Mercato (LATO 2017)
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie obraź się ale możesz jaśniej ? Po polsku. Bo nic nie zrozumiałem co napisałeś.
Ale i tak najlepsze gó.. jakie dzisiaj czytałem, to to, że Inter chce ubiec nas w sprawie Costy i zapropnować mu 8 mln euro. Hej jesteście tu interiści ? a więc tak :rotfl:
Ale i tak najlepsze gó.. jakie dzisiaj czytałem, to to, że Inter chce ubiec nas w sprawie Costy i zapropnować mu 8 mln euro. Hej jesteście tu interiści ? a więc tak :rotfl:
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2017, 22:05 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Virgil
- Juventino
A Kim jest ten N'Zonzi żeby się nim jarać ?
ma 29 lat, łącznie jeden sezon zagrał na bardzo wysokim poziomie, druga połowa sezonu fatalna, całą karierę tułał się po angielskich średniakach.
Jak już napisane za taką kwotą przechodził Vidal do BM.
Typowy jak na tą chwilę jednosezonowiec, który zagrał jeden dobry sezon a gra w lidze angielskiej i hiszpańskiej 8 lat.
Rzeczywiście TOP
Powinniśmy celować jeżeli myślimy o sukcesach w LM w piłkarzy jak Fabinho, Wanyama,Saul czy ewentualnie Gueye. A jak nie to inwestować w kogoś kto może być Topem jak Milinkovic-Savic.
A na forum panuje euoforia że chcemy sprowadzić jednosezonowca.
ma 29 lat, łącznie jeden sezon zagrał na bardzo wysokim poziomie, druga połowa sezonu fatalna, całą karierę tułał się po angielskich średniakach.
Typowy jak na tą chwilę jednosezonowiec, który zagrał jeden dobry sezon a gra w lidze angielskiej i hiszpańskiej 8 lat.
Rzeczywiście TOP

Powinniśmy celować jeżeli myślimy o sukcesach w LM w piłkarzy jak Fabinho, Wanyama,Saul czy ewentualnie Gueye. A jak nie to inwestować w kogoś kto może być Topem jak Milinkovic-Savic.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jasne, topem też mogli być De Ceglie, Giovinco i cała plejada nieudaczników z którymi nie wiedzieliśmy co zrobić :hellyes:Virgil pisze:A jak nie to inwestować w kogoś kto może być Topem jak Milinkovic-Savic.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Popieram w stu procentach. N'zonzi nie ma 23 lat, żeby po jednym dobrym sezonie płacić za niego taką kasę, a w razie niewypału i tak można byłoby odzyskać większość wyłożonych za niego pieniędzy. Jeśli okaże się klapą, to niestety za rok niezadowolony z siedzenia na ławce odejdzie za 15 mln €, ale mam nadzieję, że się mylę i sprawi nam miłą niespodziankę.Virgil pisze:A Kim jest ten N'Zonzi żeby się nim jarać ?
Rzeczywiście TOP![]()
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Szilgu
- Juventino
To jego siostra, a nie żona.No i Marotta wie, że trzeba patrzeć na różne aspekty transferu :
https://pbs.twimg.com/media/DC8FZ2xWsAICk-p.jpg - Pani Schick.
Schickiem się jaram. Generalnie jestem mocno za tym, żeby właśnie tacy piłkarze u nas lawkowali. Fajnie, że ubieglismy konkurencje.
Natomiast Nzonzi... ech. Nie widzę tego, ale może się mylę. A ceny nie porownywalbym do tej za jaką oddaliśmy Vidala. Fakt, tamto to byla promocja, ale ceny ostatnio kosmicznie rosną z roku na rok. Kilka lat temu Modric poszedl za podobna kwotę do Schicka. Teraz byle ogórek kosztuje 4 dychy.
Ale co do Bonuca... jeśli ma odejść to za nie mniej niż 6 dych.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2017, 22:30 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wiem, że to siostra. Czy to ważne. Na pewno często będzie na J-Stadium jak i na zdjęciach rożnych kont powiązanych z Schickiem i Juve 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Luca Marchetti: "Juve must choose between Danilo, Fabinho and Douglas Costa. The offer from Chelsea for Alex Sandro was true, but the Brazilian will not leave Juve"
Juve musi wybrać pomiędzy Danilo, Fabinho i Costa. Oferta za Sandro była prawdziwa jednak Brazylijczyk nie opuści Juve.
Juve musi wybrać pomiędzy Danilo, Fabinho i Costa. Oferta za Sandro była prawdziwa jednak Brazylijczyk nie opuści Juve.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ciężki wybór, bo zarówno Fabinho, jak i Costa bardzo by się nam przydali. Brałbym chyba Fabinho, bo w tej chwili mógłby zastąpić D.Alvesa, a docelowo mógłby stworzyć parę w środku z Pjanicem.Poprostu pisze:Luca Marchetti: "Juve must choose between Danilo, Fabinho and Douglas Costa. The offer from Chelsea for Alex Sandro was true, but the Brazilian will not leave Juve"
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Cabrini_idol
- Juventino
Fabinho nie jest PO tylko ŚP. On od 2 lat nie gra na PO. On traci 50 % swoich zalet na PO. To tak jakby Asamoah ktoś kupował z myślą o graniu nim na ŚP.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hola hola przyjacielu. Tak samo szydziliśmy z Forzy jak wymyślił Mandżu na skrzydle a koniec końców tak właśnie Allegri zrobił i wyszło na jego. Zresztą, takie zmartwienie gdzie hipotetycznie wystawić Fabinho to akurat bardzo miłe zmartwienie, ale najpierw w ogóle by go trzeba było kupić 

