Lippi:'Inter faworytem do zdobycia scudetto'

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 17:37

Bart7 pisze: Inter kupił Samuela ale czy mozna to uznac za wzmocnienie?w zeszłym sezonie to Samuela ogralo by nawet dziecko :rotfl:, no a w tym to sie zobaczy ale raczej nic sie nie zmieni :D :D .Co do Pizarro i Solariego to moze cos wniosą do Interu ale tez nic specjalnego...a Figo to normalnie transerowy hit!Taki jak Davids i Veron :D
po tym, co napisales na temat Samuela i Verona proponuje, zebys z pilki noznej przerzucil sie na bierki albo warcaby, bo interesowanie sie pilka nozna widocznie przerasta Twoje mozliowsci...

Piemontinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 17:55

A ty kolego jestes Juventino czy za interem?? A co do komentarza lippiego to nie do konca jestem przekonany. Inter najpierw musialby pokonac milan co ostatnio sie za bardzo nie udaje. Mam nadzieje ze JUVE skupi sie na Lidze Mistrzów i udowodni że jest najlepszy nie tylko na krajowym podworku!!! :-D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 18:46

Ale Jestescie " Plytcy " Ci Ktorzy Piszecie Ze Inter to jedynie o scudetto Moze pomarzyc ! Musze Wam przypominac ze w Tamtym sezonie mieli Mniej porazek Od Juvntusu i dwukrotnie urywali nam pkt. Raz remisujac na wlasnym stadionie a potme wygrywajaz z nami na wyjezdzie ! :naughty: Ale inter jest za slaby zeby walczyc o Mistrzostwo :smile: :smile: No skonam ! Jeszcze Przypomne wam Mojego Posta ze Inter Bedzie wyzej w Tabeli Od Milanu a moze nawet i od Juventusu ( nie zapeszajac ) :snooty:
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2005, 18:48 przez RuTeK, łącznie zmieniany 1 raz.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 18:48

klsmkr pisze:myslenie wiekszosci kibicow jest takie: 'Inter wydaje mnostwo pieniedzy na pilkarzy a i tak nic z tego nie ma' i przylepia Morattiemu etykietke nieudacznika. ja tylko chcialem zwrocic uwage na to, ze generalnie w ostatnich latach Inter nawet jak kupuje pilkarzy za duze pieniadze, to stara sie zrownowazyc ten blians
Ja się z Tobą zgadzam co do rozsądku bilansu na koniec. Inter zachowuje się finansowo racjonalnie :)
Tylko się uczepiłem różnicy stwierdzeń "wydawanie dużych sum pięniędzy" a "bilans końcowy". Wybacz, to nic nie wniosło do dyskusji, poza zbędnymi komplikacjami :oops:
I nie uważam Morattiego za nieudacznika !!
Ale do naszego Lucka trochę mu brakuje ;)
klsmkr pisze:co raz lepiej. niedlugo dojdziecie do tego, ze Inter wymienia 4/4, a nawet 5/4 kluczowych pozycji
Znów moja wina. Nie powinno być 3/4 ale 3-4.
Czyli 3 albo 4 kluczowe pozycje. To miałem na myśli.
klsmkr pisze:to Superpuchar sobie juz odpusciliscie?
Wręcz przeciwnie!
Napisałem, że życzę Interowi 2 miejsca w serie A (mimo apetytów na zwycięstwo to musisz przyznać, że nie byłaby to dla Interu wielka porażka) oraz dobrego występu w LM. Zdobycia superpucharu wam nie życzę, bo go zdobyć nie możecie :)
A swoją drogą, czy to nie dziwne kochać juve a jednocześnie lubić Milan i Inter? Lepiej będę mówił, że lubie włoskie kluby 8)

Dirty mind
bObYjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 19:16

Moim zdaniem Inter nie jest aż takim faworytem.
Ale on w tym roku musi coś wygrać przecież już od lat nic nie osiągnoł
a drużyna ma przecież potencjał. Transfery których dokonał nie są aż tak znaczące,lecz widać że inter sie szykuje do walki o mistrzostwo.
Kto wie czy nie podbije europy.

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 19:18

Inter Inter znow kibica robia nadzieje :rotfl: Inter jak wiekszosc pisze co roku jest w 3 faworytow ale co roku zawodzi :rotfl: wiec po co sobie wkrecac ludzie wiadomo ze Mistzrem bedzie Juve :happy: (a tak realistycznie Milan i Juve to faworyci Inter pokupowali zawodnikow dobrych no dobrych ale zanim oni sie zgraja to kilka kolejek minie straca 10 puntkow do juve i Milanu i sie im odechce walki) no to tyle po ich zludzeniach zostało :)

ODPOWIEDZ