HISTORYCZNA ARMIA WYMIERA !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 19:33

MishaAveJuve pisze:Te cwaniak chesz to rob swoja super druzyna z cool zawodnikami w fife czy cm`ie a jezeli uwazasz ze solari samuel albo vogel mogl by grac w podstawie Juventusu to naprawde masz jakis problem, i to ty sie wogole nie znasz myslisz ze jak kupiles 4 razy na rok pilke nozna i ze 3 razy bravo sport to juz jestes wielki znawca?? A w wypowiedziach mowilem jak ja bym chcial i co by bylo idelane wedlug mnie alby wzmocnic pierwsza 11 a nie lawke. Ponad to Del Piero zasluguje na szacunek smieciu i powinien dostawac wiecej szans bo on potrafi wiele czy ty widziales o robil pod koniec sezonu??
Powiedz w takim razie kto ma jaka kolwiek lepsza linia od Juve ja z checia poczytam co nowego wymyslisz, bo jestes bardzo zabawny. A i jezeli uwazasz ze gilardino jest lepszy od Trezegueta to jest mlodszy to wez zacznij kibicowac jakims zakom czu trampkazom tam sa chlopcy w wieku 7-9 lat od nich to juz nikt nie bedize lepszy bo sa mlodsi :rotfl: . I ja miowilem o umiejetnosciach a nie jak bardzo jest kontzjogenny.
Człowieku szanujmy się!!Nie wyzywaj ludzi w ten sposób.To jest forum na którym się nie używa w stosunku do drugiej osoby słowa śmieciu.Następnym razem się zastanów zanim coś takiego napiszesz.Del Piero faktycznie jest symbolem Juventusu ale w tej chwili nie zasługuje na ciągłe granie w podstawowym składzie według trenera więc sam tego nie osądzaj w ten sposób.
Sorry za off topic ale musiałem to napisać :wink:

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 20:55

No i widzisz zgadzasz sie ze mna ja wcale nie pisalem ze Alex powinien w kazdym meczu w podstawowej 11 grac tylko ze powinien miec wiecej szansy zeby sie wykazac, a ja kazdemu bede tak mowil ja powie cos zlego na niego bo to jest symbol a obrajazac symbol znaczasz takze to co on symbolizuje czyli Juve. a moze tamten znawca by tez hymn Polski zmenil bo nie jest trendy moze jakies techno wersja- to niejest przechodzienie ze skrajnosci w skrajnosc ani przesada. A nikt nie ma prawa obrazac jakiego kolwiek z pilkarzy Juve albo mowic ze nie zasluguja na cos a w szczegolnosci Alexa a jak sie nie podba to kibicujcie jakiejs koronie czy rodomiakowi a nie temu klubowi. I kazdy kto nie docenia pilkarzy Juve a szczegolnie Alexa zasluguje na pogarde.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 21:46

MishaAveJuve pisze:No i widzisz zgadzasz sie ze mna ja wcale nie pisalem ze Alex powinien w kazdym meczu w podstawowej 11 grac tylko ze powinien miec wiecej szansy zeby sie wykazac, a ja kazdemu bede tak mowil ja powie cos zlego na niego bo to jest symbol a obrajazac symbol znaczasz takze to co on symbolizuje czyli Juve. a moze tamten znawca by tez hymn Polski zmenil bo nie jest trendy moze jakies techno wersja- to niejest przechodzienie ze skrajnosci w skrajnosc ani przesada.
A może byś tak zaczął pisać po polsku, bo masz problem z ortografią. Ponadto, co Ty się tak Tomcatma uczepiłeś. Wyraził swoją opinię a ty zacząłeś go wyzywać jakbyś był nie wiadomo, kim.
MishaAveJuve pisze: A nikt nie ma prawa obrazac jakiego kolwiek z pilkarzy Juve albo mowic ze nie zasluguja na cos a w szczegolnosci Alexa.
Dlaczego? Bo ty tak mówisz. Mamy wolność słowa i każdy ma prawo powiedzieć, co myśli o danym zawodniku nie ważne czy jest to negatywna czy pozytywna opinia.
MishaAveJuve pisze: I kazdy kto nie docenia pilkarzy Juve a szczegolnie Alexa zasluguje na pogarde.
Na pogardę w tej chwili to zasługujesz ty ze względu na ten post i brak szacunku do użytkownika tego forum.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 21:53

