Legia - FC Zurich

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Jak się zakończy dwumecz Legia - FC Zurich?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 21:35

A więc moje słowa się sprawdziły!! Dokładnie taki sam scenariusz jak w dwumeczu Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Girodins De Borderaux!! :doh:

Obrazek
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 22:49

Po pierwszym meczu zdecydowanie mogłem stwierdzić , że lepszy jest klub ze szwajcarii po tych pierwszych minutachi tak w pierwszym meczu wygrali 1-0 wpakując bramkę Warszawiakom w ostatniej minucie być może to ich podłamało , bo w drugim meczu nie za dobrze pokazali się z dobrej strony i przegrali 1-4 wygrało zapwne doświadzczenie jak i koncentracja Legia mogła sie podłamać tym pierwszym meczem i tą bramką w 90 minucie spotkania :? Dobrze , że tego meczu nie oglądałem bo byłem nad morzem na obozie dużo nerwów mógłbym stracić 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 22:50

Jeśli ten klub ma jeszcze osiagnąć to jak naszybciej powinien odejść przedewszystkim Zieliński który zrobił wiele dobrego dla stołecznego klubu ale chyba zbyt wcześnie stał sie trenerem druzyny pierwszoligowej która jeszcze co roku walczy o najwyższe cele,naprawde szkoda tego klubu który ma na pewno podobne możliwości do Wisły

ODPOWIEDZ