Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 11:05

realbs pisze: więc myśląc logicznie, prawdopodobnie naszym trenerem będzie Inzaghi
Panowie wstrzymajcie konie, jaki Pep?
Chciałbym tylko wiedzieć jaka to logika w zwolnieniu Maxa i zatrudnieniu Simone

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 11:23

A Lippi selekcjonerem Chin. Nasi nie myśleli, żeby go zatrudnić? :-)

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:01

Dziwi mnie to że Ci wszyscy ludzie którzy mają zaufanie wystawialiby się na taką kanonadę śmiechu wymyślając historie o autach.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:27

Zdjęcie jakiejś pani z Pepem z wczorajszego wieczoru.

https://twitter.com/dippyntig/status/11 ... 8468893700

Nie jeździł On czasami od paru dni po ulicach Turynu w wynajętym przez jego żonę samochodzie? :whistle:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:28

Wynajęcie samochodu przez żonę na rok nie jest jednoznaczne z jeżdżeniem nim. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:32

mrozzi pisze:Wynajęcie samochodu przez żonę na rok nie jest jednoznaczne z jeżdżeniem nim. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Oczywiście, że nie jest, ale skąd wziął się w Anglii Pep, skoro wg. Momblano siedział potulnie w Turynie?

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:32

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale na Vs, Versilia czyli ten od którego te wszystkie informacje o Guardioli wychodziły usuwa się w cień i nie będzie już o niczym informował? Bo nie do końca zrozumiałem jego wpisu.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:36

W najbliższych dniach od versilii nie dowiemy się niczego, bo zaatakowały go trolle i zbiera klocki. Na odchodne rzucił, że podtrzymuje wszystko co wcześniej pisał, ale nie chce mu się szarpać.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:42

I ma rację. My też się musimy szarpać z ludźmi, dla których jakiś pożal się boże Galassi to wyznacznik. Wypowiedział się w tonie jakiegoś Laurentiisa. Poważny klub wydaje krótkie oświadczenie OFICJALNE, a nie takie coś i to jeszcze przez marginalnego gościa. Reszta i tak wskazuje na Pepa. Poważna agencja prasowa i poważny Paganini także. Juventus nie zaprzecza rzeczonej POWAŻNEJ agencji prasowej, co miewał w zwyczaju, w dodatku nie reaguje na słowa Galassiego, co byłobym naturalnym posunięciem z uwagi na naszą etykę i chęć utrzymania dobrych relacji z innymi klubami.

Momblano nie mówił, że Pep nadal w Turynie. Nie wymyślaj. Sam informował, że był następnie w Dubaju. Samochód został wynajęty na rok, a nie po to, by sobie nim teraz śmigać.

Nie, nie jestem pewien przybycia Pepa, ale sądzę, że wiele rzeczy układa się w jedną całość.

EDIT:

Ja tam nie widzę ataków z naszej strony, ale jeśli ktoś zaczyna ewidentnie prowokować i nabijać się z tego co wrzucamy, reakcja jest czymś naturalnym. Niech każdy wrzuca co chce, ale jednocześnie niech nie stara się wbić drugiej stronie szpili podważając jej wersję. Tak będzie zdrowiej.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 13:02 przez mrozzi, łącznie zmieniany 4 razy.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:45

Versilia zalogował się dziś po raz pierwszy od długiego czasu. Stwierdził, że potwierdza informacje ale nie będzie już o niczym informował z powodu tego co od wczoraj dzieje się na forum. Przekazuje informacje w dobrej wierze ale część gimbazy po nim jedzie. Popieram gościa i niech każdy wierzy w co chce. Ja mu wierzę. To dokładnie jak tutaj- ktoś podaje informacje z własnej woli, marnując swój czas na przekopywanie VS a znajdzie się kilku takich co będą po nim jechać.
Agnelli nie po to zdecydował się rozstać z Allegrim aby teraz robić krok w tył zatrudniając Inzaghiego lub Sarriego. To tak jak byśmy zamienili Ronaldo na Lautaro.

Obrazek
realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:53

MRN pisze:Versilia zalogował się dziś po raz pierwszy od długiego czasu. Stwierdził, że potwierdza informacje ale nie będzie już o niczym informował z powodu tego co od wczoraj dzieje się na forum. Przekazuje informacje w dobrej wierze ale część gimbazy po nim jedzie. Popieram gościa i niech każdy wierzy w co chce. Ja mu wierzę. To dokładnie jak tutaj- ktoś podaje informacje z własnej woli, marnując swój czas na przekopywanie VS a znajdzie się kilku takich co będą po nim jechać.
Agnelli nie po to zdecydował się rozstać z Allegrim aby teraz robić krok w tył zatrudniając Inzaghiego lub Sarriego. To tak jak byśmy zamienili Ronaldo na Lautaro.

Jeśli pijesz do mnie z tym wyśmiewaniem, to mocno przesadzasz, bo wielokrotnie pisałem, że szanuje Waszą robotę, bo siedzenie na VS wcale przyjemne nie jest, szczególnie, że tam tyle spamu.

Po prostu uważam, że te plotki nie mają sensu i tyle. Versilia robi dokładnie to, co przewidziałem pare dni temu. Po prostu wycofuje się ze swoich źródeł. Narobił szumu jak zawsze, teraz pare dni ciszy, a za dwa tygodnie przywitamy Simone lub Sarriego.

Trochę nie rozumiem tego jechania po Sarrim/Inzaghim. Sarri gra ofensywny futbol, w Juve dostałby szeroką kadrę, której nigdzie nie miał - dla mnie mega kandydatura, tylko że już raczej niedostępny.

A Inzaghi? W beznadziejnym Lazio robi wynik ponad stan. Jeszcze rok temu jego Lazio też grało radosny futbol, w tym trochę gorzej, ale wcale nie uważam ich za złych trenerów i kto wie jak bardzo rozwinęliby się z naszą kadrą.

pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 12:54

MRN pisze:To dokładnie jak tutaj- ktoś podaje informacje z własnej woli, marnując swój czas na przekopywanie VS a znajdzie się kilku takich co będą po nim jechać.
100% racji - ktoś z własnej woli podaje info z &#8221;drugiej strony&#8221; a znajdzie się kilku takich co będą po nim jechać.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 68 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 13:02

realbs pisze:Sarri gra ofensywny futbol[...]
Drugi sezon Conte: zdobyte 62, stracone 38 bilans 24
Pierwszy sezon Sarriego: 63 / 39 / 24

Niesamowicie ofensywny Obrazek

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 13:04

realbs pisze:Zdjęcie jakiejś pani z Pepem z wczorajszego wieczoru.

https://twitter.com/dippyntig/status/11 ... 8468893700

Nie jeździł On czasami od paru dni po ulicach Turynu w wynajętym przez jego żonę samochodzie? :whistle:
A wiesz z kiedy jest ta fotka i jaki to był event BBC?

Sprawdź to zanim zaczniesz postować swój ból dupy ; )

Inzaghi zrobił wynik ponad stan?

Gattuso zrobił lepszy z Milanem,Gasp z Atalantą.

Raczej sytuacja w tabeli pokazuje słaby wynik Lazio.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2019, 13:08

jackop pisze:
realbs pisze:Sarri gra ofensywny futbol[...]
Drugi sezon Conte: zdobyte 62, stracone 38 bilans 24
Pierwszy sezon Sarriego: 63 / 39 / 24

Niesamowicie ofensywny Obrazek
Czyli patrzymy tylko na ostatni sezon, mając kompletnie gdzieś dokonania Maurizio z Napoli, gdzie prawie zabrał nam scudetto i pod którym Higuain strzelił 36 goli w ciągu jednego sezonu, najwięcej w historii całej ligi?

Sarri mając beznadziejną kadrę osłów Chelsea, gdzie każdy uważa się za najważniejszego na świecie, zrobił wynik ponad stan zajmując trzecie miejsce w Premier League, i dochodząc do dwóch finałów.

Oprócz tego trener w którego jesteście tak wpatrzeni tutaj, a mianowicie Pep Guardiola, w zeszłym roku powiedział, że Napoli Sarriego gra najładniejszy futbol na świecie. Ale pewnie rację masz Ty, bo w słabym Chelsea jego drużyna nie strzeliła ponad 100 bramek w sezonie. :facepalm:

Zablokowany