tomcatmi6 pisze:
Chyba logiczne ze kibice klubu o swiatowej renomie takiego jak Juve chca widziec w podstawowym skladzie znanych pilkarzy a nie nieznanych kopaczy? Tutaj nie ma czasu na eksperymenty, potrzebne sa gotowe umiejetnosci, a nazwiska gwarantuja owe. Pozatym to Ty o ile wiem wymieniales Joaquina, C.Ronaldo i Vicente w swojej wypowiedzi?
:roll:
Kibice Juve już widzą w podstawowym składzie znanych piłkarzy o wyrobionej renomie. A problem polega na tym, że dla większości jest to w dalszym ciągu za mało. Absurdem jest wyrzucanie grubych pieniędzy na wzmocnienie ławki rezerwowej, bowiem odbija to się negatywnie na samych piłkarzach, którzy dostają mało okazji do gry oraz na ścisłościach finansowych klubu. Reasumując, dla mnie osobiście, wyścig z klubami z Mediolanu nie ma najmniejszego sensu. Nie dopatrywałbym się w takim podejściu żadnej logiki. Zresztą, Juventus Turyn nigdy nie słynął z tego, że ściągał na Delle Alpi wielkie nazwiska za wszelką cenę, nigdy. Działacze tego klubu w podejmowaniu decyzji kierowali się zawsze rozumem, a nie chęcią zrobienia zamieszania w transferowym obrocie.
tomcatmi6 pisze:
Wlasnie takich uzytkownikow nie znosze - g6wno wie o pilce a uwaza ze tylko jego zdanie sie liczy i pozatym nie szanuje zdania innych userow. Po prostu az zal (_|_) sciska...
pozdr
Za ostro go potraktowałeś. Zwłaszcza, że zarzucasz mu podejście jakim sam go obdarowałeś. To nie jest najlepsze wyjście z tego typu sytuacji. Co gorsze, uważam, że nie było klarownego powodu, aby wzniecać tym podobne ciśnienia. Nikomu zapewne nie jest w smak czytanie waszych kolejnych kłótni. Uszanujcie więc innych i zaprzestańcie batalli słownej, bo to już wyszło z obiegu, uwierzcie.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2005, 23:12 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 22:00

Ja to widze ze tu same kozaki normalnie na tym forum. Tylko szkoda ze przez neta takie cwaniaki, szkoda ze na zywo zaden taki nie jest, poprostu pekacie jak kondomy z kiosku- pewnie zaraz bede mial jakas kartka czy cos za to ale nikt nie chce przyznac ze mam racje i nie wiem czemu.
Wyzywac to ja dopiero moge zaczac.
A jak macie tak krytykowac Juve czy zawodnikow to lepiej zmiencie klub bo przynosicie tylko nam prawdziwym kibicom hanbe.
A i jezeli ty uwazasz ze pilkarze mistrza wloch nie zasluguja na szacunek to naprawe nie wiem skad cie wzieli matka cie w salacie znalazla czy co??
A co nie moge go wyzywac tak wogole przeciez wolnosc slowa on moze krytykowac pilkarzy Juve a ja jego i kazdego kto bedze ich krytykowal w taki sposob.

2 post
MishaAveJuve pisze:Teraz dopiero zauwazylem post _Jah`a bravo moze ty wytlumaczyles calej tej holocie o co chodzi w pilce i jakie podjecie ma Juve, bo Juve to znakomity klub ktory nie jest budowany milionami euro i za wszelka cene tylko wytrwala i ciezka praca.
Nie piszemy 2 postów pod rząd, korzystaj z opcji ,,zmień'' /Dragon

DiVaio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 22:11

Wzmocnienia sa wazne,ale czy wymiana calej lini to dobry pomysl?? Zanim zawodnicy sie zgraja minie kupe czasu. A u nas?? Vieira......wchodzi do skladu.Zastapinie jednego zawodnika nie zmienia druzyny. Ekipa i tak jest wtedy jak monolit. A co z Mutu?? Uwaza ze Adrian powinnien zastapic w ataku Zlatana w podstawowym skladzie. Ibrahimovic ma moze i technike, ale skutecznoscia nie grzeszy. Wiec atak Mutu - Treze?? Czemu nie. Za nimi Alex. Jesli Alex odejdzie to klub straci wartosc. Alex to Juve. Juve bez Alexa bedzie jak "baletnica bez baletek". Symbolu sie nie sprzedaje. A Cassano?? Po kiego on nam?? Moze w przyszlym roku. Wkoncu we Fiorentinie gra Miccoli.Chlopak ma talent wiec niech wraca do klubu. Nio i jeszcze chca pozyskac Cininho. To bedzie hit transferowy jesli sie uda. A teraz zadowolmy sie tym co mamy. Przede wszystkim : :dance: nasz ukochany klub :dance:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 23:35

