Marsz Równości bis .
- Bany_DG
- Juventino
A mnie nie chce sie gadac z tobą, bo przedstawiasz żałosne argumenty, czy naprawde nie rozumiecie że gej to w 90% normalny facet?! A grupa o której wy sie wyrazasz to tranwestycikozakmc pisze:ja nazywam ich pedałami bo nie jestem lekarzem zeby mowic homoseks.....nie chce mi sie o nich gadac bo sa oblesni i ordynarni...
- BaDeJ
- Juventino
Manifestacje pokazuja ze homoseksualisci sa dyskryminowani ale czy to zmieni mentalność katolickiego narodu?? Oczywiście że nie. Większość polaków nienawidzi gejów i nawet milion manifestacji nie zmieni ich zdania. Moim zdaniem to jest choroba ale innego rodzaju. Bo czy np. chorzy na raka robią manifestacj??Najbardziej nierozumiem tego jak mozna porownywać islamistow czy murzynów do gejów i lesbijek :shock: Wytlumacze to na jednym przykladzie. Czy gdyby wszyscy ludzie byli murzynami lub islamistami to coś by się stalo z ludzkościa?Wiadomo ze nie.A gdyby wszyscy ludzie byli homoseksualistami to by świat wyginął
Wierny LECHITA Wierny JUVENTINO
,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
- Bany_DG
- Juventino
Źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi o to że jesli chodzi o gejów to z 90% z nich to normalni faceci, a to 10 % to róznego rodzaju tranwestyci itp. I chyba niesprawiedliwe jest to ze opinie niektórych są oparte na skrajnych mniejszościachherr_braun pisze:I to właśnie o te 10% się rozchodzi. Zwłaszcza że tkwi ono w umyśle a taki ubytek jest niebezpiecznyJuventin pisze:gej to w 90% normalny facet!
- herr_braun
- Juventino
No to prawda. Niesprawiedliwe jest też że media próbują z przeciwników gejostwa robić nazistów(skrajna mniejszość)Juventin pisze:Źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi o to że jesli chodzi o gejów to z 90% z nich to normalni faceci, a to 10 % to róznego rodzaju tranwestyci itp. I chyba niesprawiedliwe jest to ze opinie niektórych są oparte na skrajnych mniejszościachherr_braun pisze:I to właśnie o te 10% się rozchodzi. Zwłaszcza że tkwi ono w umyśle a taki ubytek jest niebezpiecznyJuventin pisze:gej to w 90% normalny facet!
- DHL
- Juventino
Jak wiekszość (na szczęście) nie cierpię pedałów (albo homoseksualistów -jak kto woli) i jakiekolwiek marsze czy parady napawaja mnie obrzydzeniem. I mimo że tzw. tolerancyjnej częśći forum (a w niej min. "obiektywnemu" Siewierowi) nie bardzo się to spodoba to muszę powiedzieć że wyjatkowo ostatnia akcja policji bardzo mi sie podobała. Brawa za to dla pana Dorna - policji walczącej z odmieńcami mówimy tak. Sam chetnie bym poszedł na taką paradę ale tylko po to żeby porzucać kamieniami wraz z Wszechpolakami. Mam nadzieję że nikt z moderatorów nie poczuł się urażony i nie grozi mi znowu kilkumiesięczny ban za zdanie ws problemów 13latka z alkoholem. Choć kartka za własne poglądy i zaściankowość pewnie się należy. Nie jest tak?
PS. Jestem za to tolerancyjny wobec Żydów, zioła i kary śmierci więc nie jest tak najgorzej prawda?
Pozdro dla Parady Normalności AD 2005
PS. Jestem za to tolerancyjny wobec Żydów, zioła i kary śmierci więc nie jest tak najgorzej prawda?
Pozdro dla Parady Normalności AD 2005
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- gyl
- Juventino
hm, tak czytam, czytam i coraz bardziej jestem przerażona
przeszkadzają Wam parady gejów i lesbijek a krwe was zalewa, dlatego, że są szczęśliwi i sie tego nie wstydzą? czujecie wstręt i obrzydzenie widząc całujących się facetów a robicie sobie dobrze przy lesbijskich filmach? mam rację? pewnie kiedy dochodzi do parad i wieców macie ochotę rzucić kamieniem, ostrym słowem
homofobia, to plama na życiorysie Polski, nienawiść, uprzedzenia, ciemnota
nie przeszkadza Wam dopóki, dopóki siedzą w domach? a dlaczego Wy macie prawo a oni nie?
i jeszcze jedno
ponad to byłam ostatnio na solidarnościowej akcji w Krakowie, wobec represji w Poznaniu, na ostatnim Marszu Równości, i moje zdziwienie nie znało granic widząc tłum około 300 osób (specjalna wiadomość dla osób nie biorących udziału w takich akacjach, 300 osób to baaaardzo dużo jeśli chodzi o jakieś manifestacje w Polsce, przynajmniej w tym kręgu, w którym ja się obracam) z czego duża część stanowili zwykli ludzie, przestraszeni tym, co się dzieje z "polską demokracją"
pozdrawaim i życze owocnych przemyśleń
przeszkadzają Wam parady gejów i lesbijek a krwe was zalewa, dlatego, że są szczęśliwi i sie tego nie wstydzą? czujecie wstręt i obrzydzenie widząc całujących się facetów a robicie sobie dobrze przy lesbijskich filmach? mam rację? pewnie kiedy dochodzi do parad i wieców macie ochotę rzucić kamieniem, ostrym słowem
homofobia, to plama na życiorysie Polski, nienawiść, uprzedzenia, ciemnota
nie przeszkadza Wam dopóki, dopóki siedzą w domach? a dlaczego Wy macie prawo a oni nie?
i jeszcze jedno
ponad to byłam ostatnio na solidarnościowej akcji w Krakowie, wobec represji w Poznaniu, na ostatnim Marszu Równości, i moje zdziwienie nie znało granic widząc tłum około 300 osób (specjalna wiadomość dla osób nie biorących udziału w takich akacjach, 300 osób to baaaardzo dużo jeśli chodzi o jakieś manifestacje w Polsce, przynajmniej w tym kręgu, w którym ja się obracam) z czego duża część stanowili zwykli ludzie, przestraszeni tym, co się dzieje z "polską demokracją"
pozdrawaim i życze owocnych przemyśleń