- Piti
- Juventino
Oj bez przesady, co dzień mijam na uczelni dziesiątki ładniejszych albo porównywalnych do tych.Cabrini_idol pisze:Wiem, że to siostra. Czy to ważne. Na pewno często będzie na J-Stadium jak i na zdjęciach rożnych kont powiązanych z Schickiem i Juve
/
Prędzej Bernadeschi do nas zawita niz D.Costa tak myślę. No i niestety jesli Nzonzi przyjdzie na takich warunkach to nie bede zadowolony. Chlop trzydziecha na karku, połowa sezonu kapitalna w Sevilli, wiosna juz tak nie kolorowo. Cała reszta kariery tułanie sie po jakiś Stoke City i za takiego goscia prawie 40 mln...już pomijam fakt że go nawet nie powołują do tej reprezentacji Francji, a skoro byłby takim kotem, to Matuidiego by wygryzł, bo on też gra gorzej niż kiedyś troche.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Była już dyskusja na ten temat i wydawało mi się, że przeciwnicy Fabinho jako PO zostali zgaszeniCabrini_idol pisze:Fabinho nie jest PO tylko ŚP. On od 2 lat nie gra na PO. On traci 50 % swoich zalet na PO. To tak jakby Asamoah ktoś kupował z myślą o graniu nim na ŚP.

Piszesz, że od 2 lat nie gra jako PO, a co ciekawe, w sezonie 2015/16 rozegrał 29 spotkań jako PO i 18 jako ŚP. I bardzo dobrze radził sobie wtedy na tej prawej obronie.
Wcześniej, bo w sezonie 2014/15 dysproporcja ta była jeszcze większa.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- tomassi14
- Juventino
nie wiem czym sie podniecacie Nzonzi? ok potrzebujemy def pomocnika ale chyba jest w czym wybierac? jest bakayoko, fabinho, william carvhalo, ruben neves, renato sanches, moze nzonzi jest dobry ale to juz emeryt, mogli brac jak byl za darmo....
ktos oglada mlodych wlochów, ciekawi mnie ten lorenzo pellergini
ktos oglada mlodych wlochów, ciekawi mnie ten lorenzo pellergini
- Osgiliath
- Juventino
Roma ma opcję pierwokupu i wszystko na to wskazuje, że z niej skorzysta. Sami oferowaliśmy za niego 16 mn € ponoć, no ale roma tym bardziej nie chce się go pozbywać. Co prawda czas na aktywację klauzuli mają tylko do 30 czerwca, jednak spieniężyli Salaha, więc mają i na podwyżkę dla nindży i wykupienie młodziaka. Szkoda, bo to spory talent do środka.tomassi14 pisze:ktos oglada mlodych wlochów, ciekawi mnie ten lorenzo pellergini