DiVaio pisze:Wzmocnienia sa wazne,ale czy wymiana calej lini to dobry pomysl?? Zanim zawodnicy sie zgraja minie kupe czasu. A u nas?? Vieira......wchodzi do skladu.Zastapinie jednego zawodnika nie zmienia druzyny. Ekipa i tak jest wtedy jak monolit. A co z Mutu?? Uwaza ze Adrian powinnien zastapic w ataku Zlatana w podstawowym skladzie. Ibrahimovic ma moze i technike, ale skutecznoscia nie grzeszy. Wiec atak Mutu - Treze?? Czemu nie. Za nimi Alex. Jesli Alex odejdzie to klub straci wartosc. Alex to Juve. Juve bez Alexa bedzie jak "baletnica bez baletek". Symbolu sie nie sprzedaje. A Cassano?? Po kiego on nam?? Moze w przyszlym roku. Wkoncu we Fiorentinie gra Miccoli.Chlopak ma talent wiec niech wraca do klubu. Nio i jeszcze chca pozyskac Cininho. To bedzie hit transferowy jesli sie uda. A teraz zadowolmy sie tym co mamy. Przede wszystkim : :dance: nasz ukochany klub :dance:
:shock: :shock: :shock:
Jasne każdy ma swoje zdanie ale może dajmy jeszcze szanse Zlatanowi wszyscy wiemy jaki z niego słaby piłkarz może uda mu się wygrać rywalizację z Mutu :rotfl:
Hmm Miccoli nadal jest piłkarzem Fiorentiny?Wredne JuvePoland mnie wprowadziło w błąd :twisted:
Za rok Cassano będzie nam potrzebny tak samo jak teraz więc skoro twierdzisz że po kiego on nam teraz to pytam po kiego nam on za rok ? :smile:

