Żegnam Was

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
rogowianin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 14:47

rzadko czytam wasze wypowiedzi gdyz wiekszosc tematow jest poprostu odpychajaca z tego rowniez powodu sam na nie nie chce pisac ale uwazam iz forum powinno dalej istniec mimo wszystko gdyz CZASAMI mozna porozmawiac z w miare normalnymi ludzmi na w miare normalne tematy

a poza tym uważam ze juventus jest najlepszy teraz i zawsze i na wieki wieków ...
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 15:00

Coolfi pisze:. A że chciał połamać Jamala... :cry: Ja bym z domu nie wychodził.

PABLO oszczędzisz mnie?

P.S. Robinho i Adu do Juveeeeeee........!!!!!!!!!!!
Ironia 8) razy 3
Jamal_TH pisze: Przyznaję, że słowo ,,rodzina'' było trochę zbyt mocne.
Czemu za mocne słowo :?: ,istnieje na forum taka zwarta grupa userów którzy naprawde trzymają poziom i wiedzą że forum to nie nabijanie i rozmowa o transferach ale także mądra i fajna rozmowa.Niektórzy znają sie jak najlepsi przyjaciele a mówi się przyjaciel to prawie członek rodziny.

Przypadek PABLO odzwierciedla pojęcie ilość nie równa się jakość Prosze spojrzeć na Coolfi'ego, Diego,Jamala oni nie mają tylu postów co kolega a trzymają poziom.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 15:13

Bartek89 pisze:Co do sezonowców to nawet usunięcie obowiązku rejestracji na JP które daje możliwość zassysania z downloadu i takby nic nie zmieniło moim zdaniem!! Tych ludzi zawsze bedzie pelno i na kazdym forum nie tylko tu u nas na JP ale na wszystkich forach poteznych klubow typu AC Milan, Barca, Real (tam pewnie najwiecej)!! Zeby sie pozbyc sezonowców Juventus musialby chyba zacząć przegrywac i spaść do SErie B co jest raczej niemozliwe!!

A teraz taka mała prośba żeby ludzie którym nudzi sie ostatnio na forum poprostu zrobili sobie krotka przerwe bo pisanie żeby pisać to strata czasu!! To wedłóg mnie wydaje sie nalepsze rozwiazanie!

Pamietajcie również ze jezeli chcecie podwyższyć poziom forum to zawsze zaczynajcie od siebie a potem starajcie sie zmienic innych, jezeli kazdy zacznie nad soba pracowac to naprawde forum będzie piękne i naprawde z intelginetnymi userami!!

Dlatego jeżeli widzicie ze ktos zaklada jakis bezsensowny temat to poprostu nie piszcie w nim, po jakims czasie ludzie zakladajacy takie żałosne topici poprostu opuszczą to forum bo zauważą ze jakos nikogo nie ineteresuja takie tematy!

No i starajcie nie reagowac na zaczepki innych użytkowników nie kłóćcie sie z nimi bo to do niczego nie prowadzi!! Taka zasada głupszym sie ustepuje!!

co do sezonowcow to ja sie do nich nie zaliczam jestem 12 lat za Juve i nie mam zamiaru tego zmieniac !
Pozdrowionka dla wszystkich i nie warto sie klucis !ani prowokowac do klutni ! takze niektorzy pomysla zanim kogos sprowokuja(te osoby wiedza o kim mowie)...

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 15:16

PABLO a czy ja Ci zarzuciłem że jestes sezonowcem :?: :roll: Czytaj ze zrozumieniem prosze :prochno:

Dalszą dyskusję prowadźcie na priv, bo piszecie nie na temat /Dragon

Dragon ja już zakończyłem dyskusje z Pablo wszystko wyjasnione!!
No i sorki ze z tego tematu zrobilismy taki burdel same off topy, wiecej sie to nie powtorzy obiecuje 8)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2005, 13:53 przez Bartek89, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve per sempre.
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 17:03

Poziom forum zawsze w wakacje spadal w dol, jednak w czasie sezonu, gdy trzeba np. opisac wrazenia z meczu, "dziwni kibice" wola wejsc do pokoju "Gry" itp. :D Jednak okres wakacji jakos musi minac i ja mialbym dwie propozycje dla polepszenia stanu forum. Prosilbym, aby nikt nie krytykowal MNIE za to co napisze, lecz moja wypowiedz.

Na stronie mozna by pisac TYLKO i wylacznie wypowiedzi, newsy oficjalne i nie powiazane z plotkami (ew. jakies dosyc pewne informacje)

Na forum mozna by usunac pokoj transfery i np. w pokoju ogolnym zalozyc tematy - TRANSFERY - Lipiec, TRANSFERY - Sierpien, i np. Domniemane Transfery lub "na celowniku Juve" gdzie wypisywali by newsy moze nawet admini.

A co do pozegnan to zycze Ci Diego krotkiego urlopu, w czasie ktorego znow najdzie Cie ochota na dobre i interesujace posty :wink: 3maj sie i dziekuje Ci za skroty :D

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 14:19

Chyba wakacyjna atmosfera wszystkim zbytnio się udzieliła. Jestem daleki od rzucania sentymentalnych tekstów po jednym słabszym dla forum mięsiącu, po jednym mięsiącu przerwy między sezonami, podczas której zawsze maleje ilość tematów do dyskusji...

Forum nie może się jako tako zmienić, gdyż forum tworzymy my - użytkownicy i, póki pojawiają się jeszcze tutaj regularnie te same mordy, ono się nie zmieni. Prawda, pojawiają się sezonowcy, czy nieroztargnięci gimnazjaliści, lecz to nie oni powinni zmieniać i ingerować w nas, sprawiać, że rezygnujemy z forum, tylko my powinniśmy ustawiać ich. Konsekwentne i stałe utrzymywanie poziomu swojej wypowiedzi powinno być dla nich wzorem, a mozolna i trudna praca moderatorów powinna regulować ich krzywe zachowania - w ten sposób forum będzie nadal konkretne.

Osobiście uwielbiam dzielić się swoim zdaniem z innymi i nawet gdyby 99% użytkowników zignorowało mój post, to istnieje jeszcze 1% tych, którzy go przeczytają i być może nawet rozpoczną polemizować - dla nich warto naskrobać nieco więcej słów.

Wróci sezon, wrócą poważne dyskusje, których przecież nie zniszczy ewentualny głupi komentarz Zlatanka91 ...

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 14:47

Ostatnimi dniami troche przemyslalem te cala sprawe. W pracy mam taka jedna dewize: "NIE DYSKUTUJ Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem".

Nie dajmy sie zwariowac i pokonac idiotom, ktorzy, niestety, niekiedy lub czasem czesciej sa na tym forum. Odchodzac mozemy pokazac, ze nas pokonali, ze poddajemy sie i zgadzamy sie na to, aby to oni dyktowali i ustawiali poziom tego forum. Przeczytalem powyzszego posta Par00wy i chlop ma calkowita racje. Co z tego, ze zdarzaja sie tacy ludzie, a nieraz ma sie wrazenie, ze stanowia przytlaczajaca wiekszosc. Ludzie, ktorym zalezy na tym, zeby forum trzymalo poziom, powinni walczyc o to, zeby mozna bylo to zrealizowac. A po drodze, niestety, spotkaja tez <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

Co do Diego, nie martwcie sie. Wroci. :whistle: Facet wie, co robi.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 15:32

troche przesadziles z tym ostaniom postem ! na tym forum nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nigdy bym czlowieka nie nazwal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nawet umyslowo chorego.a skoro tak mowisz to sam jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! pracujesz ?? pewnie jestes dorosly a umysl masz jak 7 letnie dziecko!

i proponuje zakonczyc ta klutnie !

a co do tematu mozna by jeszcze dodac w jakie miejsce sie wyjezdza bo jak przegladam watek to nikt nie podal miejsca gdzie wyjezdza no chyba ze cos przeoczylem :P

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 15:37

PABLO pisze:troche przesadziles z tym ostaniom postem ! na tym forum nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nigdy bym czlowieka nie nazwal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nawet umyslowo chorego.a skoro tak mowisz to sam jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! pracujesz ?? pewnie jestes dorosly a umysl masz jak 7 letnie dziecko!

a co do tematu mozna by jeszcze dodac w jakie miejsce sie wyjezdza bo jak przegladam watek to nikt nie podal miejsca gdzie wyjezdza no chyba ze cos przeoczylem :P
Boze daj mi sile :pray: Tym postem tylko potwierdziles pewne rzeczy.. Nie bede sie rozwodzil, nie mam do tego w tym momencie motywacji, bo oslabiles mnie. :|

PS: Gdyby u mnie w firmie wiedzieli, ze mam umysl jak 7 letnie dziecko.. Boze jakie to szczescie, ze zatrudnili mnie zanim to sie wydalo :pray:

PPS: Chyba nie do konca zrozumiales, o czym tak naprawde rozmawiamy w tym temacie.. :?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 16:42

PABLO pisze:troche przesadziles z tym ostaniom postem ! na tym forum nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
:roll: Uwierz, niektórym osobom nie da się przemówić do rozumu, nie nazwę ich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale ludźmi o innym toku myslenia, tak będzie stosowniej.
PABLO pisze:nigdy bym czlowieka nie nazwal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nawet umyslowo chorego.
To jakie Twoim zdaniem określenia pasuje do człowieka umysłoeo chorego? Głupek? Dureń, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy idiota, to przecieżto samo.
PABLO pisze:a skoro tak mowisz to sam jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! pracujesz ?? pewnie jestes dorosly a umysl masz jak 7 letnie dziecko!
Wiesz, że za to powineneś dostać kartkę :?:
PABLO pisze:i proponuje zakonczyc ta klutnie !
Wybacz ale mnie rozbawiasz. Par00wa i mnowomiejsky normalnie się wypowiedzili o niskim poziomie a Ty wyskoczyłeś jak z armaty i rzucasz jakieś teksty, bezsensu. I kto tu teraz kogo prowokuje do kłótni? Pozaty czy mnowomiejsky dał Ci w swoim poście odczuć, że te określenie dotyczy Ciebie? Conajmniej dziwne. Lepiej Ci wychodzi komentowanie plotek transferowych :?
I koniec tej dyskusji. Temat dotyczy czego innego.

