Testy Gimnazjalne 2005 - Wyniki !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Ile otrzymałeś/aś punktów z egzaminu gimnazjalnego ?

Można wybrać tylko 1. opcję

5
4%
2
2%
13
11%
13
11%
29
24%
32
27%
25
21%

Liczba głosów: 119

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:05

no to totalna lipa mam 64 punkty hehe.MAm czerwony pasek i tylko to mnie ratuje :dance: ciekawe czy mnie przyjma do wymarzonego liceum :think:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:10

Ale jestem happy.:D Nie spodziewałam sie, ze tak dobrze mi pójdzie. W sumie mam 123pkt, 45pkt z poloka, 29pkt z maty no i 49pkt za ocenki. Teraz juz tylko jedna niewiadoma- czy przyjma mnie do mojego wymarzonego liceum??

EDIT : 17.06.2005 14:11:45
Aha do tego mam jeszcze średnią 4,5

wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:13

Ja czesci matemaycznej nie pisalem (jestem laureatem :D ) z humana 42 pkt (mogło być lepiej) ale ogolnie jestem zadowolony bo ze szkoła ponadgimnazjalną nie bedzie problemu :-D

Diego ---> co cie tak dziwi z tym, że dużo osob miało ponad 80 pkt??
Rozwiązywales wogole te testy??
Co w czesci humanistycznej było takiego trudnego?? List napisac? Buhahahahahaha A moze napisac plan wycieczki??
A moze jak sie ma mniej punktow to jest wiekszy szpan?? Nie kapuje tego. Ten test był banalny, przynajmniej czesc humanistyczna, matematyczną widziałem i mysle ze tez nie było najtrudniejsze. U mnie w szkole jest bardzo duzo osob, które miały ponad 80 pkt i nie są z siebie zadowoleni, bo mogły napisac lepiej
A dodatkowo wez pod uwage ze fani Juve to inteligentni ludzie :-D wiec nic dziwnego nie widze w naszych wynikach
Aha i po co ktoś miałby sobie dodawać punktow na forum i ściemniać??
Ludzie opamietajcie sie, i tak by to nikomu nic nie dało i nie sądze ze, jak to napisales 1/3 ludzi na forum pisze nieprawde
A co do wysławiania się na forum........hmmmm to każdy pisze to co mu ślina na język przyniesie tak wiec wychodzą czasem jakies nielogiczności, ale nie przesadzajmy hehehe

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:18

Nie rozumiem tego gadania o ściemnianiu. Niby po co ludzie mieliby to robić. Ja mogę nawet swój wynik zeskanować, ale musiałbym zamazać swoje imię nazwisko bo wykorzystalibyście to przeciwko mnie :prochno: Co do ściemniania jeszcze - taka mała lista osób, które się wpisały (od razu mówię, że nie wpisałem wszystkich, więc żeby nie było, że kogoś przeoczyłem, po prostu mi się już więcej nie chciało).
84 - ja
60 - alexx15
81 - Johnny
65 - Marq_
85 - MAT
82 - Pavel_Nedved1989
94 - Asia:)
82 - ForzaDelPiero
89 - andrusek
59 - mario1116
72 - matt16
48 - Jędruś
77 - Pelson
64 - DjJuve
73 - Marcin (Chester)
75 - Alexxxxx
92 - Juv
68 - Andrewtbg
71 - koksu_klb
... i mógłbym tak dalej wymieniać :> Nie wiem jak Wy, ale ja tu widzę zróznicowanie, a zdarzają się lepsi i gorsi, czyli bardzo wątpliwa jest możliwość ściemniania (no chyba, że komuś na tym naprawdę zależy, choć i tak sam zna swój wynik i napisanie wyższego nic mu nie pomoże :p ). Co do błędów w postach - nie każdy piszę jak maszyna, to jest tylko komputer, a co innego jest w praktyce jak weźmiesz długopis do ręki, taka prawda, pisanie na komputerze nie jest wyznacznikiem tego jak ktoś normalnie piszę. Tutaj może się zdarzyć literówka, a gdy sam piszesz jest to raczej wątpliwe, choć niektórzy są na tyle zdolni, by to zrobić:) Co jeszcze - jeśli nawet ktoś dopuścił się podrasowania swojego wyniku, to co nas to obchodzi, czy przeszkadza to nam jakoś, utrudnia nasze życie, czy chociażby korzystanie z forum ?:)

P.S. Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi, że użyłem jego wynik w moim poście ;)

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:24

Kurcze, tak sobie mysle, co ja robie wsród takiej grupy wybitnie uzdolnionych ludzi :D :P Pozwolilem sobie obliczyc srednia podanych do tej pory wynikow i wyszlo cos około 78-81 pkt :D Jasnee, nie podwazam waszych umiejetnosci ale moj przyjaciel z klasy, przewodniczacy szkoly, ze srednia 5.1 mial tylko 72, a najwiekszy kujon w klasie ze srednia 6.0 (sic :D ) mial ich tylko 81!! No ale jak juz kiedys napisalem na JP pisze sama elita i czołowka umyslowa mlodziezy (wszech) polskiej :P Pochwale sie swoimi wynikami, uzyskalem 40 pkt z humana i 30 z matematycznego co daje razem 70 pkt. Po dodaniu pkt za oceny, czyli Pol, Hist, WoS, Ang, bo ide oczywiscie na profil humanistyczny, i dodaniu pkt za zawody sportowe wychodzi ok. 125 pkt i mysle, ze bez problemu dostane sie do wybranej szkoly :-D

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:33

narazie to chyba ja jestem najgorszy 8) 64 punkty :smile: w sumie z ocenami i czerwonym wychodzi 124 :dance: ..Moim zdanien nikt nie sciemnia bo co by to im dalo :P ludzie tu nie chodzi kto jest lepszy czy gorszy,jednemu poszlo lepiej drugiemu nie :D najwazniejsze co ma sie w glowie :twisted:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 14:50

Pozwoliłem sobie obliczyć średnią naszego forum, osób które wypowiedziały się do ostatniego postu (zlatan_sc) i wyszedł całkiem przyzwoity wynik 82,56 to średnia naszego forum!! Czekamy dalej może do 90 docholujemy!

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 15:04

a ja miałem 98 ( 50 human bo za konkurs nie pisałem-lauterat :D a z matmy 48 )a średnia ocen 5,3 ale nie wiem ile to punktow.

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 15:06

UFF mam 87 punktów, 47 z matmy i 40 z polskiego, teraz to sie do każdej szkoły w mieście dostane :dance:

Ti Amo Juve!
Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 15:22

jak pisałem w zeszłym roku to miałem 88 :] Z ocenami dostałbym sie do najlepszej szkoły w okręgu. Oceny przeliczając w tym roku miałbym w sumie...

88 + 55 + 6(za pasek) = 149 pkt.
w zeszłym roku miałem 145 ;-)

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 15:38

Ja na koniec 2 g pisałem taki test i uzyskałem 78 pkt, dość łatwy jest, w przyszłym roku licze na wynik - 80 + to bede zadowolony poniżej 80 nie bede zachwycony :D

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 15:53

jak chcecie to mnie doliczcie do sredniej :wink: . Miałem 86 ptk - 41 scisłe, 45 human. Jestem srednio zadowolony, bo mogło byc, a raczej powinno byc lepiej :x . No ale wliczając 68 z ocen, 7 za swiadectwo - ostatnio wychwa mi powiedziała, że podszedłem bardzo samokrytycznie do zachowania własnego i nauczciele mi postawili bdb zachowanie, 7 za konkurs z historii, 6 za zawody sportowe-->> co daje bardzo ładny jak dla mnie wynik 174 ptk.

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 16:07

Test pisałem rok temu i miałem 66 punktów dzięki czemu po piątym :lol: odwołaniu z sumą 124 punktów dostałem się do wymarzonej szkoły. Teraz wiem że ten system jest walnięty. osoby które miały razem po 140-145 punktów teraz uczą się gorzej ode mnie. Chyba te oceny dawali im za ładne oczy, bo te punkty przede wszystkim z ocen mieli (same szóstki... hmm dziwne..). Ale cóż, edukacja edukacją, teraz taki system. Testów nie porównuje ale kiedy dowiedziałem się że pisaliście list to mnie zatkało.. no ale i na takim banale człowiek może stracić dużo punktów. Co do wyników które tu podajecie to nie wiem co o nich myśleć, aczkolwiek myślę że 85% jest prawdziwych.

ehh to gimnazjum.. czasy leniuchowania... Jakbym w gimnazjum umiał tyle co teraz ucze się w liceum to chyba bym miał średnią 5,5 albo wyzszą. Gimnazjaliści jeżeli wybieracie się do dobrych liceów to przygotujcie się na inne życie, nie tylko ze względu na nauke, która tu chyba schodzi na drugi plan :smile:

Nie chce zakładać osobnego tematu więc poruszę tu tę sprawę. Przede wszystkim pytanie do uczniów szkół średnich. Czy występuje u was coś takiego jak tępienie kotów?? U mnie w szkole szczerze mówiąć to raz czy dwa razy słyszałem "kici kici" i na tym się skończyło. Jednak z opowiadań i zdjęć wiem jak to jest w innych szkołach, szczególnie tych o niższym poziomie, gdzie pierwszoklasista ma przez pierwszy miesiąc nowej szkoły straszne życie...

Obrazek
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 16:36

Masz racje leniup co do nauki w liceum... Ehh ile ja sie teraz ucze:/ w gimnazjum to bylo praktycznie zero nauki, looz... a teraz --> koszmar!

Chodzilem teraz (teoretycznie nadal chodze :lol: ) do I klasy LO i nie spotkalem sie z koceniem, szczerze mowiac... Fakt, jestem w szkole do ktorej bylo sie najtrudniej dostac, byl najwyzszy prog punktowy w moim miescie (Płock --> Małachowianka) i moze to mialo na to wplyw, cywilizowane liceum:) Poza tym, nie jestem jakis mieczakiem ktory dalby sie wytepic przez starszych moze dlatego nie zaczepiali mnie:) a z tego co wiem najgorzej jest w roznego rodzaju zawodowkach... tam moga sie dziac naprawde straszne rzeczy np. palenie wlosow kolegom czy bicie dyrektora jak w mom miescie hehe :? wiec piszcie porzadnie egzamin gimnazjalisci zeby tak nie skonczyc, zadnemu juventino nie zycze takich atrakcji :) [/quote]

lukbar89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 16:45

ja miałem 43 z humana i 41 z mat-przyr, liczyłem na 85 ale jestem zadowolony... do tego 14 za konkurs plus niezłe ocenki, razem 167 z groszami

ODPOWIEDZ