Najgroźniejsi rywale Juve w LM
- Sztuko
- Redaktor
- sargen
- Juventino
Już w 1/8 LM odpadnie kilku faworytów. Z jednej strony szkoda, że będzie taki mecz jak Chelsea - Barcelona i Rangers - Villarreal na takim samym szczeblu. Ale z drugiej to jak już wspomniałem odpadnie gdzieś 2 - 3 faworytów. A to oznacza że Juventus ma większe szanse trafić na zespół teoretycznie słabszy. Mówię teoretycznie bo tu już nie ma słabych. Są tylko mocni i bardzo mocni. Juventus akurat zagra z Werderem Brema a więc dla nas losowanie było dobre. Ale oczywiscie nie można już mówić że na peno przejdziemy niemiecki zespół. Jednakże szanse awansu wg mnie wynoszą 80:20 dla Juventusu.
- juverm
- Juventino
Przedstawię tu swoje opinie na temat drużyn występujących w kolejnej fazie LM:
Bayern - Solidny Niemiecki zespół, od lat najlepszy w Bundeslidze. Stary ale nadal bdb Kahn, w obronie żądzi Sagnol, w pomocy Ballack a w ataku Makkay.
Milan - Świetny zespół tylko ostatnio bardzo słaba forma.
Benfica - Nie powinna być aż tak dużym zagrożeniem dla któregokolwiek z zespołów.
Liverpool - Ubiegłoroczny triumfator LM. W tym sezonie radzi sobie w LM Bardzo dobrze a w Premiership dorze.
Real - Zaczął się odbudowywać kupując Cassano oraz Cicinho, to już nie ten Real co rok temu, ten Real nie stawia już tak bardzo na Gwiazdy, może zajść dalej niż sądzimy.
Arsenal - W Angli od lat trzyma bardzo dobrą formę ale w CL nie ma szczęścia.
PSV - Zeszłoroczny finalista aktualnie ma duży spadek formy, Przegrana w Eredivisie z Deen Hag 4:1
Lyon - Genialny zespół z genialnym Juninho na czele, sądze że może dojść do finału.
Chelsea - Murinho i Abramowicz zrobili z tego przeciętnego klubu wielką firme. Zespół z żelazną kondycją.
Barcelona - Piękna gra, niesamowity Ronaldinho i Eto'o, Brakuje któregoś z tych zawodników i zaczynają się problemy chociażby wczorajszy mecz z Atletico Madryt.
Rangers - Drugi zespół Szkockiej ligi, dobra i twarda gra.
Villarreal - W tamtym sezonie super w tym słabo.
Werder - Mocny zespół. Aktualnie najmocniejszymi punktami drużyny są Klose i Miccoud a chyba najsłabszym bramkarz Reinke.
Juventus - Nic nie trzeba mówić aktualnie chyba najlepszy klub w Europie np. tak wskazuje EuroSport TOP24 Clubs
Ajax - Klub ze świetną młodzieżową szkółką, może sprawić niespodziankę choć to bardzo mało prawdopodobne ;P
Inter - Chyba teraz zespół Manciniego masz szczyt formy gra dobrze ale niedługo się to skończy.
Tak typuje awansy:
Bayern - Milan
Benfica - Liverpool
Real - Arsenal
PSV - Lyon
Chelsea - Barcelona
Rangers - Villarreal
Werder - Juventus
Ajax - Inter
Więc wg. mnie wszystkie zespoły które przejdą do następnej fazy mogą być zagrożeniem dla Juve (jeśli oczywiście też przejdzie)
Pozdro
Bayern - Solidny Niemiecki zespół, od lat najlepszy w Bundeslidze. Stary ale nadal bdb Kahn, w obronie żądzi Sagnol, w pomocy Ballack a w ataku Makkay.
Milan - Świetny zespół tylko ostatnio bardzo słaba forma.
Benfica - Nie powinna być aż tak dużym zagrożeniem dla któregokolwiek z zespołów.
Liverpool - Ubiegłoroczny triumfator LM. W tym sezonie radzi sobie w LM Bardzo dobrze a w Premiership dorze.
Real - Zaczął się odbudowywać kupując Cassano oraz Cicinho, to już nie ten Real co rok temu, ten Real nie stawia już tak bardzo na Gwiazdy, może zajść dalej niż sądzimy.
Arsenal - W Angli od lat trzyma bardzo dobrą formę ale w CL nie ma szczęścia.
PSV - Zeszłoroczny finalista aktualnie ma duży spadek formy, Przegrana w Eredivisie z Deen Hag 4:1
Lyon - Genialny zespół z genialnym Juninho na czele, sądze że może dojść do finału.
Chelsea - Murinho i Abramowicz zrobili z tego przeciętnego klubu wielką firme. Zespół z żelazną kondycją.
Barcelona - Piękna gra, niesamowity Ronaldinho i Eto'o, Brakuje któregoś z tych zawodników i zaczynają się problemy chociażby wczorajszy mecz z Atletico Madryt.
Rangers - Drugi zespół Szkockiej ligi, dobra i twarda gra.
Villarreal - W tamtym sezonie super w tym słabo.
Werder - Mocny zespół. Aktualnie najmocniejszymi punktami drużyny są Klose i Miccoud a chyba najsłabszym bramkarz Reinke.
Juventus - Nic nie trzeba mówić aktualnie chyba najlepszy klub w Europie np. tak wskazuje EuroSport TOP24 Clubs

