A tak w ogóle, to jak macie na imię?
- mateo369
- Juventino
Witam Wszystkich mam na imię Mateusz na drugie Radosław a tego z bierzmowania to nawet nie pamiętam :-D

nic w tym złego ale z tego co wiem to chyba bez bierzmowania nie możesz wziąć ślubuJuventin pisze:Ja zrezygnowałem z bierzmowania i coś w tym złego? Poza tym mam na imie Kuba...

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- juverm
- Juventino
Bez bierzmowania możesz mieć tylko ślub cywilnymateo369 pisze:nic w tym złego ale z tego co wiem to chyba bez bierzmowania nie możesz wziąć ślubuJuventin pisze:Ja zrezygnowałem z bierzmowania i coś w tym złego? Poza tym mam na imie Kuba...

A tak przy okazji to ja na bierzmowaniu dałem sobie po pradziadku Maksymilian. A tak to jestem Tomasz Maciej...

- Tombalu
- Juventino
Fajny temacik
Tomasz - z nicka tezmozna sie domyslić, podbnie jak 2 cześć od nazwiska i daltego mówia na mnie Balu
No 2 i 3 imie Sebastian, Stanisław.

Tomasz - z nicka tezmozna sie domyslić, podbnie jak 2 cześć od nazwiska i daltego mówia na mnie Balu

No 2 i 3 imie Sebastian, Stanisław.
- EXCALIBUR DH
- Juventino
Michał, Rafał, Gabriel - tak jak trzech archaniołów 

Pale, ale nie stale, bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co nie pali wcale!