Mercato (Lato 2016)
- sebatiaen
- Juventino
Paratici wrócił z Niemiec, wszystkie o tym szumnie dudniły dzisiaj rano i w połódnie, teraz jest wieczór i Paratici negocjuje z Schalke i jesteśmy bardzo blisko.
Ja rozumiem że oni mają swoich ludzi, mógł ktoś zostać i dalej negocjować ale ja bym podchodził do tego z dystansem cały czas wszystko się tak pięknie zmienia, dziennikarze ten teatrzyk tworzą a my sobie poprostu czekajmy, nasi wiedzą co robić.
Goetze i Draxler razem są nie realni, jak byśmy ich obu zmieścili na boisku, mamy do tego jeszcze przecież Mandzu, Morate i Dybale.
Ja rozumiem że oni mają swoich ludzi, mógł ktoś zostać i dalej negocjować ale ja bym podchodził do tego z dystansem cały czas wszystko się tak pięknie zmienia, dziennikarze ten teatrzyk tworzą a my sobie poprostu czekajmy, nasi wiedzą co robić.
Goetze i Draxler razem są nie realni, jak byśmy ich obu zmieścili na boisku, mamy do tego jeszcze przecież Mandzu, Morate i Dybale.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
[Dreamermadeon]Jakbyśmy ściągnęli dwóch to bym się chyba zesikał ze szczęścia
[dreamermadeoff] W sumie jeden z Nich + Sandro i byłbym zadowolony bardzo, ale nie ma co się jarać dopóki jakaś "oficjalka" nie wpadnie
.

- jakku1
- Juventino
Nie, to nie Paratici juz negocjuje z Schalke tylko Marotta. Paratici polecial do Niemiec zeby dogadac sie z pilkarzem/jego agentem. Oni sie znaja od 2013 roku, bo mniej wiecej od tego momentu kontaktujemy sie z otoczeniem Draxlera.sebatiaen pisze:Paratici wrócił z Niemiec, wszystkie o tym szumnie dudniły dzisiaj rano i w połódnie, teraz jest wieczór i Paratici negocjuje z Schalke i jesteśmy bardzo blisko.
Od spraw transferowych, o takim kalibrze zwlaszcza, jest Marotta.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2015, 23:41 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
wiesz numer 23 się własnie zwolnił a Isco lubi ten numerRobaku pisze:ekhm, Morata próbuje namówic Isco na Juve?

A tak poważnie to GDM trochę odpłynął w tym mercato.
Podobno wraca temat Kurzawy.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie wspominajac ze jeszcze Alex Sandro albo z Kurzawa (pojawiaja sie glosy).Hypeman pisze:Szalone mercato zakończone transferem Isco, Draxlera i Goetze! To z pieniędzy odkładanych przez lata
Jeżeli przyjdzie do nas ktokolwiek z ww.
Berardi,Morata,Dybala,Draxler,Rugani,Coman.. piękna przyszlosc.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jakku1
- Juventino
Mam identyczne wrazenie. Zaczelo sie od tej kosmicznej informacji o Embolo. Albo specjalnie facet jest wprowadzany przez nas w blad, zeby mylic tropy w obawie przed konkurencja, albo GDM wrocił do starej, "dobrej" formy.Cabrini_idol pisze:wiesz numer 23 się własnie zwolnił a Isco lubi ten numerRobaku pisze:ekhm, Morata próbuje namówic Isco na Juve?.
A tak poważnie to GDM trochę odpłynął w tym mercato.
Aha, przed chwila Di Marzio wspomnial tez o Kurzawie.
Jest informacyjny chaos, jakiego nie bylo od dawna i szczerze mowiac, nic mnie juz nie zdziwi. Zarowno Saponara jak i... Isco.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Hypeman
- Juventino
Mam dziwne przeczucie że te ruchy to jakaś zasłona dymna, nigdy nie widziałem Juventusu tak motającego się od klubu do klubu - tutaj poważne rozmowy Draxlerem, zaraz Goetze i jeszcze pytanie o wycenę KdB. Oby to nie przyniosło nam Mikitiariasjkdajdkaskjdakjryana bo powoli na to się zanosi...
Ewentualnie Reus
Ewentualnie Reus

- dp10
- Juventino
Wywiad z Goetze po meczu z Interem.
http://www.t-online.de/tv/sport/fussbal ... ntar-.html
Na pytanie czy zostanie odp: Brak komentarza
http://www.t-online.de/tv/sport/fussbal ... ntar-.html
Na pytanie czy zostanie odp: Brak komentarza
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Juven ... omosc.html
Głowna i taki art.
Brzmi prawie jak pisany przez fana.
Znowu jesteśmy na pierwszych stronach.
Cos czuje ze zaowocuje to za kilka lat rzesza kibicow ; )
Głowna i taki art.
Brzmi prawie jak pisany przez fana.
Znowu jesteśmy na pierwszych stronach.
Cos czuje ze zaowocuje to za kilka lat rzesza kibicow ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.