Czy jest cos czego zazdroscicie innym klubom ??
- tabo89
- Juventino
nie tak ze juve nic nie ma dobrego ale ja tez zazdroszcze wielu rzeczy innym.
miedzy innymi:
1. stadionu pieknego wypelnionego po brzegi (ale moze po przebudowie skonczy sie zazdrosc a zacznie duma)
2. chcialbym zeby styl byl chociaz troche podobny do stylu barcy
3. barcelonie jeszcze teog ze nie ma loga i to ich wyroznia
4. tego ze inni zdobywaja trofeum Ligi Mistrzów a nam jakos nie idzie
5. Polakom gratuluje Żywca i Grzesia Rasiaka :rotfl:
miedzy innymi:
1. stadionu pieknego wypelnionego po brzegi (ale moze po przebudowie skonczy sie zazdrosc a zacznie duma)
2. chcialbym zeby styl byl chociaz troche podobny do stylu barcy
3. barcelonie jeszcze teog ze nie ma loga i to ich wyroznia
4. tego ze inni zdobywaja trofeum Ligi Mistrzów a nam jakos nie idzie
5. Polakom gratuluje Żywca i Grzesia Rasiaka :rotfl:
- Robert 10
- Juventino
Nie dramatyzuj mamy fajny stadion tylko trybuny są oddalone za bardzo od murawy.juve321 pisze:Ja zazdroszcze Milanowi i Barcelonie Stadionu w Porownaniu z Della Alpi do niestety nasz obiekt jest zerem![]()
juve321 pisze: naszczescie juz niedlugo bedziemy miec nowy stadion
Dokładnie za dwa lata
:shock: :shock: :rotfl: Delle Alpi pomieści ok 71 tys widzów a po przebudowie pomieści ok 35 tys. Więc to mniej niż dotychczas. A jeśli chodzi Ci o Stadio Comunalle ( chyba tak sie pisze ) to pomieści 21 tys.juve321 pisze:i lepszy od Della Alpi kto wie moze bedzie lepszy od stadionu Milanu I barcy tym bardziej ze bedzie wiecej miejsc niz na Della Alpi
- JaPs
- Juventino
No frekwencja to podstawa. Ale chcialbym zeby Juve wkoncu wyszlo z tego mroku oszustwa. Lekarzy Juve posadzono ze w 1996 podawali pilkarzom jakis doping. Ostatnio sprawa z Moggim. Juve zawsze uwazano we Wloszech za oszutow i zazdroszcze innym klubom dobrej reputacji. Dodatkowo w ostatnich latach (oczywiscie za sprawa kapello
) Styl gry przypominal gre Grecji na Euro 2004. Chce widziec Juve grajace jak kluby z Premier Leaque lub Primiera Division.

- Michal87
- Juventino
Ja zazdroszcze innym klubom:
1. Pięknej, przebojowej gry (po pewnie przyjdzie z czasem)
2. Frekwencji na stadionie
3. Mocnej ławki rezerowych, bo tak jak to było w przypadku ostatniego sezonu, kiedy przychodziły kontuzje to była tragedia bo nie ma dobrego zmiennika dla danego zawodnika. Nie oszukujmy sie, Juve to nie jest miejsce dla takich zawodników jak Blasi, Zebina, Zalayeta czy Gladstone. By coś osiągnąć to potrzeba silnej kadry a nie tylko pierwszej 11, trzeba robić rotacje w składzie by dać najlepszym zawodnikom odpocząc a nie tak jak to miało miejsce w ubiegłym sezonie że Cannavaro rozegrał chyba wszystkie mecze w sezonie więc nie dziw ze nasz skład miał dość i wyglądało to jak wyglądało (szczególnie w LM), gdzie nas Arsenal zabiegał.
1. Pięknej, przebojowej gry (po pewnie przyjdzie z czasem)
2. Frekwencji na stadionie
3. Mocnej ławki rezerowych, bo tak jak to było w przypadku ostatniego sezonu, kiedy przychodziły kontuzje to była tragedia bo nie ma dobrego zmiennika dla danego zawodnika. Nie oszukujmy sie, Juve to nie jest miejsce dla takich zawodników jak Blasi, Zebina, Zalayeta czy Gladstone. By coś osiągnąć to potrzeba silnej kadry a nie tylko pierwszej 11, trzeba robić rotacje w składzie by dać najlepszym zawodnikom odpocząc a nie tak jak to miało miejsce w ubiegłym sezonie że Cannavaro rozegrał chyba wszystkie mecze w sezonie więc nie dziw ze nasz skład miał dość i wyglądało to jak wyglądało (szczególnie w LM), gdzie nas Arsenal zabiegał.

- wojtek_n89
- Juventino
Ja zazdrosze Celtic'owi pieśni " You will never walk alone "
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- wloski
- Juventino
To Celtic i Liverpool mają takie same pieśni?wojtek_n89 pisze:Ja zazdrosze Celtic'owi pieśni " You will never walk alone "
Nie wiem czy przyznawać się do zazdrości, przecież klub, któremu się kibicuje zawsze jest idealny, jednak brakuje mi grania Juventusu z drużynami Serie A, to jednak jeśli pójdzie dobrze, będzie osiągnięte już za rok. Drugą zazdrością jest powstanie tak mocnego składu jak mają kluby z Barcelony [Barca] i z Londynu [Chelsea] z tym będzie problem, bedziemy musieli budować skład dość długo, jeden sezon nie wystarczy, by dorównać tym ekipą. Miejmy nadzieje, że wszystko przyjdzie szybko, a my ponownie bedziemy mieć powody do radośći.
Tutaj chcialbym pochwalić kibiców Juventusu za to, że są wierni Starej Damie, tego powinni zazdrościć kibice innych klubów!
- wojtek_n89
- Juventino
Dokładnie takie same:) Ale Liverpoolowi nie zazdroszcze bo ich nie lubie:D
- warte obejżenia
- warte obejżenia
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!