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2005, 23:53

MishaAveJuve pisze: Te cwaniak chesz to rob swoja super druzyna z cool zawodnikami w fife czy cm`ie a jezeli uwazasz ze solari samuel albo vogel mogl by grac w podstawie Juventusu to naprawde masz jakis problem
Uwazam ze Samuel i Solari mogliby spokojnie grac w podstawowym skladzie Juve. Tak pozatym moja super druzyna z cool zawodnikami w FM'ie 2005 ma sie dobrze, nie narzekam.
i to ty sie wogole nie znasz myslisz ze jak kupiles 4 razy na rok pilke nozna i ze 3 razy bravo sport to juz jestes wielki znawca??
Mysle ze jak sledze kazdy mecz Juve i wiadomosci o tym klubie w serwisach internetowych to mam pojecie o czym pisze. W przeciwienstwie do niektorych osob uzywam tez szarej materii w mojej glowie.
Ponad to Del Piero zasluguje na szacunek smieciu i powinien dostawac wiecej szans bo on potrafi wiele czy ty widziales o robil pod koniec sezonu??
Smieciu to mozesz do swoich kolezkow z przedszkola mowic nie do mnie. Del Piero gral piach na poczatku, nie doszedl do pelni sil po kontuzjach i zaczal grac w miare regularnie pod koniec sezonu. Chyba ze jestes madrzejszy od Capello i znasz sie lepiej na treningu zawodnikow .
Powiedz w takim razie kto ma jaka kolwiek lepsza linia od Juve ja z checia poczytam co nowego wymyslisz, bo jestes bardzo zabawny.
Nie czytales uwaznie. Przeczytaj jeszcze raz i moze domyslisz sie o co mi chodzilo :doh:
A i jezeli uwazasz ze gilardino jest lepszy od Trezegueta to jest mlodszy to wez zacznij kibicowac jakims zakom czu trampkazom tam sa chlopcy w wieku 7-9 lat od nich to juz nikt nie bedize lepszy bo sa mlodsi rotfl . I ja miowilem o umiejetnosciach a nie jak bardzo jest kontzjogenny.
Uwazasz ze wiek nie ma znaczenia ? Widze ze myslisz prostymi skojazeniami, niestety nie ma zamiaru znizac sie do Twojego poziomu i nie bede podawal Ci na tacy tego co chcialem powiedziec - moze pojawi sie jakas faldka na Twoim mozgu.
Uwazasz ze to ile meczy zawodnik jest w stanie rozegrac, nie ma znaczenia?
No i widzisz zgadzasz sie ze mna ja wcale nie pisalem ze Alex powinien w kazdym meczu w podstawowej 11 grac tylko ze powinien miec wiecej szansy zeby sie wykazac,
Mial szanse i slabo gral.
a ja kazdemu bede tak mowil ja powie cos zlego na niego bo to jest symbol a obrajazac symbol znaczasz takze to co on symbolizuje czyli Juve.
Bzdura. Del Piero to jeden zawodnik z calej kadry ktora tworzy klub. JEsli dla Ciebie Juve->DP to fajnie masz.
a moze tamten znawca by tez hymn Polski zmenil bo nie jest trendy moze jakies techno wersja- to niejest przechodzienie ze skrajnosci w skrajnosc ani przesada.
To nie jest przechodzenie ze skrajnosci w skrajnosc tylko prymitywna ironia...bardzo prymitywna -_-.
A nikt nie ma prawa obrazac jakiego kolwiek z pilkarzy Juve albo mowic ze nie zasluguja na cos a w szczegolnosci Alexa a jak sie nie podba to kibicujcie jakiejs koronie czy rodomiakowi a nie temu klubowi.
O ile wiem na tym forum kazdy uzytkownik moze wypowiedziuec wlasne zdanie, oczywiscie nie obrazajac innych. Kazdy kibic ma prawo krytykowac pilkarzy za slaba gre.
I kazdy kto nie docenia pilkarzy Juve a szczegolnie Alexa zasluguje na pogarde.
Nie nalezy tez przeceniac niektorych pilkarzy i czynic z nich nietykalnych polbogow.
_Jah pisze: Za ostro go potraktowałeś. Zwłaszcza, że zarzucasz mu podejście jakim sam go obdarowałeś. To nie jest najlepsze wyjście z tego typu sytuacji. Co gorsze, uważam, że nie było klarownego powodu, aby wzniecać tym podobne ciśnienia. Nikomu zapewne nie jest w smak czytanie waszych kolejnych kłótni. Uszanujcie więc innych i zaprzestańcie batalli słownej, bo to już wyszło z obiegu, uwierzcie.
Potraktowalem go tak jak na to zasluzyl w moim mniemaniu. Powod byl, bo z takimi tekstami to on moze sobie isc na jakies frustrackie forum a nie raczyl nas swoimi tesktami "jacy_to_z_nas_beznadziejni_kibice_nie_znajacy_sie_na_pilce".
Trudno jesli komus nie odpowiada czytanie klotni, ja nie mam zamiaru wyczytywac takich banialukow pod adresem moim i ogolu forum. Przykro mi ale nie moge spelnic Twojej prosby, jak bedziemy tolerowac idiotow na tym forum to juz zupelnie spadnie poziom.
Ja to widze ze tu same kozaki normalnie na tym forum.
Powiedzial co wiedzial... jedynego kozaka na tym forum zgrywasz Ty.
Tylko szkoda ze przez neta takie cwaniaki, szkoda ze na zywo zaden taki nie jest,
A skad Ty mozesz wiedziec jaki kto z nas jest na zywo? Jakos wiekszosc osob ma wpisane miejsce skad pochodzi, a u Ciebie jakos nie zauwazylem, czyzbys sie czegos wstydzil/obawial? :>
pewnie zaraz bede mial jakas kartka czy cos za to ale nikt nie chce przyznac ze mam racje i nie wiem czemu.
Bo moze jej nie masz? Pomyslales o takim rozwiazaniu?
Wyzywac to ja dopiero moge zaczac.
Zacznij... jednego lolka mniej na forum.
A jak macie tak krytykowac Juve czy zawodnikow to lepiej zmiencie klub bo przynosicie tylko nam prawdziwym kibicom hanbe.
Wam? A to w Zakladzie Zamknietym sa kibice Juve?:|
A co nie moge go wyzywac tak wogole przeciez wolnosc slowa on moze krytykowac pilkarzy Juve a ja jego i kazdego kto bedze ich krytykowal w taki sposob.
Powyzywaj powyzywaj...akurat trwa akcja "kick out dumba$$ out of forum" moze sie zalapiesz.
Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz, najlepiej niech zawiera duzo bluzgow to moze uda sie perm-bana zgarnac.
pozdr

