Wszystko o Milanie
- Dydux666
- Juventino
- Lucas87
- Juventino
A ten bombardier to chyba Matriego mieli na myśli :rotfl: :lol:
Niech się pocieszą tą wygraną z Atalantą, bo w obecnym sezonie, z tym trenerem, większego sukcesu raczej mieć nie powinni.
To, że ich najlepszym graczem jest (do niedawana wydawało by się skończony) Kaka - świadczy najlepiej o ich zespole.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Antek666
- Juventino
Hahaha, jak to wczoraj popołudniu dzięki Tobie zobaczyłem to z pół godziny się śmiałem :-D
No co Ty? Sam na to wpadłeś? Czytając Ciebie można czasami odnieść nieodparte wrażenie,że rozumem to Ty nie grzeszysz. To właśnie jeden z takich momentówLucas87 pisze:A ten bombardier to chyba Matriego mieli na myśli :rotfl: :lol:
Mitra już i u schyłku swej wspaniałej kariery w Juve zwany był Bombardierem,ponadto inni piłkarze w tym sezonie tam nie grali tyle na pozycji napastnika co ta boska trójka z tej sondy.No i kto inny zasługuje na taki przydomek,no kto jak nie piękniś.
Swoją drogą mnie to ciągle niesamowicie raduje ten przypadek Matriego i puszczenie go jako tego zgniłego jabłka do gnijącego Milanu,piękna historia jak to zezowaty wydymał łysego

:-D Później któryś ich admin zmiękł niestety i zmienił tytuł na mniej dosadnyzahor pisze:Swoją drogą, rozkręcają się redaktorzy acmilan.com.pl.

Wesoło widzę tam u nich,będę musiał częściej tam zaglądać. Co do tej ankiety,tytułu i ogólnie ich stanu umysłu to trzeba przyznać,że http://www.youtube.com/watch?v=7vJ6p6g9QEU

- Lucas87
- Juventino
:doh: Gościu za to Ty - jesteś po prostu wybitny inaczej...Dzięki, że mi przekazałeś tą cenną wiedzę. No widzisz ja naprawdę nie wiedziałem, że to Matri, myślałem, że to prawdziwy bombardier taki co chodzi i bomby podkłada, a teraz postanowił strzelać gole dla Milanu (wiesz taka robota na drugim etacie). No może masz jeszcze do opowiedzenia jakąś fascynującą historyjkę typu: wyśmiałem 7 latka w koszulce Interu, a następnie pełen dumy, wziąłem nogi za pas...Antek666 pisze:No co Ty? Sam na to wpadłeś? Czytając Ciebie można czasami odnieść nieodparte wrażenie,że rozumem to Ty nie grzeszysz. To właśnie jeden z takich momentówLucas87 pisze:A ten bombardier to chyba Matriego mieli na myśli :rotfl: :lol:
![]()
A i jeszcze jedno: Jesteś może rodziną dziennikarza Michała Pola (chodzi mi o podobieństwo z facjaty)

