Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:52

tak tak...tylko szkoda ze to reprezentacja...nie mowiac juz o tym ze bramkarz zazwyczaj odstaje od reszty...

:think: i gdzie tu tradycja??

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:22

Gdy w zeszłe wakacje dowiedziałem się, że Juventus będzie miał nowy herb, pomyślałem, że to zły pomysł. Wszyscy przywykli do starego, nowy nie był potrzebny. Ale jak widać nowy herb się przyjął, nikogo już nie razi. Mam nadzieję, że tak samo będzie z czerwonymi koszulkami. Przez 2-3 mecze może wyglądać to rzeczywiście dziwnie, ale potem powinniśmy przywyknąć. Zastanawia mnie tylko, dlaczego akurat czerwony :roll: . Nike musi wydać co roku nową kolekcję, ale żeby od razu czerwony :roll: ?
Par00wa pisze:Sklep? Owszem będzie, ale póki co nie nazywaj go tak, bo Urząd Skarbowy się dopieprzy hehe ;-). Będziemy po prostu sprzedawać własne koszulki, które całkiem przez przypadek są zupełnie nowe i oryginalne, i których chcemy się pozbyć, bo mamy ich w nadmiarze. :smile:
Ale kiedy? Jutro, za miesiąc, za rok?
Par00wa pisze:ale myśle, że zaufanych użytkowników JuvePoland czeka specjalna oferta :).
No ja myślę :wink: .

:roll:
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:30

Trinity: weron umieścił zdjęcia te ze świadomością ich pochodzenia, a celem jego było przybliżenie nam wyglądu naszych graczy w czerwonych trykotach. Poza tym akurat Buffon często lubi zamieniać bluzę bramkarską na zwykłą koszulkę. Tak w ogóle co mają wspólnego wyjazdowe koszulki z tradycją? Jedno nigdy nie imało się drugiego, choć - na ironię losu - akurat ten strój jest projektowany w odcieniu Ferrari, który należy do Fiata - chyba więcej tłumaczyć nie trzeba...
Ja tu dostrzegam pewien hołd oddany tej słynnej rodzinie, dzięki której osiągneliśmy tak dużo!

Diego: za punkt wyjścia, podstawowy element i motor napędowy interesu uważam ukazanie ludziom prawdy nt. produktów sportowych z Allegro, a tak na prawdę z Ebaya, bo nasi sprytni sprzedawcy pośredniczą jedynie między tajlandzkim sprzedawcami, nabijając przy tym ogromną marżę dla siebie, nie widząc nawet nigdy na oczy produktów sprzedawanych przez siebie. Nadal czekamy na dokumenty z mBanku, które są nam potrzebne do szybkiego i sprawnego przeprowadzania wszelkich wirtualnych transakcji, a gdy tylko aktywują nam rachunek, składamy zamówienia na pierwszą, testową, małą ilość koszulek. Po ich odbiorze, potwierdzeniu ich autetyczności, dopiero dopuszczamy je do sprzedaży. Chcemy wszystko dopiąć na ostatni guzik, mamy czas, bo konkurencji nie mamy żadnej, chemy od pierwszej aukcji błyszczyć rzetelnością, solidnością, bezproblemowością, jakością oraz szybkością dostawy.

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 22:25

Czerwone... hmm, moga byc. Bardzo mi sie podobaja te co maja teraz, a jeszcze bardziej mojej dziewczynie (ah, ten buraczkowy :smile: ) Trzeba bedzie pomyslec o zakupie takiej koszulki, moze to byc unikat, bo koszulki wyjazdowe dosc czesto sie zmienia.

Odnosnie wlasnie kupna, kolega par00wa przekonuje mnie powoli, ze koszulki z allegro sa gorsze jakosciowo niz te z GOsportu (tak tak, macalem koszulke kolegi z Manchesteru :P). Jesli tylko bedziesz mial w swojej ofercie czerwone koszulki, albo chociaz nowa z przyszlego sezonu to chetnie bym skorzystal z Twojej oferty. A mowiac prosciej, gadasz konkretnie i od rzeczy :) To mowilem ja, zlatan_sc :P 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 10:00

Według mnie te czerwone koszulki bede złe bo przeciez Juve od zawsze gra w biał czarnych a tu zmiana i jeszcze czerwone koszulki kojarzą mi sie z Milanem i Menu a ja ich nie nawidze :evil:

Obrazek
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 14:39

ParOOwa: tylko nie chodzi o to, że ja ich sobie nie wyobrazam w czerwonych, angolskich koszulkach!!

rozowe to byla tradycja...a tak ni w piec ni w dziewiec z czerwonymi wyskakują...

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 11:09

A mnie sie podoba pomysl z czerwonymi koszulkami, nie ma co plakac nawet jesli beda brzydkie bo to tylko wyjazdowe... Nike musi robic cos innego zeby zarobic - kiedy wyjdzie nowa koszulka ktoz nie chcialby jej miec? i to takiej ktorej jeszcze nigdy nie bylo :) troche glupio chodzic w starej :wink: Nie ma co spekulowac na temat nowych kolorkow, trzeba je po prostu zobaczyc!

Obrazek
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 11:20

Oni to wszytko robia pod cassano bo on przyzwyczail sie do czerwonych koszulek :wink:
Mi tez taka sytuacja nie przeszkadza, ale... te niebieskie wyjazdowe koszulki w tym sezonie sa genialne, wiec porzegnanie sie z nimi byloby dla mnie wielkim, dotkliwym ciosem :cry:

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 11:37

Tak jakoś te koszulki by nie pasowały do Juve.Czerwony strój i Juventus-lol.Fajnie by było, gdyby powróciły koszulki z okresu kiedy sponsorem było Danone i Sony, oczywiście na wyjeżdzie :D A wogóle jutro czerwono-czarne koszulki na SanSiro bedą ryczeć z powodu porażki :D :D :D

Forza Juve!!!
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 12:20

Rozumiem, że klub i Nike muszą zarobic trochę kasy, ale żeby od razu zmieniać kolor w wyjazdowych na czerwony ?! :? Ten kolor nijak się kojarzy z Juve i po prostu nie pasuję do Starej Damy. Strach pomyślec jakby jeszcze dodali do czerwonej koszulki jakiś czarny akcent ... Wróciliśmy na krotko do niebieskich koszulek, które prezentują się naprawdę dobrze i nagle mamy zmienić kolor diametralnie. Pytanie - po co? Tradycja zanikła, a coraz wyraźniej widać w piłce żadzę pieniądza.
Zmiany nazw stadionów pod sponsorów, kontrowersyjne kolory koszulki wyjazdowej, ciekawe co będzie następne ...

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 12:53

Pawciosss pisze:Tradycja zanikła, a coraz wyraźniej widać w piłce żadzę pieniądza.
Zmiany nazw stadionów pod sponsorów, kontrowersyjne kolory koszulki wyjazdowej, ciekawe co będzie następne ...
No wiesz, ciezko powiedziec, swego czasu od nas (Gornik Leczna) sponsor zaządal zmiany nazwy klubu z "Gornik Leczna" na "Lubelski Wegiel"... :roll: heh zobaczymy co wymysli Nike, Tamoil.. chociaz nie sadze, zeby chcieli az tak mieszac.. :| Co sponsorzy to sponsorzy :roll:

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 13:27

Boże, ludzie! Jaka tradycja?! Dla was tradycja to Juventus w latach 1995-2005 i koszulka z finału z Ajaxem.

Jeśli nie dostrzegacie powiązania między Ferrari, w którego odcieniu będzie nowa koszulka, a Juventusem, to chyba nawet dobrze swojego zespołu nie znacie. Pod tym waszym priorytetowym kryterium trykotów wyjazdowych, jakim jest tradycjanalizm, czerwień przewyższa wielbiony przez was błękit na koszulkach.

Paradoksalna sytuacja, bo patrzycie na to przez pryzmat dnia dzisiejszego, a piszecie nt. całej historii Juve, w której 'kontrowersyjne' zmiany rezerwowych barw miały nieraz miejsce. Chciałbym zobaczyć waszą reakcję, kiedy bodajże w sezonie 94-95 nasi gracze wybiegli w nowych niebieskich shirtach.

Tradycja? Owszem, bronię jej wszem i wobec, ale naszą tradycją jest bianconerri, a nie zmianiane co sezon rezerwowe barwy.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 18:45

Już mamy jakąś wizje koszulek - http://www.juvepoland.com/images/inne/k ... y_0506.jpg
Ja znalałem jeszcze jeden pojekt(wrzucilem na swoje konto FTP) - http://members.lycos.co.uk/plbartekpl/juve/projekt1 .

Ogólnie mało mnie obchodzi "tradycja" (dla mnie tradycja są koszulki czarno-białe) , ale bez przesady jak tak ma wygladac koszulka to chyba ktos kto to projektował ma cos z rozumem i gustem .

Jak dla mnei koszulki moga byc czerwone (jesli maja tez byc 3rd - niebieskie) ale musza jakoś wyglądać , przecież Manchester , Liverpool , Aresnal maja czerwone i są to ładne koszulki , a nam zaprojektowali takie ... cos . :)

Te projekty nie pasują do tych z mojego snu , na rekawie musi byc biala obręcz ... 8)

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 19:09

mi to sie one wogole nie podobaja, bo nie rozumiem czemu maja byc czerwone?? rozowy zrozumiem, bo to tradycja. fajne byly niebieskie z gwaizdami i ja bym chcial zeby tez mieli platynowe

chociaz w sumie z drugiej strony, to rezerwowe koszulki zmieniaja sie prawie co rok, wiec nie ma problemu

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 20:57

Dla zwolennikow koloru niebieskiego:

Obrazek

tak by bylo lepiej? :wink:

ODPOWIEDZ