LM 15/16 (1/8): Bayern 2-2 (dog. 4-2) JUVENTUS
- TURBOPAWEL
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobrze sie zaprezentowalismy. Nie widzialem zeby sedziowie przepchneli tak inna druzyne - 3 bramki i karny, jak niby mozna bylo awansowac.
- kuba2424
- Juventino

Brawo chłopaki za niesamowite widowisko! Było blisko, trudno! Większość z tutejszych kibiców i tak w was nie wierzyło, ale udowodniliście, że potraficie walczyć jak równy z równym z "potężnym" Bayernem!
Ostatnio zmieniony 16 marca 2016, 23:19 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Tak tego Evrę chowali jak tylko mogli, wychylił się ze 3-4x i zaliczył 2 "asysty". Chłop jest z całym szacunkiem do natychmiastowego odstrzału, w pojedynkę zaprzepaścił trudy całej ekipy.
O sędziowaniu szkoda gadać bo to był zwyczajny rabunek ze strony szwedzkiego arbitra.
O sędziowaniu szkoda gadać bo to był zwyczajny rabunek ze strony szwedzkiego arbitra.
- Wojtek
- Juventino

Myślałem, że tego gola Cuadrado to ja będę do końca sezonu oglądał, ale nie. Nie chce widzieć więcej tego gola ani żadnego innego z tego meczu. Pozostał wielki żal bo wystarczyło wytrzymać tylko 2 min :placze:
WSzystko się posypało jak cofnęliśmy się do obrony, jednak Allegri niczego się nie nauczył z pierwszego meczu. Cholernie mi smutno. Chcę zapomnieć o tym meczu.
Załatwili nas Vidal i Coman.
FORZA JUVE! :juve: :placze:
WSzystko się posypało jak cofnęliśmy się do obrony, jednak Allegri niczego się nie nauczył z pierwszego meczu. Cholernie mi smutno. Chcę zapomnieć o tym meczu.
Załatwili nas Vidal i Coman.
FORZA JUVE! :juve: :placze:
- pablo1503
- Juventino

Jest mi po prostu przykro. Nie będą na nikogo zrzucał winy. Kto przed meczem pomyślałby, że będzie dogrywka. Mimo wszystko brawa. Większość z Nas nie oczekiwała awansu, a pokazania jaj i to właśnie zrobili. Można gdybać. Co by było, gdyby zdrowy był Dybala. Co by było, gdyby Nasi dalej utrzymywali pressing, a nie cofnęli się zbyt bardzo. Co by było, gdyby Mandżukić strzelił setkę w 115min. No cóż, nie teraz, to za rok. Dzięki za emocjonujący wieczór. 

- Patrol
- Juventino

Brawo, mimo wszystko. Zabrakło niewiele. Zabił nas nie Bayern, a pieprzony włoski minimalizm. Wydaje mi się, że Max od bardzo dawna nie trafił ze zmianami. O ile pierwszą 11stkę ustawił perfekcyjnie, o tyle zmiany były tragiczne.
Sędziowie znowu zaprezentowali się ze świetnej strony
Sędziowie znowu zaprezentowali się ze świetnej strony
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Piękny mecz, masa pecha i w dwóch meczach sędzia pod Bayern. Brak karnego i nieuznanie prawidłowo zdobytego gola zrobiły swoje.
Prawda jest taka, że Bayern przy 0:3 gówno by zrobił, lecz niestety KASZANKA.
Allegri po raz pierwszy nie popisał się ze zmianami. Wielka szkoda, mało brakowało. Tyle dzisiaj, nie dam rady nic innego wystukać.
Prawda jest taka, że Bayern przy 0:3 gówno by zrobił, lecz niestety KASZANKA.
Allegri po raz pierwszy nie popisał się ze zmianami. Wielka szkoda, mało brakowało. Tyle dzisiaj, nie dam rady nic innego wystukać.

- Łukasz
- Juventino

Szkoda. Błąd Neuera, magiczna akcja Moraty po profesorsku wykończona przez Cuadrado... Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ale baterie w Cuadrado się wyczerpały, a Morata - choć nie wiem, czym był dzisiaj tak nagrzany - opuścił plac gry (może za wcześnie?).