LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:43

Niestety, rok jesteśmy w plecy, ligę pewnie teraz wygramy, ale oczekiwałem czegoś ponad to.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:43

Gotti pisze:Nie wiem co wy ### ćpacie, że piszecie o jakimś Superpucharze Europy.
My ### z grupy nie wyszliśmy, a wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Superpucharze? Najpierw trzeba wygrać LE, co się na pewno nie uda, a po drugie w Superpucharze czekałby na nas jakiś Bayern albo inna Barcelona.
Radzę zejść na ziemie. Juventus się dziś skończył. Sezon też.
Zaraz Ty zejdziesz na serce, kotku...ehh, a myślałem, że to ja jestem największym panikarzem na JuvePoland. :prochno:

Kotku, trzeba było nie myśleć, że ta grupa to będzie "bułka z masłem", to byś teraz nie przeżywał takich nerwów. Serio, odpuść, wycisz się, bo Ci żyłka pierdyknie...

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:44

Ja i tak ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na CL, oby scudetto się powiodło. To się liczy , bo w Europie w tym sezonie wygra jakis pieprzony arab, PSG, albo i City!

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:44

Gotti pisze:Nie wiem co wy ### ćpacie, że piszecie o jakimś Superpucharze Europy.
My ### z grupy nie wyszliśmy, a wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Superpucharze? Najpierw trzeba wygrać LE, co się na pewno nie uda, a po drugie w Superpucharze czekałby na nas jakiś Bayern albo inna Barcelona.
Radzę zejść na ziemie. Juventus się dziś skończył. Sezon też.
Dziecko odłóż żyletkę i zadzwoń po matkę by odebrała Cię ze świetlicy. Wielki Juventus pre-calciopoli, też nie wyszedł z grupy ( który to był rok panowie ? ), i jakoś gwiazdy nie odeszły, dzieci sobie krzywdy nie robiły.

Rozumiem że wstyd w gimbazjonie przed fanami Barcy i BvB, ale bez takich tekstów.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:45

alina pisze:
mateelv pisze:
alina pisze:Pogba zajmował się w tym meczu chyba wyłącznie stratami i to jego głównie obwiniam za gola. Jakby na siłę chciał pokazać, że on umie grać w tych warunkach. Chiellini mógł się lepiej zachować przy tej bramce, niepotrzebnie zszedł do środka.
Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
Marchisio byś nie bronił. Tak, będę rozliczał Pogbę, bo inni jakoś nie tracili aż tyle.
Pewnie, że bym nie bronił, bo zwykle nie ma za co.

Zwróćmy też uwagę na to, że Pogba miał najgorszą sytuację, bo grał w środku a tam boisko było w najgorszym stanie. Z resztą sama pozycja środkowego pomocnika w takich warunkach jest niewdzięczna.
Proponuję przespać się z tym co się wydarzyło i nie szukać winy w Paul'u, który i tak nam w tym sezonie zrobił wiele dobrego.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Rozsądne byłoby zamknięcie tego tematu. Już się sypią kartki, zaraz się posypią bany.

Szkoda tych 20 baniek.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Brudasy Turasy itp Panowie...
To ich wina ze spadl snieg i delegat UEFA pozwolił na grę?Wiem że teraz będą żale na Turków, ale to naprawde nasza wina zawalilismy mecz z Kopenhaga a w LM nie ma sentymentów gra toczy się o gruba kase i wygrywaja skuteczniejsi...

Juve, storia di un grande amore
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Kucharius1 pisze:No cóż nawet za Lippiego się zdarzało, więc kibice przeżyją :)
Pewnie że kibice przeżyją, pytanie jak nasz budżet sobie poradzi.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:46

Gratulacje Giuseppe dalej się przechwalaj jak kto nie wzmocniłeś zespół a ten odpadł w fazie grupowej LM :prochno: Tych okazji i przecen szukaj dla Sampdorii bo LM to za wysokie progi.
Odpadamy nie teraz, bo grać w takich warunkach to loteria, odpadamy bo zawalamy 2 pierwsze mecze fazy grupowej.
1/8 bez włoskich drużyn :rotfl:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Koniec płaczu nad warunkami, ok? Faza grupowa LM to nie pojedynczy mecz. Można było wygrywać wcześniejsze mecze, nikt ekipie Conte tego nie bronił. Można było również wykazać się dziś inteligencją i zaprzestać pewnych zachowań dobrych do gry na dywanie tuż po pierwszych nieudanych próbach.

Nasza mentalność w LM powinna się zmienić i to powinien być wniosek po tegorocznej kompromitacji.

A Pogbie na długo zapamiętam jego gwiazdorską postawę w meczu ryżowym.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Asus3 pisze:Zaraz, zaraz jakie brudasy? Klasowa drużyna lepsza w tych pucharach niż Juve nazywana jest brudami? Drogba, pewien pan co dał Interowi Ligę Mistrzów, czy harujący dziś jak wół za trzech Felipe Melo są brudni?
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.
To Drogba grał w interze? :shock:

Ciekawe co nasi zrobią z LE..

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:47

I bardzo dobrze. Jak się jest frajerem i nie potrafi wygrać ze słabą Kopenhagą, albo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> remisuje u siebie z Galata to efekty są takie jak dziś.

Osobiście ma w nosie LE, rozgrywki dla przegranych. Powinni wystawiać rezerwy, albo dać młodym grać.

Asus3

Juventino
Juventino

Problemem jest tu, że niby ten zabójczo i okazyjnie zlepiony napad nic w pucharach nie strzelał WCZEŚNIEJ, w normalnych warunkach, a tutaj płacze co najmniej jakby sędzia pozbawił drużynę awansu. Bezsens!

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Szkoda kasy z awansu, bo to pewnie mocno ograniczy inwestycje w kadrę, która na gwałt potrzebuje wzmocnień. Mam tylko nadzieję, że taka porażka nie poskutkuje babolami w Serie A i przegraniem także scudetto. LE mam kompletnie gdzieś - nie bez powodu nazywa się "pucharem pocieszenia".

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:48

Wojtek pisze: Ciekawe co nasi zrobią z LE..
Hm, a co mają zrobić? Wygrać! :-D To chyba oczywiste. :)

Zablokowany