudzi w domu, albo naprawdę uwielbiasz zaśmiecać to forum tymi dziecinnymi prowokacjami. Jakby Del Piero nie miał techinki, to ty chyba nie miałbyś czy myśleć, więc dokończ sobie sam co mam na myśli. Gdzie ty się w ogóle takich bredni nasłuchałeś? Oglądałeś chociaż jeden mecz Juventusu w życiu, bo z tygodnia na tydzień obserwując twoje wypowiedzi, utwierdzam się w fakcie, że ich nie oglądasz a piszesz jakies swoje wymysły i schizy tutaj.e) Del Piero nie ma techniki. I tu potwierdzają się słowa nijakiego Kramnika ...kramnik napisał:
ze z Aleksa super technik nigdy nie byl.
... nie licząc mijania po dwóch, czy trzech graczy Violi jednocześnie, podczas dzisiejszego spotkania mozna śmiało przyznać mu rację!
Dzięki dobry człowieku.Paolo_Rossi_1982 pisze:http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=0QO4 ... U564FJQD89puff pisze:moglby ktos zapodac torrenta do meczu ?
Nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z tą wypowiedzią._Jah pisze: Bardzo zależało mi na tym, aby nikt nie próbował mnie szufladkować. Ale niestety, to jest trudne, kiedy ma się do czynienia ze złośliwcami. Skończ człowieku wreszcie tą dzieciniade, bo nie odróżniasz priorytetów. To Wy sami stwarzacie gorącą linię między Zlatanem i Alexem. Ja jestem fanem ich obu, gdyż każdy z nich jest Juventino. Wymagam jedynie szacunku do trenera, gdyż w komentarzach po meczowych przekraczacie wszystkie granice dobrego smaku. Obwiniacie Ojca naszych sukcesów z powodu jednego zawodnika. Alessandro nie jest Juventusem. Zapominacie też, że dzisiejsze spotkanie odbywało się w ramach Pucharu Włoch a co za tym idzie ranga spotkania była dużo mniejsza. Zwyczajnie męczą mnie Wasze ciągłe pretensje. Dlatego, że po pierwsze nie są klarowne a po drugie, nic nie wskóracie. Moim zdaniem opluwanie któregolwiek z Juventino, Dona jest świadectwem Waszej psiejwiary. Wymagam od Was szacunku. Nie przynoście wstydu tym kibicom, którzy wykazują szacunek dla swojego klubu i jego członków. Osobiście jest mi obojętne kto wyjdzie w niedziele z Regginą. Równie dobrze może to być Alessandro, kosztem Ibry. Jednak musicie uważać na to co piszecie. Zarówno Ibra, jak i Alex, to wspaniali zawodnicy. Większe możliwości brzemią w tym pierwszym, ale wygląda na to, że czas najwyższy zastosować rotacje. Na jak długo? zostawmy te pytania trenerowi. On chyba najlepiej wie jak pokierować tym zespołem. Wy patrzycie bardzo krótkowzrocznie. Patrzycie na ostatni i kolejny mecz. Z kolei trener patrzy dalekowzrocznie, musi rozsądnie zagospodarowywać siłami poszczególnych zawodników. Alessandro nie jest graczem młodym. Poza tym będzie mnóstwo okazji do tego, by mógł ten mit obalić. Po co Wam te spinki? proponuję więcej dystansu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- seba99
- Juventino
Wspanały Juventus, Wspaniały Del Piero!! Oby tylko Juventus nie zwolnil tempz przed ligą mistrzów. 4 - 1 z Fiorentiną!! - tego chyba nikt się nie spodziewał!! Juventus pod wodza Capello gra bardziej ofensywny football a jak sami wiecie "najlepszą obroną jest atak"!!!
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce