Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 16:36

Niesłusznie nieuznany gol miał decydujący wpływ na mój drugi sezon w klubie.
Od chyba juz przez reszte zycia nie odpusci :prochno:
Swoja droga, cos mi sie zdaje, ze Allegri jest za bardzo wpatrzony w przeszlosc.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 18:21

wojczech7 pisze:
Niesłusznie nieuznany gol miał decydujący wpływ na mój drugi sezon w klubie.
Komik. Szkoda, że zapomniał dodać o prawidłowo zdobytym (w tym samym spotkaniu!) golu Matriego, który również nie został uznany.

Coentrao w Milanie? A czego niby miałby tam szukać? Na pewno nie LM.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 18:25

Oj, niestety po tysiąckroć kompleksy i gigantyczna słoma, która wystaje Allegriemu z butów. Zapomniał o tym, że w tamtejszym meczu, my również mieliśmy nieuznanego gola. Zresztą sami sobie byli winni, że roztrwonili przewagę - nie wiem jaki jest sens do tego po raz kolejny powracać ( może oprócz wyleczenia kompleksów i marnego sposobu usprawiedliwienia się).

Na własne życzenie, mają teraz niewesołą sytuację, niby Balotelli chciałby odejść już w styczniu. Nasi starzy znajomi ze Stambułu, podobno chcą(chcieli wyciągnąć :?: ) - Faraona. Na obecną chwilę transfery Hondy czy Ramiego są dla nich sukcesem, a jeszcze kilka lat wstecz, byliby to najwyżej zawodnicy na głęboką rezerwę, z całym szacunkiem do ich umiejętności.

@arbuzini
Właśnie, dlatego napisałem, że to sukces na chwilę obecną, na dzisiejsze czasy, w których Milan nie jest potęgą.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2014, 13:08 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 22:06

Trochę przesadzasz. Rami i Honda to dobrzy zawodnicy, a Milan europejskim potentatem nie jest już od jakiegoś czasu. Pozyskać dwóch takich zawodników za darmo to naprawdę dobra robota Łysego.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 22:50

Jeden nieuznany gol...ok to było niesłuszne i racje ma, ale jak sobie przypomnę ile w owym sezonie Milan dostał karnych wyssanych z fiuta to się człowiek za głowę łapie.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2014, 23:31

Pal sześć tą bramkę, bardziej komiczna jest ta wypowiedź o odchodzeniu i kiedy została podjęta ta decyzja :rotfl: To nie Milan go wyrzuci w lato, to on sam odszedł i to przed sezonem zdecydował, takie ma jaja! :prochno: Swoją drogą zmotywował ostro drużynę takimi rewelacjami...

A co do Coentrao, podałem to bardziej jako ciekawostkę i to w kontekście Juventusu. Bo plotka dosyć zabawna. Real wręcz sam wpycha zawodnika do Milanu, gdzie pewnie kilku chętnych się na niego znajdzie ( Tottenham, Juventus ) i niektórzy mogą pewnie sypnąć kasą ( Monaco ). W lato ostro wytargowali 37 milionów za Higuaina będącego na wylocie, a teraz będą obniżki robić. Choć gość w sumie w tej chwili więcej niż 20 milionów wart nie jest, no ale Higuain też niby nie był wiele warty...
Tak czy siak, mam nadzieję, że jednak się Marotta nim zainteresuje.

Aha, ponoć Mariuszek Barwuah na wylocie :prochno:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 02:25

Marat87 pisze:Aha, ponoć Mariuszek Barwuah na wylocie :prochno:
Sami chcą się go pozbyć czy woli odejść bo nie widzi szans na sukcesy w najbliższym czasie?

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 13:42

Sami. Ponoć Barbara chce się pozbyć graczy ze stajni Raioli, a sam Mariuszek gra jak gra, raz dobrze, raz przechodzi obok meczu albo tylko się kładzie przy każdym kontakcie. Lider chyba nigdy z niego nie będzie, a rasowym snajperem również nie jest.
Móglby pójść do PSG, a wczoraj ktoś pisal, że ponoć Mino rozmawia z... Galatasaray :prochno: Ale ogólnie to niezłe ploty.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 14:14

Straszne co się dzieje z Milanem. Masakra.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 14:55

Czy ja wiem? W końcu dojdzie do zmian, ma się skończyć sprowadzanie graczy tanim kosztem na ostatnią chwilę ( łysy pewnie odejdzie ), trenerem ma niby zostać Seedorf, czyli wielka niewiadoma ( był/jest jakiś trener murzyn w czołowych ligach :prochno: ). Zimowe zakupy mogą być na prawdę dobre, jest już Rami z Hondą, a może jeszcze dojść Radja i D'Ambrosio. Są szanse na uszczuplenie kadry, Niang poszedł na wypożyczenie do Montpellier, ponoć są kluby zainteresowane Nocerino.
Coś się tam zaczyna dziać, a czy jest to dobra droga?

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 14:57

Okaże się. Na pewno czeka ich w lecie rewolucja i to ostra. Ten sezon pewnie będą chcieli dociągnąć najlepiej do końca jak się da.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2014, 17:46

Co ciekawe SF tłumaczą tę wypowiedź http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... a-w-klubie gdzie pojawia się wypowiedź, iż zdobywał z nimi 2 gwiazdkę? :prochno: To za 19 tytułów już się przyznaje? :whistle:

Obrazek
Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 16:29

Kaka chyba powoli wraca do dawnej formy. Mimo to uwazam że Milanowi potrzebne są wzmocnienia a największym będzię...zmiana trenera.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 17:00

sebinho86 pisze:Kaka chyba powoli wraca do dawnej formy. Mimo to uwazam że Milanowi potrzebne są wzmocnienia a największym będzię...zmiana trenera.
Tak patrzyłem na ten mecz od drugiej połowy i do teraz nie wiem, jak Atalancie nie udało się wbić choćby jednej bramki, gdy przegrywali bramką strzeloną przez Milan, bo do strzelenia 2 przez Kakę Milan był w głebokiej defensywie...

Nie wiem, czy opcja z Seedorfem jest dla nich właściwa, bo przecież skład, w tym licząc Hondę, mają, by być w czołówce serie a.

Wystarczy im chyba jakiś porządny trener z doświadczeniem, by to wszystko ogarnąć.

ps. Balo nie byłby sobą, gdyby nie "potknął się" w żenującym stylu w polu karnym...

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 20:41

sebinho86 pisze:Kaka chyba powoli wraca do dawnej formy.
Bardzo mnie to cieszy, to fenomenalny zawodnik którego chyba nie da się nie lubić. Wielką stratą byłoby, gdyby zgnił w Madrycie zamiast czarować swoimi umiejętnościami na włoskich boiskach. Odnoszę wrażenie że w obecnym Milanie to nie tylko najlepiej wyszkolony technicznie i najinteligentniejszy piłkarz, ale również jeden z najbardziej pracowitych. Co jednak nie za dobrze świadczy o jego młodszych i mniej utytułowanych kolegach.

Swoją drogą, rozkręcają się redaktorzy acmilan.com.pl.

ODPOWIEDZ