HipHopowa strona Forum.
- Boksic9
- Juventino
nie no śmieszne jesli ktos mowi to co mysli !!! człowieku mi nie chodzi tylko o dissy ale w jaki sposób przez jedną głupote wyrazasz sie Rychu !!! zrobił błąd ok ale nie mozna skreslic tego co dokonał dla hip -hopu w Polsce !!! a każdy popełnia błędy !!! a Ty mi tu piszesz ze przez ten jeden błąd nie jest człowiekiem !!!
pytam sie skad wiesz co ja bym zrobił!!! g.ó.w.n.o wiesz !! jak to powiedział hierek wrona ze rychu taki jest ze jak mu sie nie podoba cos daje w pape , a jaką tworzy muzyke to inna sprawa !! dla wielu np Zidane to .... !!! po tym jak zachował sie w finale !!! ale kochali go za gre przede wszystkim .. bo na moje Rychu moze byc i kryminalistą itp a muzyka jego mi odpowiada i jest w tym dobry .. jaki był np Eric Catona co ? a kibice Mu go kochają i to wszyscy za gre przede wszystkim !!!!!!!!!za gre !!!
i nie gadaj ze mnie nie nauczyli za to Ciebie nauczyli , weź stukaj dalej w klawiature i umrzesz z nudy zapewne bo nic w Twoim życiu ciekawego sie nie wydarzy po za wyjazdem na mecz Juve !!!
Pewnie sie poznamy bo widze że należysz do JPC mam zamiar tez tam wstąpić wiec kiedys do zobaczenia ;p
pytam sie skad wiesz co ja bym zrobił!!! g.ó.w.n.o wiesz !! jak to powiedział hierek wrona ze rychu taki jest ze jak mu sie nie podoba cos daje w pape , a jaką tworzy muzyke to inna sprawa !! dla wielu np Zidane to .... !!! po tym jak zachował sie w finale !!! ale kochali go za gre przede wszystkim .. bo na moje Rychu moze byc i kryminalistą itp a muzyka jego mi odpowiada i jest w tym dobry .. jaki był np Eric Catona co ? a kibice Mu go kochają i to wszyscy za gre przede wszystkim !!!!!!!!!za gre !!!
i nie gadaj ze mnie nie nauczyli za to Ciebie nauczyli , weź stukaj dalej w klawiature i umrzesz z nudy zapewne bo nic w Twoim życiu ciekawego sie nie wydarzy po za wyjazdem na mecz Juve !!!
Pewnie sie poznamy bo widze że należysz do JPC mam zamiar tez tam wstąpić wiec kiedys do zobaczenia ;p
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- oliver
- Juventino
:rotfl: :rotfl: Przywiąż kamień do nogi i skocz do Wisły.szczypek pisze:
Nie lubię tej muzyki, kojarzy mi się z biedą, a ludzie ubodzy w średniowieczu nie mieli wykształcenia. Czasami wyjdzie jakiś miły kawałek, czasami wyjdzie jakiś człowiek, który był na tyle ambitny, aby wyjść ze średniowiecza, ma mózg i to właśnie cenię.
Miał. Nie raz nie dwa stoi ktoś na koncercie i pokazuje środkowy palec jakoś inni raperzy umieją zaleźć wyjście tylko nie Rysiek. Rysiek nie zrobił jednego błędu jak chyba ty to powiedziałeś (nie chce mi się cytować) drugi to był, że on nic w tym złego nie widzi tak jak zresztą ty.Boksic9 pisze:jak go ochrona zabrała to nie miał innego wyjścia
Chciałbym zapytać co sądzicie o ostatnich no może nie tak ostatnich płytach które się pojawiły, a nie było chyba jeszcze o nich słowa: przede wszystkim Chada - Proceder na prawdę dobra płyta śmiało można porównywać ja do tych najlepszych, Waldemar Kasta-13 kilka dobrych kawałów, Fundacja_1-Poste_Restante