Na poważnie odnośnie transferów. Nie wiem na ile, prawdziwe było zainteresowanie ze strony...naszego rywala w Lidze Europy czyli Trabzonsporu - osobą Robinho.
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/201 ... ho-teklifi
Wzmianka w paru zdaniach, jest choćby na tej stronie...
Na transfermarkt widnieje komunikat, że Milan interesuję się Everem Banegą...Póki co jak narazie cisza na ten temat.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- evilboy
- Juventino
Beka z Matriego na ACMILAN.COM.PL kwitnie. Ostatni nagłówek: "Świat bije się o Bombardiera!". W sumie nie ma co się im dziwić, pozycja w tabeli raczej nie cieszy, a transfer za 11 mln napastnika, który przez pół sezonu zdobył zaledwie 1 bramkę za sukcesu uznać nie można.
Polityka transferowa drużyny z lepszej częsci Mediolanu pozostawia ostatnimi czasy dużo do życzenia. O ile transfer Kaki był genialny, to cała reszta do najlepszych nie należy i nic nie wskazuje na to, żeby miało się coś zmienić.
Polityka transferowa drużyny z lepszej częsci Mediolanu pozostawia ostatnimi czasy dużo do życzenia. O ile transfer Kaki był genialny, to cała reszta do najlepszych nie należy i nic nie wskazuje na to, żeby miało się coś zmienić.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Alfa i Omega
- Juventino
Żałośni są trochę. Jeden-dwa żarty są śmieszne. Ale nie czterdzieści takich samych sucharów.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Czyżby największa Bomba transferowa Interu nam się szykowała ? Bombardier zasili gorszą część Mediolanu ? To może przy okazji drużyny z Mediolanu zamienią się miejscami w tabeliInter zgłosił się do Milanu z zapytaniem o Alessandro Matriego. Na początku w grę wchodziła zamiana na Zdravko Kuzmanovicia. Pojawiły się jednak nowe opcje...
Otóż dyrektorzy Milanu za swojego napastnika woleliby zobaczyć kartę Saphira Taidera lub Mateo Kovacicia. Allegri szuka młodego i dynamicznego pomocnika.
- Możliwość przenosin pomiędzy Interem i Milanem nigdy nie należy wykluczać. Przykładem jest wymiana Cassano-Pazzini - mówił dziennikarz SkySport24.

- Robaku
- Juventino
Honda i Rami na ławce z meczu z Sassuolo.
Boban stwierdził, że jeśli Honda będzie grał w pierwszej 11 to tylko zasługa dbania o marketing i ukłon w kierunku kibiców z Azji. Uważa, że jest za słaby na dzisiejszy Milan. No chyba dawno nie oglądał spotkan druzyny Allegriego.
Co zadziwiajace Ziegler gra boku ataku w 4-3-3 Sassuolo! :doh:
Boban stwierdził, że jeśli Honda będzie grał w pierwszej 11 to tylko zasługa dbania o marketing i ukłon w kierunku kibiców z Azji. Uważa, że jest za słaby na dzisiejszy Milan. No chyba dawno nie oglądał spotkan druzyny Allegriego.
Co zadziwiajace Ziegler gra boku ataku w 4-3-3 Sassuolo! :doh:
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Niby taka kupa miała być grana przez Milan i nawet w pierwszych 7 minutach 6 akcji/strzałów Berardiego, ale w 14 minucie mamy 2-0 dla Milanu.
Berardi ukąsił 2-1
Berardi ukąsił 2-1

- Osgiliath
- Juventino
Kurka jestem w pełni za rozwojem tego młodziaka (od lata najlepiej u nas), ale czemu akurat w meczu z Milanem, kiedy na nich kupon postawiłem... jeszcze to przegrają cholery z takim graniemyanquez pisze:Przepowiedziałem pociechę z Pogby i Llorente... Teraz przepowiadam: "będzie pociecha z Berardiego". Się złożył do strzału jak Treze...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No i Domenico na 2:2 
Ależ ten Marotta wykonał kawał solidnej roboty z tymi wszystkimi połówkami kart do młodzików. Stary Cwaniak z niego 8)
Berardi 3 bramki - to się młody rozkręcił

Ależ ten Marotta wykonał kawał solidnej roboty z tymi wszystkimi połówkami kart do młodzików. Stary Cwaniak z niego 8)
Berardi 3 bramki - to się młody rozkręcił

Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2014, 21:28 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dziku1897
- Juventino
Berardi już dwie brameczki z Milanem, Zaza z wolnego też fajnie uderzył ale Łysy ładnie obronił. Ciekawie się zapowiadają te nasze młodziki z Sassuolo.
Edit: Już trzecia brameczka, idzie po króla strzelców
Edit: Już trzecia brameczka, idzie po króla strzelców

Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2014, 21:29 przez Dziku1897, łącznie zmieniany 1 raz.