Ajax - Klub ze świetną młodzieżową szkółką, może sprawić niespodziankę choć to bardzo mało prawdopodobne ;P
Inter - Chyba teraz zespół Manciniego masz szczyt formy gra dobrze ale niedługo się to skończy.
Tak typuje awansy:
Bayern - Milan
Benfica - Liverpool
Real - Arsenal
PSV - Lyon
Chelsea - Barcelona
Rangers - Villarreal
Werder - Juventus
Ajax - Inter
Więc wg. mnie wszystkie zespoły które przejdą do następnej fazy mogą być zagrożeniem dla Juve (jeśli oczywiście też przejdzie)
Pozdro

- Cichy91
- Juventino
Największym rywalem Juventusu w LM jest Barcelona :shock: ale Juve powinno sobie z nią dać rade :-D :-D :-D

- Chip
- Juventino
No już w 1/8 finału nie ma słabych drużyn, jak się spojrzy na każdą drużynę to widać ogromny potencjał. Jak większość tutaj osób myślę że jednym z głównych rywali Juve może być Barcelona, Etoo, Ronaldinho, Messi, Deco wielkie nazwiska i Rijkaard naprawdę ładnie poustawiał ten zespół, Barca gra teraz piłkę efektywną i efektowną. Nie biorę pod uwagę Lyonu, bo po prostu nie, nie mam przekonania do tej drużyny. Myślę że szybko odpadną. Silna będzie jeszcze Chelsea i Bayern.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Juventini ostatnio zwolnili moze to dlatego ze czymaja forme i wszystkie sily na zblizajacy sie mecz lm z werderem mam nadzieje ze tak i pokaza klase w dwumeczu tym jak i w calej lidze mistrzow bo jak beda grali tak jak w chwili obecnej to ja se nie wyobrazam meczu np w cwiercfinale(jak przejdziemy) z barca ale prawdziwy kibic Juve wierzy do konca :!:
ps-wie ktos moze w jakie dni graja tzn jakie emcze pojda we wtorek a jakie w srode?

ps-wie ktos moze w jakie dni graja tzn jakie emcze pojda we wtorek a jakie w srode?
- Robert 10
- Juventino
Moim zdaniem najgroźniejsza mimo wszystko będzie Barca. Myśle że pokona Chelsea ale z problemami. Nie można też zapominać o Liverpoolu i Lyonie. Arsenal jest silny ale nie ma szczęścia do LM. Jednak myśle iż JUVE sięgnie po LM
- Corcky
- Juventino
Typuję dokładnie tak samo z jednym wyjątkiem. Villarreal spokojnie ogra swego szkockiego rywala :-Djuverm pisze:
Tak typuje awansy:
Bayern - Milan
Benfica - Liverpool
Real - Arsenal
PSV - Lyon
Chelsea - Barcelona
Rangers - Villarreal
Werder - Juventus
Ajax - Inter
Najtrudniejszym rywalem i zespołem którego chciałbym omijać szerokim łukiem(tak chamsko to powiem -najlepiej jakby odpadlil z Milanem

Alessandro Del Piero ole!
- Rino
- Juventino
DLA TURYNSKIEJ xxx WSZYSCY W LIDZE MISTRZOW SA ZA SILNI DLATEGO LEKARZ KLUBOWY ZADBAL JUZ O KOKSY. A MOGGI KUPIL SEDZIOW. xxx JUVE
FORZA MILAN
Zostawiam jako ostrzezenie dla innych... i pokaz umiejętności milanisty...
Ulisses
FORZA MILAN
Zostawiam jako ostrzezenie dla innych... i pokaz umiejętności milanisty...
Ulisses
- Capitan
- Juventino
Liga mistrzow jak mowi sama nazwa to rozgrywki dla najlepszych druzyn. W gronie tych najlepszych z najlepszych sa rozne druzyny. Takie, ktore hachowcy spisuja na porazke i takie, ktore uwazane sa za faworytow.
Wg mnie te dla nas najgroźniejsze drużyny spotkają się w najbliższych meczach:
Bayern - Milan
Real - Arsenal
Chelsea - Barcelona
do tego moze jeszcze Inter i Liverpool
Teraz z pewnością 3 z tych drużyn juz odpadną. Wiec tak czy owak Juve bedzie musialo grac i wygrac z kilkoma z tych druznym.
A ja jako przykladny kibic licze na zwyciestwa w tych meczach jak i w calej edycji LM.
Wg mnie te dla nas najgroźniejsze drużyny spotkają się w najbliższych meczach:
Bayern - Milan
Real - Arsenal
Chelsea - Barcelona
do tego moze jeszcze Inter i Liverpool
Teraz z pewnością 3 z tych drużyn juz odpadną. Wiec tak czy owak Juve bedzie musialo grac i wygrac z kilkoma z tych druznym.
A ja jako przykladny kibic licze na zwyciestwa w tych meczach jak i w calej edycji LM.
- Vincitore
- Juventino
:rotfl: o_ORino pisze:DLA TURYNSKIEJ xxx WSZYSCY W LIDZE MISTRZOW SA ZA SILNI DLATEGO LEKARZ KLUBOWY ZADBAL JUZ O KOKSY. A MOGGI KUPIL SEDZIOW. xxx JUVE
FORZA MILAN

Stopień Trudnosci : 9/10

Stopień Trudnosci 9/10

Stopień Trudnosci 7,75/10

Stopień Trudnosci 8/10

Stopień Trudności 7/10

Stopień Trudności : 4,75/10

Stopień Trudnosci 4/10

Stopien Trudnosci : 7,75/10

Stopień Trudnosci : 6,5/10

Stopień Trudności : 8/10

Stopień Trudności : 8,5/10