Edit:
Jeszcze nieBoksic9 pisze:NON KONEKSJA "EKSPLOZJA -przyznam ze kozackie a Bonusa Rpk , DDK słuchałeś ?
Ostatnio zmieniony 05 marca 2010, 23:49 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- pan Zambrotta
- Juventino
dobra, bo ostatnio zboczyliśmy z tematu i zaczęliśmy obgadywać problemy rodzinne szczypka.
Słucha ktoś rapu zagranicznego, ale nie żadne "emerikan mjuzik" ? Jest ktoś w stanie coś polecić? Była już mowa o francuskim rapie - Sniper, Supreme NTM to ekipy które mogę z czystym sercem polecić.
Drugi kraj to Australia i tak zwany "aussie hiphop" - przede wszystkim Hiltop Hoods i kapitalny album "The Hard Road Restrung" (roll on up, Recapturing The Vibe Restrung, Stopping All Stations Restrung).
Z Niemiec to co prawda już nie taki czysty rap, a bardziej dance hall, czy ragga. Nie wiem czemu, ale z niemcy są świetni pod tym względem: Seed - release, czy Culcha Candela-Solarenergie itd.
Słucha ktoś rapu zagranicznego, ale nie żadne "emerikan mjuzik" ? Jest ktoś w stanie coś polecić? Była już mowa o francuskim rapie - Sniper, Supreme NTM to ekipy które mogę z czystym sercem polecić.
Drugi kraj to Australia i tak zwany "aussie hiphop" - przede wszystkim Hiltop Hoods i kapitalny album "The Hard Road Restrung" (roll on up, Recapturing The Vibe Restrung, Stopping All Stations Restrung).
Z Niemiec to co prawda już nie taki czysty rap, a bardziej dance hall, czy ragga. Nie wiem czemu, ale z niemcy są świetni pod tym względem: Seed - release, czy Culcha Candela-Solarenergie itd.
- flying_birds
- Juventino
Jeśli chodzi o Francję: Arsenik, Assasin, IAM, był też bardzo dobry album Projet Factor X, Busta Flex niekiedy dawał radę, to samo z Disiz La Peste.
Raggasonic Crew jest całkiem sympatyczne, jeśli ktoś lubi lżejsze klimaty.
Jesli chodzi zaś o amerykański to ostatnio ukazało się kilka fajnych płyt: Fashawn, Black Milk, nowa płyta Evidence'a.
Z klasyki to Canibus, ale tylko ten na bitach Stoupe'a z JMT.
Raggasonic Crew jest całkiem sympatyczne, jeśli ktoś lubi lżejsze klimaty.
Jesli chodzi zaś o amerykański to ostatnio ukazało się kilka fajnych płyt: Fashawn, Black Milk, nowa płyta Evidence'a.
Z klasyki to Canibus, ale tylko ten na bitach Stoupe'a z JMT.
- gawron
- Juventino
Jestem w stanie Ci polecić coś ze Szwecji, czyli Looptroop Rockersów. Bardzo dobry rap na poziomie. Do tego przesłuchałem też 5 ostatnich (na 6) solowych projektów głównej twarzy Rockersów, czyli Promoe, które zdecydowanie nie odstają poziomem od płyt jego grupy.pan Zambrotta pisze:Słucha ktoś rapu zagranicznego, ale nie żadne "emerikan mjuzik" ? Jest ktoś w stanie coś polecić?
Tutaj jakieś próbki:
Looptroop - Carneval
Looptroop - Chana Masala
Looptroop Rockers - Marinate
Looptroop Rockers - The Building
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie zboczyliśmy. Wreszcie coś się działo w tym smutnym temacie.pan Zambrotta pisze:dobra, bo ostatnio zboczyliśmy z tematu i zaczęliśmy obgadywać problemy rodzinne szczypka.
Jeżeli o mnie chodzi to nie słucham. Za granicą też ludzie żyją w ubóstwie =]pan Zambrotta pisze:Słucha ktoś rapu zagranicznego, ale nie żadne "emerikan mjuzik" ?
- drozdi
- Juventino
Mieszkańcy Śląska a także słuchacze grubsona (bo z grupy chyba najbardziej znany) powinni w swoim zbiorze mieć płytę "3Oda Kru - Parchastyczny mixtape" kilka fajnych kawałków
Poza tym z ostatnich albumów to chyba przede wszystkim "THS Klika - Długopis, kartka" trzyma wysoki poziom. Orientuje się ktoś kiedy nowy mixtape prosto. vol2?

- Szymek
- Juventino
Na początek kwietnia przewidziany jest dwupłytowy album Eldoki z Returnersami, 23 tracki. "Zapiski z 1001 nocy" zapowiadają się zacnie, kawałek Pożycz mi płuca, który od kilku dni hula po sieci - niczego sobie. Nie mogę się doczekać, a znając wydania Leszka to pewnie będzie jeszcze jakieś opóźnienie co do terminów. Liczę na dobry materiał, jak zawsze w jego wykonaniu. 

- pan Zambrotta
- Juventino
poczytaj mi dupąszczypek pisze:Nie zboczyliśmy. Wreszcie coś się działo w tym smutnym temacie.pan Zambrotta pisze:dobra, bo ostatnio zboczyliśmy z tematu i zaczęliśmy obgadywać problemy rodzinne szczypka.

propsy za Looptroop!
post w temacie nr czterysta czterdzieści.... i cztery.
- Ein
- Juventino
W sumie to raczej nie hip hop, ale polecam. Wax Tailor. Mi się podoba, może Wam też się spodoba.
http://www.youtube.com/watch?v=V6-pQSWjwqc
http://www.youtube.com/watch?v=V6-pQSWjwqc
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- gawron
- Juventino
Taki dobry temat nie może umrzeć, więc zapodam lekką, choć na pewno grubą nowość..
Wczoraj światu został ukazany KLIP promujący płytę Czarne Złoto. Klip do kawałków "Trzeba wziąć" (Joka, HST) i "Podaruj mi trochę słońca" (Fokus, Gano). Naprawdę konkretny materiał się szykuje. Fokus dał mocno radę, jakiś kawałek o czymś, a nie paplanina bez sensu. Do tego bity.. ojej. Jest na co czekać! :-D
Za 3 dni, czyli dokładnie w Prima aprilis wychodzi nareszcie płyta Smagalaz - "Chillen Am Grillen". Trzeba było czekać na nią bardzo długo i mam nadzieję, że będzie warta tego czekania. Liczę, że Abel nie zawiedzie.
To tyle na razie.
Wczoraj światu został ukazany KLIP promujący płytę Czarne Złoto. Klip do kawałków "Trzeba wziąć" (Joka, HST) i "Podaruj mi trochę słońca" (Fokus, Gano). Naprawdę konkretny materiał się szykuje. Fokus dał mocno radę, jakiś kawałek o czymś, a nie paplanina bez sensu. Do tego bity.. ojej. Jest na co czekać! :-D
Za 3 dni, czyli dokładnie w Prima aprilis wychodzi nareszcie płyta Smagalaz - "Chillen Am Grillen". Trzeba było czekać na nią bardzo długo i mam nadzieję, że będzie warta tego czekania. Liczę, że Abel nie zawiedzie.
To tyle na razie.
- Boksic9
- Juventino
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
- luks_wgs
- Juventino
fap fap fap fap ?Boksic9 pisze:http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1270106920
pojechał z Pedzikiem !!!!!!!!!!! ;p