Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Andrij
- Juventino
Spokojnie koledzy !!!!!
Mecz JUVENTUS -bayern będzie transmitowany na tvp 2 o godz.20.20 oczywiście w środę
Co do tematu to mnie rozbraja całe te gówniane tvp olewa ligę Włoską bo wolą powiedzieć o "galaktycznych" :rotfl: ( oczywiście o kolejnej porażce )
nie nawidzę tej dórnowatej "firmy bo tak powinien się nazywać real".
Mecz JUVENTUS -bayern będzie transmitowany na tvp 2 o godz.20.20 oczywiście w środę
Co do tematu to mnie rozbraja całe te gówniane tvp olewa ligę Włoską bo wolą powiedzieć o "galaktycznych" :rotfl: ( oczywiście o kolejnej porażce )
nie nawidzę tej dórnowatej "firmy bo tak powinien się nazywać real".
FORZA JUVE!!!!!! FORZA ALEX DEL PIERO!!!!!
- Peja
- Juventino
O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke :rotfl:Damianinho 15 pisze:Przejmujesz się?? Mi to te pionki z TVP latają koło nosa a na pilce sie w ogole nie znaja wiec co tam od nich wymagac zeby sie tym co piekne czyli JUVE.
Decyzje TVP co do wyboru meczow potrafia byc irytujace. Lecz mysle, ze wiekrzosc forumowiczow wieszalaby psy na TVP rowniez w sytuacji gdy TVP majac do wyboru mecz np. JUve-Betis lub Milan-Chelsea wybralaby ten drugi wariant. Ludzie :!: Przyjmijcie do wiadomosci, ze Telewizja Publiczna nie pokaze wszystkich meczy Juventusu w CL

- Alexa Del Piero
- Juventino
Andrij pisze:Spokojnie koledzy !!!!!
Skąd masz tą informację

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- RuTeK
- Juventino
No wlasnie moglbys potwierdzidz ta Informacje a nie paplac plotki ??Alexa Del Piero pisze:Andrij pisze:Spokojnie koledzy !!!!!
Skąd masz tą informację
Moje napewno ale czy Twoje mam wątpliwości!K.Zając pisze:nasze kochane juwe

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- El Nino
- Juventino
Racja.. Skandal.. NIc nie mówią o Juve no i w ogóle lidze włsokiej (zdaje mi sie ze nie maja wykupionych praw do puszczania skrótów z innych lig oprócz hiszpańskiej). Ciągle pokazuje nędzne mecze realu.. Skandal..
A jak mówią coś nie na temat realu to wspominają o chelsea..
No a meczyk bedzie w tvp, bo przegladalem program na przyszly tydzien no i bedziemy ogladac kolejną wygraną naszego ukochanego klubu.. :-D
A jak mówią coś nie na temat realu to wspominają o chelsea..
No a meczyk bedzie w tvp, bo przegladalem program na przyszly tydzien no i bedziemy ogladac kolejną wygraną naszego ukochanego klubu.. :-D
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Ja proponuję wszystkim jeden skuteczny sposób na polską telewizję mianowicie olać ich! 8) My i tak kochamy Juventus, a to że pokażą nasz klub raz czy drugi w Teleexpresie i tak niczego nie zmieni. Niech będzie tak jak jest, żeby potem nie namnożyło się fanów Juwentusu jak grzybów po deszczu bo skoro pokazują i mówią o nich ciągle w telewizji to muszą być super! (vide Barca, Chelsea, Real ...) :o
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Johnny777
- Juventino
A ja chcę Kazachską Ligę Szachową w TVP!!! :rotfl:Martin pisze: A na koniec prawdziwa gratka... Chyba od listopada czy tam grudnia (nie wiem dokładnie) TVP bedzie puszczac przez trzy sezony... UWAGA! Lige pływacką!!!![]()
Ostatnio oglądałem Babiarza jak z dumą mówił o tym fakcie.
Nieeee....Złota Piłkę powinien dostać RasialdoPeja pisze:O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke

A to ciekawe... :? Jednak chyba to plota kolego - ja widzę na dwóch stronach "wołami" napisane że leci Lile- MU :?Andrij pisze: Spokojnie koledzy !!!!!
http://tv.wp.pl/index.html?T%5Btime%5D= ... Bpage%5D=2
http://knplogic.com/sport/index.html
Sobie pooglądaj

Szczerze - to jak chcę sobie coś o lidze włoskiej poczytać to siadam przed monitor bo w TV to się nawet zwykłego wyniku nie można doczekać.
O meczu z Milanem polecam poczytać tu:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,2991321.html
Wogóle polecam "Gazetę" bo oni jeszcze coś o Lega Calcio napiszą. Polecam też felietony bodaj pana Steca - ciekawe - i niekedy burzące mit że Calcio jest nudne

- qba86
- Juventino
http://tv.onet.pl/ tu jest stuprocentowo pewny program telewizyjny a meczu juve-bayern tam nie ma
20:20 OSC Lille – Manchester United: Piłka nożna Liga Mistrzów
20:20 OSC Lille – Manchester United: Piłka nożna Liga Mistrzów
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nigdzie tego nie sugerowałem - w tamtym temacie po prostu sugerowałeś, ze nie powinien dostac powolania na co zaprotestowałem, bo teraz nie ma lepszego piłkarza w Holandii. Złota Piłka pojdzie do Ronaldninho - tak czujępeja pisze:O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke
Nie no co ty - słuchaj na tym forum są sami Milanisci wiec sie nie wsciekaja jak nie pokazują JUVE w TV.peja pisze:Lecz mysle, ze wiekrzosc forumowiczow wieszalaby psy na TVP rowniez w sytuacji gdy TVP majac do wyboru mecz np. JUve-Betis lub Milan-Chelsea wybralaby ten drugi wariant.
A w tym wypadku jest to klasyk Juve - Bayern a oni wolą ManU - Lille to wez sie nie denerwuj a wszystkich meczy nie pokaża to wiemypeja pisze:Przyjmijcie do wiadomosci, ze Telewizja Publiczna nie pokaze wszystkich meczy Juventusu w CL
- T-Bar
- Juventino
ehh... po tvp wiele sie nie spodziewałem ale liczyłem że pokażą to na polsacie sport
wkońcu Roman K jest wielbicielem bundesligi
i łudziłem sie że pojade sobie do babci obejrzeć ten szlagier :x
a na jak tvp nie pokaże MŚ to wtedy już wogule będzie polewa

i łudziłem sie że pojade sobie do babci obejrzeć ten szlagier :x
a na jak tvp nie pokaże MŚ to wtedy już wogule będzie polewa

- Peja
- Juventino
Kolejny raz przekrecasz moja wypowiedz :roll: Napisalem, ze w zadnym wypadku nie zasluzyl na Zlota Pilke, a nie na nominacje :naughty:Damianinho 15 pisze:Nigdzie tego nie sugerowałem - w tamtym temacie po prostu sugerowałeś, ze nie powinien dostac powolania na co zaprotestowałem, bo teraz nie ma lepszego piłkarza w Holandii. Złota Piłka pojdzie do Ronaldninho - tak czuję