JUVENTUS 2-1 Bologna
- Wojtom
- Juventino
Bardzo się ciesze z wygranej. Wspaniała postawa Cannavaro w meczu jak i po
Poogladałem skroty i troche słabiutka skutecznosc :? Treze znowu sie nie popisał, na pustą nie trafil z 6 metrow, bylo sporo okazji do podwyzszenia wyniku, jak chocby głowka Alexa. Szkoda, ze nie trafil. Capello mogl zrobic swoje i go sciągnąl. :roll: Gra całkiem ładna, ale i rywal niezbyt wymagający.
Czeka nas bardzo wazny mecz z Milanem, ktory powinien byc oslabiony meczem w Holandii. Mam nadzieje, ze podejdą do meczu powaznie i osiągną korzystny wynik ! Ja wierze ! Forza Juve !
Edit:
Ładnie uderzył nie ma co. Moze z Milanem uda mu sie strzelic, zycze mu tego 

Czeka nas bardzo wazny mecz z Milanem, ktory powinien byc oslabiony meczem w Holandii. Mam nadzieje, ze podejdą do meczu powaznie i osiągną korzystny wynik ! Ja wierze ! Forza Juve !
Edit:
IGI pisze:Tak. Respect dla naszej gwiazdy.bblackk pisze:Widzieliście strzał Blasiego?!Chyba sam bramkarz sie zdziwil, ze pilka zmierza w swiatlo bramki jak zobaczyl nadbiegajacego ManuelaA czy ktoś zwrócił uwagę na uderzenie Blasiego?!...
Też widziałemIGI pisze:Bblackk -> Widzialem ten strzal. Widzialem :!:Ktos jeszcze widzial?

Ostatnio zmieniony 01 maja 2005, 22:24 przez Wojtom, łącznie zmieniany 2 razy.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- IGI
- Juventino
Tak. Respect dla naszej gwiazdy.bblackk pisze:Widzieliście strzał Blasiego?!
Chyba sam bramkarz sie zdziwil, ze pilka zmierza w swiatlo bramki jak zobaczyl nadbiegajacego ManuelaA czy ktoś zwrócił uwagę na uderzenie Blasiego?!...

Fajnie ze wygralismy

Jeszcze wczoraj bylem w szoQ po uderzeniach Lincolna (dalej jestem =]), dzisiaj Giunti zdobyl gola w podobny sposob. Chyba nie tylko mi sie nasunelo pytanie gdzie jest nasz egzeQtor rzutow wolnych? :? Kiedys gdy Alex ustawial pilke na 20-25 metrze ta prawie zawsze wpadala dokladnie tam gdzie chcial. Mogl grac slabo, ale dla tej jednej okazji warto bylo go pozostawic na murawie. A teraz? :? Dobrze, ze chociaz dosrodkowania jeszcze czasami wychodza

Za tydzien Milan (dla wiekszosc mecz sezonu), szkoda ze bez Zlatana. Mimo duzych przeciwnosci losu od samego poczatQ nie opuscilismy pierwszego miejsca. Licze, ze druzyna pokaze charakter i wole walki

Bblackk -> Widzialem ten strzal. Widzialem :!:

- _Jah
- Juventino
Link do strzału Blasi'ego, zresztą ogólnie, skrót meczu, mile widziany 
Niezwykle ważne zwycięstwo. Przyznaję, że obawiałem się tego spotkania. Z Bologną zawsze grało nam się ciężko a przecież sytuacja nakładała na Nas olbrzymią presję, musieliśmy zdobyć 3 punkty. Udało się, cieszmy się, możemy odetchnąć z myślą, że wciąż straszymy RossoNerich. Nie dajemy im wytchnienia i mam nadzieję, że piłkarzom z Mediolanu zabraknie sił, na zadanie 8 maja, decydującego ciosu. Oby. Naszą siłą jest w tej chwili, przygotowanie fizyczne, które musi w końcu zaowocować.
Znakomita postawa Cannavaro. Strzelił bramkę i co najważniejsze, uniknął kartonika, co wróży niepohamowaną żądzę zabłyśnięcia w tym kluczowym spotkaniu sezonu.
A chyba najbardziej cieszy postawa Blasi'ego. Widać, że ten chłopak powoli zaczyna pojmować grę i oby tak dalej. Warto otoczyć go w tej chwili zrozumieniem i życzliwością, bowiem ma on jak najbardziej zadatki ku temu, aby wzorowo wypełniać swoją funkcję w środku pola.
Pora na Milan 8) .

Niezwykle ważne zwycięstwo. Przyznaję, że obawiałem się tego spotkania. Z Bologną zawsze grało nam się ciężko a przecież sytuacja nakładała na Nas olbrzymią presję, musieliśmy zdobyć 3 punkty. Udało się, cieszmy się, możemy odetchnąć z myślą, że wciąż straszymy RossoNerich. Nie dajemy im wytchnienia i mam nadzieję, że piłkarzom z Mediolanu zabraknie sił, na zadanie 8 maja, decydującego ciosu. Oby. Naszą siłą jest w tej chwili, przygotowanie fizyczne, które musi w końcu zaowocować.
Znakomita postawa Cannavaro. Strzelił bramkę i co najważniejsze, uniknął kartonika, co wróży niepohamowaną żądzę zabłyśnięcia w tym kluczowym spotkaniu sezonu.
A chyba najbardziej cieszy postawa Blasi'ego. Widać, że ten chłopak powoli zaczyna pojmować grę i oby tak dalej. Warto otoczyć go w tej chwili zrozumieniem i życzliwością, bowiem ma on jak najbardziej zadatki ku temu, aby wzorowo wypełniać swoją funkcję w środku pola.
Pora na Milan 8) .
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- bblackk
- Juventino
Na skrócie (2 połowa), świetnie ukazany jest strzał Blasiego... nic tylko przewijać te kilka sekund i upajać się wiecznie tym widokiem. Chociaż mogło być lepiej... bo podać mógł mu AppiahDiego pisze:01.05.2005 Juventus-Bologna 2:1
Juventus-Bologna 1:0 (Cannavaro '17)
Juventus-Bologna 2:0 (Zalayeta '24)
Juventus-Bologna 2:1 (Giunti '27)
Skrót pierwszej połowy
Skrót drugiej połowy

Niech ktoś mnie nauczy jak się robi print screena z filmiku, to sobie zrobię taką tapetą - Blasi strzela 8)
IGI pisze:Bblackk -> Widziałem ten strzal. Widzialem Ktos jeszcze widzial?
Jest nas coraz więcejWojtom pisze:Też widziałem Ładnie uderzył nie ma co. Moze z Milanem uda mu sie strzelic, zycze mu tego

Smuci mnie jedynie fakt, ze jak Blasi zrobi raz, na jakiś czas jakąś gafę (:P) to każdy go objeżdża... a jak chłopak popisze się "gerrardowym" uderzeniem z dystansu, to tylko kilku ma odwagę cywilną pochwalić Manuela

- mnowo
- Qualità Juventino
W tym meczu mielismy naprawde sporo sytuacji, Bologna tez swoje miala. Szkoda, ze strzelili nam z wolnego
A co do Juve- dobry wynik. Chociaz spodziewalem sie 2:0. No ale wazne, ze dalej idziemy leb w leb z Milanem, a gdyby sytuacje z meczu wykorzystali Del Piero albo Trezeguet, wskoczylibysmy na pierwsze miejsce, bo do Milanu brakuje nam bodajze jednej strzelonej bramki.. :roll:
Co mnie cieszy- po pierwsze gol Cannavaro. W ktoryms temacie, bodajze o pilkarzu kwietnia, pisalem ze chcialbym, zeby zagral dobre spotkanie i pokazal, ze mimo tego calego beznadziejnego szumu ktory powstal wokol niego, potrafi pokazac charakter i zagrac dobry mecz. Strzelil gola, czym udowodnil, ze jest w dobrej formie (i gdyby mecz byl 30 kwietnia to tym bardziej mialbym powod do zaglosowania na niego
).
Po drugie, ucieszyl mnie Camoranesi- po raz kolejny. To on asystowal przy obu bramkach, a gdyby Del Piero strzelil bramke glowa w tej 100% sytuacji, Camor zaliczylby hattricka w asystach :roll:
Po trzecie, cieszy mnie ze jedna z sytuacji strzeleckich (przynajmniej pokazanych na skrocie) mial Zambrotta, ktory w ktoryms momencie dziwnym losu trafem znalazl sie w obrebie 16-tki Bologny
No i po czwarte, o czym oczywiscie i rzecz jasna nie moglem nie wspomniec...
Aha, po piate, cieszylbym sie, ze zagral Kapo, z tym ze moglby grac dluzej niz minute-dwie... :?
Coz. Teraz nie wiem, czy wypada nam wstrzymac oddech, czy zyc spokojnie, w perspektywie meczu z Milanem.. licznik na JP odmierza-
"Zostało:
6 dni, 7 godzin,
24 minuty, 53 sekundy..." Forza Juve.

Co mnie cieszy- po pierwsze gol Cannavaro. W ktoryms temacie, bodajze o pilkarzu kwietnia, pisalem ze chcialbym, zeby zagral dobre spotkanie i pokazal, ze mimo tego calego beznadziejnego szumu ktory powstal wokol niego, potrafi pokazac charakter i zagrac dobry mecz. Strzelil gola, czym udowodnil, ze jest w dobrej formie (i gdyby mecz byl 30 kwietnia to tym bardziej mialbym powod do zaglosowania na niego
Po drugie, ucieszyl mnie Camoranesi- po raz kolejny. To on asystowal przy obu bramkach, a gdyby Del Piero strzelil bramke glowa w tej 100% sytuacji, Camor zaliczylby hattricka w asystach :roll:
Po trzecie, cieszy mnie ze jedna z sytuacji strzeleckich (przynajmniej pokazanych na skrocie) mial Zambrotta, ktory w ktoryms momencie dziwnym losu trafem znalazl sie w obrebie 16-tki Bologny

No i po czwarte, o czym oczywiscie i rzecz jasna nie moglem nie wspomniec...
...heh, zrobil na mnie wrazenie 8) Coz, oby tak dalej, nie przyzwyczail nas chyba do takiej gry (takich strzalow), bardzo dobrze, oby tak dalej. A przez te Wasze wypowiedzi to kiedy ogladalem skroty, czekalem nie tyle na bramki co na ten slynny strzal Blasiegobblackk pisze:Na skrócie (2 połowa), świetnie ukazany jest strzał Blasiego... nic tylko przewijać te kilka sekund i upajać się wiecznie tym widokiem. Chociaż mogło być lepiej... bo podać mógł mu Appiah
IGI pisze:Bblackk -> Widziałem ten strzal. Widzialem Ktos jeszcze widzial?Jest nas coraz więcejWojtom pisze:Też widziałem Ładnie uderzył nie ma co. Moze z Milanem uda mu sie strzelic, zycze mu tego
Aha, po piate, cieszylbym sie, ze zagral Kapo, z tym ze moglby grac dluzej niz minute-dwie... :?
Coz. Teraz nie wiem, czy wypada nam wstrzymac oddech, czy zyc spokojnie, w perspektywie meczu z Milanem.. licznik na JP odmierza-
"Zostało:
6 dni, 7 godzin,
- _Jah
- Juventino
Szczerze mówiąc, zawiodłem się, moim zdaniem wcale to nie był taki wspaniały strzał. Macie jakieś problemy ze wzrokiem czy kpijecie sobie?
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- leniup
- Redaktor
Milan wygrał z Violą więc my mieliśmy nuż na gardle, przed meczem z Bologną. Musieliśmy za wszelką cenę wygrać. Tak też się stało i najważniejszy bedzie mecz z Milanem. Cieszy mnie bardzo styl w jakim ten wynik został osiągnięty. To co widziałem na skrócie bardzo mnie cieszy: bardzo bardzo dużo sytuacji strzeleckich i dobra gra, no może słaba skuteczność ale zwycięzców się nie sądzi. Canna strzelił bardzo ładną bramkę z główki, gdy zobaczyłem na livescore ze to właśnie Fabio strzelił, zaraz sobie pomyślałem: A macie pokazał wam hahah!! Przy drugiej bramce rozbawił mnie Zalayeta. Marcelo sobie poprostu biegł truchtem i piłka wpadła na jego głowę. Swietna bramka
Bramka dla Bologny przepiękna, naprawdę, choć dgyby Gigi troszkę szybicej poszedł za nią to by ją wyciągnął.b W drugiej połowie naprawdę wiele dobrych sytuacji. Moją uwagę jednak zwraca przejśćie Zalayety który ograł 3 rywali ale niesterty gola nie strzelił. Iście jak Zlatan
Nedved, Treze, DP też mieli swoje szanse ale bardzo dobrze bronił bramkarz.

Gigi i Pavel chyba się lubią hehe
Dajcie spokój, Blasi to fenomenmnowomiejsky pisze:...heh, zrobil na mnie wrazenie 8) Coz, oby tak dalej, nie przyzwyczail nas chyba do takiej gry (takich strzalow), bardzo dobrze, oby tak dalej. A przez te Wasze wypowiedzi to kiedy ogladalem skroty, czekalem nie tyle na bramki co na ten slynny strzal Blasiegobblackk pisze:Na skrócie (2 połowa), świetnie ukazany jest strzał Blasiego... nic tylko przewijać te kilka sekund i upajać się wiecznie tym widokiem. Chociaż mogło być lepiej... bo podać mógł mu Appiah
IGI pisze:Bblackk -> Widziałem ten strzal. Widzialem Ktos jeszcze widzial?Jest nas coraz więcejWojtom pisze:Też widziałem Ładnie uderzył nie ma co. Moze z Milanem uda mu sie strzelic, zycze mu tego

Gigi i Pavel chyba się lubią hehe
- bblackk
- Juventino
Bo ty źle patrzysz na to uderzenie... musisz oceniać je w kategoriach piłkarskich umiejętności, piłkarzy takich jak Blasi, czy Appiah, a chyba każdy wie o jakiej "magii" mówie 8) Na dodatek trzeba upajać się tym strzałem, bo spotkać taki można rzadziej niźli kwiat paproci... ot co!_Jah pisze:Szczerze mówiąc, zawiodłem się, moim zdaniem wcale to nie był taki wspaniały strzał. Macie jakieś problemy ze wzrokiem czy kpijecie sobie?

Blasi jesteśmy z Tobą!

- Tigmar
- Juventino
trudno Siewier i Swiergot. Jesli nie mozna przywrocic postow, napisze jeszcze raz.
<buziaczek for Siewier>
Rowny z Ciebie gość.
<buziaczek for Siewier>
PS. dzieki Bianconeri za odpowiedz.BIANCONERI pisze:Tigmar pisze:przepraszam. nie moglem obejrzec meczu, ani przebywac na czacie.
czy moglby mi ktos odpowiedziec na pare pytan ?
jaki byl sklad i jakie zmiany.
czy ktos dostal zolta kartke.
i czy sa jakies kontuzje.
i jak spisywal sie Treze i czy sa jakies przeslanki do rozegrania jego calego meczu z Milanem ?
Capello desygnował nastepującą jedynastke:Buffon-Pessotto,Cannavaro,Thuram,Zambrotta-Camoranesi(78-Oliveira),Blasi,Appiah,Nedved-Del Piero(69-Trezeguet),Zalayeata(89-Kapo)
W naszej ekipie żółtą kartke otrzymał Nedved,u gości Colucci,co ważne kartki nie otrzymał Cannavaro co oznacza,że będzie mógł wystapic przeciwko Milanowi.
Trezeguet wszedł w drugiej połowie i niestety zmarnował jedną dogodną sytuacje.Nie jestem teraz w stanie określić jego dyspozycji fizycznej i szanse na występ z Milanem od pierwszych minut okreslam na 50%.
Rowny z Ciebie gość.
przez chwilę jako Marco Buffon
- _Jah
- Juventino
O co ci idzie? Blasi to nasz podstawowy zawodnik, wszyscy wiec powinnismy wiedziec, zeby wspierac go w momencie, kiedy jest nam najbardziej potrzebny. Wszyscy jestesmy potrzebni, wspolnymi silami pokonajmy wroga ! :roll:bblackk pisze:Bo ty źle patrzysz na to uderzenie... musisz oceniać je w kategoriach piłkarskich umiejętności, piłkarzy takich jak Blasi, czy Appiah, a chyba każdy wie o jakiej "magii" mówie 8) Na dodatek trzeba upajać się tym strzałem, bo spotkać taki można rzadziej niźli kwiat paproci... ot co!_Jah pisze:Szczerze mówiąc, zawiodłem się, moim zdaniem wcale to nie był taki wspaniały strzał. Macie jakieś problemy ze wzrokiem czy kpijecie sobie?
Blasi jesteśmy z Tobą!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Na to bym nie liczył... :roll: Mają taki skład, że mogą grać i 3 razy w tygodniu i będą wygrywać :doh: Póki co to my wyjdziemy w oslabieniu i to bardzo dużym :roll:Wojtom pisze:Czeka nas bardzo wazny mecz z Milanem, ktory powinien byc oslabiony meczem w Holandii.
IGI pisze:Chyba nie tylko mi sie nasunelo pytanie gdzie jest nasz egzeQtor rzutow wolnych? :? Kiedys gdy Alex ustawial pilke na 20-25 metrze ta prawie zawsze wpadala dokladnie tam gdzie chcial...
Nie tylko Tobie. Mnie się nasuwa od 2 sezonów i mam z tego powodu bolączkę!

Kiedyś to były czas....siłowo strzelali Tacchinardi i Birindelli, technicznie Del Piero i Zidane...
I jest jeszcze jedna rzecz, o której trzeba wspomnieć. Wczorajsze 3 pkt. pozwoliły nam na ...pobicie rekordu klubowego :!: Dotychczas nasz największy dorobek oczek w sezonie wynosił 74 (sezon 97/98). Tymczasem mamy już na koncie 76 pkt. W prawdzie teraz jest do rozegrania 4 mecze więcej, co nie zmienia faktu, iż rekord w pieknym stylu został pobity. Wiedziałem, że tak się stanie już przed 1 kolejką 8) Brawo Juventini!

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ciezko zeby bramkarz nie wyciagnal strzalu ktory byl kierowany w niegoNedved, Treze, DP też mieli swoje szanse ale bardzo dobrze bronił bramkarz.

Co do meczu, ogladalem poki co tylko skroty, ale podobalo mi sie to ze mielismy kilka bardzo dobrych szans na zdobycie bramki (brawo Alex za glowke, dobrze ze to nie byl mecz z Milanem bo chyba juz by mi zylka poszla). Ogolnie mowiac, pozytywnie, wierze w to ze Juve jest w stanie wygrac z Milanem, tylko trzeba bedzie polepszyc skutecznosc bo nie sadze aby Milan pozwolil tyle razy zagrozic swojej bramce co Bologna.
Strzal Blasiego - nic nadzwyczajnego, w drugiej powtorce wydaje mi sie ze pilka nie szla w swiatlo bramki, a co do zawodnika to zycze mu wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze pokaze cos "ekstra" w meczu z Mialnem.
Czekam teraz na mecz w Mediolanie, to bedzie moim zdaniem ostateczny test przed naszymi pilkarzami. Sadze ze bedzie remis w tym spotkaniu. Ale jak to ktos kiedys powiedzial - pozyjemy, zobaczymy.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- forza bianco-neri
- Juventino
stary & spolka, ten strzal byl poprawny, ale nic poza tym. Blasi mial w tym sezonie jedno lepsze uderzenie, ale nie pamietam w jakim meczu, pilka chyba wtedy minimalnie minelaslupek/poprzeczke i tamten strzal byl o wiele mocniejszy. Wy sie zachwycacie tym strzalem bo uwazacie, ze byl dobry, czy dlatego, ze strzelal Blasi? dla mnie nie ma znaczenia kto strzela. a i tak pilka nie leciala w swiatlo bramki, wiec i tak by nie wpadla. w ogole za lekko uderzyl.bblackk pisze:Bo ty źle patrzysz na to uderzenie... musisz oceniać je w kategoriach piłkarskich umiejętności, piłkarzy takich jak Blasi, czy Appiah, a chyba każdy wie o jakiej "magii" mówie Cool Na dodatek trzeba upajać się tym strzałem, bo spotkać taki można rzadziej niźli kwiat paproci... ot co! Prochno
Blasi jesteśmy z Tobą! Very Happy
co do meczu, to patrzac po powtorkach to nasuwaja sie nastepujace wnioski:
- Nedved rozegral niezla partie, mial duzo akcji, strzalow, wrzutek.
- Camor zaliczyl 2 asysty, po pieknych wrzutkach.
- obrona zagrala dobrze, jedyna bramke stracilismy po stalym fragmencie gry, nie wiem czy mozna wynic za to Buffona, ktory chyba jednak stal blizej prawego slupka, moze przez to nie zdarzyl z interwencja, choc bylo naprawde blisko. w tym momencie brawa za strzal dla Giuntiego
- styl gry: stwarzalismy duzo sytuacji, byl to mecz praktycznie jednej druzyny nastawionej na atak. mnie to nastawia optymistycznie.
Juve per Sempre
- bblackk
- Juventino
Heh... na tym forum to tylko Ja wierze w naszego Manuela i wspieram go całym sercem... 98% innych użytkowników potrafi tylko napisać, że z Blasim w składzie, graliśmy w 10'tkę_Jah pisze:O co ci idzie? Blasi to nasz podstawowy zawodnik, wszyscy wiec powinnismy wiedziec, zeby wspierac go w momencie, kiedy jest nam najbardziej potrzebny. Wszyscy jestesmy potrzebni, wspolnymi silami pokonajmy wroga ! :roll:

Powiedz mi w jakim meczu, a będe twoim dłużnikiem...forza bianco-neri pisze:stary & spolka, ten strzal byl poprawny, ale nic poza tym. Blasi mial w tym sezonie jedno lepsze uderzenie, ale nie pamietam w jakim meczu, pilka chyba wtedy minimalnie minelaslupek/poprzeczke

Pozwolę Ci zgadnąć...forza bianco-neri pisze:Wy sie zachwycacie tym strzalem bo uwazacie, ze byl dobry, czy dlatego, ze strzelal Blasi?

Oglądałeś powtórkę ze złego ujęcia kamery...tomcatmi6 pisze:Strzal Blasiego - nic nadzwyczajnego, w drugiej powtorce wydaje mi sie ze pilka nie szla w swiatlo bramki, a co do zawodnika to zycze mu wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze pokaze cos "ekstra" w meczu z Mialnem.

Widzę, że muszę pisać JOKE na końcu mojego posta, żebyście zrozumieli o co mi chodzi

Hyh... taki już los fana Blasi'ego

- M.
- Juventino
Bardzo obawiałem się tego meczu. Bologna to trudny rywal, który łatwo skóry nie sprzedaje. Do tego doszły kontuzje, nienajwyższa forma. Wiedzieliśmy, że Milan swój mecz już wygrał, co dodatkowo zwiększyło presję. Jednak Juventus wygrał. Kamień spadł mi z serca. Bianco-neri zagrali całkiem przyzwoite spotkanie, stwarzali groźne sytuacje, gorzej był z ich wykańczaniem :roll: . Cieszy mnie bramka Cannavaro, który zbytnio nie przejął się całą aferą wokół swojej osoby i robi swoje. Brawo!
6 dni, 0 godzin,
2 minuty, 55 sekund :roll: .
Musisz poczekać aż skrót będzie na JP, bo ten co ja podałem jest w formacie .wmv, a na JP będzie w .avi. Zapuszczasz film do Virtual Duba, zatrzymujesz film na dowolnej klatce, wybierasz zakładkę Video, potem klikasz Snapshot source frame, zmieniasz format obrazka na .bmp i delektujesz się 8) .bblackk pisze:Niech ktoś mnie nauczy jak się robi print screena z filmiku, to sobie zrobię taką tapetą - Blasi strzela 8)
Zostało:mnowomiejsky pisze: "Zostało:
6 dni, 7 godzin,
6 dni, 0 godzin,
2 minuty, 55 sekund :roll: .
:roll: