Nowy Trener?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Dzięki Vinci za ten post, warto do tego dodać ( szczególnie do Przemo oraz realbs ), że ten sam guru potwierdza to co już było :
- nigdy nie było żadnego kontaktu z Inzaghim
- nigdy nie było żadnego kontaktu z Sarrim.
To pokazuje,że Agnelli celuje bardzo wysoko i interesuje go tylko trener z najwyższej półki. Coraz więcej wiadomości pchających Pepa w naszą stronę bo chyba tak to należy ująć ?
- nigdy nie było żadnego kontaktu z Inzaghim
- nigdy nie było żadnego kontaktu z Sarrim.
To pokazuje,że Agnelli celuje bardzo wysoko i interesuje go tylko trener z najwyższej półki. Coraz więcej wiadomości pchających Pepa w naszą stronę bo chyba tak to należy ująć ?

- albertcamus
- Juventino
Przestańcie pisać w kółko o tym samym. Ile można dawać te same informacje i cytować się na zmianę. Wyluzjcie. Przyjdzie Pep to przyjdzie, nie przyjdzie to przyjdzie ktoś inny. Mam nadzieję, że się to szybko wyjaśni, bo człowiek wchodzi zobaczyć co nowego, a tu ciagle to samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
- Przemo90
- Juventino
@MRN spoko spoko poczekamy pożyjemy nadal obstawiam Sarriego ale jak będzie Pepuś to przyjadę do Ciebie z dobra whiskey - daleko będę miał z Wawy ? Nadal nie wierze w Guardiole

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Trochę masz ( ok. 500 km ) ale możemy spotkać się w połowie drogi razem jeszcze z jednym kolegą, który też jest Juventino bo on z Bełchatowa 

Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 20:10 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Przecież nie musisz czytać, w czym problem? Najlepiej zamknijmy forum, po co w ogóle o czymkolwiek pisać?albertcamus pisze:Przestańcie pisać w kółko o tym samym. Ile można dawać te same informacje i cytować się na zmianę. Wyluzjcie. Przyjdzie Pep to przyjdzie, nie przyjdzie to przyjdzie ktoś inny. Mam nadzieję, że się to szybko wyjaśni, bo człowiek wchodzi zobaczyć co nowego, a tu ciagle to samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Zamiast cieszyć się, że ktoś zadaje sobie trud by przekopać się przez obcojęzyczne forum, wyłapać stamtąd smaczki, które czasem się pojawiają, przetłumaczyć i wrzucić tutaj, pojawia się jakaś dziwna wrogość. Dajcie na luz, tym bardziej że nie są to posty w jakimś pretensjonalnym tonie, a bardziej ciekawostki.

- Przemo90
- Juventino
spoko ustaloneMRN pisze:Trochę masz ( ok. 500 km ) ale możemy spotkać się w połowie drogi razem jeszcze z jednym kolegą, który też jest Juventino bo on z Bełchatowa

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- albertcamus
- Juventino
O matko, nie robicie tego dla ziomkow z forum tylko dla siebie samych. Po prostu szukacie zajęcia i odpoczynku od żonek "kochanie, nie mogę Ci pomóc, mam ważną misję w internecie".
Ja tam jestem spokojny. Tak jak pisałem, że mam pewne info co do odejścia Maxa, tak i mam odnośnie do nowego trenera. Możecie spać spokojnie
Ja tam jestem spokojny. Tak jak pisałem, że mam pewne info co do odejścia Maxa, tak i mam odnośnie do nowego trenera. Możecie spać spokojnie

- albertcamus
- Juventino
No i właśnie dlatego tym razem nie napisze. Zdradzę tylko, że nazwisko nowego trenera kończy się na samogloske :-)
Jak ktoś chce poznać nazwisko nowego trenera to zapraszam na priv.
Klopp i Deschamps odpadają ^^jurson09 pisze:
Wow, czyli może to być w zasadzie każdy z kandydatów, o których aktualnie się mówi. Faktycznie pewne to źródło
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 20:45 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- jurson09
- Juventino
Wow, czyli może to być w zasadzie każdy z kandydatów, o których aktualnie się mówi. Faktycznie pewne to źródłoalbertcamus pisze:No i właśnie dlatego tym razem nie napisze. Zdradzę tylko, że nazwisko nowego trenera kończy się na samogloske :-)

Zdaje się, że oni już odpadli dawno i bez tego.albertcamus pisze:Klopp i Deschamps odpadają ^^
A ta tajemnica do zdradzenia na priv to na kilometr śmierdzi trollololo

Juve per sempre sara...!!!!
- notquitemytempo
- Juventino
guru VS
Pochettino przejdzie do City. W przypadku zwycięstwa Spurs w LM ma umowę z Levym, że zostanie puszczony za darmo. Jeżeli nie, City musi zapłacić klauzulę 30 mln. Niezależnie od wyniku finału LM wszystko jest jednak dopięte.
Jeżeli nie zostanie puszczony za darmo, układ może być trochę bardziej skomplikowany i może obejmować jakieś ruchy transferowe między trzema zainteresowanymi klubami. W każdym razie są przygotowani na każdą ewentualność.
Pochettino przejdzie do City. W przypadku zwycięstwa Spurs w LM ma umowę z Levym, że zostanie puszczony za darmo. Jeżeli nie, City musi zapłacić klauzulę 30 mln. Niezależnie od wyniku finału LM wszystko jest jednak dopięte.
Jeżeli nie zostanie puszczony za darmo, układ może być trochę bardziej skomplikowany i może obejmować jakieś ruchy transferowe między trzema zainteresowanymi klubami. W każdym razie są przygotowani na każdą ewentualność.
- Przemo90
- Juventino
❗SNAI Sportnews (Tancredi Palmeri): Juventus porozumiał się z Maurizio Sarrim i to 60-letni Włoch zostanie nowym menadżerem zespołu.
Umowa ze Starą Damą zostanie oficjalnie sfinalizowana, jak tylko Chelsea zwolni szkoleniowca z obecnej posady. Nastąpi to jednak nie wcześniej niż w czwartek, czyli dzień po finale Ligi Europy.
Sarri otrzyma 3-letni kontrakt z pensją na poziomie 7 mln euro rocznie netto (możliwe, że jest to opcja 6 mln + 1 mln euro w formie bonusów).
Jednocześnie Sportnews wyjaśnia zamieszanie wokół Pepa Guardoli. Zarząd Juventusu trzykrotnie kontaktował się z trenerem Manchesteru City, jednak za każdym razem otrzymywał lakoniczną odmowę. Pomimo że nigdy nie doszło do poważniejszych negocjacji, ziarenko na przyszłość zostało zasiane.
Umowa ze Starą Damą zostanie oficjalnie sfinalizowana, jak tylko Chelsea zwolni szkoleniowca z obecnej posady. Nastąpi to jednak nie wcześniej niż w czwartek, czyli dzień po finale Ligi Europy.
Sarri otrzyma 3-letni kontrakt z pensją na poziomie 7 mln euro rocznie netto (możliwe, że jest to opcja 6 mln + 1 mln euro w formie bonusów).
Jednocześnie Sportnews wyjaśnia zamieszanie wokół Pepa Guardoli. Zarząd Juventusu trzykrotnie kontaktował się z trenerem Manchesteru City, jednak za każdym razem otrzymywał lakoniczną odmowę. Pomimo że nigdy nie doszło do poważniejszych negocjacji, ziarenko na przyszłość zostało zasiane.

- albertcamus
- Juventino
Czy mając okazję zostać jedynym człowiekiem w historii piłki nożnej, który trenował dwóch kosmitów odpuścilibyście?