Jaki największy błąd popełnili działacze Juve?
- Piemontinho
- Juventino
Oddanie Mareski :x to byl najwiekszy bład dzialaczy JUVE!!
- wonger
- Juventino
Witam
Największym błędem ostatniego sezonu było zakup Zlatana Ibrahimovicia przez którego Juve odpadło z LM, bo jak mozna nie strzelić z 5 metrów gola udeżając piłkę 10 m nad bramką
podobnie jak Emerson znalczne lepszym zadownikiem byłby Daniele De Rossi

Największym błędem ostatniego sezonu było zakup Zlatana Ibrahimovicia przez którego Juve odpadło z LM, bo jak mozna nie strzelić z 5 metrów gola udeżając piłkę 10 m nad bramką

- Fuzja
- Juventino
Oddanie Hennry'ego bylo na pewno wielkim bledem,ale ciekawe czy jego kariera potoczylaby sie tak gdyby ciagle byl w SerieA? Nie wiadomo.
Według mnie sporym bledem wykazuja sie dzialacze JUVE w sprawach zaplecza pierwszej jedenastki. Gdybysmy mieli jeszcze paru pilkarzy na lawce to moze futbol prezentowany przez naszych zawodnikow bylby duzo milszy dla oka gdyz pilkarze nie byliby az takz meczeni trwajacym dlugo sezonie. Moze i kibicow na stadionie byloby tez wiecej?!, a coza tym idzie wiecejpieniedzy ze sprzedazy biletow poszlo by na jakas pozyteczna inwestycje
Według mnie sporym bledem wykazuja sie dzialacze JUVE w sprawach zaplecza pierwszej jedenastki. Gdybysmy mieli jeszcze paru pilkarzy na lawce to moze futbol prezentowany przez naszych zawodnikow bylby duzo milszy dla oka gdyz pilkarze nie byliby az takz meczeni trwajacym dlugo sezonie. Moze i kibicow na stadionie byloby tez wiecej?!, a coza tym idzie wiecejpieniedzy ze sprzedazy biletow poszlo by na jakas pozyteczna inwestycje

YO YO YO
- Basiek
- Juventino
po 1-Utrata lawki rezerwowych przed sezonem
po 2gie-sprowadzenie 3 zawodnikow-Nicola Legrottaglie, Salvatore Fresi i Davide Baiocco- najwieksze transferowe niewypaly ostatniego 10lecia
po 2gie-sprowadzenie 3 zawodnikow-Nicola Legrottaglie, Salvatore Fresi i Davide Baiocco- najwieksze transferowe niewypaly ostatniego 10lecia
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Tigmar
- Juventino
chyba se jaja robisz ...wonger pisze:Witam![]()
Największym błędem ostatniego sezonu było zakup Zlatana Ibrahimovicia przez którego Juve odpadło z LM, bo jak mozna nie strzelić z 5 metrów gola udeżając piłkę 10 m nad bramkąpodobnie jak Emerson znalczne lepszym zadownikiem byłby Daniele De Rossi
Zlatan dobrze, ze tam byl, a ze nie trafil to juz inna sprawa - moze sie przytrafic kazdemu.

przez chwilę jako Marco Buffon
- farmer16
- Juventino
Jezus znów wracamy do tej sprawy zeznął się i tyle boshe i tak wtedy ten mecz Juventus wygrał i z tego trzeba się cieszyć a nie trafił bramki ale za to asystował przy bramce Trezegueta :twisted: i ma najwięcej bramek w tym sezonie strzelonych dla Juve
Szczerze to nie wiem jaki ten błąd popełnili działacze Juve 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Coolfi
- Juventino
Davids nie został sprzedany. Odszedł za darmo po wygaśnięciu kontraktu.Di_Maggio pisze:Jedne z błedów sprzedaz Davids'a i odanie maresci bo nie wiem czy on wróci z violi;(
:lol:wonger pisze:Witam![]()
No tego to Ty nie wiesz :roll:podobnie jak Emerson znalczne lepszym zadownikiem byłby Daniele De Rossi
Przypomnij sobie jak Henry radził sobie w Juve....Fuzja pisze:Oddanie Hennry'ego bylo na pewno wielkim bledem,ale ciekawe czy jego kariera potoczylaby sie tak gdyby ciagle byl w SerieA? Nie wiadomo.
Skoro nie wiesz to dlaczego piszesz że mało ?Nie wiem ile dostaliśmy za Henrego, ale chyba troche za mało w porównaniu do jego umiejętności.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Tigmar
- Juventino
coz zrobicStimme pisze:To co wszyscy powtarzają Maresca zdecydowanie no i dwaj świetni napastnicy Di Vaio i Miccoli :płaczę: SZKODA

mamy teraz innych ....
Alexa, Treze, Ibre, Mutu, Zalayete ...
Di Vaio to faktycznie byl swietny pilkarz, ale czy nie zastapiony ?
przez chwilę jako Marco Buffon
- matechu
- Juventino
Zaczniejmy od tego, ze latwo nam jest wytykac bledy dzialaczy gdy sytuacje klubu znamy tylko z gazet i internetu. Ale co tam i ja sprobuje wytknac pare bledow Moggiemu i spolce
Tak wiec cala sprawa z Davidsem. Abramowicz daje przed sezonem za niego 18 mln euro. Nie sprzedajemy go - w porzadku, ale zeby dac mu po pol raku odejsc za darmo??? :? Ani kasy ani Pitbulla...
No i ruch ktorego chyba nigdy nie zrozumiem. Chodzi oczywiscie o oddanie Mareski do znienawidzonej Violi. Mlody, perspektywiczny, identyfikujacy sie z Juve a potraktowalismy go jak psa. Jakos nie wierze juz w jego powrot na Delle Alpi a szkoda bo mogl byc podpora pomocy przez dlugie lata... szkoda

Tak wiec cala sprawa z Davidsem. Abramowicz daje przed sezonem za niego 18 mln euro. Nie sprzedajemy go - w porzadku, ale zeby dac mu po pol raku odejsc za darmo??? :? Ani kasy ani Pitbulla...
No i ruch ktorego chyba nigdy nie zrozumiem. Chodzi oczywiscie o oddanie Mareski do znienawidzonej Violi. Mlody, perspektywiczny, identyfikujacy sie z Juve a potraktowalismy go jak psa. Jakos nie wierze juz w jego powrot na Delle Alpi a szkoda bo mogl byc podpora pomocy przez dlugie lata... szkoda
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Sorki facet ale ty chyba na głowe upadłeś... No nie powiem bo ja też byłam troche wkurzona, że nie trafił z tak bliskiej odległości ale czy to nas uprawnia do tego żeby odrazu przekreślać taki potencjałwonger pisze:Witam![]()
Największym błędem ostatniego sezonu było zakup Zlatana Ibrahimovicia przez którego Juve odpadło z LM, bo jak mozna nie strzelić z 5 metrów gola udeżając piłkę 10 m nad bramką![]()

- neotrance
- Juventino
ja mysle ze w ostatnich latach najwiekszym błędem było wypuscic z rąk Kake
Jak mi wiadomo Juve było najbliżej pozyskania tego swietnego młodego brazylijczyka
. Naprawde wielka szkoda:( Kaka wspaniale sie spisuje w Milanie ,strzela gole w waznych meczach (w ostatnich minutach pare razy :x ) zalicza udane asysty i pokazuje klase w pomocy :? . Milan kupując go zrobił swietny interes ,a dla Juve jest to niepowetowana strata
. Ja bym go bardzo chętnie widział u nas...
Sprzedaz Zidane była b.dobrym posunięciem ,a nie zadnym błędem.
Jak juz pisano, za kase za niego kupilismy Nedveda ,który swietnie wpasował sie w druzyne i Buffona ,który stał sie ostoją naszej obrony
.
Mysle ze równiez sprzedaz Henry'ego była słuszna.Gdyby zostal u nas zmarnował by sie na ławce ,alebo na pozycji która wcale mu nie odpowiadała
A przeciez chyba nikt mu by tego nie zyczyl
Natomiast katastrofalnym błędem ,moze nie działaczy ,ale trenera młodzieżówki jak sie nie myle (chyba ze sie myle ,a jak tak to prosze mnie poprawic
) było odesłanie "z kwitkiem" Gilardino , z którym Juve mogło podpisac kontrakt i stał by sie wtedy młodym Bianconerim :doh: a tak jak Juve go chce miec to musi wydac sporo kaski
Następnym błędem było wyprzedanie ławki rezerwowych w przerwie letniej ,a póżniej Tudora (i jeszcze kogos ,ale nie pamietam kogo dobrze :oops: w przerwie zimowej.
Równiez błędem było wypozyczenie Maresci ,a Miccoliego za jego wypowiedzi to juz u nas nie chce
Niech sobie dalej gra w Violi :evil:
Ale ta wypowiedz jest z punktu widzenia zwykłego kibica Starej Damy ,który na swiecie widzi tylko dwie równie wazne zeczy jak Juve (ale jestem skromny
) I jak dobrze koledzy (moge was tak nazywac? :oops: ,chociaz kazdego kibica Juve uwazam za brata czy siostre
) łatwo nam jest oceniac postępowania działaczy ,kiedy o Juve dowiadujemy sie tylko z neta ,czy televizji ,a tak naprawde malo wiemy o sprawach "wewnętrznych" Juve i o zamiarach Moggigo i "spółki".
Ale nie da sie ukryc ze pare posunięć zarządu były jednak błędne

Sprzedaz Zidane była b.dobrym posunięciem ,a nie zadnym błędem.
Jak juz pisano, za kase za niego kupilismy Nedveda ,który swietnie wpasował sie w druzyne i Buffona ,który stał sie ostoją naszej obrony

Mysle ze równiez sprzedaz Henry'ego była słuszna.Gdyby zostal u nas zmarnował by sie na ławce ,alebo na pozycji która wcale mu nie odpowiadała

Natomiast katastrofalnym błędem ,moze nie działaczy ,ale trenera młodzieżówki jak sie nie myle (chyba ze sie myle ,a jak tak to prosze mnie poprawic

Następnym błędem było wyprzedanie ławki rezerwowych w przerwie letniej ,a póżniej Tudora (i jeszcze kogos ,ale nie pamietam kogo dobrze :oops: w przerwie zimowej.
Równiez błędem było wypozyczenie Maresci ,a Miccoliego za jego wypowiedzi to juz u nas nie chce

Ale ta wypowiedz jest z punktu widzenia zwykłego kibica Starej Damy ,który na swiecie widzi tylko dwie równie wazne zeczy jak Juve (ale jestem skromny

Ale nie da sie ukryc ze pare posunięć zarządu były jednak błędne