Testy Gimnzajalne 2005

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 23:40

no cóż, jestem dopiero w drugiej klasie więc testami sie jesce nie strasuje :) no ale próbny jeden jush miałem :) miałem 81 pkt czyli drugie miejsce w klasie 8) no więc sie nie stresuje :) chociaż dfzisiaj z nudów porobiłem se jeden test z Gazet Wyborczej i miałem z humanistycznego 40/50 :) no więc ogólnie nie est źle 8) jednak na ten prawdziwy trochi sie poucze :)

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 18:50

no to juz tylko poniedzialek w sumie... od srody jestem troche chora wiec siedze w domu i niby cos powtarzam...glownie robie testy(mat-przyr bo o humanistyczny jestem spokojna) i powtarzam to i owo...na razie bez stresu na probnych mialam 81 a z tego co wiem to sa trudniejsze od wlasciwych. jesli nie bede robic glupich bledow (co sie czesto zdarza) czytac uwaznie tresc (to jeszcze czesciej) to powinno byc niezle...zwlaszcza z humana bo to tylko czytanie ze zrozumieniem jest.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 19:52

widzę, że wypowiadają się też te osoby, które egzamin mają za sobą. Wypowiem się też ja 8) na początku pochwalę się wynikiem - 86 pkt. Dokładnie 46 z humana i 40 z mat-przyr. Uczyłem się do egzaminu systematycznie już około miesiąc przed egzaminem. Chyba dlatego napisałem tak dobrze.

Wy macie trudniejszą sprawę, ponieważ piszecie egzamin w kwietniu. Na Waszym miejscu porządnie bym się burał, bo dlaczego mam mieć utrudnione warunki do tak ważnego testu ? Jeśłi chcecie dobrze zdać, to powinniście:

:puck: się nie stresować - standardowa rada. Stres ogranicza pracę mózgu i rdzenia przedłużonego, więc przed testem zalecane spokojnie oddychać i policzyć do dziesięciu :wink: już teraz powinniście wtłaczać sobie spokojne podejście do egzaminu. Im wczesniej, tym lepiej

:puck: trzeźwo mysleć - czytajcie uważnie polecenia, tam wszystko jest napisane. Nie spieszcie się, macie przecież całe 2 godziny.

:puck: poniedziałek przeznaczyć sobie na powtórzenie i na naukę przedmiotu, który idzie wam najgorzej. W moim przypadku była to biologia. Nie ryjcie jednak do 3 w nocy, bo obudzicie się nie wyspani i klapa.

:puck: wymagać od siebie więcej. Wychodźcie z założenia, że chcecie dostać 100 punktów. Poglądy typu "jak napiszę na 80 pkt, to będzie dobrze" są bezsensowne i hamują tylko Wasze zaangażowanie w naukę

No, to tyle. Życzę powodzenia każdemu z Was. Tylko nie dziękujcie, bo zapeszycie....

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 21:36

Ja juz od jakiesgos czasu rozwiazuje sobie testy z gazet i mam nadzieje, ze to mi starczy. Nie stresuje sie, jutro pojde rekreacyjnie pokopac pileczke, i pelen luzik. Z probnego mialem 67 pkt (47 hum, 20 mat) i wywnioskowalem, ze na forum sa sami geniusze. Srednia przez was podawana to 80-90 pkt. czyli rocznik 89 jest po prostu genialny :prochno: (starsi niz rocznik 89 to co innego :P) U mnie w szkole uczniowie ze srednia 6.0, laureaci olimpiad mieli gora po 85 pkt. aleee widac ze fani Juve naleza do elity :P Licze, ze z humana napisze przynajmniej na te 40-45 pkt. a z matematycznego chcialbym osiagnac przynajmniej 30 pkt. Czas pokaze :) Wszystkim zycze powodzenia :wink:

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Aga_Del_Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2005, 22:02

damy radę ! najważniejsze, żeby się nie stresować, a będzie dobrze :D należymy do elity i pokażemy wszystkim kto rządzi :lol:

kiepski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2005, 22:31

Ja muszę się pochwalić. Pisałem testy rok temu i osiągnąłem 95 pkt !!! (48 z polaka, 47 z matmy). to rekord mojej byłej szkoły. Miałem wtedy fantastyczny dzień, byłem w życiowej formie

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:28

Odświeżam temat ze względu na właśnie zakończone testy humanistyczne.Tyle gadania i ostrzegania, na co to?Sam test był banalnie prosty.3/5 testu to teksty źródłowe, troszke historii, a na koniec list.Banał.

Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:37

Właśnie list - ja wolałbym rozprawke ale trudno egzaminu sie nie wybiera...
Jutr częśc gorsza czyli - matma , fizyk i chemiai.
Polak od zawsze był prostrzy więc licze na jako taki dobry wynik z polaka i nieco słabszy z matymy ble by 60-70 pkt było :smile:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:42

Hyh myslalem podobnie jak przedmowca i sie okazalo dla mnie mylne :rotfl: Polak poszedl mi o wiele gorzej niz Matma... duzo gorzeej na probnych z polkaa mialem po 45 45 a na oglnym 36 :smile: a na matmie probne to byl sukces jak mialem powyzej 30 a krecilem sie w granicach 29 28 a na oglnym 47 :think: Nie wiem jak to zrobilem ale nie sciagalem :dance:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:42

Jędruś, z ocena testu czy byl banalny poczekajmy do ogloszenia wynikow ;) Chociaz musze przyznac, ze spodziewalem sie czegos znacznie... trudniejszego :) A tutaj list dali jako dluzsza forme. Nie starczylo mi miejsca to musialem pisac w miejscach, juz nie wyznaczonych.
Genialny jest moj kolega, w planie wycieczi wybral Londyn. Wszysto pieknie i ladnie tylko jako zabytki podal... zabytki paryza Paryza :D Wszysto mu sie pokrecilo, 5 pkt poszlo w ;) A kolega, kibic Romy co opisal ? Stadio Olipico 8) I musze powiedziec, ze zero stresu, moja pewnosc siebie przekroczyla dzisaj wszelkie granice. I siedzialem tuz przed egzaminatorami :) pzdr

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:44

No, powiem tyle, ze ten cały test to banał. Najlepsze było pytanie :
Po co zastosowano w texcie 1 "(...)" ?
A. Zeby było ładniej
B. Zeby oddzielic zdania
C. Zeby zazanczyc text wyciety
D. Zeby urozmaicic interpunkcje:lol:

To tak pobieznie.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 11:47

zlatan_sc pisze: A kolega, kibic Romy co opisal ? Stadio Olipico 8)
Ja tez Obrazek
Wybralem Rzym wiec jako trzecie musialem cos wtracic :P

W liscie opisalem Warszawe i nasza slynna starowke :]

Narazie ostroznie z zachwytem, zobaczymy jak przyjda wyniki.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:02

No to humanistyczny mam juz za sobą. Bardzo się cieszyłam, że dłuzszą wypowiedzią pisemna był list. Ja zachęcałam do wycieczki do Wadowic( nie miałam z tym problemów bo dokładnie tydzień temy byłam tam z klasa) A plan wycieczki- pewnie mnie zabijecie bo napisałam..............Rzym, ale jeddynie z tamtąd przychodzily mi jakies zabytki do głowy. Wydawał mi się prosty.....no ale napewno na czyms sie przejechał\am

wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:04

Ja tez wziąlem Rzym w planie i tez na końcu dodałem Stadio Olimpico:) trudno musiałem hehehe turynu nie opisałem bo tylko bym juventus opisywał chyba :D

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:08

Jak narazie wszyscy Rzym, bo ja tez :D i o stadionie olimpijskim tez napisałem.

ODPOWIEDZ