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 11:53

MishaAveJuve pisze:Teraz dopiero zauwazylem post _Jah`a bravo moze ty wytlumaczyles calej tej holocie o co chodzi w pilce i jakie podjecie ma Juve, bo Juve to znakomity klub ktory nie jest budowany milionami euro i za wszelka cene tylko wytrwala i ciezka praca.
Cieszę się, że mamy podobne zdanie na ten temat. Wcale to jednak nie oznacza, że w konfrontacji z tomcatmi6, wstawiam się po Twojej stronie. Musisz się nauczyć przestrzegać pewnych norm, szanując innych a swoje wyobrażenia sprowadzać jedynie do subiektywnej oceny, a nie do czegoś z czym wszyscy wokół zgadzać się powinni. Tutaj się dyskutuje, im szybciej to zrozumiesz, tym masz więcej szans na przetrwanie. Nikt nie odejmuje Ci szczerej przynależności do biało-czarnych barw, ale miej na względzie fakt, że tutaj wszyscy się tym charakteryzujemy. Chcąc więc szanować Juve, szanuj każdego z Nas.
tomcatmi6 pisze: Potraktowalem go tak jak na to zasluzyl w moim mniemaniu. Powod byl, bo z takimi tekstami to on moze sobie isc na jakies frustrackie forum a nie raczyl nas swoimi tesktami "jacy_to_z_nas_beznadziejni_kibice_nie_znajacy_sie_na_pilce".
Trudno jesli komus nie odpowiada czytanie klotni, ja nie mam zamiaru wyczytywac takich banialukow pod adresem moim i ogolu forum. Przykro mi ale nie moge spelnic Twojej prosby, jak bedziemy tolerowac idiotow na tym forum to juz zupelnie spadnie poziom.
Moim zdaniem pisałeś trochę pod wpływem ciśnienia i potraktowałeś to nieco osobiście. Pouczaj go, jeżeli błądzi, w żadnym jednak wypadku nie obrażaj go. Bo to jest nic innego jak zaprzeczanie temu, czego chcesz bronić.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2005, 12:07 przez _Jah, łącznie zmieniany 2 razy.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 12:16

No rzeczywiście jak narazie to jesteśmy za naszymi głównymi rywalami jeśli chodzi o transfery. Ale do końca okienka transferowego jest jeszcze dużo czasu, więc narazie bym się nie martwił :D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 12:31

Ja bym najchetniej pozbyl sie calej Triady. W ich miejsce wystarzy Pablo i reszta jego ekipy z forum... bedziemy mieli wreszcie wymarzona druzyne... :lol: .

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 12:52

tamcami czy jak ci tam pajacu nie bede sie z toba na forum klucil podaj swoje gg i sie styknniemy moze nawet na zywaca. a tak wogole samulem w podstawym :rotfl: dobry jestes i solari :rotfl: gosiu nizle masz teksty moze w mataronie usmiechu wystapisz masz ogromne sznsa na wygrana. A kozaczym moge bo mam do tego powody. no i wiem ze ty jestes zwyklym cieciem .

Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 14:46

MishaAveJuve pisze:tamcami czy jak ci tam pajacu nie bede sie z toba na forum klucil podaj swoje gg i sie styknniemy moze nawet na zywaca. a tak wogole samulem w podstawym :rotfl: dobry jestes i solari :rotfl: gosiu nizle masz teksty moze w mataronie usmiechu wystapisz masz ogromne sznsa na wygrana. A kozaczym moge bo mam do tego powody. no i wiem ze ty jestes zwyklym cieciem .
CZlowieku pisac sie naucz a pozniej zacznij ludzi wyzywac. Jakie masz powody do kozaczenia :rotfl:

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2005, 15:07

tamcami czy jak ci tam pajacu
Widze ze chyba potwierdza sie to co pisalem.
nie bede sie z toba na forum klucil podaj swoje gg i sie styknniemy moze nawet na zywaca.
klóóóóóóóóóócil po pierwsze. Po drugie jesli jestes na tyle skretynialy aby nie umiec korzystac z profilu na forum to powodzenia. Na zywca to moge isc z normalnymi znajomymi nie z 15 letnimi polmozgami kozaczacymi na forum.
a tak wogole samulem w podstawym rotfl dobry jestes i solari rotfl gosiu nizle masz teksty moze w mataronie usmiechu wystapisz masz ogromne sznsa na wygrana.
Coz wiem ze jestes znawca pilki noznej bo Bravo Sport to skarbnica wiedzy, ale jesli nie masz o jakims zawodniku zielonego pojecia to chociaz nie smiej sie z ludzi ktorzy ogladali danych zawodnikow w akcji. Ale coz jak widac nieudolna ironia i kretynskie teksty to Twoj znak rozpoznawczy... a ludzie sie dziwia ze to forum schodzi na psy .
A kozaczym moge bo mam do tego powody.
Kozaczysz bo uprawiasz boks? :rotfl: Przez net to i ja uprawiam boks tai-chi krav mage i combat :rotfl:
no i wiem ze ty jestes zwyklym cieciem .
Nie umywam sie do takiego inteligentnego i przykozaczonego goscia jak Ty :rotfl:
Boze widzisz i nie grzmisz... ciekaw jestem ile jeszcze takich postow bedziesz musial napisac zeby stad wyleciec?
pozdr

ODPOWIEDZ