Wszystko o Milanie
- grande amore
- Juventino
Od chyba juz przez reszte zycia nie odpusciNiesłusznie nieuznany gol miał decydujący wpływ na mój drugi sezon w klubie.

Swoja droga, cos mi sie zdaje, ze Allegri jest za bardzo wpatrzony w przeszlosc.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Komik. Szkoda, że zapomniał dodać o prawidłowo zdobytym (w tym samym spotkaniu!) golu Matriego, który również nie został uznany.wojczech7 pisze:Niesłusznie nieuznany gol miał decydujący wpływ na mój drugi sezon w klubie.
Coentrao w Milanie? A czego niby miałby tam szukać? Na pewno nie LM.
- Lucas87
- Juventino
Oj, niestety po tysiąckroć kompleksy i gigantyczna słoma, która wystaje Allegriemu z butów. Zapomniał o tym, że w tamtejszym meczu, my również mieliśmy nieuznanego gola. Zresztą sami sobie byli winni, że roztrwonili przewagę - nie wiem jaki jest sens do tego po raz kolejny powracać ( może oprócz wyleczenia kompleksów i marnego sposobu usprawiedliwienia się).
Na własne życzenie, mają teraz niewesołą sytuację, niby Balotelli chciałby odejść już w styczniu. Nasi starzy znajomi ze Stambułu, podobno chcą(chcieli wyciągnąć
) - Faraona. Na obecną chwilę transfery Hondy czy Ramiego są dla nich sukcesem, a jeszcze kilka lat wstecz, byliby to najwyżej zawodnicy na głęboką rezerwę, z całym szacunkiem do ich umiejętności.
@arbuzini
Właśnie, dlatego napisałem, że to sukces na chwilę obecną, na dzisiejsze czasy, w których Milan nie jest potęgą.
Na własne życzenie, mają teraz niewesołą sytuację, niby Balotelli chciałby odejść już w styczniu. Nasi starzy znajomi ze Stambułu, podobno chcą(chcieli wyciągnąć

@arbuzini
Właśnie, dlatego napisałem, że to sukces na chwilę obecną, na dzisiejsze czasy, w których Milan nie jest potęgą.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2014, 13:08 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Pal sześć tą bramkę, bardziej komiczna jest ta wypowiedź o odchodzeniu i kiedy została podjęta ta decyzja :rotfl: To nie Milan go wyrzuci w lato, to on sam odszedł i to przed sezonem zdecydował, takie ma jaja!
Swoją drogą zmotywował ostro drużynę takimi rewelacjami...
A co do Coentrao, podałem to bardziej jako ciekawostkę i to w kontekście Juventusu. Bo plotka dosyć zabawna. Real wręcz sam wpycha zawodnika do Milanu, gdzie pewnie kilku chętnych się na niego znajdzie ( Tottenham, Juventus ) i niektórzy mogą pewnie sypnąć kasą ( Monaco ). W lato ostro wytargowali 37 milionów za Higuaina będącego na wylocie, a teraz będą obniżki robić. Choć gość w sumie w tej chwili więcej niż 20 milionów wart nie jest, no ale Higuain też niby nie był wiele warty...
Tak czy siak, mam nadzieję, że jednak się Marotta nim zainteresuje.
Aha, ponoć Mariuszek Barwuah na wylocie

A co do Coentrao, podałem to bardziej jako ciekawostkę i to w kontekście Juventusu. Bo plotka dosyć zabawna. Real wręcz sam wpycha zawodnika do Milanu, gdzie pewnie kilku chętnych się na niego znajdzie ( Tottenham, Juventus ) i niektórzy mogą pewnie sypnąć kasą ( Monaco ). W lato ostro wytargowali 37 milionów za Higuaina będącego na wylocie, a teraz będą obniżki robić. Choć gość w sumie w tej chwili więcej niż 20 milionów wart nie jest, no ale Higuain też niby nie był wiele warty...
Tak czy siak, mam nadzieję, że jednak się Marotta nim zainteresuje.
Aha, ponoć Mariuszek Barwuah na wylocie

- Marat87
- Juventino
Sami. Ponoć Barbara chce się pozbyć graczy ze stajni Raioli, a sam Mariuszek gra jak gra, raz dobrze, raz przechodzi obok meczu albo tylko się kładzie przy każdym kontakcie. Lider chyba nigdy z niego nie będzie, a rasowym snajperem również nie jest.
Móglby pójść do PSG, a wczoraj ktoś pisal, że ponoć Mino rozmawia z... Galatasaray
Ale ogólnie to niezłe ploty.
Móglby pójść do PSG, a wczoraj ktoś pisal, że ponoć Mino rozmawia z... Galatasaray

- Marat87
- Juventino
Czy ja wiem? W końcu dojdzie do zmian, ma się skończyć sprowadzanie graczy tanim kosztem na ostatnią chwilę ( łysy pewnie odejdzie ), trenerem ma niby zostać Seedorf, czyli wielka niewiadoma ( był/jest jakiś trener murzyn w czołowych ligach
). Zimowe zakupy mogą być na prawdę dobre, jest już Rami z Hondą, a może jeszcze dojść Radja i D'Ambrosio. Są szanse na uszczuplenie kadry, Niang poszedł na wypożyczenie do Montpellier, ponoć są kluby zainteresowane Nocerino.
Coś się tam zaczyna dziać, a czy jest to dobra droga?

Coś się tam zaczyna dziać, a czy jest to dobra droga?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co ciekawe SF tłumaczą tę wypowiedź http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... a-w-klubie gdzie pojawia się wypowiedź, iż zdobywał z nimi 2 gwiazdkę?
To za 19 tytułów już się przyznaje? 

- Osgiliath
- Juventino
Tak patrzyłem na ten mecz od drugiej połowy i do teraz nie wiem, jak Atalancie nie udało się wbić choćby jednej bramki, gdy przegrywali bramką strzeloną przez Milan, bo do strzelenia 2 przez Kakę Milan był w głebokiej defensywie...sebinho86 pisze:Kaka chyba powoli wraca do dawnej formy. Mimo to uwazam że Milanowi potrzebne są wzmocnienia a największym będzię...zmiana trenera.
Nie wiem, czy opcja z Seedorfem jest dla nich właściwa, bo przecież skład, w tym licząc Hondę, mają, by być w czołówce serie a.
Wystarczy im chyba jakiś porządny trener z doświadczeniem, by to wszystko ogarnąć.
ps. Balo nie byłby sobą, gdyby nie "potknął się" w żenującym stylu w polu karnym...
- zahor
- Juventino
Bardzo mnie to cieszy, to fenomenalny zawodnik którego chyba nie da się nie lubić. Wielką stratą byłoby, gdyby zgnił w Madrycie zamiast czarować swoimi umiejętnościami na włoskich boiskach. Odnoszę wrażenie że w obecnym Milanie to nie tylko najlepiej wyszkolony technicznie i najinteligentniejszy piłkarz, ale również jeden z najbardziej pracowitych. Co jednak nie za dobrze świadczy o jego młodszych i mniej utytułowanych kolegach.sebinho86 pisze:Kaka chyba powoli wraca do dawnej formy.
Swoją drogą, rozkręcają się redaktorzy acmilan.com.pl.