Mecze Juve z satelity - SkyStar 2
- swiergot
- Juventino
To zależy. Jeżeli zagramy w Serie A, będzie potrzebny pakiet Digital+, który na chwilę obecną nie jest dostępny w emu, ale do początku sezonu sytuacja może się zmienić. Jeżeli nie, to pozostaje sharing. Jeżeli natomiast będziemy grać w Serie B, to prawa ma Eurosport i założę się, że pokażą każdy mecz Juve.mJaUcViEej pisze:1. Czy mecze w tym sezonie będzie można bezproblemowo oglądać? Jeśli tak (a domyślam się, że TAK), to jakie to są kanały i jak należy ich szukać?
Antena się nada, ale konwerter może mieć zbyt wąskie pasmo.mJaUcViEej pisze:2. Czy będzie mi to działać, gdy podłączę pod kompa antenę satelitarną pamiętającą jeszcze Wizję TV?
Kup SS2.mJaUcViEej pisze:3. Czy na rynku pojawiły się jakieś nowe produkty lepsze/tańsze niż SS2? Czy ktoś mógłby mi ewentualnie poradzić coś innego?

- JuventinoPS
- Juventino
- Kombinat
- Juventino
Z tego co się orientuję, to nie było udostępnionych platform, które posiadają prawa do ligi hiszpańskiej. Real TV i Barca TV działały natomiast, ale na nich tylko retransmisje i to chyba dość stare (nie trafiłem na dość "świeży" mecz). Barca TV jest bodaj dostępna razem z pakietem Digital+ (który jest obecnie niedostępny).
Aha, mogę o czymś nie wiedzieć
Aha, mogę o czymś nie wiedzieć

- Gathafi
- Juventino
mam pytanie czy do sky star 2 mozna dokupic bezprzewodowy kabel jezeli tak to prosze o odp.
znalazlem to:
http://www.allegro.pl/item120839572__mm ... 4ghz_.html
ale nie wiem czy sie do tego nadaje
znalazlem to:
http://www.allegro.pl/item120839572__mm ... 4ghz_.html
ale nie wiem czy sie do tego nadaje

- Kombinat
- Juventino
Sky star chyba nie ma wyjścia TV, więc transmiter najwyżej może się przydać w komunikacji między telewizorem a kartą graficzną, którą możesz podawać obraz z karty DVB. Możliwe, że to będzie działać, ale lepiej najpierw się dowiedz dokładnie u sprzedawcy, bo napisał tylko o kartcie telewizyjnej czy tam video.
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
cala paczka sky italia jest dostepna obecnie tylko przez sharing (konia z rzedem temu kto dawce znajdzie
)
btw kartka k3 otwiera m.in seca2, mysle ze niebawem cos sie w tej kwestii ruszy - chyba najbardziej wypasiony pakiet programow sportowych - kazdy mecz serie a live. ehhh stare dobre czasy...

btw kartka k3 otwiera m.in seca2, mysle ze niebawem cos sie w tej kwestii ruszy - chyba najbardziej wypasiony pakiet programow sportowych - kazdy mecz serie a live. ehhh stare dobre czasy...

- swiergot
- Juventino
Tak jak już napisał Kombinat, SkyStar2 nie ma wyjścia TV, więc to urządzenie się nie przyda. Co do łączenia karty z konwerterem bezprzewodowo, nie widziałem nigdy takich rzeczy i wątpię żeby to było możliwe.
Wracając do Digital+, można to dekodować kartą K3.
Można przez sharing.Mały10 pisze:Ktoś odbiera tym program Sky Sport 1 (Sky Italia)???
Wracając do Digital+, można to dekodować kartą K3.

- Kombinat
- Juventino
A można za pomocą K3 dekodować jednocześnie D+ i polską C+? Bo czytałem, że nie można jednocześnie C+ francuskiej i polskiej, trzeba sobie wybrać co chcemy oglądać, lub co chwile zmieniać wsady w karcie. D+ jest w innym systemie to może można oba na raz?swiergot pisze:Wracając do Digital+, można to dekodować kartą K3.
Aha, jescze jedno. Jeśli się orientujesz, to mógłbyś polecić jakiś w miarę porządny programator?
- nocny_matti0102
- Juventino
Witam. Jestem troche zielony w tym temecie ale chcialbym sobie wlasnie poogladac mecze juve. Ale chodzi mi glownie o to czy przez skystar2 lub przez fergusona albo inny dekoder da sie rozkodowac cyfre+ lub cyfrowypolsat. Prosze jezeli ktos moze to niech odezwie sie na gg 1784922 lub na poczte nocny_matti0102@wp.pl
- swiergot
- Juventino