LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- grande amore
- Juventino
Przegralismy, ale gralismy w finale. Po raz pierwszy od 12 lat. Po calciopoli. Po trudnych latach porazek. Po trzech mistrzostwach Wloch pod wodza Conte. Po zaskakujacym sezonie z Allegrim, ktory wiele osob skreslalo jeszcze przed jego rozpoczeciem.
Stara Damo, mimo dzisiejszej porazki jestem z ciebie dumna. Jestes druga druzyna w Europie. Liczysz sie w Europie i twoi rywale z pewnoscia to wiedza. To nic, ze dzis nie nadszedl czas na ciebie, bys mogla swietowac. Walczylas dzielnie. Podziwiam to
Przed toba jeszcze wiele pieknych sezonow.
Stara Damo, mimo dzisiejszej porazki jestem z ciebie dumna. Jestes druga druzyna w Europie. Liczysz sie w Europie i twoi rywale z pewnoscia to wiedza. To nic, ze dzis nie nadszedl czas na ciebie, bys mogla swietowac. Walczylas dzielnie. Podziwiam to

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- annihilator1988
- Juventino
Dlatego nie oglądam już TVP. Nasłuchałem się już wypocin Szpaka i Żewłakowa. Świetny sezon w wykonaniu Juve, zachowując Vidala może być tylko lepiej. Gryzł, kopał, walczył, a tekst pijaka Engela o Chilijczyku świadczy, jak wielkim jest "ekspertem".Morgesztern pisze:Teraz Engel w studio będzie nas jechał niczym Janek Tomaszewski po Franku Smudzie...Ludzie, weźcie docencie naszych. Przed sezonem gadaliście, że nie wyjdą z grupy, a co się okazało?!
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Flas
- Juventino
Dumnym można być z całego sezonu i jak będzie temat go podsumowujący to taką dumę wyrażę, ale to temat o finale, a za finał ... Chwalicie naszych za walkę, ale to oczywiste, że walczyli - musieli walczyć to finał LM, niestety zabrakło dzisiaj tego czegoś, tego błysku. Dzisiaj pozostał tylko żal - kolejny przegrany finał - dla mnie już niestety 4. 2 pierwsze przeżyłem bardzo jako dziecko, finał z Milanem bolał mnie jako nastolatka. Teraz po latach znowu oberwałem - trudno, nie zawsze się wygrywa.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Kto usunął mój post. Dobrze pojechalem tego LordaJuve. Jak mozna być tak pustym, tak tępym i pisać, że mamy brak perspektyw na kolejny finał LM w najbliższym czasie jak doszliśmy do finału w tym sezonie bez tych perspektyw. KTO MI ODPOWIE?
FORZA JUVE!!!
- Osgiliath
- Juventino
LUDZIE! BEZ PANIKI!
Przegraliśmy - fakt. Mogliśmy wygrać - mogliśmy. Ale nie wygraliśmy, trudno. Takie życie, taki sport.
Z odmętów tego co było 10 lat temu podnieśliśmy się w końcu na poziom nam należny. Postawiliśmy się Barcelonie imho dobrze.
Nie ma co przekreślać pięknego sezonu, bo był piękny. To był finał i ktoś wygfrać musiał.
Trzeba zrobić fundamenty pod dalszą dominację w Serie A a i wygrana w LM też przyjdzie.
Cieszcie się, a nie marudzcie. FJ!
Przegraliśmy - fakt. Mogliśmy wygrać - mogliśmy. Ale nie wygraliśmy, trudno. Takie życie, taki sport.
Z odmętów tego co było 10 lat temu podnieśliśmy się w końcu na poziom nam należny. Postawiliśmy się Barcelonie imho dobrze.
Nie ma co przekreślać pięknego sezonu, bo był piękny. To był finał i ktoś wygfrać musiał.
Trzeba zrobić fundamenty pod dalszą dominację w Serie A a i wygrana w LM też przyjdzie.
Cieszcie się, a nie marudzcie. FJ!
- PlanetJuve
- Juventino
Koles idz sie przespij albo wracaj na odzdzial bo dzialasz na nerwy.LordJuve pisze:
Czekam na dobre okienko Juve i walka od nowa. Malo gry na pewniaka po ziemi i za duzo gry na pale dlugimi..
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Sam jesteś żenujący...zmień drużyne i będzie po sprawie...LordJuve pisze:Żenujący jesteście.
Przegrywamy n-ty finał, a Wy: "jestem z was dumny." Widzę, że niektórzy już się przyzwyczaili do n-tego miejsca w europejskim szeregu.

- Makiavel
- Juventino
Niestety, wiadome było, że jeśli Tevez, Pogba, Vidal i Pirlo nie zagrają na 100% możliwości to ten mecz przegramy. Tevez jeden z najgorszych meczów w tym sezonie, Pogba skupiony na defensywie, w ofensywie bez błysku (jedno, genialne, podanie), Vidal za bardzo nakręcony, spalił się. Odrębnie o Pirlo - płakał po meczu. Myślę, że nad swoją grą nie wynikiem. Chyba czuł, że zawiódł totalnie.
Wielkie brawa dla Moraty, Lichsteinera, pary stoperów, Buffona. Szczególnie młody Hiszpan pokazał klasę. Była walka, były emocje, ale to jeszcze nie był czas na wygraną w LM.
Wielkie brawa dla Moraty, Lichsteinera, pary stoperów, Buffona. Szczególnie młody Hiszpan pokazał klasę. Była walka, były emocje, ale to jeszcze nie był czas na wygraną w LM.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- LordJuve
- Juventino
Może niektórzy chcą wszystkiego, co najlepsze dla swojego klubu? Przewidzimy w statystyce największych przegranych.mnowo pisze: Niektórym nie przetłumaczysz, muszą jeszcze trochę pożyć i dorosnąć.
To ma być powód do dumy?
Szacunek dla piłkarzy - owszem, ale duma? Ogarnijcie się!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Za ten brak szacunku i wypisywanie głupot na temat piłkarzy, nazywanie ich głupkami etc. powinniście wprowadzić czasowe bany.mnowo pisze:Niektórym nie przetłumaczysz, muszą jeszcze trochę pożyć i dorosnąć.Aleexxx pisze:Szacunek kibiców. Walczyli do upadłego i za to kocham tą drużynę.Bobby X pisze:
Wygrali? Ale co?
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Można być zwycięską moszną jak neymar i nawet w finale ligi mistrzów prosić o gola którego zdobył ręką, albo przegranym Vidalem, który zostawił serce na boisku i zęby rywali.Może niektórzy chcą wszystkiego, co najlepsze dla swojego klubu? Przewidzimy w statystyce największych przegranych.
To ma być powód do dumy?
Szacunek dla piłkarzy - owszem, ale duma? Ogarnijcie się!
Choćby Juve miało zdobyć 3xLM kupując neymara, to i tak wolałbym grać bez niego.
I TAK TO JEST POWÓD DO DUMY!
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 23:02 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 3 razy.