Kto jest Waszym "idolem" ??
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
A ja niemam jako takeigo idola każdy zawodnik tworzy ten jeden zgrany zespół pod nazwą Juventus. I każdego z nich szanuje za ich grę!! moim idolem jest JUVE!!!
- juve_pany
- Juventino
A moim idolem jest Al Pacino. Ten wielki amerykanski aktor jest moim idolem od jakiegos czasu. Uwielbiam jego filmy, moglbym je ogladac dniami.
A jesli chodzi o pilke to moimi idolami sa:
1.Alex del Piero
2.Fabio Cannavaro
Pozdrawiam
A jesli chodzi o pilke to moimi idolami sa:
1.Alex del Piero
2.Fabio Cannavaro
Pozdrawiam
- herr_braun
- Juventino
Czyli?mathis pisze:Moim idolem jest Pan z mojego emblematu![]()
Dobrze że nie pan z podpisu
- Mario_90
- Juventino
Moim idolem (jesli mozna to tak nazwac) jest Paweł Woicki. Mam nadzieje ze go kojarzycie, przynjamniej niektorzy. Po prostu podoba mi sie jak on gra. Wiele nas laczy pod wzgledem siatkarskim - on jak na PLS jest niski, ja takze za wysoki nie jestem (choc caly czas rosne
), on lubi grac kombinacyjnie, ja takze. Oczywiscie do takiego rozgrywania jak Pawła to mi sporo brakuje, ale jak na 15 lat nie gram tak zle
No i oczywiscie kibicuje klubowi w ktorym on gra, czyli AZS Częstochowa (moj podpis o tym swiadczy
).
A jesli o idolow pilkarskich, to nie mam jakiegos super ulubionego pilkarza.

A jesli o idolow pilkarskich, to nie mam jakiegos super ulubionego pilkarza.
- farmer16
- Juventino
Ja go kojarzeMoim idolem (jesli mozna to tak nazwac) jest Paweł Woicki. Mam nadzieje ze go kojarzycie, przynjamniej niektorzy.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- El Nino
- Juventino
Myśle ze moglbym odpowiedziec na to pytanie tak: Jest nim Del Piero..
Podziwiam go jako pilkarza (swietnie gra) i jako człowieka (ma szacunek do wielu ludzi, potrafi sie zachowac i na ten temat wypowiedziec, a nie jak np. Totti-krytykuje wszystkich na około, którzy go denerwują) Pozdro
Podziwiam go jako pilkarza (swietnie gra) i jako człowieka (ma szacunek do wielu ludzi, potrafi sie zachowac i na ten temat wypowiedziec, a nie jak np. Totti-krytykuje wszystkich na około, którzy go denerwują) Pozdro
- sebacyc
- Juventino
Moim idolem jest i zawsze będzie Alex Del Piero. Pierwszy mecz jaki oglądałem mecz Juve to finał LM z Ajaxem od tamtej pory jestem fanem Juve, a pożniej moim idolem stał sie Del Piero. Szkoda ze ten gol pięta z Borussią nie dał zwyciestwa.
- LeVi
- Juventino
Heh dzieki korknot za wyjasnieniekornknot pisze:czyli Jacek Kaczmarskiherr_braun pisze:Czyli?mathis pisze:Moim idolem jest Pan z mojego emblematu![]()
Dobrze że nie pan z podpisu

Aha co miałes na mysli piszac "Dobrze ze nie pan z podpisu"

- tomkoz11
- Juventino
Moim idolem i autorytetem pod względem charakteru i gry na boisku jest zdecydowanie Alessandro Del Piero. Dla mnie on zawsze będzie najlepszy...
Dlaczego? Za jego determinację, siłe i przede wszystkim skromnośc.
Jeżeli chodzi o autorytet moralny i religijny to zdecydowanie jest nim JAN PAWEŁ II (piszę dużymi literami, ze względu na szacunek do jego osoby).

Jeżeli chodzi o autorytet moralny i religijny to zdecydowanie jest nim JAN PAWEŁ II (piszę dużymi literami, ze względu na szacunek do jego osoby).