Bransoletki

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o tych bransoletkach?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Gość

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 09:22

Opaska Nike jesty super ale kupując ją na allegro, tak jak ja, nie wspieramy nikogo tylko tego kolesia, który tym handluje o okolo 15 zł za każdą.Kupiłem ze względu barw i przesłania :)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 10:18

montero4 pisze:Opaska Nike jesty super ale kupując ją na allegro, tak jak ja, nie wspieramy nikogo tylko tego kolesia, który tym handluje o okolo 15 zł za każdą.Kupiłem ze względu barw i przesłania :)
No tak Tylko Jezleli kupujesz Oryginalne Opaski to masz Pewnosc Ze pieniadze Juz Trafily na Konto Fundacji bo Gosciu Od ktorego kupujesz juz zaplacil za Nie :prochno: Wiec bezsensowne Jest pisac ze wspierasz Alegrowicza niz Fundacje ! a Po drugie Kazdy chce na Tym zarobic ! gosciu kupuje w ciemno np. 50 sztuk to trudno zeby jes posprzedawal na allegro za cenne ktora On Kupił ,doliczmy jeszcze koszta jakie On musial zaplacic za przesylke itp. wiec Nie dziwcie sie ze cenny na allegro odbiegaja od tych rzeczywistych :whistle:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