W sumie to moje słowa zostały skasowane, więc je zreaktywuję. Szanuję decyzję Diego, taka była jego wola, widocznie czuł się już podmęczony całą tą sytuacją. Powiedział, że nie ma motywacji by pisać dalej....motywacja zawsze jest priorytetem, tak więc jej brak sprowadza nas na całkiem inną ścieżkę, ściężkę po której nie koniecznie chcielibyśmy iść. Cieszę sie, że miałem okazję poznać Cię osobiście :) Od nowego sezonu masz być z nami, bo potrzbujemy takich osób, no i kto będzie skróty podawał :P :wink:

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 17:19

o jakie Twoim zdaniem określenia pasuje do człowieka umysłoeo chorego? Głupek? Dureń, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy idiota, to przecieżto samo.
Dziwie sie ze takie pytanie padlo z ust moda. Mowienie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w stosunku do osoby umyslowo chorej jest "troche" nie wporzadku. Nie jest wina niektorych ludzi ze maja problemy ze swoja osobowoscia i sa w pewnym stopniu ograniczeni. Tak wiec wyjasniam ze normalny myslacy czlowiek nie uzywa takich slow w stosunku do osob ograniczonych intelektualnie, bo po prostu obraza ludzi ktorzy nie maja wplywu na swoje ograniczenie.
Ty na osoby umyslowo chore mowisz per glupek, duren <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy idiota? Jesli tak to gratuluje.

Slowa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mozna uzyc do osob ktore sa zdrowe i sprawne psychicznie, tylko zachowuja sie jak idioci robiac z siebie pajacy i nie wykorzystujac szarych komorek z wlasnej woli.

Cod o samego tematu, sadze ze jest on niepotrzebny, brak danego uzytkownika da sie zauwazyc nie trzeba pisac "zaraz wracam" w osobnym temacie.

Jeszcze dwie uwagi:
-PABLO- daruj juz sobie :whistle:
-mnowomiejsky- spodobal mi sie ten tekst ktory wytlusciles :) musze zapamietac.

pozdr

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 17:25

Zawsze jest żal, gdy odchodzi któs, kto potrafił trafnie i ciekawie skomentowac tematy, kto potrafi wniesc odrobinę ożywienia. Na pewno odchodzac z forum nie podniesiemy jego poziomu. Byc moze jednak taka przerwa jest wskazana, a wielu osobom moze wyjsc na dobre (i nie chodzi mi tu o Diego).

O poziomie na forum nie ma co dyskutowac, gdyż wystarcz spojrzec na ten topic, aby przekonac się, iż "pare" osob zdecydowanie go obniza.

PS. Nazywając niektorych forumowiczów <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, zdecydowanie obrażamy ludzi dotkniętych tą chorobą...

EDIT:
Mowienie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w stosunku do osoby umyslowo chorej jest "troche" nie w porzadku.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jest chorobą umysłową

LINK

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:06

tomcatmi6 pisze:
o jakie Twoim zdaniem określenia pasuje do człowieka umysłoeo chorego? Głupek? Dureń, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> czy idiota, to przecieżto samo.
Dziwie sie ze takie pytanie padlo z ust moda. Mowienie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w stosunku do osoby umyslowo chorej jest "troche" nie wporzadku. Nie jest wina niektorych ludzi ze maja problemy ze swoja osobowoscia i sa w pewnym stopniu ograniczeni...
Ajj, wyraziłem się nie jasno. Oczywistym jest, że nie miałem tu na myśli osób dotkiniętych choroba, bez przesady, naprawdę uważasz, że byłbym skołnny kpić z takich ludzi? :roll: Nie ide po trupach do celu. Człowiekiem umysłowo chorym nie trzeba nazwać osoby chorej, moze być to zwykły człowiek, ktory zachowuje się jak wspminaleś, bo takie określenie do niego na pewno pasuje...chyba tyle. Na tym kończę.

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 22:59

Spoczko :) ciesze sie ze zle odczytalem ta tresc :)

A co do wczesniejszej wypowiedzi
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jest chorobą umysłową
Owszem ale chorego na ta chorobe nikt nie nazywa "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" tylko uposledzonym. W definicji ktora podales jest napisane ze " nie używany obecnie, ze względu na negatywne znacznie w języku potocznym" . Wiec w stosunku do ludzi naprawde glupich nie z powodu uposledzenia mozna uzywac ale do ludzi chorych tego stwierdzenia uzywaja tylko idioci.
tyle odemnie.
pozdr

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:16

Aleee..... Chyba Wam sie tematy pomyliły :P

Go hard, or go home.
ODPOWIEDZ