Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Andrij

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 20:53

Spokojnie koledzy !!!!!
Mecz JUVENTUS -bayern będzie transmitowany na tvp 2 o godz.20.20 oczywiście w środę
Co do tematu to mnie rozbraja całe te gówniane tvp olewa ligę Włoską bo wolą powiedzieć o "galaktycznych" :rotfl: ( oczywiście o kolejnej porażce )
nie nawidzę tej dórnowatej "firmy bo tak powinien się nazywać real".

FORZA JUVE!!!!!! FORZA ALEX DEL PIERO!!!!!
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 21:38

Damianinho 15 pisze:Przejmujesz się?? Mi to te pionki z TVP latają koło nosa a na pilce sie w ogole nie znaja wiec co tam od nich wymagac zeby sie tym co piekne czyli JUVE.
O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke :rotfl:

Decyzje TVP co do wyboru meczow potrafia byc irytujace. Lecz mysle, ze wiekrzosc forumowiczow wieszalaby psy na TVP rowniez w sytuacji gdy TVP majac do wyboru mecz np. JUve-Betis lub Milan-Chelsea wybralaby ten drugi wariant. Ludzie :!: Przyjmijcie do wiadomosci, ze Telewizja Publiczna nie pokaze wszystkich meczy Juventusu w CL :stop:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 21:42

Andrij pisze:Spokojnie koledzy !!!!!
Mecz JUVENTUS -bayern będzie transmitowany na tvp 2 o godz.20.20 oczywiście w środę

Skąd masz tą informację :?:

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
K.Zając

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 22:18

przed chwilom była reklama na TVP i niema meczu juve a zato jest transmisja Menczesteru :płaczę: a przeciesz nasze kochane juwe to napewno rozegra siwietny i wygra a widowisko było by super

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 22:33

Alexa Del Piero pisze:
Andrij pisze:Spokojnie koledzy !!!!!

Skąd masz tą informację :?:
No wlasnie moglbys potwierdzidz ta Informacje a nie paplac plotki ??
K.Zając pisze:nasze kochane juwe
Moje napewno ale czy Twoje mam wątpliwości! :whistle:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 22:46

Racja.. Skandal.. NIc nie mówią o Juve no i w ogóle lidze włsokiej (zdaje mi sie ze nie maja wykupionych praw do puszczania skrótów z innych lig oprócz hiszpańskiej). Ciągle pokazuje nędzne mecze realu.. Skandal..
A jak mówią coś nie na temat realu to wspominają o chelsea..

No a meczyk bedzie w tvp, bo przegladalem program na przyszly tydzien no i bedziemy ogladac kolejną wygraną naszego ukochanego klubu.. :-D

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 22:55

Ja proponuję wszystkim jeden skuteczny sposób na polską telewizję mianowicie olać ich! 8) My i tak kochamy Juventus, a to że pokażą nasz klub raz czy drugi w Teleexpresie i tak niczego nie zmieni. Niech będzie tak jak jest, żeby potem nie namnożyło się fanów Juwentusu jak grzybów po deszczu bo skoro pokazują i mówią o nich ciągle w telewizji to muszą być super! (vide Barca, Chelsea, Real ...) :o

Pozdrawiam

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 01:00

Martin pisze: A na koniec prawdziwa gratka... Chyba od listopada czy tam grudnia (nie wiem dokładnie) TVP bedzie puszczac przez trzy sezony... UWAGA! Lige pływacką!!! :happy: :angry: Ostatnio oglądałem Babiarza jak z dumą mówił o tym fakcie.
A ja chcę Kazachską Ligę Szachową w TVP!!! :rotfl:
Peja pisze:O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke
Nieeee....Złota Piłkę powinien dostać Rasialdo :smile: :rotfl: :prochno:
Andrij pisze: Spokojnie koledzy !!!!!
A to ciekawe... :? Jednak chyba to plota kolego - ja widzę na dwóch stronach "wołami" napisane że leci Lile- MU :?
http://tv.wp.pl/index.html?T%5Btime%5D= ... Bpage%5D=2

http://knplogic.com/sport/index.html

Sobie pooglądaj :|

Szczerze - to jak chcę sobie coś o lidze włoskiej poczytać to siadam przed monitor bo w TV to się nawet zwykłego wyniku nie można doczekać.

O meczu z Milanem polecam poczytać tu:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,2991321.html
Wogóle polecam "Gazetę" bo oni jeszcze coś o Lega Calcio napiszą. Polecam też felietony bodaj pana Steca - ciekawe - i niekedy burzące mit że Calcio jest nudne :)

_zambro_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 01:12

widocznie juve jest omijane - ale jak tak np. real cos wygra to odrazu wszedzie jest glosno

Obrazek

Obrazek
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 01:20

ej co jest grane, mowicie ze bedzie mecz Juve z bayernem w tvp a przecierz ma byc mecz manu z lile
to w koncu który mecz bedzie :?:

qba86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 09:33

http://tv.onet.pl/ tu jest stuprocentowo pewny program telewizyjny a meczu juve-bayern tam nie ma
20:20 OSC Lille – Manchester United: Piłka nożna Liga Mistrzów

nedved11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 09:39

Telewizia TVP1 w wtorek pokazuje mecz PSV - Milan a w środę na TVP2 pokazują mecz JUVENTUS - Bayern!!! PISZE W TELEGAZECIE KTÓRY JEST W FAKCIE!!!

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 09:41

peja pisze:O znawca sie odezwal co twierdzi ze Robben powinien dostac Zlota Pilke
Nigdzie tego nie sugerowałem - w tamtym temacie po prostu sugerowałeś, ze nie powinien dostac powolania na co zaprotestowałem, bo teraz nie ma lepszego piłkarza w Holandii. Złota Piłka pojdzie do Ronaldninho - tak czuję
peja pisze:Lecz mysle, ze wiekrzosc forumowiczow wieszalaby psy na TVP rowniez w sytuacji gdy TVP majac do wyboru mecz np. JUve-Betis lub Milan-Chelsea wybralaby ten drugi wariant.
Nie no co ty - słuchaj na tym forum są sami Milanisci wiec sie nie wsciekaja jak nie pokazują JUVE w TV.
peja pisze:Przyjmijcie do wiadomosci, ze Telewizja Publiczna nie pokaze wszystkich meczy Juventusu w CL
A w tym wypadku jest to klasyk Juve - Bayern a oni wolą ManU - Lille to wez sie nie denerwuj a wszystkich meczy nie pokaża to wiemy

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 09:53

ehh... po tvp wiele sie nie spodziewałem ale liczyłem że pokażą to na polsacie sport :angry: wkońcu Roman K jest wielbicielem bundesligi :smile:
i łudziłem sie że pojade sobie do babci obejrzeć ten szlagier :x
a na jak tvp nie pokaże MŚ to wtedy już wogule będzie polewa :angry:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 13:15

Damianinho 15 pisze:Nigdzie tego nie sugerowałem - w tamtym temacie po prostu sugerowałeś, ze nie powinien dostac powolania na co zaprotestowałem, bo teraz nie ma lepszego piłkarza w Holandii. Złota Piłka pojdzie do Ronaldninho - tak czuję
Kolejny raz przekrecasz moja wypowiedz :roll: Napisalem, ze w zadnym wypadku nie zasluzyl na Zlota Pilke, a nie na nominacje :naughty:

ODPOWIEDZ